- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Zseblámpa kapcsolót az értesítési sávon kívül hogy lehetne még elérhetővé tenni esetleg?
-
kutga
félisten
Őszinte leszek, szerintem nem. Vagyis inkább máshogy fogalmazom meg, nekem nem érné meg mert nem használom a flagship funkciókat. Nekem többet ér a jack, sd és a három napos üzemidő mint a jobb kamera és a wireless töltés. A legnagyobb bajom pedig mégiscsak a melegedés, márpedig a flagship socok szépen melegednek.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
válasz
DrKapocs #4677 üzenetére
Köszi a linket! Én is olvasom a cikket, és tényleg fura dolgokat állít, a smoothness téren én sem vettem észre semmit, de évek óta első dolgom az animációk sebességét levenni 0,5-re (teljesen nem szeretem kikapcsolni, fapados lesz tőle
).
Az üzemidő viszont egész biztosan a 120Hz miatt ilyen kevés, sőt, megkockáztatom, hogy a kifogásolt röccenések is lehetnek emiatt, mert eléggé terheli a CPU-t. Bekapcsolt 120Hz mellett nekem is ilyen SOT szokott kijönni, 60Hz-en olyan 25-30%-kal tovább bírja. -
Én szívesen megmutatnám, ahogy 20-ból 20x elsőre felold az ujjlenyomatolvasóm...
Szerintem az ujjlenyomat felvételénél csinálhattok valamit rosszul. 🤔 Mikor megvettem a telefont, először, amikor felvettem az ujjlenyomataimat, úgy emlékszem nekem is rosszabb volt a találati arány, újra kellett csinálnom, a második lett jó.
-
válasz
vodrosjozsi #4683 üzenetére
Miért, annak a tokja is jó az A52-re?
-
agy73p
senior tag
Valahogy lehet követni, hogy hány százalékos az ujjlenyomatolvasó találati szintje?
-
-B-
senior tag
Méreteket tekintve gondolom nincs különbség az A52 és az A52s között? Tok vásárlás miatt kérdezem.
-
DrKapocs
őstag
Felkerült a készülékről a gsmarena oldalára a long-term review. Pár ponttal nem igazán értek egyet, de tény, nincs összehasonlítási alapom flagship téren. Kicsit szigorúnak érzem az írást néhány területen. Én nem érzek "smoothness" téren gondot, bár én kikapcsolt animációkkal használom. De többen írják, hogy ez a 4.1-es frissítéssel eltűnt. Az 5 pedig állítólag gyorsabb animációkat fog hozni. Nekem a lassabb töltés sem olyan nagy probléma, ahogyan a műanyag ház sem. A vibramotoros dolgot pedig nem is értem. Az üzemidő pedig alulértékelt benne, nálam simán többet tud. Itt található az írás.
-
-B-
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
Közben meg is rendeltem a telefont, úgyhogy a jövő hét folyamán csatlakozom hozzátok.
Az A71 marad családon belül. Faterom kapja meg. -
osonte
őstag
Nincs. Én egy ideje mindenféle védelem nélkül használom a kijelzőt, semmi baja. Mondjuk nem viszem munkahelyre, akkor biztos tennék rá védelmet (Ott már ejtettem el telefont és akkor jól jött a védelem). Amivel körbe van csomagolva az kompletten lejön, tehát az csak csomagolás. Amennyiben az utóbbi pár hónapban nem változtattak.
Nekem is volt A71, feleségemnek még mindig az van. Az A52s jobb telefon minden szempontból!
-
-B-
senior tag
Annyi kérdésem lenne még, hogy gyárilag van fólia a kijelzőn?
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
Felmerült a gondolat, hogy vásárolnék egy ilyen készüléket. A71-ről jönnék.
Mik a hosszú távú tapasztalatok a készülékkel kapcsolatban? Van valami idegesítő hibája? Esetleg van itt olyan, aki szintén A71-ről váltott? -
gerner1
nagyúr
válasz
Khaosz55 #4662 üzenetére
Mi, csak gyári Samsung töltőket használunk, a 25W -oshoz is az ahhoz hitelesített kábellel.
Ezekkel is, bekapcsolt kijelzővel relative rövid időn belül visszavált 5V/2A -re a töltés. Kikapcsolt kijelzővel, hozza az ismertetőkben látható töltési időket, de ugye azt, olyankor, nem tudom ~"folyamatosan" az említett 3rd party programmal mérni.A realitáshoz inkább ~közelitő 'eredményt', egy, az USB aljzatba illeszthető műszerrel lehet inkább mérni...
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok, páromnak vettem A52S-et.
Többféle töltöm van, a gyári és két Q3-as 3A-es. Lemerítettem a telefont 5-6%-ra és megnéztem az ampere alkalmazással mennyi a max töltési ára. Az a helyzet hogy 2.6A-nál nagyobb töltési sebességet nem érek el. A régi Huawei Mate 10 pro és xinamoni Mi9SE esetében simán ment 3 amper.
Próbáltam többféle kábellel is nem tudok 2.6A-nél gyorsabb töltés elérni.
Másoknál is így van ? -
-
DrKapocs
őstag
válasz
pinnacle #4657 üzenetére
Csak áttételesen kapcsolódik ide... Clipt appot ismeritek? Egyfajta virtuális vágólap a különböző eszközök között. Egy-egy képet, állományt is ezzel szoktam küldeni, mert így nem kell egy időben ugyanazon hálózaton lennem a különböző eszközökkel. Pl: otthonról, telefontoról elküldöm a docot a Clipt-be, amit majd másnap nyomtatok ki a munkahelyemen laptopról. Így most nem adja át a lehetőségeket, de nekem nagyon bejött.
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
A családban van egy A52S 5G teló, amin a StreetView 360°-as panoráma néha igen sz@r tud lenni (de ez nem a teló hibája). Nekem egy P30 Pro-m van, ahol egy portolt GCam (Google Camera) van feltéve és az -bizonyos esetekben- jobb 360°-as képet lő, mint a StreetView (nem esik szét a kép, kevesebb az illesztési hiba)
Van-e erre a típusra GCam portolt app? Használ-e itt valaki, ilyen appot?
Thx -
orso0355
őstag
Én egész életemben összevissza töltöttem a telefonjaimat. Nem limitezgettem, mindig 100-ról kevésre 4-5-10%-ra. Rátöltöttem amikor és ahol épp adódott. Soha nem volt akksiproblémám. A legutóbbi mobilomat öt évig használtam boldogan, és használom most is amúgy zenehallgatásra, ilyesmire (sim nélkül), semmi gondja az akksinak. Szerintem előbb avulnak el szoftveresen 😃
-
gerner1
nagyúr
"Ezek szerint USB-n keresztül nem megoldható a viszonylag gyors fájlátvitel töltés nélkül."
- Amennyiben olyan PC/Laptopod van, amelyen az USB -port teljesítmény output -ja állítható, akkor szerintem igen. Máshogy nem.
- A teló USB aljzata amúgy is USB2.0 -ás. Szóval, amennyiben ez gyorsnak számít, akkor a kábeles csatlakozást nevezhetjük 'gyorsnak'. Feltéve, hogy a WiFi -n -a Te konfig környezeteddel- elérhető sebességed, ettől: lassabb. -
gerner1
nagyúr
Akkor nem fog rátölteni. Bekapcsolt kijelzővel, amúgy is inkább merül. USB3.0 -ás portok többsége nem ad több kakaót mint max ~0,8-1A ( ~1-2 ritka kivételtől eltekintve..), az USB2.0 pedig biztosan 0.5A alatt, amelyek harmatosak. Szóval, amennyiben esetleg, Te, pont olyan USB-C -s porton használod, amelynél ettől több van, akkor sem fog tölteni a beállított (85%) limit miatt...
-
gerigő
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni az alábbi problémámmal kapcsolatban:Nem tudom megakadályozni, hogy a telefon töltsön, amikor USB kábelen keresztül laptopra csatlakoztatom (pl. képek vagy videók lementéséhez, áttöltéséhez). Hiába van "Fájlok átvitelére" állítva még a fejlesztői beállításokban is az alapértelmezett USB konfiguráció.
Neten korábbi Samsung készülékeknél olvastam hasonló problémákról, ott bug-nak írták, amit a Samsung még nem oldott meg.
Lehetséges ez ennél a készüléknél is? -
30z.Samu
félisten
válasz
kaliczrob84 #4633 üzenetére
Ha garis, akkor én igenis visszavinném.
-
-
lypen99
aktív tag
Nagyon kegyetlen, mit megy a telefon.
1,5-2 óra Diablo Immortal (100 -> 68%).
(Wifi, de 4G-n is bírja a strapát.)Fotó nappal (főkamera) szintén jó képet ad vissza.
A kijelző nap alatt is látható és nem merül semmit készenlétben se (max 8-9 óra alatt 2%-t) .
Meglepő. -
Ma nekem is feldobta a telefon a CVF1 frissítést, végülis mi az ítélet, érdemes feltenni, vagy üzemidő meg RAM csökkenést hoz? A múltkor eléggé megoszlottak a vélemények.
-
DrKapocs
őstag
válasz
DrKapocs #4623 üzenetére
Feltételezve a legjobbat, miszerint a Speedshop valóban nem tudott arról, hogy a neked eladott töltő hamis, még ők is jól járnának a reklamációddal. Ezzel tudomást szereznek arról, hogy egy beszállítójuk hamis terméket ad el számukra, így megtehetik a szükséges lépéseket.
-
DrKapocs
őstag
válasz
aprokaroka87 #4622 üzenetére
Én azért írnék a Speedshopnak, én nem hagynám rájuk már a munkámból eredően sem. Én egy beadványt is megejtenék, de nem a pár ezer Ft miatt, hanem mások biztonsága miatt. Azért ehhez már kell kis kitartás, de szerintem visszafizeti a Speedshop az árát, így nem kerülne rá sor. Ha van egy csöpp eszük... Jelen esetben nem a 14 napos indoklás nélküli elállás a mérvadó, hanem a fogyasztó megtévesztéséről van szó, hamis márkajelzéssel került a termék forgalomba. Ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy a termék nem veszélyes, vagyoni kárt vagy személyi sérülést is okozhatott volna. Ez pedig már a termékfelelősségi törvény hatálya alá tartozik.
-
-
válasz
dragon1993 #4618 üzenetére
Gondolod annyiért eredetit adnak...?
-
dragon1993
őstag
válasz
kaliczrob84 #4610 üzenetére
A 9k elég erős a SES-nél egy 25W-os töltőre, az alzánál 3700Ft.
-
orso0355
őstag
válasz
aprokaroka87 #4616 üzenetére
Mondjuk nyilván ezt fogják mondani...
-
kutga
félisten
válasz
Ez szomorú. Pedig szerettem náluk vásárolni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
-
válasz
Mondtamén
Speedshopban meg tessék asztalt borítani.
-
lypen99
aktív tag
válasz
Többünknek lett igaza.
Nyúzzad azt a telefont aztán.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Köszi az információt!
Megnyugtató, hogy nem a telefonnal volt a probléma. -
kaliczrob84
tag
Na a végére jutottam a speedshop-os gyári töltő-ghost touching dolognak. Bementem a Sestore-ba, bevittem a töltőt. Megvizsgálták és közölték, hogy egyértelműen hamisítvány a speedshop által eco csomagolásban árult 25W-os gyári töltő. Vettem ott helyben egy gyári 25W-os töltőt, és láss csodát, minden leírt probléma megszűnt, tökéletesen működik.
-
válasz
30z.Samu #4607 üzenetére
Addig én is szerettem, amíg nem lett akkora a készülék, hogy nem tudom egy kézben egyensúlyozni, mindig ki akar esni a kezemből, fejnehéz.
Ennek a készüléknek a vastagsága és a formája is pont olyan, hogy valahogy jó fogása van. Eggyel korábbi telóm (A41-es) kávája annyira kerekített volt, hogy nem lehetett normálisan felemelni az asztalról két ujjal. Ezt fel lehet.
Van rá olyan tok, amiben kényelmetlenül vastag lesz, de a gyári Samsung gumitok nem ilyen. -
kutga
félisten
válasz
dragon1993 #4599 üzenetére
anyag minőségben meg nem éreztem nagy különbséget.
Pedig van, nem is kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest