- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldbiggy
tag
Ez nem jó hír..
2021. április 24-től a Redmi Note7, a Redmi Note7 Pro, a Xiaomi CC9e leállítja a heti verziót -
Oldbiggy
tag
válasz
szergely86
üzenetére
Nekem csak a Data format segített.
-
Oldbiggy
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Légyszives olvass vissza 12076, és a 12081 hsz ig. Csupán egy kérdést tettem fel, talán nem gond.
-
Oldbiggy
tag
Úgy nézem a belső tárhely és a data sérült valahogy, mert vissza akartam tenni a 20.07.30-at, és kiírta, hogy nem megfelelő a firmware, és hibás a letöltött zip. A recóból visszatettem a mentés, az meg állandóan újraindult. Most feltettem mégegyszer a 08.06-ot ez megy rendesen, de mentésből vissza akarja állítani magát. Azt hiszem holnap lesz egy teljes wype, data format, majd meglátom.

-
Oldbiggy
tag
Sziasztok.
Ma feltettem a Xiaomi.eu 20.8.6 Béta romot, mindenáron be akarja fejezni a telefon beállításait, és vissza akarja állítani a telefont a gmail fiók mentésre. nekem ilyen nincs, és továbblépésre mindenáron jelszót akar beállítani a telefonra. Ez valami új dolog lehet? Eddig simán ment a frisítés után. -
Oldbiggy
tag
Este feltettem a fejlesztői 20.5.28-at nagyon sok beállítás angol nyelvű lett, ami eddig magyar volt.
-
Oldbiggy
tag
Ma feltettem a xiaomi.eu 20.5.13-at megjött a Vodás VoLTE.
-
Oldbiggy
tag
Ma megjött OTA-n a Miui 12 20.04.27,. A letöltés még nem indul, valószínü terheltek a szerverek.
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Valaki feltette már a Weekli 20.3.12-őt? Érdemes feltenni zip-ből? Mert az OTA még nem jött meg.
-
Oldbiggy
tag
Jól emlékszem, hogy stabil romról weeklyre , és vissza gond nélkül lehet váltani?
Köszi a választ. -
Oldbiggy
tag
Sziasztok, használ valaki weekly romot? Érdemes feltenni, mennyire stabil?
Köszi a választ. -
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Nemrég feltettem az Orangefox R10.1-et, azóta belassult a telefonom, nehezen nyitja meg az ablakokat. Ment vissza a R10.02. Nálatok nem volt gond vele?
-
Oldbiggy
tag
válasz
Rickeffe
üzenetére
Én az Orangefox recovery használom, nem a TWRP recoveryt.. Felmásoltam a telefonra az Orangefoxot. Fastboottal feltettem az Orangefox recoveryt, nem fastboottal indítottam újra a telefont, hanem Vol+ Powerrrel, elindult az Orangefox recovery,- ujra flasseltem az Orangefoxot, igy maradt nekem fenn.
-
Oldbiggy
tag
Kijött az Orangefox 10.1 stabil.
Build bugs: Nothing Changelog: -support for MIUI incremental OTA -full system-as-root implementation -support for wiping /vendor -support for backing up of EFS -
Oldbiggy
tag
Szívtam a nyitással, jelszót kért, FC-zett. Feltettem fastboottal az Orangefoxot. Billentyü kombinációval indítottam az Orangefoxot, a Recóbol ujratettem az Oranget, és recóból ujraflesseltem a romot. Az OF-ba beállítások, Ota&ROM, itt Disable DM verify, Disable Forced Encrytion, Agressive stock recovery deaktivition ezeket bepipáltam. Igy frissítettem 11-re, és maradt minden, simán frissült, csak arra figyelj, hogy az OF-ba minden frisítésnél eltünik a pipa a DM.veryfinél, és Forced Encryptionnál.
-
Oldbiggy
tag
válasz
pecccccccca
üzenetére
Valahol olvastam, hogy a Play frissítés után kezd lassulni, próbáld meg a Play frissítések eltávolítását.
-
Oldbiggy
tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
A Fastboot romot innen töltötted le?[link]
-
Oldbiggy
tag
Ő a sokadik, köztük én is, aki BL nyitás, és Recowery telepítás után így jár. Nekem megborult a rendszer, hol jelszót kért, hol 3-4 perc alatt indult el, jelszó nélkül, de lefagyott a rendszer. Én OF recoveryt tettem fel, de az is csak nehezen maradt fenn, ujra indításnál az eredeti recoval indult. Úgy lett jó, hogyx fastbootba feltettem az OF recót, kikapcsoltam a DM werifyt, a titkosítást, és sd ről ujrahúztam rendszert wipe Data, és wipe Sytem után.. Az OF ugy maradt fent, hogy az OF-alól ujra raktam az OF-et. Remélem érthetően írtam le.
-
Oldbiggy
tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Egyáltalán mit csináltál vele? Nyitottál BL-t, Milyen recowery van fenn?
-
Oldbiggy
tag
Ha nem volt, akkor próbáld meg, a recóba egy Wipe cachet.
Látom az Orangefoxot teszed fel, Van már 10.01-es stabil. Nekem beborította a rendszert, mert nem akart fennmaradni az Orangefox. Ha felteszed, akkor az első indítást ne parancssorból csináld, hanem hangerő+ power. Ha ujraindul a Fox, akkor a Foxból ujra tedd fel a Foxot, és mindjárt kapcsold be a DM-werifyt, és a Agressziv tikosítás tiltást. -
Oldbiggy
tag
Sikerült. Orangefox-al feltettem Zip-ből a rendszert, egyenlőre úgy néz ki jó lett.
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Ma nyitottam bootloadert, feltettem az Orangefoxot, manuálisan ujra indítottam recoba a telefont, volume+ power, ekkor az Orangefox indul, ha Orangefoxból indítom a telefont, kb 3-4 perc mire feláll a rendszer, de ujraindítás után mindíg az eredet reco indul, és többször lefagyott a rendszer. Valami ötletet kérnék, ha lehet.
Köszi. -
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Ma megkaptam a nyitási jogot. Ha nyitom, és mindjárt felteszem az Orangefoxot, mennyi az esélye, hogy titkosított lesz?
Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest