Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spricccer
tag
Üdv. Hard resettel gyalúlni szeretném a telót. Amikor felajánlja majd OTA-n a 11et a teló telepítsem fel vagy előtte csináljam meg a törlést?
-
Spricccer
tag
Kiprobaltam, de toltes kozben sem mukodik
valami tovabbi tipp?4db hdmi port van a tvn
2 sima 1 arc 1mhl barmelyiken probaltam tovabbra sincs wqhd
-
Spricccer
tag
Udv. Hogyan tudnam WQHDra modositani a dexen belul a felbontast? 4ks tv adott es van 2 kulonbozo type c hdmi adapterem is amik kepesek a 4kra de megsem modosithato.
[link] -
Spricccer
tag
167mb frissites...novemberi biztonsagi frissites megjott
-
Spricccer
tag
Meg 1 kerdes. Ha a beallitasokban allitom vissza gyarira az adatok torlesevel az ugyanaz mint a recoveryben a full wipe & cache? Ha nem akkor melyik a celszerubb?
-
Spricccer
tag
Üdv.
Miota frissitettem otan a telot azota random osszeomlik a kamera app es neha valamilyen filter provider hibauzenetet is feldob.
Valami tipp? Miota meg van a telo nem volt gyalulva...ideje lenne?
-
Spricccer
tag
Üdv.
Van egy [ilyen] androidos tvm. Tegnap frissítettem a telefont a smart viewvel továbbra is tudom tükrözni a telefont, de a wireless dex nem működik. Nem ismeri fel a tvt. Valakinek valami ötlet?
-
Spricccer
tag
Udv.
Olyan kerdesem lenne, hogy tudtok valami megoldas arra hogy a hivas kozbeni hangerot hogyan tudnam meg hangosabbra venni? Jelenleg maxon van de neha kevesnek erzem
-
Spricccer
tag
Udv. Aki foliat szeretne cserelni a telefonjan annak ajanlom a Spigen Neo Flex foliat. En ma tettem fel es hibatlan. Gyari spigen tokkal hasznalom. 5400ft 2db szallitassal
-
Spricccer
tag
XEH-ra jott egy 1703MB update OTA-n
-
Spricccer
tag
Üdv. Szeretném lecserélni a gyári fóliát. Honnan tudok rendelni rá újat ami tökéletesen passzol rá és az újlenyomatolvasó is működik vele?
-
Spricccer
tag
-
Spricccer
tag
Udv. Miert csinalja azt a telefon hogy ha radugok egy otg adaptert es egy pendriveot amin elinditom a masolast eldobja a netet?
-
Spricccer
tag
Udv. Az adNotify appot hogy tudnam ugy beallitani, hogy ha jon barmilyen ertesites akkor az aod ne kapcsoljon be csak a kis karika a kamera korul?
-
Spricccer
tag
Udv. Ma reggel beruhaztam egy 10+ra. Az ertesitesi ledet valamilyen appal nem lehetne potolni?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
valami tovabbi tipp?