- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
8TB WD 3.5" SATA-III Red NAS winchester (WD80EFAX)
Nem a géppel van gond, ha kilövök mindent akkor is akadnak a 70Mbps videós filmek. 100Mbps az csak 12,5MB/s, az semmi egy HDD-nek. 150MB/s is tud stabilan ami gigabit feletti.
Na! Telón is megnéztem Plex kliensel (Oneplus 6) és simán megy minden, néztem a PC-n néha felugrik 100Mbps felé a hálózati kihasználtsága a szervernek szóval tuti hogy a tévé miatt akad és szinte az is 1000% hogy a hálókártya 100Mbps limitje miatt. Hogy a jó édes anyukájukat!
" Plexen belül is van DLNA de használhatsz mást is."
Ezt hogy érted? Fejtsd ki kérlek.... de a TV a szűk keresztmetszet sajnos...
-
deci
tag
válasz
#80977664 #5388 üzenetére
Szia!
WD-n belül milyen típusú HDD-ről fut az anyag? Van közben más müvelet is esetleg ami használja a HDD-t?
Akkor is akad ha DLNA-n keresztül próbálod meg a filmet a tv belső lejátszójával megnyitni? Plexen belül is van DLNA de használhatsz mást is.
Szerintem egy próbát megérne.Üdv.
deci -
wulfi
tag
válasz
sugarforce #5396 üzenetére
Akkor ahogy látom a felirat miatt transzkódoltat, amit nem bír a hálózat, mondjuk a proci lejátszás közben nem akar megszakadni 14%-ot használ a plex, de mindegy akkor hagyom a francba, marad a megbízható külső vinyó.
-
wulfi
tag
Sziasztok.
Tegnap kipróbáltam a plex progit, abba a hibába ütköztem, hogy kb 20-25 percenként rendszeresen megszakad a film vagy sorozat (720p, 1080p is, 4k-t ezek után nem is mertem kipróbálni), ha kilépek majd vissza akkor megint megy 20-25 percet, hibaüzenetnek megjelenik: a hálózat sebessége lassú a videó streameléséhez.
Szerintetek mi lehet a probléma, hogy orvosolható?Pc-n plex media server telepítve, tv-n plex alkalmazás telepítve, annyi, hogy közük van egy router. Pc-router vezetékes összeköttetéssel, router - tv vezeték nélkül, ha ez számít.
Előre is köszi a segítséget.
-
poli27
veterán
válasz
UberMutant #5370 üzenetére
Miért ne működne, nekem is az van az oled lg-n...
-
törölt tag
válasz
WaterWave #5390 üzenetére
Q10 pro-t próbáltam már de nekem zajos már csak a ventillátora miatt is (hálóba kellene), ha meg még HDD is van benne akkor biztos felejtő! Íráskor kattog mint állat, olvasáskor elmegy de hallani.
Marad a Q5 pro! Gondolom akkor NFS-ről játszol le a NAS-ról.... SMB tapasztalatok PC-ről (vagy akár NAS-ról)? Nem akarok csöcsre futni megint... 80Mpps+ filmeket is viszi simán?? Tutira?
-
WaterWave
veterán
válasz
#80977664 #5388 üzenetére
himedia q10 pro, de q5-el se fog fájni a fejed, annyi hogy arra nem tudsz a belsejébe vinyót rakni...
Összekötésem:
Nason vannak a filmek, szépen fix belső ip cím kiosztva neki... cat5e kábellel seggbelőve megy szépen a routerbe.
Himedia q10 szintén cat5e router és szintén fixip, de hdmi kábellel ezt összekötöttem egy avr (házimozi erősítő)-vel
avr meg értelemszerűen összekötve hdmi-vel a tv-vel.avr bekapcs
tv bekapcs
Q10 bekapcsol, megkeresed a media-t ott shortcuttal csinálsz egy ikont a nas szerverre, amire csatlakozol vagy belső ip-vel vagy ddns-el (user jelsz), ha megvan ott látod a nasodon a filmeket, fogod, elindít.Kép nem akad, nem lagol.. hdr kompatibilis avr- kell... ha nincs avr- akkor nyilván azt figyelemn kívül hagyod.
Enjoy
-
törölt tag
válasz
konigjanos #5385 üzenetére
Ha nem is tízszeres de 3-5-szörös, bár a jobb FHD-hez képest jó ha dupla. Én 2,3-2,5 méterről nézem és látszik a különbség! Főleg a HDR hiánya fájó...
Amúgy kipróbáltam és szaggat a 80Mbps+ bitrátájú Eredet Plexen. A 60-as nem.
-
törölt tag
-
WaterWave
veterán
Eg ykicsit más...
Sikerült ma ráhegeszteni a Plex tv-re a hdhomerun 4 tuneres eszköz elektronikus műsortartalmát és a csatornákat. Sajnos a Plex a speciális karakterekkel nem jól bánik, space karakterrel nagyon nincs kibékülve..
Hálás köszönet Mr.Janónak, és gyugyónak.Jelentem kifogástalan plexen is, és tvmosaicon is.
-
WaterWave
veterán
válasz
#80977664 #5377 üzenetére
Ez így van, nem azt mondom illik külső lejátszóval megoldani a 4k-t de azért úgy a legegyszerűbb és a legjobb megoldás...
Plexet én transzkódolásra használok, pl ha bent melózok munkahelyen és kell film, nyilván két verzióban nem fogom leszedni, tehát uhd-ban van fent a nason, de onnan transzkódolni kell hd-ra mert bent fölösleges a 4k...
Így van értelme a plexnek az én szemszögemből.
De otthon házimozin csak külső lejátszóval 4kzunk, mert hang miatt is és a kép miatt is. -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #5383 üzenetére
Mindegyik HEVC azaz x265 kódolású....
-
törölt tag
válasz
konigjanos #5380 üzenetére
Ja... hát akkor mindent értek. Azon nem csoda hogy semmi nem akad!
A full HD videó az max 35Mbps és akkor már nagyon nagy a mérete, a többség a 18-23Mbps verziót szokta letölteni. UHD-ban simán vannak 70Mbps feletti kódolások + Dolby Atmos 7.1 hangsáv... az azért már más tészta.Szép-szép az 1080p film is UHD tévén, de azért a HDR hiánya látszik és a felbontás sem egészen ugyanaz! Nem azért vettem UHD tévét hogy ami fent van UHD-ben azt is 1080p nézzem...
-
Beka
csendes tag
Sziasztok,
Ezt olvasom az új 7.10.0 Plex verzióról. (feltelepítve).
External subtitle offset adjustment support.
Most ez nem azt jelenti amit gondolok?
Azaz a felirat csúsztatása, ha nem pontos az időzítés? Akár lejátszás közben.
Semmi ilyen funkciót nem találok se mobilon, se android tv-n, se böngészőben. -
törölt tag
válasz
konigjanos #5378 üzenetére
Nekem 2,5 óra és itt az m2ts verzió...lehet előbb. Úgy 6TB-nál tarthatok az elmúlt egy hétben letöltésben...
Amúgy akkor azt állítod neked soha semelyik fim nem szaggatott be Plex-en keresztül? Jól értem...?
-
törölt tag
válasz
konigjanos #5375 üzenetére
Töltöm már de eltart egy darabig...
Ettől függetlenül már látom, hogy vennem kell külső lejátszót mindenképpen.Nem azért vettem OLED UHD tévét, hogy szaggatva nézzem a nagyobb bitrátás filmeket... sz@r minőséget meg nem nézek. Ennyi erővel letölthetnék valami nagyobb bitrátás 1080p verziót és hajrá, majd a TV felkonvertálja, a 35Mbps körüliek már nagyon frankón néznek ki. Persze az UHD filmek 90%-a fut szépen Plexen keresztül is de ez így mégsem frankó. Magyaráz az asszony hogy ennyi pénzt elb@sztam aztán némelyik film szaggat... igaza van!
Van pár UHD film amit transzkódolni kell a Plex szervernek, ott meg azt láttam hogy leírás szerint 51 Mbps csak a videó erre transzkódoló 40-45Mbps-el tolja a tévé felé hangal mindennel. Szóval ott valami romlik...
Veszek valami külső boxot Kodi-val azt jó napot. Legalább az egyik tévére...
-
törölt tag
válasz
konigjanos #5375 üzenetére
Innét: Inception.2010.2160p.UHD.BluRay.Remux.HDR.HEVC.DTS-HD.MA.5.1-GS88
De látom te az m2ts formátumot töltötted le. Na letöltöm én is és megnézem mit mutat nálam...
A kedvemért megpróbálnád te is ezt:The.Hunger.Games.Mockingjay.Part.1.2014.REMUX.2160p.UHD.Blu-ray.TrueHD7.1.HEVC.HuN-HyperX
-
konigjanos
senior tag
válasz
UberMutant #5370 üzenetére
tökéletesen megy, most is nézem. a kép is azzal készült.
-
törölt tag
válasz
konigjanos #5369 üzenetére
Mindkettővel akad, PLEX és XPLAY is. LG-re van XPLAY Samsungra viszont nincs a store-ban. Mindegy mert az LG a fontosabb nekem.
Eredet nem csoda hogy gond nélkül megy:
Bitrata..........: 51.8 MbpsHa teheted kérlek ezt próbáld ki: The.Hunger.Games.Mockingjay.Part.1.2014.REMUX.2160p.UHD.Blu-ray.TrueHD7.1.HEVC.HuN-HyperX
De ne csak fél percre hanem folyamatos nézéssel. Úgy látom a PC feladatkezelőjében, hogy folyamatosa 90-94 Mb/s- a Plex Media Server hálózati kihasználtsága, szóval a 100Mbit határán.SOHA sem éri el a 100M/bitet. Gondoloma szar TV hálókártyája a szűk keresztmetszet!
70Mb/s videó + az audió sáv és ott is vagyunk....
-
UberMutant
őstag
válasz
konigjanos #5369 üzenetére
csak éppen most az xplay nem működik lg tvn...
-
konigjanos
senior tag
-
törölt tag
válasz
konigjanos #5367 üzenetére
Érdekes gondolat.... valóban csak a videóra gondoltam korábban.
Ránéztem! Amelyik filmnél akad ott a PlexTranscoder.exe ~90% körüli procihasználattal megy míg más filmnél ~11% körül szokott...
Érdekes, hogy az OLED LG csak egy pillanatra akad meg míg a QLED samsung sok másodpercre.
Ezeknél akad. Ötlet miért és mitől? Illetve hogy lehetne beállítani a Plexet hogy ne akadjon?
The.Hunger.Games.Catching.Fire.2013.UHD.BluRay.2160p.REMUX.TrueHD.7.1.ATMOS.HEVC.HuN-TRiNiTY
ŰŰ ViDEO.CODEC...: HEVC / Main 10@L5.1@High / HDR
ŰŰ FRAMERATE.....: 23.976
ŰŰ BiTRATE.......: 72 100 kbps
ŰŰ RESOLUTiON....: 3840x2160
ŰŰ
ŰŰ AUDiO.........: Hungarian DTS-HD MA 5.1 @ 3840 kbps 24Bit
ŰŰ English TrueHD ATMOS 7.1 @ 4978 kbps 24Bit
ŰŰ English DD AC3 5.1 @ 640 kbps 16Bit
ŰŰ
ŰŰ SUBTiTLES.....: Hungarian Full [.srt]
ŰŰ English Full + SDH [.sup]The.Hunger.Games.Mockingjay.Part.1.2014.REMUX.2160p.UHD.Blu-ray.TrueHD7.1.HEVC.HuN-HyperX
Video: [HEVC] / 73 Mbps / 3840x2160 / 23.976
16:9 / Main10@L5.1@High / 4:2:0
10 bits / HDR / BT.2020Audio: [DTS-HD MA/TrueHD Atmos] HuN 5.1 1859, EnG 7.1 4829
Subtitle: [SRT] HuN, EnG -
kkp900
senior tag
válasz
#80977664 #5364 üzenetére
Nekem is hasonló bajom van de nekem megakad és nem is megy tovább a film.Mindenki azt írta kapcsoljam ki a transcodot ,mert belsőhálózatra felesleges.DE NINCSEN ilyen opció legalábbis sehol sem találtam meg a PLEX-ben.Amúgy igaz én most vettem egy Samsung Q9FN Qledet és csak 100-as a kártya benne,mondjuk az 5GHz wifire csatlakoztam inkább vele az is gyorsabb.Nekem van Apple TV4K de azzal is akadt a PLEXNÉL!Pedig nekem is 1000-es a netem.És igaz csak egy Macbook prom 13" van de szerintem minden adott hozzá,hogy simán kellene futnia.Lehet azért csinálják ,hogy vegye meg az ember vagyis fizess elő rá.Én az Infuse Prot vettem meg inkább.De szeretném ha a Plex is működne normálisan de nem tudom ,hogy mit kellene beállítani hozzá.
-
törölt tag
válasz
sugarforce #5362 üzenetére
Utána olvastam és lehet tényleg a TV hálókártyája a szűk keresztmetszet, hogy a jó K***A anyjukat.... 400e+ kategória és egy sz@ros gigabites kártyát nem képesek beletenni! Sejtettem hogy ez is lehet a gond, de mondom annyira spurok nem lehettek hogy nincs normális hálókártya a tévében!
Grrrrrrrrrr most vehetek 50e+/db külső lejátszót.... NO COMMENT!
-
törölt tag
válasz
sugarforce #5362 üzenetére
Csúnya lenne ha egy UHD OLED tévé nem gigabites hálókártyával rendelkezne ami nagyjáából 1-2000Ft... amúgy próbáltam AC wifivel is és azon is akad. Transcoding elvileg nincs tekintve hogy minek.... UHD tartalom UHD tévére.... amúgy sem lehet letiltani Plexbenn a transcodingot.
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy PC (Quad CPU Q6600@2,4GHz + 8GB DDR2 RAM + 8TB WD HDD) amin a legfrissebb PLEX szerver fut, továbbágigabites VEZETÉKES hálózat UPC routerrel és két UHD TV (LG OLED + SAMSUNG QLED) rajtuk PLEX kliens.
A gondom az, hogy pár UHD film (jellemzően 70GB+) lejátszás közben sokszor egy pilanatra megáll (kép és hang is) és utána tovább megy. Tényleg csak egy pillanatra, nem írja ki hogy "buffering". Van hogy 5-10 másodpercenként, de van hogy ugyanaz a film később percekig szépen megy. Mindig ugyanott akad szóval nem a hálózattal van a agond és szerintem a PC is bőven erős a streameléshez.
Esetleg a videók nem jól lettek rippelve?
Ötlet hogyan lehetne megszüntetni ezt? Köszi!
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!Egy Macbook Pro 2015 Earlyről szeretném egy Apple TV4K ra Plexel lejátszani a filmeket.A Router az Telekomos 1000 nethez kapott.UTP kábelal vannak összekötve.Egy 2,5 külső vinyóról menne a film.Akadozik megáll!Aztán keg transkodolási hibát ír ki.Azt ajánlották kapcsoljam ki de nem találom hol tudnám ezt kikapcsolni.??
Végigbogarásztam már de nem találok ilyen lehetőséget sajnos.Az ingyenes verzio van fent.Apropó az Infuse is van topikja esetleg??Köszi a válaszokat.
-
tuki2200
senior tag
Sziasztok, kulso hangfile-t, hogy lehet hozza adni a filmhez?
-
poli27
veterán
válasz
sugarforce #5355 üzenetére
van forced felirat, de mi küze van a feliratnak az akadáshoz?
-
poli27
veterán
válasz
sugarforce #5353 üzenetére
azzal is akad... komolyan nem értem miért csinálja...
-
poli27
veterán
válasz
MasterMark #5351 üzenetére
-
poli27
veterán
Mostanában akadoznak a filmek amit plexxel néznék, egy asztali gépen van a server, és gigás a hálózat, (sajna a tévé nem) ha arról a gépről csak simán ráküldöm a tévére a filmet nincs baja, de ha plexxel akarom indítani, akkor akadozik, mi a fuck lehet vele?
-
giant18
csendes tag
válasz
atomstefi #5347 üzenetére
atomstefi, tudnál ebben a felirat bővítmény kérdésben segítséget nyújtani?
Amit viszont érdekesnek találtam, hogy a Philips Android TV Plex appja és a beépített médialejátszója között 4KHDR-ben szemmel látható eltérés van a beépített javára, holott mindkettő direkt a NAS-ról játszik le. Ezt mi okozhatja? Plex-en original quality van a minőségre beállítva.
-
atomstefi
tag
-
giant18
csendes tag
-
Vodike
tag
-
giant18
csendes tag
Üdv! Plex médialejátszással kapcsolatban kérnék egy kis iránymutatást. A Plex-szel kapcsolatos dolgok a következők:
- Synology DS218j-t használok. A nappali eszközök LAN-on, a hálószobai wifin van bekötve. (Az átvitel remekül működik.)
- A nappaliban lévő Android TV tökéletesen viszi a 4K-t és kezeli a feliratokat.
- A hátsó szobában lévő LG webOS TV wifin és powerline-on egyaránt kezelte a full HD-t. Amint feliratot raktam rá, azonnal jött, hogy a szerver nem elég erős a kódoláshoz. A felirat az mkv fájlban van benne, dupla hangsávos stb.Amit nem értek, az az, hogy a tévé saját DLNA lejátszója kezeli a feliratokat. Az Xplay nevű Plex alternatíva szintén kezeli a feliratokat (csak a hangsávot nem váltotta angolra), a Chromecast 1.0 kezeli a feliratot, de a kép elképesztően szaggat (ezek szerint az nem direkt lejátszás, hanem transzkód lenne?), míg az Android TV-s kinti Plex tökéletesen kezel mindent.
Külső egysávos videofájl és külső .srt esetén nem tudom még, hogy mi a helyzet, ma fogom kipróbálni. Illetve kipróbálok egy Chromecast 2.0-t is.
Van valakinek tapasztalata/megoldási javaslata a fentiekre? Ha nagyon muszáj, használom a DLNA lejátszóját a tévének, de elképesztően gagyi (kezdve azzal, hogy nem lehet a filmbe belepörgetni...), így mindenképpen a felhasználóbarátabb Plexet szeretném előnyben részesíteni. Köszönöm!
-
zex
aktív tag
Eddig tökéletesen működött a könyvtár automatikus frissítése, de most "megdöglött"...
Csak akkor frissül a könyvtáram, ha manuálisan rányomok. Gugliztam már egy sort de semmi használhatót nem találtam. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi a toszt kellene csinálnom?
Köszi előre is! -
Nova91
tag
Sziasztok,
Az lehetséges, hogy plex pass kell Ahhoz, hogy a PC-ről filmet küldjek át a tv-re (android tv)?
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
tényleg elég jó a PKC, megy minden kodi addon, és plex is király.(nfs share, direct path)
milyen skint használtok (amit visz a pi2 is?)
eminence 2 eddig elég gyorsnak tűnik, de jo lenne valami "plex szerűbb" skin -
zex
aktív tag
válasz
MasterMark #5337 üzenetére
Ment pü
-
zex
aktív tag
válasz
MasterMark #5335 üzenetére
putty-al tudok esetleg belépni.... Illetve van docker telepítve, ha az segít valamiben..
-
-
zex
aktív tag
válasz
MasterMark #5333 üzenetére
Huh!! Köszönöm!!!!
Próbálkozom vele, bár magán a szerveren tuti nem fogom tudni futtatni, meg Synology szerveren fut. Megpróbálom használni, ha esetleg elakadnék, akkor még jelentkeznék. Szuper vagy!
-
MasterMark
titán
Nagyjából ennyi. Lehet módosítani kell, ha valami extrát is akarsz.
Át kell helyezni egy másik mappába a filmeket, amit a plex nem szkennel. (De maradjon ugyanazon a vinyón.) Majd a script vissza mozgatja a jó sorrendben. 30 mp-et vár közöttük, hogy legyen ideje felvenni a plex-nek. Az elején ellenőrizd, hogy real-time kerülnek-e be rendesen a filmek. Az kell hozzá, hogy be legyen állítva a plex szerveren, hogy fájlműveletre is reagáljon, akkor jónak kell lennie.
400 filmnél ez kb. 3 és fél órán át fog tartani. Ezt az időt lehet csökkenteni, ha elég gyorsan reagál a plex szerver az új filmekre. (Ha ugyanazt a HDD-t használod, akkor a mozgatás nem jár tényleges másolással, de ehhez az kell, hogy magán a szerveren futtasd a scriptet.)
-
zex
aktív tag
válasz
MasterMark #5331 üzenetére
Közel 400 film, meg több mappa... Szóval jó lenne minden mappára külön lefuttatni gondolom. Jó lehet a power shell, Windows 10-ben tudnom kell futtatnom ha minden igaz!
Ja és köszönöm előre is ha tudsz ebben segíteni!
-
zex
aktív tag
válasz
MasterMark #5329 üzenetére
Ez tök jó lenne, csak én script-elésbe elvérzek!
-
zex
aktív tag
válasz
MasterMark #5327 üzenetére
Na akkor egyről beszélünk. Pont ez a bajom. Ezért szeretném "visszaállítani" az eredeti sorrendet.
-
MasterMark
titán
Mert akkor vette fel újra a plex ezeket.
Ugye megy egy scraper a fájlok között, hogy van-e új stb. Ha egyszerre bemásolod, akkor mindet ugyanakkor fogja felvenni.
Ha szeretnéd egy másolgatós script-tel meg lehet csinálni hogy fájl létrehozás dátuma szerint másolgassa be és várjon amíg felveszi a plex.
-
zex
aktív tag
válasz
MasterMark #5325 üzenetére
Akkor miért van az, hogy most kb 300 filmnek a hozzáadás dátuma 2 nappal ezelőtti? Pedig korábban szépen tudta, hogy mikor került be a katalógusába. Csak mióta új mappákba raktam minden egy azon dátumra került át?!
-
zex
aktív tag
válasz
MasterMark #5323 üzenetére
Csak mivel elszállt a Plex saját adatbázisa, amiben ezt tárolta, így újra indexelte az összes filmemet és persze nem a fájlok létrehozási dátuma alapján, hanem ahogy neki éppen ez sikerült.
-
zex
aktív tag
válasz
MasterMark #5321 üzenetére
Igen, sajnos az is valami PLEX-es hülyeség alapján rakja össze... Mivel megbolygattam a mappákat, emiatt minden felborult. Viszont a fájlok létrehozásának dátuma ezért lenne jó, mert az mérvadó.
-
MasterMark
titán
Fenti képen a Date added szerint az ezt jelenti. Viszont nem a fájldátumot nézi, hanem azt, hogy a Plex szerver mikor észlelte és tette be a filmek közé. (Ugyanaz a sorrend így is, kivételes esetekben térhet el.)
-
zex
aktív tag
Egy buta kérdés! Olyat nem tud a Plex, hogy a "Recently added" csoportosítást a fájl létrehozásának dátuma szerint tegye meg? Csak mert rendszereztem a szerveren lévő filmeket, külön mappába raktam őket, és az egész szétesett. (Használok még Emby-t is, az ügyesen megolda a fent leírtak szerint).
-
Hoqspok
tag
válasz
MasterMark #5317 üzenetére
hát ez érdekes mappa nézetbe látom és ott van az összes adattal boritoval és lejátszás is elindul
miután kiléptem mappa nézetből ismét eltünt ...
Na most vesztettem el teljesen a fonalat,Na csak meg lesz a hiba oka ... a cimkézésnél másképp cimkézi ezt a két epizódot és a cím rendezés mező hibás kitöltése miatt teljes hülye helyre kerül
Köszi a segítséget
-
Hoqspok
tag
válasz
MasterMark #5315 üzenetére
mappa nézat arra gondolsz ahol hozzá adom a könyvtárat ?ja közbe rá jöttem bocs most nézem
-
Hoqspok
tag
3 nap szenvedés után kis segítséget kérnék,.
piros kiválasztott mappákat nem látja a PLEX
Át neveztem a hiányzó mappákat és mkv. fájllokat majd közvetlen hozzá adtam a figyelt könyvtárhakhoz.
Ezután Öröm és boldogság a beolvasta felcimkézte a hiányzo két mappát de csak pár percig örühettem. Gondolom valami frissítés miatt ujra olvasta a könyvtárat és ismét eltünt a két mappa tartalmával együt PLEX-ből. Ezt még 2x eljátszottam át neveztem át raktam és kb 5 perc után eltünik.
plexdance-t. próbáltam de hatástalan
ki-be raktam töröltem ujra indítottam de 5 perces mappák eltünnek ujra és ujraNa most feladtam, és ezután nem vagyok nyugodt hogy vajon tényleg beolvas minden hozzá adott mappát ?
Legalább adhatna valami hiba üzenetet és a user majd eldönti mit csináljon de igy ki tudja össze hasonlitani a HDD tartalmát a Plex-ben látottakkal ? -
konigjanos
senior tag
Szerintem lefrissít az, csak órákba telt nálam is (1000 film kb)
-
deci
tag
válasz
sugarforce #5310 üzenetére
Nekem lefrissített mindent átállítás után a film cimeket tuti a leírásokra nem emlékszem pontosan és nem kellett egyesével megtenni.
-
konigjanos
senior tag
Sikerült, köszönöm. Mindenhol (szerver és kliens oldalon is) átállítottam a "Visszakapcsolás engedélyezése nem biztonságos kapcsolatoknál" mindig-re, és így jó.
-
zex
aktív tag
válasz
sugarforce #5305 üzenetére
Vagy elképzelhető hogy valamit nem jól csináltam.
De mindegy is, ez legyen a legkevesebb baja... Mindenesetre köszi a segítséget!
-
zex
aktív tag
válasz
sugarforce #5297 üzenetére
Sikerült mindent magyarítanom ahogy linkelted, viszont sajnos a feltöltési sorrendet és a már megnézett videóimat elfejtette.
De túl leszek rajta.
-
sugarforce
addikt
válasz
konigjanos #5301 üzenetére
Akkor jelentkezzen ki-be a tv-s plexbol
-
konigjanos
senior tag
válasz
sugarforce #5300 üzenetére
már nem natolt, és rajta kívül két ember nézi távban, és nekik jó. A srácnak is jó laptopon, csak a samsung tv kliensen nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac mini M4 PRO 24GB / 512GB! BeszámtOK
- Lenovo IdeaPad 3 15ADA6 /AMD 3020E/8/512ssd/15/HD/amd/HU
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Thinkpad X1 2-in-1 Gen 9, FHD+ IPS érintő -500nit-, Ultra 7 155U, 16GB, 512GB, 4G LTE, gyári gar-ADP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest