Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száguldo
aktív tag
válasz
Maxximus
üzenetére
A hívás rögzítés az ok ILO-n , viszont a tárcsázót azt ki nyírták. és az abban lévő hívás rögzítőt is csonkították csak vissza hallgatni lehet a hívást, törölni onnan már nem csak a rözgítő alkalmazás fájlkezelőjéből lehet de az nem az aktuális hívásra ugorva nyílik meg hanem mindig a lista elején.
-
Száguldo
aktív tag
A 11 alatt eltüntek a hiváslístából a hívók képei vissza lehet azt valahogyan varázsolni mert a beállításokban nem találok rá lehetőséget, vagy megint veszíttetünk egy funkciót.
-
Száguldo
aktív tag
Izraeli SIM kártyával még mindig nem tudna valaki kisegiteni egy kis időre ?
-
Száguldo
aktív tag
Lassan váltanék én is a 10-es droidra viszont nagyon kell az ACR, esetleg nem tudna valaki kisegíteni egy Izraeli SIM-el két napra Bp.-n.
természetessen érte megyek és vissza is viszem. -
Száguldo
aktív tag
Részben egyet értek veled de az eredeti Samsung 2990.-Ft volt a Media Marktban ennyit szerintem megér a GSM boltos 6000.-Ft-os fosokhoz képest, ami szomorú hogy csak átalakító tölteni közben nem lehet és az árában is beleférhetett volna a dobozban de hát
3 EUR/db. a gyártónak az 5 millió telonál 5.000.000. X 3 EUR veszteség ök ezt sajnos igy látják.
-
Száguldo
aktív tag
10-es android alatt használja valaki a Ne Zavarjanak módot mert nekem mindig kikapcsolodik az időzitett mod idő elött és nem jövök rá hogy miért.
-
Száguldo
aktív tag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Köszönöm kész lett minden oké.
-
Száguldo
aktív tag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Oké köszönöm, mindjárt lent is van már.
-
Száguldo
aktív tag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Köszönöm ezzel már jön is le, ha már a 10-es Android van jelenthet gondot a vissza felélépés?
-
Száguldo
aktív tag
válasz
telefonmágus
üzenetére
-
Száguldo
aktív tag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Ez az 512 GB dual SIM-es re is jó?
-
Száguldo
aktív tag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Köszönöm. Akkor csak az volt a gond hogy nem volt még benne SIM kártya.
-
Száguldo
aktív tag
Hogyan tudok az XEZ-ből DBH-t vagy XEH-t csinálni, mert felraktam Odi-nal a 4 fájlos DBH-t de nem változott semmi, régen romoltam már nagyon és kicsit nem vagyok képben ha valaki röviden elárulná hogy hol hibáztam azt megköszönném.
-
Száguldo
aktív tag
[link] Ez jó lehet?
-
Száguldo
aktív tag
Tud valaki linket az SD kártyáról telepithető 10 béta letöltéséhez?
-
Száguldo
aktív tag
válasz
Kamikazeman
üzenetére
Most próbáltam csendes környezetben elég jónak tünik ki probálom terepen is ha jó megveszem a prémiumot.
-
Száguldo
aktív tag
válasz
Kamikazeman
üzenetére
ACR csak a Samsung store-os irja ki a neveket a Google-os nem.
-
Száguldo
aktív tag
Hogy azt a fillér B...o jó édes a... .
-
Száguldo
aktív tag
Kitudna valaki segíteni nem EU.-s sim kártyával Bp-n hogy menjen a hívásrögzítés rendessen
, illetve a T-mob-os készülékhez létezik hogy nem jár átalakító az USB type C hez mert nem volt a dobozban csak a füles a töltö meg a C-s kábel és a póthegy kiszedő. 
-
Száguldo
aktív tag
-
Száguldo
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Beléptem én is a klubba egy 10+-al bár Note 9 után nem nagy ugrás.
Viszont nem találom az ébresztésnél a növekvő hangerő beállítást létezik hogy kivették belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest