- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alasoh
aktív tag
válasz
Schuler888 #10298 üzenetére
Szia!
Nekem csak egy "apró" problémám van, a képek szinkronizálásával one drive-al, amit feljebb is írtam.
Még várok hátha rendbe jön, mert nekem ez napi szinten fontos a munkámhoz. Ha nem, kénytelen leszek factory-t csinálni, bár nem vagyok benne biztos, hogy segíteni fog. Lehet semmi köze a verzió frissítéshez. Ezért várok még egy kicsit.
Minden más nekem is tökéletesen működik! Pedig sok olyan dolgot használok ami miatt aggódtam... -
gjoco1
addikt
válasz
Én is sokáig vívódtam,hogy mit csináljak.Agyaltam rajta,mert mostanában egy telefonom sem élte meg Nálam a verzió váltást. Aztán arra jutottam,hogy ráengedem ahogy van. Úgy néz ki semmi gond.
-
tucsok.
senior tag
válasz
Nem csináltam fr-t (régen igen) hiba nélkül működik a Note 10 plus.
-
csubííí
senior tag
válasz
Se előtte se utána nem csináltam fr. semmi problémát nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest