Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Üdv,
Ajánlott flip tok ill. üvegfólia van-e a készülékre? Külföldi és belföldi beszerzés is érdekel -
tomsolo
addikt
A szensor a front kamerától balra van. Takard le párszor.
A legtöbb embernek az a baja, hogy alapból cirka 2-3 centi a gyári beállítás (max 5 lehet).
Mikor kalibrálod cirka 5 centiről integess neki. (Az a jó ha minél messzebről bekapcsol - 5 és 0 közt fog ugrálni.)
A Test majdnem mindig failt fog jelezni azzal ne foglalkozz.
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
st6969
őstag
Köszi a "segítséget".
Előtte visszaolvastam ~200 hsz-t, ajánlott flip tokot egyáltalán nem találtam, üvegre/fóliára hazai beszerzési lehetőséget sem, de lehet, hogy túl felületes voltam. Alis üvegre megvan a link, azt el is mentettem. Gondoltam az itteni tulajoknak van 1-2 jó linkjük bevált eladóra, de akkor olvasgatok még... -
laca1052
tag
köszönöm nektek a segítséget #2066) Z.É.T. #2079) fa4hu
próbálkozok vele. -
laca1052
tag
Hálózaton tökéletesen működik az adat forgalom, wifin nem ott csak akkor jön meg az üzenet ha feloldom a telefont olyan mintha a telefon a wifit egy idő után alvó módba tenné.Hogy lehet ébren tartani? A beállításokba ilyen menü nincs.A Redmi 3s prime telefonom meg tökéletesen működik.Mi lehet a probléma?
-
-
Bl.Gyo.
őstag
ahoz képest milyen népszerű telefon a note 7 és sok embernek van a világon, nem nagyon akar jönni frissítés. még biztonsági se, nekem még a májusi van fent...
-
Crvsh3R
senior tag
Esetleg megírnád, hogy melyik Google Camera-t használod és milyen beállításokkal a videók felvételéhez?
Egy tesztvideót is megnéznék ha lehet. Nálam valamiért videó felvétele közben mintha folyamatosan bezoomolna pillanatokra a képernyő. (MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL)Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Pityu.
nagyúr
válasz Crvsh3R #2120 üzenetére
Szia,én is azt a google camerát használom amit lent írtál vagyis a legutolsó kiadása.Nálam is volt olyan,hogy pl unokaöcsém ugrálását vettem fel és akkor a fókusz ugrált,hogy élesen tudja tartani,de szerintem az más telefonnál is így lenne.Most hirtelen beállításokat nem tudok fejből mondani mert szervizben van a telefonom,de majd mindjárt nézek a kevés videóból egy kettőt és privátban meg mutatom.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Ma nyitottam bootloadert, feltettem az Orangefoxot, manuálisan ujra indítottam recoba a telefont, volume+ power, ekkor az Orangefox indul, ha Orangefoxból indítom a telefont, kb 3-4 perc mire feláll a rendszer, de ujraindítás után mindíg az eredet reco indul, és többször lefagyott a rendszer. Valami ötletet kérnék, ha lehet.
Köszi.Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
-
Crvsh3R
senior tag
Arnova8G2 verzióknál nem volt ilyen gondom, viszont ott a fénykép készítéssel voltak gondjaim (nem mentette el a képet, kilépett, fényképezési módok nem működtek).
Pityu.
Köszönöm!Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
rsf
senior tag
válasz tomsolo #2122 üzenetére
Redmi Note 4 ből adtak el a legtöbbet elvileg aztán a global dev. meg december óta nem frissült.
Októberi bizt. csomag van benne. Stabil jött ki rá egy februárban.
A 7-nél is lesznek gondok szerintem, mert ebből is túl sok variáció van.
A 4-nél a global rom frissítés állt meg a kínai nem.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
dogi01
aktív tag
SIM PIN kódot. Hol tudom kikapcsolni?
-
Mercutio_
félisten
-
Watson25
tag
A telefon tudja a 4g+?
[ Szerkesztve ]
-
Oldbiggy
tag
Sikerült. Orangefox-al feltettem Zip-ből a rendszert, egyenlőre úgy néz ki jó lett.
Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
-
Lacuss20
senior tag
Azért azon én is megborultam kissé, hogy 50k s telefonba nem cserél akkut xD.... Ne vicceljünk már Mondjuk ez a világ nem preferálja, hogy megveszel egy jót és használd, mert akkor összeomlik a kamugazdaság... Én is addig fogom taposni a szemét amíg megy... és üveg a hátlap note 7?? Csak nekem kopog műanyagosan xD?
Mivel nézitek az akku időt? Ha már ennyire téma nézem én is mostmár
[ Szerkesztve ]
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Lacuss20 #2142 üzenetére
én is úgy vettem észre hogy műanyagosan kopog. bár, most jut eszembe hogy youtube-on van törésteszt, ahol üveg szerűen törik, pókhálósodik a hátulja. vagy már van olyan műanyag is ami így törik?! ha műanyag lenne annak csak örülnék. akkor magam is elvégezhetném az akku cserét itthon majd 1-2 év múlva, mert az üveg törik mint a fene.
[ Szerkesztve ]
-
Potyka03
senior tag
Az mitől van hogy az alkalmazás értesítéseknél a messengernél kikapcsolom a hangot és ugyan úgy van hangom?
Visszamegyek és megint be van kapcsolva az értesítési hang..... kikapcsolom,s újra ad hangot... WTF?Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs