- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
5300 - 5201
20169 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
Natolt az ip-d? A haverodnal natolt az ip? Halozati gond lehet.
-
Keksz
senior tag

az nem gyenge

https://www.reddit.com/r/PleX/comments/ahre1b/winter_storm_harper_sure_is_giving_my_server_a/
-
konigjanos
senior tag
-
MasterMark
titán
Ilyenkor a konténert szokta átkódolni. Magát a képet nem. Ez messze nem annyira erőforrás igényes mint a képet transzkódolni.
Tegyél fel tautullit ha részletesen szeretnéd látni.
-
konigjanos
senior tag
Bocsánat az értetlenkedésemért, de ez megint miért van? ugyan arról ugyanarra kódolja a hangot vagy a képet? felirat nincs, szinkronos.

-
zex
aktív tag
Köszi a tippet, megpróbálom majd. Viszont ez nem jár azzal, hogy teljesen elfelejti, hogy melyik filmet néztem már meg, és melyiket nem?
-
sugarforce
addikt
-
WaterWave
veterán
-
zex
aktív tag
Synology NAS-on futtatom a PLEX-et. Meguntam, hogy angol a metaadat, így megcsináltam a magyarítást a GitHub-ról. Ha egy filmre manuálisan rányomok, hogy "Találatok pontosítása", majd a manuális keresésnél kiválasztom a filmet, akkor pár perc múlva már jól, azaz magyarul jelenik meg a címe is meg a leírás is. Csak közel 400 filmnél ez így macerás rányomogatni.
Viszont a Film mappánál meg hiába választom ki, hogy az az "Összes metaadat frissítése", elmolyol vele egy darabig, de minden marad angolul.
Valakinek van ötlete, hogy hogyan oldjam meg, hogy ne kelljen kézzel végigmennem minden egyes filmen? Köszönöm! 
-
sugarforce
addikt
-
gyugyo79
addikt
Jó szívvel semelyiket.
De az se lenne mindegy, hogy DVB -C(1-2)/T(1-2)/S(1-2).
Igazából ha valaki a NAS-ból szeretne valami iptv/pvr szervert össze hozni inkább javasolnám a TVMosaic -ot mint a PLEX-et. (Gondolom a NAS -hoz szeretnéd)
Tehát ha csak a ráköltött pénz / idő nem számít és nem sajnálod erre áldozni vágj bele. De azt akkor is tudd, hogy a PLEX jelenlegi állapotában főleg amilyen szupportot adnak az itthoni használathoz a legnagyobb jóindulattal is csak éppen használható. De azt, hogy mennyire stabil egy napi használatba azt még én se tudom mert alig használom/tam. -
WaterWave
veterán
-
delon
tag
sziasztok
feliratot hogy tudok hozzáadni a filmhez?
-
Biga123
addikt
Mekkora a feltöltési sebességed?
-
MasterMark
titán
Lehetséges, de nem fog mivel a Kodi mindent le tud játszani natívan.
szerk.: Magától nem fog transzkódolni, csak ha külön beállítod.
-
szricsi_0917
tag
Sziasztok
olyan kérdésem lenne, hogy távoli elérésnél a plex transzkódol és mivel a nas nem bírja akad a film. A kérdésem az lenne, hogy a plexkodiconnect-nél is van transzkódolás?
-
Bigmasterl
tag
-
Keksz
senior tag
local media asset az agent és utána refresh metadata
vagy ha úgy sem megy, akkor "plex dance"
kiveszed a könyvtárat a fájlokkal
library scan
visszarakod a könyvtárat a fájlokkal -
sugarforce
addikt
Local media asset ki van pipalva az agenteknel?
-
Bigmasterl
tag
-
Vodike
tag
Hasznalati kezikonyvet ugye megnezted es annak megfeleloen nevezted el?
kiskutya.mkv
kiskutya.hu.srt -
Bigmasterl
tag
Üdv ! Segítséget kérnék. A file mellett ott a felirat (file azonos nével srt) és a plex nem látja. Frissitem a könyvtárat metaadatot és semmi, mintha ott sem lenne. Előre is köszönöm ha valaki segít
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Sógoromnak én telepítettem fel annó a plexet. Tévére plex app, laptopra szintén, és a laptopról osztja meg a filmet a tévének. Én nem használok plexet, nem értek hozzá. Ma hívott, hogy amint elindítja a filmet, pár másodperc múlva leáll. Router, plex restart megvolt. Esetleg volt valakinek hasonló hibajelenség? -
gyugyo79
addikt
Van itt a fórumon egy XMLTV EPG -vel foglalkozó topik. Nem tudom melyik graber működik és éppen, hogyan meg a port.hu -t se tudom van e és mennyi lekérdezés után bann ha pld el kezded használni egy grabberel ...
De talán ott tudnak érdembe segíteni. Vagy mondanak olyan fizetős hozzáférést ami neked megéri és jó is.
Én azért csináltam magamnak mert mint írtam a PLEX ben főleg nagyon az elején az összes ingyenes tölthetővel volt valami baj. Régen meg használtam grabbereket és tudtam, hogy változó az, hogy működnek e éppen mert az oldalváltozásokhoz kellene a program írójának alakítani ezt azt. A Boxon szerencsére nálam ott a UPC meg a DIGI EPG -je is a Webes felületen csak le kell szedni és a megfelelő formába alakítani.
Nyilván nem egy Port szintű a műsor leírás meg nincsenek képek stb. De cserébe nem függök senkitől.
Meg nekem ez csak szórakozás gondolom egyértelmű, hogy baromira nincs szükségem X -edik eszközön TV -nézésre PLEX -en keresztül mikor ott van a BOX -hoz készült direkt kliens is stb... -
br0by
csendes tag
-
gyugyo79
addikt
enginev3.0
A DVB-C/DVB-S boxomról van átadva a UPC Digital meg a DIGI kábel csatornalistája. enigmás boxra készült Plex DVR API -val itt írtam róla.br0by
Ezt egy privátban jött kérdésre írtam másnak :
Idézem a kérdését utólagos engedelmével is, hogy érthetőbb legyen
"nekem egy server2016-on megy a plex.
Kérdésem lenne hogy hol találom windows alatt az ini fájlt amiről írtál? Én a UPC kódolatlan dvb-c csatornáit szeretném elérni a szerveren, ehez gondolom valahonnan össze kellene szednem a frekvenciákat, hogy hol találhatók.
Átnéztem az EPG-s topicba is de, hogy bezárták szmegma oldalát, így ott is nehezebb lett a helyzet."Válaszom :
Pontosan ott nem tudom (Rémlik, hogy C:\Users\USERNAME\AppData\Local\..... de keress rá a A 5041.ini -reAz inibe a tp -ket természetesen be kell írni jól, hogy megtalálja a csatornákat. A UPC DVB-C -jével segíteni nem tudok biztosan de ha találsz akkor értelem szerűen szerintem meg tudod csinálni. Én ezt tudom, de azt nem hogy jó e. Ha jó akkor :
0=<az utolsó X>
X=###000,v,6900,,QAM256
Ahol X egy sorban növekvő szám ami 1-től indul.
A ###000 a pdf -ben lévő MHzEPG -t én magamnak csinálok az enigmás boxomról egy python scriptel amit írtam úgy, hogy jó legyen lehetőleg minden benne. Viszont az elég speckó és csak lokálisan nekem jó mert a piconok elérése miatt benne van a fn-pass a box webes felületéhez. Ha esetleg van saját enigmás boxod akkor a python scriptet oda adhatom egy kis leírással.
Most végig néztem amiket tudtam xmltv forrásokat de kb ez maradt ingyenes : http://epg.clientportal.link/
ezek már fizetősek lettek : https://www.iptv-epg.com/available-channels , https://koditvepg.com/
A többi meg megszűnt ...
Ha az EPG nem fontos / nem jön össze akkor tudok olyat csinálni mintának 1-2 csatornának, hogy 1 évig tartó műsort csinálok nekik így nézni lehet csak a kiírásnál a vége pld 2020 dec ...******** VÉGE ********
Az ini helyét Windowson lehet, hogy valaki itt csuklóból meg is mondja
-
br0by
csendes tag
-
enginev3.0
félisten
-
gyugyo79
addikt
Nekem van ráadásul javítottak rajta ezért nem is szántam magam rá, hogy számokra cseréljem a csatorna neveket ehhez képest már jobb

Hozzászólásaim valamelyikébe a hogyan -t is leírtam szerintem.
-
br0by
csendes tag
Használ valaki Live TV-t, akinek van magyar EPG-je?
-
Iludka
tag
oké. megpróbálom. És esetleg. olyan hogy Telefon Képernyőjét a tv-re rakni hogy tudom? illetve a számítógép képét lehet e vezeték nélkül valamilyen programmal a tv-re rakni.?
-
MasterMark
titán
-
Iludka
tag
tehát Pc-4K Lg Tv közt. gondolntam.úgy hogy Mobil Internettel használom a Számítógépemet Usb-n keresztűl. Mivel korlátlan a Mobilnetem.
-
Iludka
tag
Sziasztok. Mobil netröl használom Usb-vel itthon az Internetet. Hogy tudnám megoldani hogy működjön wifi illetve Router nélkül a Plex? vagy esetleg valami más program? Vagy a Mobil internetet tudnám e Routerrel valahogy Megosztani a Netet? Köszi a válaszokat!
-
konigjanos
senior tag
-
UberMutant
őstag
-
smekone
tag
Hát addig , amíg nem írtam az epizódok nevét, addig mint film ismerte fel, de akkor is kihagyott kb 2 epizódot.
A manuális módszert, hogyan kell alkalmazni ? (Bár örülnék neki ha menne automatikusan is
) -
fravik
tag
-
MasterMark
titán
-
smekone
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következő probléma megoldásában: A sorozatok mappába(LG TV-n használom a plex-et) szertnék importálni egy sorozatból egy évadot, hozzá is adom a mappához, viszont nem jelenik meg.
Olvastam, hogy fontos, hogy hogy van elnevezve a mappája a sorozatnak illetve az egyes epizódok, na most jelenleg így nézki :
Mappa: Eureka.S01.1080p.BluRay.x264.HUN.ENG-FOX
Epizód: s01e01.Bevezető.rész.mkv
Az epizódokat már én nevezgettem át, hogy hátha felismeri de nem.
Tudnátok segíteni, hogy hogy lehet orvosolni a problémát ?
Nagyon hálás lennék!

-
MasterMark
titán
Két dolog lehet, vagy a digi routere után dugtad a saját routered, és ezért van dupla nat, vagy pedig a digi natol már rögtön.
Előbbit neked kell megoldani, vagy a digi routerét használod, vagy bridge módra állíttatod és használod a saját routered.
Utóbbihoz a digi ügyfélszolgálatot kell hívni, hogy vegyenek ki nat-ból. -
joco83
csendes tag
igen ez a bajom, hogy Double NAT van és ki kellene kapcsolni, de nem megy. DIGI-s netem van. Plex ezt írja: "Szervered valószínűleg több router-en vagy más hálózati eszközön keresztül csatlakozik az internetre. Próbáld meg közvetlenül az elsődleges eszközhöz csatlakoztatni" Na ezt hogyan?
-
MasterMark
titán
-
enginev3.0
félisten
-
joco83
csendes tag
UPnP routeren engedélyezve van, Plexben hol kell? Köszönöm
-
enginev3.0
félisten
-
joco83
csendes tag
Az már megvan hol kell a router settingsben az upnp-t beállítani, de nem tudom milyen adatokat adjak meg. külső port, belső port, ip cím
-
joco83
csendes tag
Sziasztok, A távoli hozzáférést nem tudom beállítani. Double-NAT kellene, de nem tudom mit állítsak. Xiaomi 3G routerem van. Tud valaki segíteni légyszi? Köszönm előre is.
-
szankorn
csendes tag
-
konigjanos
senior tag
-
MasterMark
titán
-
Keksz
senior tag
Settings / Transcoder alatt keresd meg ezt:

És a 60at nyomd egy kicsit feljebb.
Ha pedig jobb statisztikát szeretnél, hogy éppen mit hogyan kódol át a Plex server, akkor vagy Tautulli-t rakj fel (másra is jó), vagy a plex pass-ban a webes kliensben van 1 új dashboard, ami kicsivel többet ír ki.
-
konigjanos
senior tag
Elvileg, ha hangot kódol, azt itt kiírja nem?a felirat meg ki van kapcsolva.
-
MasterMark
titán
Valamit transzkódol a képen kívül (felirat, hang) és a kódolás olyan gyors volt, hogy elérte a limitet ami be van állítva. (5 perc alapból talán.) Így mivel már annyival előrébb tart a kódolás mint a lejátszás, visszavesz a tempóból és lassabban csinálja tovább, hogy ne terhelje feleslegesen a gépet.
-
konigjanos
senior tag
Mit jelent az, hogy közvetlen lejátszás (lefojtott)?

-
sugarforce
addikt
-
törölt tag
Kösz, már majdnem megijedtem. Annyira megszerettünk a webos egyetlen lejátszóján a többezer fájlból megtippelgetni, hogy hol jártunk a sorozattal, hogy nem szívesen adnánk fel a dolgot. Még a végén jutna idő megnézni egy-egy epizódot. Akkor pedig elfogynának, és kereshetnénk új sorozatokat.
Huh, meleg helyzet volt.

-
MasterMark
titán
-
WaterWave
veterán
-
törölt tag
Üdv!
A TV-s topicban állítják, hogy a Plex képes a TV-be dugott HDD-ről közvetlenül filmet lejátszani. Úgy értem, anélkül, hogy bármi más be legyen kapcsolva, bármilyen hálózati médiaszerver aktiválva legyen.
Tehát én, a TV, és a TV seggébe dugott HDD (rajta a filmek), és a Plex: Nincs több szereplő.
Átvertek? (Nem vettem be.)

-
WaterWave
veterán
-
WaterWave
veterán
-
Keksz
senior tag
-
Keksz
senior tag
Amikor a melóból elindítod a 4K filmet és elkezdi a NAS az átkódolást, akkor a "Plex Transcoder" elindul és a 4K filmet átkonvertálja 1080p, XY verzióba.
Ez idő. Főleg ha durva anyagból készül a konvertálás. Kell hozzá CPU és MEM is. ;-)Érdemes lehet előre elkészíteni az optimalizált verziót, pl. tudod este hogy mit fogsz másnap nézni.
Akkor éjjel, amikor nem nézel semmit, akkor a NAS simán megcsinálja, majd másnap kiválasztod a különböző verziók alatt (nem csak simán elindítod, mert akkor "live" megint elkezdi transzkódolni).
Talán érdemes 720p-t csinálni, ha a céges neted sebessége is egy szűk keresztmetszet.
Lehet azért is bufferelt. -
gyugyo79
addikt
Ráadásul a hang átalakításra még hw gyorsírás sincs és ugye pont a komolyabb felbontású és képminőségű tartalom mellet van töbnyire olyan audió is ami önmagában is kellemesen terheli ezeket a kis procikat ha komolyabban hozzá kell nyúlni ...
-
gyugyo79
addikt
A plexesek szerint :
Q3: How do I install a downloaded .SPK package from Plex?
First, visit the Plex Downloads 46 page and download the latest version of Plex for your NAS.
If you have a Plex Pass, make sure the Plex Pass switch is turned on (under the platform selector on the left) unless you prefer to download the Public version, in which case turn the switch off.
Note: that Chrome and Safari have been known to not complete the download correctly, so try another browser if you are having any problems installing Plex after downloading it from the website.
Then, follow this guide: How to add Plex package signing public key to Synology NAS Package Center 46
You should also follow the above guide if you receive an error message that states ‘unknown publisher’ when installing the package.
To manually install Plex, open Package Center and click on Manual Install (top center of the window), the rest is straight forward, just follow the prompts.
After installation is complete, type http://Your-NAS-IP-Address:32400/web 7 into a browser and hit enter.
Note: Replace Your-NAS-IP-Address with the actual IP Address of your NAS. ...Az remélem megvan, hogy plex pass kapcsoló nincs többek közt a csomag kezelőbe mint lehetőség. De biztosra is csak a tőlük letöltött verzió volt jó mert sokáig nem a 64 bites verzió volt a csomagkezelőből telepíthető. De ennek leginkább akkor van jelentősége ha kell plusz hozzáférés a hardverhez.
-
MasterMark
titán
-
WaterWave
veterán
Nagyon máshonnan mást nem is tudsz felrakni, mert a csomagkezelőben is az van ami a plex honlapján...
Most tesztelem az előzőt, igazából nagyon határon van, és nem pufferel azóta, de lehet majd megnézem plex passal, mert annyit megér.
De nem lét kérdés, mert 99%-ban otthon nézek 4k filmet, csak mondom kiváncsi vagyok miire képes...Amugy durva a lista, 4k 2160p részen sehol sincs zöld yes.
-
gyugyo79
addikt
-
WaterWave
veterán
Prefer higher speed transcoding. ezen a beálltáson jobb....
Épp határon van, annyival mely a csúszka mint a film, és nem pufferel.. köszi -
MasterMark
titán
Ez nem egy ilyen igen/nem kérdés. Tudja, de látod hogy 4K-nál már túl lassan transzkódol a folyamatos lejátszáshoz.
Bármilyen processzorral transzkódolhatsz, de ha nem elég gyors akkor ez lesz, hogy utoléri a lejátszást azt ameddig a transzkódolással eljutott a szerver.
Kezdésnek a Beállítások - Kódoló résznél állítsd a Transcoder quality-t erre:
Prefer higher speed transcoding.
Illetve a Transcoder temporary directory legyen egy gyors meghajtón. (Pl. SSD)De ha a proci ezt sem bírja, akkor vagy erősebb procira cseréled, vagy használod az optimalizált verziókat, vagy olyan klienssel játszod le, amihez nem kell transzkódolnia a szervernek.
-
WaterWave
veterán
de a nas 718+ tudja a transzkodolast nem?
-
MasterMark
titán
-
WaterWave
veterán
de ha várok a lejátszással kb 1 percet akkor miért jó a lejátszás? miért nem bufferel?
-
MasterMark
titán
-
WaterWave
veterán
Értem de azt vettem észre hogy a csuszka az tölt, mármint az a csuszka, amin megy az a rész, ami jelzi hol tart a film, viszont maga a film nézése gyorsabb mint az ahol tölti befelé a csuszka az állaptot... Tehát akkor bufferel és tölt, mikor eléri a csuszka az utolsó sávot.
Ha most azt csinálom, hogy nem egyből játszom le, hanem pasueolom és hagyom kicsit hogy töltse a filmet, akkor ne bufferel... -
MasterMark
titán
-
WaterWave
veterán
neten keresztüli streamről...
gép otthon, én munkahelyen wifivel érem el a plexet...
a 1080p (H.264) video nem bufferel, folyamatos.... Viszont a 4K (HEVC Main 10 HDR) video 2o masodpercenként megáll bufferel és tölt...
Mi az oka?4K (HEVC Main 10 HDR) videot 1080p 8Mbps-en akarom nézni wifiről, de sokszor megáll és bufferel
-
MasterMark
titán
-
WaterWave
veterán
Kis helpre lenne szükségem...
Plex mediaszervert használok nas718+ a szerver...
Azt vettem észre hogy a 4K (HEVC Main 10 HDR) tipusu filmeket ha konvertálom lefelé akkor neten wifivel bufferel. Elindul, majd egy 2o masodperc mulva bufferel 2o masodpercig aztan megint 2o masodpercig megy a video.
Csak ezeknél teszi ezt, a 1080p (H.264) videoknál ha konvertálok bárhova nyilván 1o8op vagy lejjebb, akkor nincs akadás, csak a Hevcnél.
Neztem mind a kettőnél pörög a cpu, de ennek a nasnak tudnia kell... Kérdésem annyi, hogy a 100mbites net nem elég neki, vagy mi a gond?
4k-t amugy q1o Pro medialejatszoval nézek akadásmentesen, csak arra gondoltam, ha dolgozom, és ott vannak a filmek akkor esetleg onnan konvertálok 1o8op-be, és akkor wifiről is tudnám nézni, nem kéne letöltenem ujra nem 4k-ban a filmet. Remélem érthető
KÖszi előre a választ.
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Dlna beállításban kérnek segítséget. Meg van osztva egy nagyobb mappa (~600gb) amibe ha a tv-n belekattintok kifagy az egész, majd újra csatlakozik a plex eszközhöz. A kisebb mappákat rendben látja. Egy másik programmal is megosztottam dlna-n keresztül azt a bizonyos mappát, akkor rendben tudok benne böngészni a tvn.
Van valamilyen beállítása lehetőség? (pl. : DLNA client preferences résznél?) -
Zsötie
tag
Sziasztok!
PKC-t használok CE-vel.
Sajnos megint frissítettem a CE-t, de nem működik, csak fekete képernyő fogad.
Így vissza tettem a az előző verziót.
Viszont az újra indítás után újra konfigurálnom kellett a PKC-t.
De sajnos nem működik, azt írja induláskor induláskor, nézem meg a hiba naplót.
Merre találom? -
sugarforce
addikt
Mert ugy lehet kerdezni a topikban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
konigjanos
senior tag
Köszönöm szépen, ezt nem ismertem!
-
MasterMark
titán
-
konigjanos
senior tag
Zavaró, hogy a szinkronos film alatt is van felirat, és mindig ki kell kapcsolni.
-
MasterMark
titán
Ja nem olvastam el rendesen.
Ott az van neked beálíltva, hogy akkor szedjen le feliratot, ha az elsődleges nyelv nem magyar a filmen. Általában az elsődleges nyelv az eredeti, vagyis az angol.
De amúgy ez miért probléma, hogy ahhoz is leszed?
-
konigjanos
senior tag
Nem az a baj, hogy nem talál, hanem pont, hogy ahhoz is szed, ami szinkronos, és nem kellene!
-
MasterMark
titán
A többi beállítást is nézd meg, csökkentsd a pontszámot, jelöld be a többi magyar szolgáltatót.
Ha így sem talál, nézd meg a menüjében mit ír.
-
Stehe
aktív tag
Köszi szépen, sikerült beállítani nekem is! Nekem a kis plusz ikon elkerülte a figyelmem, csak annyit láttam, csak egy sorba lehet rögzíteni... :-)
-
konigjanos
senior tag
-
MasterMark
titán
Persze lehet ugyanaz a megfigyelt mappa, mint ahova letölt. De szerintem úgy annyira nem szerencsés, de kinek mi.
-
MasterMark
titán
-
dinersgala
tag
helo
lg 32lh6047 en szeretnék filmet nézni 1080p ben de a laptopom csak 720p t tud lejátszani.
UTP kábellel van a tv és a laptop is a routerhez kötve de laggal a kép plexel.
Van valami megoldás vagy csak pendrive/külső meghajtóról tudok nézni 1080p ben?
-
MasterMark
titán
-
Stehe
aktív tag
Szia! Én NAS-on használok qBittorrentet, de valahogy a kategóriánkénti letöltést nem sikerült beállítani, mivel a letöltés heyének csak egy mappát tudok megadni. Ezt te hogyan oldottad fel? Én célom is az lenne, hogyha a Sorozatok mappába mentem le a torrentet akkor oda töltse le a tartalmat, ha a Filmek mappába akkor oda...
-
konigjanos
senior tag
Azt használom...akkor beleásom magam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5300 - 5201
20169 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Sorozatok
- Óra topik
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont a Film mappánál meg hiába választom ki, hogy az az "Összes metaadat frissítése", elmolyol vele egy darabig, de minden marad angolul. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)