Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocean
tag
Megrendeltem a cuccokat (fólia, hátlap), köszi mindenkinek az ötleteket.
Hanem...
Most nézem, hogy az időjárás app azt írja "nincs adat".
Rábökök, annyi jön fel, hogy "az időjárás app állandóan leáll". Tudok küldeni róla jelentést, és ennyi.
Próbáltam guglizni a témában, de mindenkinek a frissítéssel voltak gondjai, nem az, mint az enyém.Találkozott esetleg még valaki ezzel? Van ötletetek?
-
Bl.Gyo.
őstag
Én az alább linkelt egyszerű tokot használom, a van pereme a kameránál és bőven túlnyúl kamerán, masszív minőségi tok. egy baja van hogy a power gomb meg a hangerő fel-le kemény, nehéz benyomni, de meglehet szokni. legalább zsebben nem nyomódik be könnyen. mert nekem a power gomb 2x megnoymására a vaku világít, és néha világított a zsebem előtte.
[ Szerkesztve ]
-
Ocean
tag
Még egy kérdés: feltettem a google camera app-ot.
Majd még tesztelgetem.
Ami feltűnt, hogy a max amit be lehet állítani benne az 12 Mpixel.
Nem pazarlás ez?(mondom ezt úgy, hogy sem valami fotofil nem vagyok, sem nagyon nem hasonlítgattam még egymáshoz a 48 Mpixeles képeket az alappal, de az biztos, hogy a 48 Mpixeles képek elég brutálul néznek ki a gyári fotó appal készítve is)
-
-
Pityu.
nagyúr
Ekkora érzékelőnél tök felesleges a 48 megapixel de még egy 500EFt-os telefonnál is,ezek már csak parasztvakítások mert van aki ettől beindul és vásárol.Nálam a gcam vitt mindent elég jó és még a hdr e is jobban tetszik mint pl a gyárié.Csináltam már egy két jó képet.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
kormi0312
senior tag
Sziasztok,
Milyen recovery-t, kernelt és romot ajánlotok a legjobb akkumulátor időhöz?
Illetve mi a helyes sorrend az installáshoz? Recovery -> kernel -> Rom?Köszi szépen előre is!
-
Pityu.
nagyúr
Anno facebookon csoportban egy sráccal beszéltük a raw kidolgozás témát de azt mondta szerinte olyan jó a gcam,hogy nem nagyon tudott a raw-ból annyi pluszt kidolgozni,hogy jobb legyen a jpeg hez képest.
-
vond
MODERÁTOR
Hát, erre az mondom, hogy valóban szuper a GCam JPG, de azért a RAW az egy másik szint. Sokkal nagyobb dinamikát, több részletet, szebb színeket ki lehet hozni így a képekből, és nem utolsó sorban sokkal szabadabban lehet utólag módosítani a fotókat (fehéregyensúly, expozíció, stb.).
Az ingyenes Androidos Lightroom tök szuperul használható mobilon is.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Ismerősömnél internettel kapcsolatos problémák adódtak. UPC, router IPv6-ra állítva. A telefonon nem jött be a play áruház és más alkalmazások. Elmondása szerint mikor kint volt a technikus és IPv4-re állította akkor nem volt net a telóján. Van valami ezzel kapcsolatos beállítási lehetőség a telón? Gondoltam arra hogy hálózatot elfelejteni és újra kapcsolódni vagy restart. Sajnos messze van így nem tudok nagyon ránézni. Köszi ha van valakinek jó ötlete.
-
Televan74
nagyúr
Én nem oly rég rendeltem egy 64/4GB -os modellt. Nálam egy Lumia 550 -et vált majd. Nincs extra igényem, hívás,sms,fotók, néha egy kis videó.Első androidos mobilom lesz, bár már van tablet és mobil a családban,de eddig nem nagyon foglalkoztam az androiddal.Most majd mélyebben bele vetem magam. Milyen védelmi szoftverek az ajánlottak?
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
koppasz1986
tag
Mi Account -ban valahogy meglehet változtatni a telefonszámot? Mert ahogy látom csak úgy lehet hogy a regisztrált számra előbb egy sms-t.. azt az a szám amivel regisztráltam már nem él..
-
Pityu.
nagyúr
válasz koppasz1986 #2421 üzenetére
Meg lehet,belépsz a Mi cloudba aztán fent jobbra a profil fejre kattintasz ,aztán account és ott meg találod a telefonszám változtatást.
-
MODERÁTOR
-
Pityu.
nagyúr
válasz koppasz1986 #2423 üzenetére
Telefonon sem vagy akkor belépve vele igaz?
-
Pityu.
nagyúr
válasz koppasz1986 #2423 üzenetére
Ha esetleg telón be lennél még jelentkezve akkor így tudnál telefonszámot változtatni[.
Mikor kérné a telefonszámot alatta van olyan is,hogy másképp azonosíthatod magad,próbáld meg azt esetleg lehet email cím vagy ilyesmi
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz koppasz1986 #2429 üzenetére
Nincs mit
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Televan74 #2420 üzenetére
Nem sok mindenre használnád. Megértem mert windows mobilt már csak ezekre lehet használni. Elso androidos, akkor fogod te sokkal tobbre is használni!
Védelmi szoftver gondolom itt a virusirtora gondolsz. Nem kell. Csak play àruházbol tölts le, és ne kattintgass mindenre weben se amirol nem tudod mi az. A playnek van valami beépitett védelni keresoje ami naponta automatikusan ellenoriz, plusz az android biztonsági csomag amit idöközönként frissít a gyártó, plusz a miui-ban is van anti-virus. Tehát csak használod ésszel és nem lesz baj.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Televan74 #2420 üzenetére
Blokada-t érdemes lehet felrakni (download a lap alján)
VPN-t hoz létre amikor netet használsz és elég sok reklámot kiszűrni.
Nem kell hozzá root csak a fejlesztői beállításoknál kell engedélyezni az alkalmazás külső (?) forrásból való telepítését.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Televan74
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
A BLOKADA -t meg felteszem a család összes androidos kütyüére.El lehet képzelni milyen lehet egy 72 éves apa és az ő okos telefonja.Elég sűrűn kell takarítanom.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
st6969
őstag
válasz Viktor0610 #2424 üzenetére
Így van, UPC-t kell felhívni, és visszaállíttatni IPv4-re.
Állítólag kezdenek kifogyni(?) az IPv4-es címek, és ezért kell fokozatosan áttérni az IPv6-ra...valami ilyesmit olvastam, de mindegy is. Kb. 3 évvel ezelőtt volt ez a problémám otthon, eltelt egy kis idő, mire kinyomoztam, mi a probléma. Számomra teljesen érthetetlen, hogy ennyi idő alatt hogy nem lehetett felkészülni erre okostelefon oldalról, sem pedig szolgáltató oldalról (manapság, ahol otthon van net, ki nem használ okostelefont wifivel)?[ Szerkesztve ]
-
azimut
aktív tag
válasz kormi0312 #2413 üzenetére
Ez engem is érdekelne, szunyi777 és G48 guru fórumtársak már kitapostak egy ösvényt. Orangefox rekó, talán OC kernel, HavocOs rom, plusz hab a tortán f2fs fájlrendszer. Orangefox jelenlegi verzióval valami gond van az encrypttel.
XDA-n olvasgatom, a szemem is kifolyik a leírásoktól, amíg egy működő magyar nyelvű összefoglaló nem jelenik meg (olyanoktól, mint Cappa72, vagy Vegyszer guruk ), nem merem megkocáztatni.
[ Szerkesztve ]
"Az kizárt, mert nem tudom."
-
MDanny
senior tag
válasz Bl.Gyo. #2436 üzenetére
Úgy néz ki ez inkább a UPC által használt DS-Lite probléma, mert pl. a Telekom és a DIGI által használt dual-stack IPv6 esetén nincs ilyen probléma még IPv6 only módban sem.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
Putyin90
senior tag
Szerintetek ennek a toknak a kamera része kijjebb van, mint maga a kamera? (védi a kiálló kamerát?)
[ Szerkesztve ]
-
KRISSTUS
aktív tag
válasz Putyin90 #2439 üzenetére
szunyi777 ilyent vett - szerintem nagyon hasonló vagy ugyanaz.
-
tomsolo
addikt
válasz Putyin90 #2439 üzenetére
Igen védi.
Nekem ua ettől a cégtől van egy hasonló tokom.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
szunyi777
őstag
Nem a recovery titkositja a készülékért, hanem az android pie! Hibátlan az Orange FOX R10 stable. Már többször írtam hogyan kell helyesen használni a titkosítást és a feloldást.
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Pityu.
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
M@cika
őstag
Továbbra is az a bajom, hogy a régi chipseteket a végletekig ki akarják szórni. a 660 már egy őskövület. Ezért meg is várom, míg a Redmi K20 végre nem duplájába kerül, abban legalább 730 van.
Nasit a kis fehér medvének!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest