Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigmasterl
tag
Üdv ! Segítséget kérnék. A file mellett ott a felirat (file azonos nével srt) és a plex nem látja. Frissitem a könyvtárat metaadatot és semmi, mintha ott sem lenne. Előre is köszönöm ha valaki segít
-
Bigmasterl
tag
LG tv-s Plexel szertnék lejátszani külső Hdd ről filmeket. Meg lehet oldani valahogy hogy az app onnan olvassa a tartalmat? Vagy kizárólag pcn létrehozott szerverről ? Köszi előre is
-
Bigmasterl
tag
válasz sugarforce #2811 üzenetére
Ah ! Akkor csak a samba megosztás összehozása lesz a megoldás.
Azért köszönöm az infókat, segítséget! -
Bigmasterl
tag
válasz MasterMark #2808 üzenetére
Annyi hogy a smb megosztás helyett a plex servert használnám a fileok elérésére
-
Bigmasterl
tag
válasz #56573440 #2806 üzenetére
Az a fő probléma hogy a win10 samba filemegosztás nem működik a két eszköz közt. Ezért gondoltam hogy e helyetti megoldásként a plex szervert használom. Kodiban elérem a plexet , látja és működik is. Viszont a Zidoo file kezelője nem tud csatlakozni mert jelszót kér és nem tudok belépni. A win 10 es megosztást az itteni logoutos leírás szerint megcsináltam.
-
Bigmasterl
tag
válasz sugarforce #2804 üzenetére
Win 10 en fut a plex szerver és Tv re csatlakoztatott Zidoo androidos médialejátszóval szeretném elérni a filekezelőjével. Routeren nem kell esetleg engedélyezni vagy állítani a media playert miatt?
-
Bigmasterl
tag
válasz sugarforce #2802 üzenetére
Sajnos nem kapcsolódik
Androidos alkalmazással viszont működik, de így nem
[ Szerkesztve ]
-
Bigmasterl
tag
válasz sugarforce #2800 üzenetére
Azt hol találom? Ami a böngésző címsorában van arra nem kapcsolódik.
Az Ip utáni portszám nélkül ? xxx.x.x.x: 32400[ Szerkesztve ]
-
Bigmasterl
tag
A plex szerver címét hol találom? Zidoo mediaboxrol szeretném elérni android alatt ( nem plex klienssel) a zidoo filekezelőjével.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Bigmasterl
tag
Plugineket használtok? Mint a Kodihoz az Exosus. Próbáltam párat a de egyik sem működik
-
Bigmasterl
tag
Ha valakinek nem működik a távoli elérés és Digis nete van akkor íme a megoldás:
Mivel a Digi a publikus IP helyett NAT olt ip t ad alapesetben ezért egy ügyfélszolgálatos bejelentés után minden további nélkül átállítják publikusra.
A plex beállításnál pedig a távoli hozzáférés menüpontnál nem állítottam be kézire hanem csak hagytam automatikuson.
Routernál a 32400 portot engedélyeztem. -
Bigmasterl
tag
válasz enginev3.0 #1440 üzenetére
A mellékelt kép alapján port tartomány 443. A Pc ip címe, helyi port 32400 , protokoll both.
A plexben pedig kézzel beállított 443 as port.Teszt után továbbra sem csatlakozik.
Routeren nincs bekapcsolva a tűzfal, Win tűzfalnál átengedi a Plexet.[ Szerkesztve ]
-
Bigmasterl
tag
válasz enginev3.0 #1438 üzenetére
Sajnos továbbra sem jó a Plex ugyan úgy nem csatlakozik. Próbáltam vírusirtót kikapcsolva tűzfalat kikapcsolva , sehogy sem sikerül
-
Bigmasterl
tag
válasz enginev3.0 #1436 üzenetére
Igen ez a típus van!
-
Bigmasterl
tag
A távoli elérésnél nem sikerül beállítanom az internetre csatlakozást. Tudom hogy portot kell nyitni de a youtubeos videok alapján nem sikerül. Asus routerem van . Aki esetleg ilyen routert használ és működik neki a plex , legyen szives segítsen. Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen routert?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- LG LCD és LED TV-k
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest