Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sxxorp

őstag

I. ADB-s tisztogatás: na, végre akadt egy kis időm.
    - Az (ha jól emlékszem gerner1 fórumtárs által javasolt) ADBAppControl [link] Windows-program segítségét vettem igénybe.
    - Nem a tárhely-növekmény érdekelt, hanem legyen kevesebb esetleg a háttérben feleslegesen futkorászó app -> így semmit nem töröltem, csak inaktiváltam (Disabled).
    - Sorvezetőként ezt a cikket használtam: [link] Ez elég általánosan Samsung-bloatware, így végigmentem az egészen, hogy az A52s-en van-e az adott app. Elképzelhető, hogy valakinek segítség, ezért exportáltam a konkrétan az A52s-en inaktivált app-ok listáját: [link]
    (A művelet most történt, így még nem teszteltem, hogy a módosítások okoztak-e bármi zökkenőt a működésben. A cikk által felsoroltaknál jóval kevesebbet inaktiváltam, pl. a Bixby is maradt a Routines miatt, ezért remélhetőleg ennek kicsi esélye van.)

II. Mivel épp aktív ADB kapcsolatban voltam így gyorsan megadtam azt a kis engedélyt, ami a GSam Battery [link] munkáját segíti, hogy részletesebb adatokat láthasson. A teljes folyamat itt olvasható, nekem a meglévő adb kapcsolat miatt már csak a 2. fele kellett: [link].

Új hozzászólás Aktív témák