- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
TMH-ra is megjött a szeptemberi 2.5. Baba a vezetéknélküli DEX, tavaly vett Samu tévén gyönyörűen működik, de ez a touchpad vezérlés, ez halál... Legalábbis a Samu saját böngészőjében nem lehet scrollozni, csak a nagyítás/kicsinyítés működik.
-
xhege
veterán
Valaki "tesztelte" már a gyári bőr tok (hátlap) ütésállóságát?
Nagyon tetszik, de félek védelem szempontjából nem sokat ér.... -
válasz
Probert75 #8382 üzenetére
Megjelent egy gyorskapcsoló az értesítési sávban, de jelenleg csak angolul működik. Helyileg, a telefonon csinálja, szóval érzékeny videóknál is használható.
Kipróbáltam, működik, még appokban is, a videó alján (vagy alatta, ha nem teljes képernyős) jelenik meg egy felirat, illetve csak hangfelvételnél is működik.Jópofa, még úgy is megy, hogy a youtube a háttérben van, ilyenkor egy kis ablakocska szerűségben, a kijelző közepén írja ki a szöveget.
Zenelejátszásnál is megy! Ez rohadt jó funkció. -
Na, ma reggel már jelezte a frissítést.
A Wireless Dex gyönyörűen működik még egy 4-5 éves Samsung TV-vel is (csak Miracast kell hozzá, a TV márkája sem számít).
Amiről nem nagyon írtak eddig, de lett a OneUI 2.5-tel egy Live Caption mód, ami minden videót (bárhol is játszódik le) képes feliratozni akkor is, ha nincs hozzá felirat. Még nem próbáltam.
A Your Phone app is egyre jobb windowson, már lehet közvetlenül is másolni fájlokat a mobil meg windows között, és a windows desktopról lehet használni, indítani bármilyen appot a telón (természetesen a windowsos gépen egy ablakban fut). Aztán ugye van a windowos gépen keresztüli, mobilos telefonálás.
-
Jano_023
őstag
Hali, arról lehet tudni hogy a Samsung pay mikortól lesz elérhető itthon valakinek van erről infója? Köszi
-
Freezee
senior tag
Sziasztok,
Olyan problémába futottam bele, hogy a telefonomat nem tudom android auto-val párosítani a kocsival. A funkció bárki máséval megy, tehát nálam van valami probléma. Töröltem az android auto gyorsítótárát és adatait. Gyárilag volt fent, és egyszer működött pár másodpercre majd ledobta és azóta nem lehet csatlakozni. Leszedtem egy Augusztusi APK-t az APK mirroról és felraktam de meg sem mukkan. A sok APK verzióbol melyik pontosan a telefonhoz? Hogyan lehet felvarázsolni vajon?
SM-N957F_OXM_XEH_qq_0006 verzió, android 10 -
Sanci789
aktív tag
Nálam se jelzi még. Akármennyire is imádom ezt a telefont, és nem cserélném semmi másra, de be kell vallani, hogy a samsung frissítési rendszere a világ hulladéka
Más: másnál is szokott olyan probléma előjönni, hogy a frissen megnyitott chrome/samsung internetbe, amikor a tollal elkezdenék lefele görgetni, szétfagy és leáll? A Samsung internetél ideig-óráig jó egy gyorsítótár ürítéssel, aztán megint előjön. rohadt idegesítő. A google is kidob erre találatokat. Volt aki azt a megoldást találta, hogy előszőr ujjal kezd el lefele görgetni, aztán utána tollal, és úgy jó lesz, de érdemleges megoldást nem találtam még. Esetleg itt valaki?
-
Sanci789
aktív tag
Ilyenkor ha rámegyek a menüben a manuális frissítsére, akkor nem egyből fel kéne dobnia? Szokott lenni pár óra delay a Sammobile és az OTA között?
-
Luser2000
addikt
válasz
Probert75 #8365 üzenetére
És a Note10+ készülékre is van XEH, szeptemberi, SzmártSzviccs.
----
A SamFirm meg még hülyeséget ír ki rá: -
Probert75
addikt
-
Macskasy
tag
Mivel a xeh-re nem érkezik firssítés feltettem odinnal a megegyező dbt variánst, tehat nem a legfrisebbet hanem az egyel előtte lévő xxs6ctga-t.
xeh/xeh/dbt/tmh lett, ez így ez jó ez így ? jönni fog még valaha rá OTA frissítés ?
Pedig full gyalulta, nem home_csc vel. -
M_AND_Ms
veterán
Ki tudja, hova tűnt az Android Auto beállítási lehetősége?
Úgy emlékszem ott volt az Alkalmazásokban a listában egy kis fogaskerék. -
iceQ!
addikt
válasz
Joe_Muad_Dib #8357 üzenetére
Akkor ez frissítéssel jött.
-
Aki21
aktív tag
Hali. Nem tudjátok mért van az , hogy a fényképező mért csinálja mikor megnyitom a beállítást egyből be is zárja?
-
iceQ!
addikt
Ha képernyőképet csinálok már nem rezeg a telefon, ezt más is észrevette? Vagy kikapcsoltam volna valamit?!
-
válasz
Probert75 #8323 üzenetére
Lehet, hogy ugyanaz a fülhallgatókkal a helyzet, mint a tokokkal. Van olyan, hogy több beszállító visz a cégnek egyféle terméket és mindegyik beszállító termékét külön feltöltik.
Például:
• Samsung Galaxy Note 10+ protective cover, fekete
• Samsung műanyag tok Samsung Galaxy Note 10 Plus (SM-N975F) készülékhez, fekete
A fenti két tok ugyanaz, de 2 különböző cég a beszállító.
Beteszek erről neked képet. -
dkovizoli
addikt
válasz
Probert75 #8344 üzenetére
Ezzel az a baj, ha netalán kimarad most a magyar szeptemberi havi frissítés és felrakta a német régióra kiadottat, de XEH maradt a kód, márpedig az maradt, akkor októberben sem fog kapni frissítést, sőt utána sem. Ugyanis a frissítés ellenőrzésekor a készülék és a szerver összehasonlítja az adott régióra kiadott build számot és a készüléken futó build számot. Ez havonta változik és ha egy régióra nem adták ki az adott havi frissítést, akkor az a build a szerver számára nem található, ergo nem tud rá frissítést küldeni. Ha tehát most kimarad a magyar, csak akkor lesz később OTA annak aki most feltette pl a németet, ha majd a következő magyart is felteszi Odinnal. Home csc-vel, ugye, hogy az adatai megmaradjanak.
Próbáltam úgy fogalmazni, hogy érthető legyen mindenkinek. -
Probert75
addikt
válasz
Sanci789 #8343 üzenetére
Nem. Ha majd jön az XEH-ra frissítés, akkor az megy fel rendesen. De mivel az e havi még nem jött, ezért te előrébb jársz biztonsági frissítésileg, mint az XEH e havira várók. Ha esetleg egy kimarad a magyarból és az októberi fog érkezni, akkor az jön majd ota-n, hacsak nem megint felteszed a hamarabb érkező DBT-t megint.
-
Sanci789
aktív tag
válasz
TODI1111 #8342 üzenetére
Értem. Bocs a hülye kérdésért, de most akkor a frissítés innentől kezdve DBT-ként fog viselkedni (hiába XEH-t ír), egyből megjön rá mintha német lenne, vagy pedig XEH-s maradt valójában?
Kicsit belezavarodtam. Illetve most már teljesen eltűnt nekem a DeX ikon. Direkt home CSC-vel telepítettem, hogy megmaradjon minden, de lehet factory reset kéne?
Más: a pro videó módban lehet 21:9-ben videózni, viszont a simában nem. Ott miért nincs engedélyezve?
-
Sanci789
aktív tag
Sikerült felrakni, viszont nem DBT, XEH, XEH, XEH lett, hanem maradt mind a 4 XEH. Nem kellett volna átállnia DBT-re? Illetve rámegyek a gyorskapcsolóknál a DeX gombra, és nem történik semmi, szürke marad. Wipe chace megvolt. Má megen' mi az isten lehet ez?
-
j.la
tag
Sziasztok! Van más alternatív, megbízható oldal, mint a sammobile? Ti honnan szoktátok beszerezni? most látom a Samfirm
-
Probert75
addikt
-
Sanci789
aktív tag
ollie, Probert75. Megpróbáltam két régebbi samfirm-el, másik wifivel. Mindegyiknél CRC hiba. Akkor úgy látszik, hogy most valami hiba van a samsung szervereivel?
-
Probert75
addikt
válasz
Sanci789 #8328 üzenetére
Lehet magával a Samfirm-mel van a baj. Használj egy régebbit esetleg a letöltéshez. Én a SamFirm_v0.3.6-ot használom és simán lejött a rom.
(#8330) bbendre Annyira későn, hogy a DBT, német független már 2-án letölthető volt. Az XEH, magyar független, ami ugyanaz, mint a német független, az meg még sehol.
-
válasz
Sanci789 #8328 üzenetére
Én semmiképpen sem próbálkoznék CRC hibással. Amúgy nem szokott ennyi ideig húzódni a havi frissítés, általában a hónap első napjaiban megkapjuk. Most lehet, hogy a OneUI 2.5 miatt húzódik (több tesztelést igényel), de akár a járvány is beleszólhat (pl a tesztelők közül többen betegek, vagy akármi más módon).
-
Sanci789
aktív tag
Üdv. Szeretném felrakni a XEH-s romomra a DBT-s romot, mert meguntam ezt a tökölést, amit a samsung művel frissítés címszó alatt (szégyen). Samfirmware 0.5.0-el már másodjára írja ki, miután letöltődőtt a fájl, hogy "Checking CRC32... Error: CRC does not match. Please redownload the file." Merjem így feltelepíteni, vagy próbáljam meg harmadszor is letölteni?
Szerk: most nézem, hogy így magától törlődött a fájl, fel se tudnám rakniIlyenkor mi szokott lenni a baj/megoldás?
-
Probert75
addikt
És akkor ez hogyan olcsóbb ennyivel, mint a többi?
-
Probert75
addikt
THX!
Csak azért érdekes, hogy a Samsung oldaláról a hol vásárolható meg menüből egyébként a 2. versenyzőt dobja az irányított találat. -
Probert75
addikt
Skacok! Ezek közt mi lehet a különbség?
1. versenyző
2. versenyző
3. versenyző
És ebből adódik a kérdés, hogy milyen van gyárilag a Note 10-hez? Mert én használtan vettem a telót és egy jack dugós AKG-t adtak hozzá átalakítóval és nem megy a zenelejátszó vezérlés vele. A hangosítás helyett is halkít. Feltételezem a jack/Type-C átalakító miatt. -
Macskasy
tag
Segítsetek!
Meló közben önallo eletet él a zsebemben a telefon. Be van kapcsolva az az opció hogy sötét helyen/zsebben ne erzekeljen.
És mégis, 30 percenkent melegszik a combom.
Legtöbbször segelyhivasba nyomkodja a gombokat osszevissza, de volt mar olyan is hogy ment a vaku, video stb.Ujjlenyomat van beallitva feloldasnak + minta.
Amíg nem veszek egy zsebtokot addig kellene valami trükk hogy ne csinaljon semmit ha nem akarom.
Köszi -
iceQ!
addikt
Tudja valaki hogy az adaptív fényerőt hol lehet resetelni? Szeretném ha újra tanulná a telefon.
-
Gyula84
veterán
hali búcsúzom váltottam egy note 20 ultrára
hogy minek azt nem tudom
-
torrrent
aktív tag
Viszont, hogy valami témába vágót is írjak: Ahogy most szétnéztem a mobil piacon (amit már 10 hónapja nem tettem mert nem volt aktuális a fentiek miatt) Egyszerűen nem látom alternatíváját a Note 10-nek nálam ami novemberi MM-os. Az A51-et is csak kényszer megoldás volt.
Hűségem 2 éve lejárt vehetnék Note 20-at, nem, kell vastag, bumfordi. S 20 nem nagyon alternatíva nincs ceruza. Úgyhogy még elég sok idő mire valamivel meglepnek. Ez a képernyőbe rejtett láthatatlan szelfi kamera dolog nem hat meg nagyon, pedig a SAmsung is rá fog cuppanni. -
torrrent
aktív tag
válasz
Jano_023 #8301 üzenetére
Jó ötlet, de túladtam rajta pedig nem rossz teló A51, legközelebb csak a kulcsom viszem azt is övre akasztva
Emlékeztetőül a rothadó tokot tartom meg a sufniban.
bbendre: egy névnap volt, de lehet fogni bármire, hétvége
Vagy iszok és nem turkolák matta fáradtan a kertbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged