Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
A plex beállításoknál, DLNA engedélyezése. Ekkor helyi hálón is osztja, erre képes kliens látni fogja.
Nekem a samu tv látja, csak elég fapad a lejátszó..FHD-ban vitt mindent. Bár nekem még akkoriban nem plex volt, hanem egy router osztotta, de ebből a szempontból tökmind1.[ Szerkesztve ]
havri
-
Peace
nagyúr
válasz enginev3.0 #6391 üzenetére
Nem akarok én visszább venni minőségből semmiképp! Csak gondoltam hátha valahogy cpu-val levehetek valamennyi terhet szerencsétlen Plex-ről....
Nem akarok még egy kütyüt!!!!! Miért nem lehet elég a pc+tv, mint eddig? :'( -
enginev3.0
félisten
Ha visszább veszed a minőséget akkor át mehet a film
De ugye akkor már nem élvezhető a 4k szerintem
Plusz 4K kódolásához elég jó proci kellVagy veszel egy külső tv okosítót
Vagy próbáld meg wifin ha egy szobában van a router és a tv, nálam ment, bár nem sokat próbáltam csak kíváncsiságból
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Peace
nagyúr
Most visszaolvastam 1-2 oldalt.....szóval a Q70-en az app is lehet hulladék, a tv hálókártyája is lehet szűk keresztmetszet és másnál is csinál ilyet Plex, hogy véletlenszerűen megszűnik a hang. Szóval akkor nem feltétlenül a DAC-ommal van a baj. Miért is lenne, hiszen PS4 Pro-val tökéletesen működött 11 hónapon át...de akkor is baromi idegesítő, hogy ki kell kapcsolnom és vissza a DAC-ot, mikor a Plex úgy gondolja, hogy most megszűnik a hang. És 4K filmeket továbbra sem tudok nézni a "UNKNOWN_ERROR(0)(AVPlay)" hibaüzenet miatt....ez így nem házimozi, hanem egy kínszenvedés nekem. Pedig nagyon vártam ezt az új TV-t!!!!!!!!! Ez a transzkódolás dolog segíthet valamit? Vagy ugyanúgy nem tudja majd átpréselni a 100 megás tv hálókártyán a 4K filmet?
-
-
rembrant
tag
válasz enginev3.0 #6387 üzenetére
Sajnos így van néha nálam is kevés a 4k lejátszásnál, ha tűz, vagy víz van a háttérben megakad.
-
Peace
nagyúr
válasz sugarforce #6380 üzenetére
Kezd tisztulni a kép.
Ahol nem kell átkódolnia semmit filmnél, ott bele tudok tekerni gond nélkül, de "UNKNOWN_ERROR(0)(AVPlay)" hibaüzenettel elszáll véletlenszerűen lejátszás közben.
És ahol 4K (H264) videót akar átkonvertálni, ott alapból "UNKNOWN_ERROR(0)(AVPlay)" hibaüzenettel behal és el sem tudja indítani a filmet.
Szóval fasza lenne ez a Plex, csak k*rvára nem akar az lenni.....
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Legutóbbi W10 frissítés után, nem indul el a Plex. msvcp140.dll-t keres, valami ötlet esetleg? Próbáltam már újratelepíteni, az nem jött be.
-
FeriPapa2
tag
Bocs, de valami félre ment, vagy te nem érted amit írtam vagy én nem értem a választ, De valahogy nem tudom a problémámhoz társítani az általad írtakat.
Tömören: Egy otthon a lakásban üzemelő RP-in futó PLEX szerverről akarom elérni a Google Drive-on levő tartalmat interneten keresztül más helyen egy TV-box-on futó PLEX klienssel TV-n. Nem telefonon.
Ehhez az kellene gondolom, hogy a G-Drive fel legyen mountolva mint meghajtó. Ezt meg lehet e csinálni? Ha igen, hogyan? -
Peace
nagyúr
válasz sugarforce #6378 üzenetére
Ha ez az "Átkódolás" menüpontot jelenti, akkor ott ez látszik:
-
havri1
félisten
Ha helyi hálón nézed akkor net se kell neki.
Tautullival tudod megnézni, hogy WAN vagy LAN.Valami nem bírja a 4K-t. Mondjuk a lejátszó sem egy életbiztosítás a tvken, én ezért vettem mind alá RPi3-at, és rasplex-el nézzük, azóta semmi hiba.
Akiknél (haverok) tv klines van, állandóan szívnak.[ Szerkesztve ]
havri
-
Peace
nagyúr
Profilomnál látszik a masina. Nem olyan vészesen rossz szerintem. Most nézem a filmet jó pár perce belenyúlás nélkül. Eddig volt 3-4 pufferelés, de csak ilyen 1 másodpercesek. Ez is mocskos idegesítő. Mit tudnék tenni, hogy ne legyen ilyen? Vagy ennyit tud az 500-as UPC? Tuti jól van beállítva és helyi hálóként megy az adat?
-
havri1
félisten
Akkor a "fő" userrel nézed, az jó.
Én csináltam külön minden szobára külön usert, és megosztottam velük a megfelelő tartalmat. Gyerekek, asszony, haverok stb. Így mindenki onnan folytatja, ahol abbahagyta, nincs keveredés.
Na meg más más tartalmak.4K filmnek mekkora a bitrátája össz? Valószínűleg buffer gond, hiszen akkor hal le, ha belenyúlsz.
Milyen vason fut a szerver? Bár ha 16GB ram van benne, gyanítom nem régi cpu[ Szerkesztve ]
havri
-
Peace
nagyúr
Jókat tudsz kérdezni. Csináltam egy user-t és beléptem vele a tv-n is. Amikor kérte, akkor meg felmentem a https://plex.tv/link oldalra és beírtam a 4 számot. Mondta, hogy sikeres és megjelentek a filmek a tv-n is. Ennyit csináltam.
És megint a végtelenségig pufferel a 4K-s film, pedig csak egy feliratot állítottam a menüben és innentől kezdve halott. Nem tudja folytatni a filmet.........
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Samsung Q70-es. Plex 3.105.0. Nem látok semmi ilyet, most ott is végigmentem a beállításokon. És megint az fogad, hogy nem látom a tartalmakat. Ez mitől van?
Kijelentkeztem tv-n, majd vissza. Beírtam a négy számjegyet és egyből látszik minden filmem. Miért csinálja ezt velem? Hogy nem mehet minden simán egyszerűen......
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz enginev3.0 #6365 üzenetére
Ez az átkódolás? Az automatikus-ra van állítva. Állítsam legjobb minőségre?
Bocs, hogy kérdezgetem a hülyeségeket, de nincs összefoglaló.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Most végigmentem a beállításokon, ilyet nem láttam....
Amit még csinált már kétszer és idegesít, hogy tv-t bekapcsolom és nem látja a tartalmakat. Csak annyit ír, hogy telepítsem a Plex-et a gépre. Kilövöm az app-ot, kikapcsolom a tv-t, még mindig semmi. Jobb oldalt fenn a sarokban be vagyok jelentkezve a tv appon is. Akkor megint kikapcs és vissza és akkor egyszer csak látszanak a filmek és sorozatok. Ez mi? Mit csinálok rosszul? Helyi hálóként érzékeli vajon ezt most nekem, ha a UPC modembe van bedugva a PC és a tv is vagy a neten keresztül akarja tolni az infókat?
-
Peace
nagyúr
válasz enginev3.0 #6365 üzenetére
Na ezt majd otthon meglesem, hogy miről beszélsz. Eredeti minőség van belőve, erre emlékszem a Plex beállításoknál, hogy az van kiválasztva. DTS-t kell csak átkonvertálnia ugye, mert azt a TV nem támogatja.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz enginev3.0 #6363 üzenetére
Lehet ezt sokkal jobban is be lehetne állítani. Én csak beregisztráltam Plex-re, hozzáadtam a mappákat és TV-re telepítettem az app-ot, amiben be kellett írni valami kódot, hogy párosítva legyen a géphez. Ha jól értettem. Ennyit csináltam. Ettől függetlenül lehet, hogy neten keresztül szeretné tolni, de csak nem. PC és TV is kábellel csatlakozik a UPC modemhez.
-
enginev3.0
félisten
A UPC 500as netnek alig van valami feltöltése
Egy 4K filmnek pedig azt hiszem 100Mbps körüli a bitrateja, így nem csoda ha akadDe javítsatok ki ha tévedek
Persze ha belső hálón nézed akkor ez érvénytelen
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Segítsetek kérlek olyanban, hogy valahol lehet állítani RAM méreten Plex-ben, hogy mennyit használhat? Samsung Q70-es tv olyat csinál, hogy ha 4K-s filmet indítok el és beletekerek, akkor "pufferelés...." felirat és így megáll. PC-n nézem mi történik. Merevlemezek 0-1%-on, hálózati aktivitás felugrik az egekbe, lezuhan, majd megint az egekbe és ismét lezuhan (UPC 500-as), memóriahasználat olyan 4,3 a 16 GB-ból. Nem lehet, hogy valami nagyobb szeletet szeretne bepufferelni, de pont kicsúszik a limitből és megint újrakezdi és így a végtelenségig gondolkozik? Ha elindítom a filmet, nem pörgetek bele, akkor viszi szépen. Mondjuk végig még nem néztem egyet sem, csak az elejéből pár percet, de ott nem volt semmi gond.
-
Keksz
senior tag
válasz FeriPapa2 #6341 üzenetére
A google driveot is a RPi érné el és on-the-fly játszaná le a telefonodnak, azaz a feltöltési sebességed ua lenne, mint a helyi lemezeken lévő cuccoknál.
Csak akkor menne másképpen ha egy szerverd lenne vhol és anak a tárhely a gdrive. Erre jó egy kicsit combosabb vps is.
Rclone meg plexdrive és megy mint 1 álom.
-
code1005
senior tag
Egy user alatt lehet több szerver?
plata o plomo
-
gyugyo79
addikt
válasz Levente1991 #6356 üzenetére
Nem hiszem, hogy jobban el tudnám mondani mint ahogy a linken leírják. Ezért azt írd meg inkább, hogy abból melyik rész az amit nem értesz.
Van minta is annyi, hogy te nem a *trailer* -t írod vagy nem csak azt, hanem a ha a ez_az_egyik_film_amit_nem_szeretnel.mkv a film akkor beleírod egy új sorba eztez_az_egyik_film_amit_nem_szeretnel.mkv
utána következő sorba a következőt és így tovább mint ahogy írják is. -
gyugyo79
addikt
válasz Levente1991 #6354 üzenetére
Igen.
pld bemásolsz a könyvtárba egy .plexignore -fájlt aminek a tartalmába beírod a fájl neveit amit nem szeretnél, hogy indexeljen. -
Levente1991
tag
Sziasztok,
Betöltöttem a filmjeimet a Plexbe, jól működik minden, de egy mappában van az összes, és kb. 2-3-at nem szeretnék felvinni, viszont törlésnél a gépről is letörli, én pedig csak azt szeretném, hogy a Plex fióknól kerüljön ki, a gépemen viszont maradjon meg. Ez megoldható valahogy?
-
Rengete
aktív tag
Tovább megyek. A gyerekeimnek is raktam össze az említett nasnál jóval gyengébb Xpenolgy szervert. Ők is két f meg h sorozatú samsung tv-én (ami már nem mai darab) nézik a filmjeiket amik 720p-k , és hibátlanul működik mindkettőnél. Azonnal indulnak a filmek és beletekerésnél is azonnal reagálnak.
-
Rengete
aktív tag
válasz konigjanos #6350 üzenetére
Na de egy 100 megás kártya nem elég egy 720p-s film zökkenőmentes lejátszására? Egyébként wifin tényleg jobban működik.
-
rembrant
tag
Igen, sajnos a tv hálókártyája 4K filmeknél néha nem elég.
-
Rengete
aktív tag
válasz MasterMark #6348 üzenetére
Nem! ami érdekes, hogy a pc-n, webes felületről nézek róla bármit, akkor az megy remekül.
-
Rengete
aktív tag
válasz MasterMark #6346 üzenetére
Az a baj, hogy ott se lehet különbség, mivel ezek a szerverek a plex-nek lettek összerakva. Oprendszer feltelepítjük és minden állítás nélkül a plex és a transmission megy fel rá.
-
Rengete
aktív tag
válasz MasterMark #6343 üzenetére
Minden beállítás megegyezik az itthon tökéletesen működő nasommal! A két plex webes felületét két külön ablakban egymás mellé tettem és pontról pontra végigvettem mindent. Webes felületen egyébként jól működik!
-
enginev3.0
félisten
válasz MasterMark #6343 üzenetére
Ilyen volt sógoromnál is
Telekom fekete v2 eszköz, 1000/1000mbit
1000mbites belső hálózat, és alig indult el a film stb... minden távoli tv-n, telefonon, számítógépen azonnal ment minden, de neki belső hálón teljesen lehaltHa az ő tv-jét rácsatlakoztatta pl telefonról megosztott mobilnetre, akkor sem volt gond, ment szépen
Aztán hazahoztam tőle a plex gépet és onnantól jó volt a tv-n otthoni nettel is neki
Nem jöttem rá mitől lehet, bár nem is nagyon kerestem, szerintem tuti hogy a telekomos eszköz zavart be, mert nálam ugyan az a gép van, ugyan olyan tv, csak nem a telekomos ont végzi a netre kapcsolódást stb... hanem egy másik router
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy épített Xpenelogy szerver. i3-as proci, 8gb ram, hasít a nas. Viszont a plex szerverrel valami nem stimmel. Ha hálózaton belüli bármilyen tévén levő Plex klienssel néznének róla bármit, akad, pufferel, 1 perc után indítja el a filmet stb.. Ha ugyanezen kliensekkel hálózaton kívüli plex szerverről játszunk le bármit, az kifogástalan. Ezt az épített szervert elhoztam magamhoz és behelyeztem az itthoni nasom helyére, amin tökéletesen működik minden és a másodperc tört része alatt indít mindent, pedig ez celeron gép, lényegesen gyengébb a másiktól. Itthon is ezt produkálja a gép, és az én tv-im kliensei is szenvednek.
Teljesen elfogyott minden ötletem. A Nas mindenhol 110megával ír és olvas, ezt is megnéztem.Valakinek ötlet?
-
FeriPapa2
tag
válasz Mr Dini #6340 üzenetére
Kösz a reagálást. Átolvastam a linkelt írást, nekem ez kicsit magas, nem vagyok ebben a témában profi. A helyzet az, hogy a tárhely meg van egy, megosztott meghajtó formájában, a tartalom, a feltöltés meg van oldva. A PLEX szerver is meg van egy RP-i 3B+-on. Működik is az otthoni szerver lemezeivel. Csak az a kérdés, hogyan kell felcsatolni, hogy a PLEX hozzá férjen. Az egész azért kellene mert távolról az otthoni anyagot lehetetlen használni a lassú feltöltési sebesség miatt. A tárhelyet RPi-n Google-ba elérem, feltölteni is tudok rá. Telefon a tartalmat is lejátssza.
-
FeriPapa2
tag
Van e arra megoldás, hogy egy GDrive-t a Pi-vel PlEX szerverbe használni lehessen?
-
Peace
nagyúr
Haladok! Valami server igénylésére rákattintottam, mert felkiáltójeles volt meg a távoli elérésnél is volt valami piros jel. Arra is kattintottam és így megjelent a mappa a tv-n. El is indított 3-ból 2 4K-s filmet. A harmadik unknown error...de ez is haladás! Sorozat még mindig nem jelenik meg....
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a Plex témában. Tegnap éjjel már sikerült annyit összehoznom, hogy Samsung Q70-es tv-n láttam a megosztott mappámat. Viszont anyáztam, mert a 4K-s filmekre azt írta, hogy 0,00 MB és ha rányomtam, akkor hibaüzenet, majd átugrott a következő filmre. Valamint a szintén mkv kiterjesztésű sorozatrészemet meg semmiképp nem akarta megjeleníteni a PC-n sem a PLEX. Pedig ott volt a mappában. De a legfrusztrálóbb, hogy most bekapcsolom újra, TV szerint be vagyok jelentkezve saját PLEX fiókba, de semmit nem mutat. Se a filmeket, se kezdőképernyőt, minden eltűnt.....mit csinálok rosszul?
-
Mr Dini
addikt
válasz MasterMark #6333 üzenetére
DDNS címem nincs, de statikus IP mellett nincs is értelme. Az csak egy domain, ugyanúgy a közvetlen IP-re oldana fel. Ahonnan pedig próbáltam és "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" címszóval dobta a kapcsolatot.
Amúgy az app.plex.tv oldalon keresztül szoktam elérni.
De szerencsére a reinstall megoldotta.
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Egy combosabb dedikált szerveren használom a Plexet (a vason Ubuntu 18.04 x64 van), illetve közvetlen statikus IP-vel lát ki a netre, csak egy tűzfal van a szerver előtt. Ám a Plex portja eddig is nyitva volt, s tökéletesen működött minden eszközön. Azonban a mai nap feldobta megint, hogy van frissítés. Rutinból felraktam, s azóta egyáltalán nem elérhető külső hálózatból. Csak SSH tunnelen tudom elérni. Ott viszont ezt írja:
Ami még érdekes, hogy mintha a port sem lenne használva IPv4-en, csak IPv6-on látom:
Plex\x20M 770 plex 60u IPv6 25913 0t0 TCP *:32400 (LISTEN)
Mit tudok tenni? Reinstall?
Megoldottam egy teljes reinstallal. Természetesen előtte kimentettem az adatbázist. Remélem többször nem fordul elő...
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
havri1
félisten
-
Keksz
senior tag
válasz enginev3.0 #6327 üzenetére
ha van Plex pass (elég annak aki a szervert futtatja, és onnantól a userek be tudják kapcsolni -bár ugye ha vkinek nincs elég sávszélessége, akkor nem fog menni a direct play)
@havri1: sokan úgy csinálják hogy ha megvan a "letöltött" verzió, akkor abból handbreakkel csinálnak mobilost és csak azt rakják be a végső helyére ahol a plex kezeli.
-
havri1
félisten
válasz sugarforce #6325 üzenetére
Ha így van oké, csak nem tudtam előre..akkor így nem tudom mi lenne az ideális menete ennek. Dupla tartalom azért nem jó, mert a mobilosoknak egyesével választani kell minden lejátszásnál a forrást, macera, nem értik meg..
havri
-
havri1
félisten
válasz MasterMark #6322 üzenetére
Mi a probléma?
Tényleg nem ment át?Érintetlen mappát is töröl. Ergo, szemétnek veszi az optimalizált mappát.
Engine: és ez így van jól? Nem kéne neki egy üzenetet dobnia (mint pl törlésnel, hogy tényleg törlöd, mert akkor vigyázz, random ugrik a tartalom?)
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Valaki elmagyarazhatna, mit rontok el.
Adott 100 film. Eredeti minőségben. Mindet kijelölöm, optimalizálás, mobil, külön mappába. 2 nap (!) alatt végez velük.
Plexbe innentől 2 verzió található.
Eredetiket fogom, törlöm. Másik mappa érintetlen.
Plexbe frissítem a mappát, majd szemét törlése. 3 azaz 3 film maradt, és törölte magától a külön mappát, amibe a 100 film optimalizált verziója volt. WTF?havri
-
konigjanos
senior tag
Bocsánat, hogy teleszemetelem a fórumot, de leírom a megoldást is: az új telepítésnél a filmek, sorozatok stb betüjele E-ről D-re változott. telepítésnél belinkeltem az új mappákat, de mégis csak az segített, hogy átneveztem E-re, most minden oké.
-
konigjanos
senior tag
Segítsetek légyszi, nagy gondban vagyok. Újratelepítettem a windowst. direkt nem a C, hanem a D meghajtóra állítottam be a plex mappát, már régen, így telepítés után azt belinkelve rögtön minden beállítás, félbehagyott film megvan. viszont kivülről nem tudom elérni, még a saját hálómon lévő tévéről, gépről sem. win 10, jogosultsásokat néztem, megvan. meg is osztottam a mappát.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy, mit kell (kellene) beállítanom ahhoz, hogy az olyan filmeket is le tudjam játszani, amin a hang DD+7.1
Pc-n fut a plex szerver, tv-n pedig (samsung) a plex app, eddig semmivel se volt semmi gondom, de most van 1-2 film amin csak ilyen hangsáv van, és ezt nem játssza le, csak pattog a hang, mit és hol kéne beállítani?
Előre is
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
konigjanos
senior tag
Sziasztok! mostanában néha azt csinálja a plex, hogy megy a film, kiírja, hogy pufferrelés, utána megy tovább, de hang nélkül. kikapcsolva, ugyan onnan folytatva ismét jó. Olyan filmmel csinálta most is, amit régebben gond nélkül vitt. LG tv, a pc-n a szerver a legújabb, 1.16.2.1321 Verzió, a hang és a kép is Videó1080p (H.264)Közvetlen lejátszás AudióEnglish (DTS 5.1)Közvetlen lejátszás.
-
Beka
csendes tag
Bakapcsoltam a push üzenetet a serveren.
A telon csak üres mezőt kapok az értesítési felületen.
Működik nálatok rendesen? Android 6.Nvidia Shield Tv with Geforce Now a legjobb cucc :)! Barton 2500+, Nf7-s, 512M, Asus9600xt, minden alap frekin megy
-
gyugyo79
addikt
válasz Levente1991 #6312 üzenetére
-
gyugyo79
addikt
válasz Levente1991 #6310 üzenetére
Bár én így nem állítanám be de :
A beállítások ügynök résznél a Filmeknél a The Movie Database -t válaszd ki és ott a listában vedd ki a pipát a többi elől.
A könyvtárnál meg a nyelv magyar és a haladó résznél a The Movie Database legyen az ügynök.A TheTVDB -t a fentiek szerint csak a sorozatoknál értelem szerűen.
[ Szerkesztve ]
-
Levente1991
tag
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani a Plexben a Beállítások - Ügynökök ponton belül azt, hogy a filmeknél magyar nyelven és csak és kizárólag a Movie Database-ben, míg a sorozatoknál szintén csak magyarul csakis a Tvdb-ben keresse a betöltött tartalmakat? Hiába állítom be a sorrendet is, csak a personal mediát erőlteti, és kézzel kell mindent utólag korrigálni. Köszönöm előre is!
-
m0rd0k
senior tag
válasz sugarforce #6308 üzenetére
értem,sima asztali PC-re gondolsz? Tudnal nekem valami konkrét elképzelést mutatni?
Minden szinten,szinte minden.
-
sugarforce
addikt
a régi samu és lg tv-kkel nem hiszem h lesz gond, illetve a nettel sem, de a 2 éves lg és az ujabb smart tv legyen bármilyern is, problémát okozhat majd, bőven van rá esély, hogy transzkódolni akar majd a feliratok miatt is. én egy erősebb gépet választanék, ami 10-12 ezer passmarkot vinné az egyidejű lejátszás miatt.
-
m0rd0k
senior tag
válasz sugarforce #6306 üzenetére
Egy 5 eves samsung Tv, egy 2 eves Lg es egy 5-6 eves LG, a masik egy vagy ketto is valami uj smart tv lesz.
Feliratos sorozatok mennenek rajta es full hd, 4k filmek. Egzotikus kodolast nem hiszem, a p2p-n elerheto normal full hd vagy 4k filmek. A netem optikai gigabites.Minden szinten,szinte minden.
-
sugarforce
addikt
a transzkodolás a kliensektől függ, nem a felbontástól.
Milyen kliensekről van szó, miket néznél rajta, feliratosat vagy valami egzotikus kódolást esetleg?
Ez sok tényezős dolog, sok esetben csak akkor derül ki, amikor kipróbálod.
Olcsó megoldás ha nem kell transzkód, akkor egy integrált procis megoldás is elég lehet gigás hálókártyával. Ha kell a transzkód és 4 kliensről beszélünk, hiába írod, hogy nem fog menni egyszerre, akkor is ez lesz a szűk keresztmetszet, ha a neted amúgy oké. -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Plexet szeretnem hasznalni, otthon ketto es ezenkivul max meg ket tvn ami viszont mar par utcaval arrebb lenne. Nyilvan egyszerre ezek nem fognak menni, de ha megis nem lenne baj elbirna. Olvastam h transzkodolas miatt komolyabb masina kellene ala, de itt arra nem nagyon lesz szukseg szerintem. Full Hd filmekrol van szo, esetleg kesobb 4K-rol.
Tudnatok ajanlani ehhez a felhasznalashoz egy olcso megoldast?
Egy terras HDD- m mar van hozza.Koszi
[ Szerkesztve ]
Minden szinten,szinte minden.
-
enginev3.0
félisten
válasz konigjanos #6303 üzenetére
phototranscoder mappát én töröltem, persze rögtön újra is csinálta és rakta bele a képeket, de majd néha törlöm kézzel
-
konigjanos
senior tag
válasz enginev3.0 #6298 üzenetére
nekem 22 giga. lehet ezt törölni?
-
enginev3.0
félisten
Mindkettő így van megcsinálva
De írták hogy másnak sem törli
Viszont kézzel törölhetjükAnnyi a dolga hogy ahány eszköz ahány felbontás annyi képet rak ide a borítóképek stb... Dolgokról
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest