Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezpeto
tag
válasz
Plazmacucci #8699 üzenetére
Én ugyanezt tapasztalom.
-
Én minden Samsung készülékemnél éreztem, hogy a térerő gyérebb mint más, mondjuk kínai telefonoknál. Ezt tapasztaltam, volt mindenféle telefonom. Érthető is, mert a Samsungnak a leg alacsonyabb a kibocsátott sugárzási értéke, ami jó. De ennyire gáz sose volt. Bemegyek egy nagyobb épületbe és leesik a hálózatról. Nem tudom, hogy a frissítés óta e, nem figyeltem, de lehetséges.
-
vitezpeto
tag
Csak a Telekomnál van engedélyezve, az az elsődleges kártya. A mobilnet is a Telekomos kártyánál van engedélyezve. Ma különösképp akadt a Telekom net is. De ahogy délután vidékről visszatérve telefonálni szerettem volna, ez az üzenet fogadott mindkét kártyán: " Nincs a hálózaton regisztrálva". Csak újraindítás segített...
-
vitezpeto
tag
válasz
Plazmacucci #8695 üzenetére
Ma az enyém teljesen térerő nélkül maradt ahogy elhagytam a várost. Két kártya Voda+Telekom. Mindkettő off. Az utolsó frissítés óta. Csak az újraindítás segített (ma már másodszor).
Kissé aggaszt.... -
-
válasz
Plazmacucci #8693 üzenetére
Hol?
-
Hi
Az én telefonomnak nagyon hitvány a térereje. Másnak nincs ilyen gondja? Flottás Telenor.Köszi
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Gmail-es uzeneteket lehet, valahogy mappakba rendezni, szabalyok szerint, pl mint az outlook eseten? Vagy ehhez kell valamilyen kliens a gyari gmail helyett?
-
gjoco1
addikt
Mindenkinek köszönöm a tályékoztatást!
Hajamat egyenlőre megtartom.
Megnézem a wipe chace-t.Nem minha nagyon szúrná ezek tudatában a szemem,de az soha nem árt. -
Joachim21
őstag
Ez a One UI 2.5 nem hozott nagy változásokat, napi használatban nem tűnik fel a különbség.
-
bbendre
őstag
Hát jó kérdés, ez elvileg a sima "System Starting" szokott lenni, de az nem szokott ott lenni minden induláskor azaz elvileg nem látszik csak update után, ahogy a Note9 en is tapasztalad (másoknál mi a helyzet?). Ha nagyon érdekel (és perverz is vagy) mehet a jó öreg logcat
-
gjoco1
addikt
válasz
bbendre #8679 üzenetére
Tehát a telcsim Odinnal lett frissíve? Mondjuk Hétfő óta van Nálam és azóta lejött rá a UI2.5
Csak Újraindításkor jön elő egy pár másodpercre,mint ahogy a fenti képen látni.Utána eltűnik és csak akkor látszódik,amikor ismét újraindul.Azért furcsa számomra,mert még nem találkoztam a Note9.en,pedig azt is indítottam egy párszor. -
bbendre
őstag
-
Yager01
senior tag
Megtörtént. Amúgy feltörték a fiókot és 141 alkalmazás google által tárolt jelszavát nyúlták le. Google most azt mondja hogy változtassam meg mindegyik alkalmazás belépési jelszavát de ez kb egy hetes munka lenne. A Google fiókba való bejelentkezés a kétlépcsős azonosítással már szerintem megakadályoz mindenféle belépési kísérletet a különböző oldalakon mentett jelszavakat meg szerintem hagyom a francba
-
Ha aktiválva van az éjszakai mód, hogy lehet a Notes app-ban fehér lapra írni egy új jegyzetet? ( mindig sötét lap jön be...)
-
Capella
senior tag
Most én is beállítottam a kétfaktoros azonosítást. Jobb a békesdég, ha ennyire csapkodnak a villámok a Google fiókok körül.
Nincs ezzel a kétfaktoros dologgal semmi baj vagy macera. A saját eszközökön változatlanul bejeletkezve maradok.
Ha más eszközről jelentkezne be valaki, akkor meg nem tud a plusz azonosítás miatt.
Hacsak nem tiltatja le a SIM kártyámat a szolgáltatónál egy kártyacserével. Erről is volt pár cikk a neten, hogy a csalók így tudtak leüríteni bankszámlát. Jó, ahhoz további előkészületek kellettek, rávették az átverni kívánt madarat, hogy a PC-jére telepítsen egy programot (AnyDesk), amin keresztül megszerezték s banki sdatokst, jelszót, telefonszámoz. A mobilszolgáltatónál pedig hamisított papírokkal megjelentek, hogy elveszett vagy rossz a SIM, és cserét kértek. Ettől kezdve hozzájuk futott be a banki SMS.
Viszont a kétfaktoros azonosításnál az eszköz is nyilvántartott, szerintem nem elég csak a SIM, telefonszám.
Vagy ott van a Google Hitelesítő. -
bobace
addikt
válasz
Yager01 #8653 üzenetére
Nézd meg itt, hogy esetleg az email címed nem volt-e már feltörve.
-
bigsee
addikt
válasz
Capella #8658 üzenetére
Tanulságos! Tanulságos?
"...természetesen ingyen iPhone-os oldalakra és egyéb marhaságokra sem kattintgatok." Ááá, dehogy... miért pont ezt írta ide...?
"...Volt már, hogy valami gond volt vagy valamilyen egyéb, általam használt gmail címmel, vagy más kért segítséget, ilyenkor mindig volt olyan opció, hogy "igazoljam magam" például a csatolt telefonszámmal, a korábban eltárolt biztonsági kérdések válaszaival..." Akárhányszor igazolni kell magamat, a mobilon dob fel egy ablakot, "igen én vagyok" "nem én vagyok". Ennyi. Nem kell csatolt telefonszám, biztonsági kérdés...
-
GeoJoe
senior tag
Indítsd el a google maps-et és ha jó helyre mutat akkor nézd meg újra
-
TODI1111
veterán
válasz
Probert75 #8637 üzenetére
Legalábbis többre tartom a
GSam Battery Monitort néhány adb engedéllyel. -
-
TODI1111
veterán
Nekem is volt note 10+ készülékem, Abba elég nagy akku volt az accubattery szerint.
-
gjoco1
addikt
válasz
Mo Bill #8631 üzenetére
Egyrészt kíváncsiságból tedd fel az AccuBattery-t.Ártani nem használ alapon.Én régóta használom,csak úgy.
Viszont,ha lenyitod fent az összefoglalót,ott van alul 2 link akku töltésről.Érdekes leírás.Ahogy kivettem belőle,csak városi legenda a 40-80% közötti állapot tartás. (?)
Én is Note9-ről jöttem és tegnap tapasztaltam,hogy laptopról random nem akar töltődni csak minuszba a telefon.Viszont hálózatról saját töltővel tökéletes.Ezt a 9-nél nem tapasztaltam.Vagy telefon baj van,vagy nemtudom.... -
Mo Bill
aktív tag
Nos!
Arról van szó, hogy 2x sikerült egy kicsit az akksit megpirítani és ezért szeretném tudni, hogy mi a helyzet az élettartamával!
Mindig, ha csak lehet UAG armor tokot használok!
A note9-emen semmilyen gondot nem okozott, ellenben a jelenlegi tokom belső kialakítása miatt a külső tőltés (vezeték mentes), rendkívül problémás és ameddig kíserletezgettem vele, 2x sikerült kb. fél- háromnegyed órát hagyni úgy a töltőpadon, hogy ki-be kapcsolgatta a töltést.
Mire észrevettem, szinte forró, de nagyon meleg volt már a tok!
Szeretném tudni, hogy ez okozott-e élettartami károsodást az akksiba?
Azt azért hozzáteszem, hogy játszom egy pow zabálós játékkal és 3,5 óra játék után tettem pont 50%-kkal töltőre, természetesen csak kábellel töltöm!
Így bizakodom, hogy nincs baja, de azért jó lenne, örülnék neki, ha ezt valami app is alátámasztaná! -
Mo Bill
aktív tag
Tudna valaki ajánlani jó, viszonylag megbízható akkuteszter programot?
-
Mint múltkor említettem egy bejegyésben, kernel hiba miatt nyomtam a telóra egy FR-t majd újra húztam ODIN-al. SmartSwitch haver volt, mindent visszaküldtem rá maradéktalanul. Tegnap este vettem le töltőről (22:00 után), most járok 70%-on. Így már mindjárt másabba a teló
Eddig délután 5re 20-30%-on állt a kis drága.
Úgy hogy ne frissítsétek össze-vissza a telót odinnal, mert úgy jártok mint én
-
xhege
veterán
válasz
bbendre #8616 üzenetére
Minden szempontból nagyon szeretem a Note10 plust, mert hihetetlen jó teló, és elképesztő funkciók vannak benne, amik a mindennapi életben nagyon hasznosak. Egyedül a kamera okozott csalódást (nem azt mondom, hogy rossz, csak többet vártam), mert a Pixel képi világa számomra mindent visz.
-
gjoco1
addikt
Megoldásnak az is megfelene,de nem ez a cél természetesen.
Szerinrem(volt egy-két Samum)valahol nem jól van beállítva egy-két dolog.Csak azt nem vágom hol.Hiszen Note9-et gyönyörűen használtam huzamosan és nem értesített az SMS hangommal,ha elküldtem egy üzenetet(olyan,mint anno a Nokia 3210,hogy jelentést küldött a továbbított üzenetnél,csak szöveg nélkül)-nem szólalt meg,ha csatlakozott bekapcsolás és újraindításkor a hálózatra.Na ez itt a "nagy" talány. -
Dj.Mike
senior tag
Nos a Telekom is rászánta végre magát hogy kiadja a 2.5-öt az 5G-re. Most jön lefelé,több mint 1 giga. Remélem elég lesz egy wipe cache.
-
xhege
veterán
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Ahogy láttátok nagyon új vagyok Note10 ben.Note9-ről jövök.
Godoltam,ha nagyon nem gáz kérdeznék majd láma dolgokat.Nem sejtvén,hogy bármi gondot okozna alapvetően az első lépések megtétle 9 után.Rájöttem,hogy vagy elfelejtetem,vagy valóban más a készülék egyes beállítási funkciója.
Fentebb már jeleztem egy számomra érthetetlen dolgot,ami részben eloszlatta a kétségeim.Viszont az a Vodafonos kérdés még nyitott maradt.....Első láma kérdéseim beállítással kapcsolatban: Hol találom meg azt a beállítást,hogy a rendszer csenben értesítsen alapvető dolgokról? Ilyen például,mikor bekapcsolom a telefont a beállított SMS hangomon értesít.Elküldök egy SMS-t és szintén visszajelez.Bármi gebasz van,mondjuk az akku beállításoknál szintén hangosan értesít.Egyszóval a rendszer értesítéseit szeretném,hogy csenben jelezzen.Van erre itt mód? Rohadt idegesítő.
Gondolom Én vagyok a hunyó.....
Ha nem gond majd lennének még hasonló láma dolgok,de majd aprádonként.
Köszönöm! -
Most szembesültem azzal, hogy sima USB-n keresztül is megy a Dex bármilyen számítógépre dugva a telefont.
-
xhege
veterán
Ti a fotós képességekkel hogy vagytok megelégedve? Minden nagyon szuper a Note10 pluson, de a fotók minősége nem az igazi (egy Pixel 4XL után). Van valami trükk, amivel lehet javítani ezen?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest