Hirdetés
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
guyver
senior tag
Mára vissza korlátoztam H+-ra, holnap megint lte-re teszem. Ha lényeges lesz a különbség üzemidőben, marad a H+. Nekem az is megfelelő.
Poco F3 & Gear S3
-
vitezlejszlo
őstag
válasz guyver #15447 üzenetére
Nekem 3%-ot merül éjjel úgy, hogy nincs FB meg twitter meg semmi, ami szinkronizálna, csak az alap gmail. Amikor megkaptam a telefont játszottam ezekkel, de teljesen egyformán fogyasztott 2G 3G meg LTE-ben is. Ezért is maradt az LTE. Esetleg nem lehet az, hogy gyenge a térerőd, és jobban erölködik a telefon, amiatt jobban fogyaszt?
-
törölt tag
válasz vitezlejszlo #15456 üzenetére
Igen, ezt én is tapasztaltam, ha olyan helyen van az ember, ahol nem mindenütt van LTE (pl. nálunk az irodában az egész skála megvan, a fénymásolóban edge, az ablaknál LTE) és ingadozik, az sokkal többet fogyaszt, mintha bármelyiken is megállapodna. Ilyenkor mindig keresi a jobb jelet adó tornyot, ettól merül.
-
guyver
senior tag
válasz vitezlejszlo #15456 üzenetére
Igen, akkor lehet, hogy az ingadozás miatt van. A munkahelyemen 2 egységnyit mutat az ikon. Lehet már a zsebemben annyi sincs, nem tudom. Kis városban lakom, azt hiszem 1 torony van a város másik végében. Na majd tesztelgetem.
Poco F3 & Gear S3
-
Danika256
aktív tag
Sziasztok,
Azoktól kérdezném, akik használnak Nillkin üveget a telóhoz, hogy néhány hónap után tapasztaltatok e akármiféle rosszabbodást, lustulást az érintés érzékelésben vagy pontosságában? Két hónapja van rajta, mindig szépen le van tisztítva, de most már érezhetően és bosszantóan rosszabb és pontatlanabb. Van csereüvegem, de csak akkor cserélem le, ha ebben megerősítést kapok. Egyébként nem változott semmi, tehát SW nem kavarhat be.
De minthogy fentebb írtátok, hogy ne csak negatívum jelenjen itt meg, én továbbra is nagyon elégedett vagyok vele. Nálam eddig semmilyen hiba nem jött elő, és még csak háló eldobásom sem volt. Jó, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én max 3 naponta mindenképpen újraindítom, de ennél tovább nem is egészséges újraindítás nélkül használni szerintem..
-
nagyf_
csendes tag
válasz Danika256 #15459 üzenetére
"Jó, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én max 3 naponta mindenképpen újraindítom, de ennél tovább nem is egészséges újraindítás nélkül használni szerintem"
Miért kéne újraindítani 3 naponta? Ez szerintem butaság, én a lumiámat 1,5 évig használtam, és összesen 3-4 szer volt újraindítva frissítés vagy lemerülés miatt... Kétlem, hogy az Android igényelné az újraindítást. Vagy valamiről nem tudok?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nagyf_ #15462 üzenetére
Én úgy tudom, dalviknak jót tesz az újraindítás, meg időnként (főleg verzióváltásnál ) a factory reset. Persze, lehet, hogy nincs így, de én más cache-ürítési módot nem használok az OPO-n, így néha ráfér.
CaseBase üveg van rajta amióta megvan (aug.), immár a 2. Az első eltört, cserébe megmentette a kijelzőt Nekem éppenhogy túl érzékeny a kijelző, csak mindig elfelejtem beállítani.
-
vitezlejszlo
őstag
Fél évig volt rajta az első Nilkin üveg. Mivel én dobálom a telefonomat (gyk: elejtem ) az egyik dobásnál a képernyő sarkánál elpattant, így tettem rá egy másik nillkint A két üveg között semmi eltérés nem volt, ugyanolyan frankón érzékel a másodikkal is, mint az elsővel fél év után.
-
Danika256
aktív tag
válasz vitezlejszlo #15469 üzenetére
Okés, köszönöm mindenkinek visszajelzést. Akkor nem cserélem le. Egyelőre akkor nem értem a dolgot.. Megpróbálom máshogy letisztogatni, eddig tisztító löttyöt is használtam hozzá, majd megpróbálok mást. Lehet az nem tesz jót..
-
Peet91
aktív tag
44S-t és 05Q-t használó tulajok tapasztalatára lennék kíváncsi. Van egy ilyen mókás feature CM-ben, hogy felveszed a telefont, beszélsz, majd amikor elemeled a telefont a fejedtől, és visszakapcsol a képernyő, akkor az értesítési sáv, valahol "félúton" a képernyő teteje és alja között be van ragadva. Ez azt eredményezi, hogy amikor odanyomiznál a piros telefonra, hogy letedd, akkor a függöny aljának pozíciójától függően (túlment-e a felén vagy sem) le vagy fel ugrik, így kétszer kell megnyomni a piros telefont, hogy le tudd tenni. A kérdésem az lenne, hogy ez egyéni feature, vagy mindenkinél ilyen a CM?
[ Szerkesztve ]
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
G4bi89
senior tag
Ez a háromnaponta újraindítás nagy baromság már ne haragudj. Belépőszintű 512MB-os telefonokat lehet kell de egy csúcskészüléknek felesleges. Ennyi erővel éjszakára ki is kapcsolhatnám nem ? Akkor legalább naponta újra van indítva. Be is b*szna egyébként, mert többet merít egy újraindítás mint a repülő üzemmód 8 órán keresztül.
Ez ugyan egy N5 és tavaly nyári kép, de mint látható több mint 1600 órát (~70 nap) mindenféle hiba nélkül. Akkor is csak azért lett újraindítva mert feltettem egy frissítést.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
axlfsi
veterán
válasz vitezlejszlo #15469 üzenetére
7 hónapja használok Nillkin üveget a telefonon, gyakorlatilag karcmentes (ez is, mint egy GG) és semmi rendelleneset nem tapasztaltam a kijelző érzékenységével kapcsolatban.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
ABal
őstag
válasz Peet91 #15471 üzenetére
Igaz, nekem csak három hete van meg, de eddig nem fordult elő.
33-ról indultam, most 05Q-n vagyok. Minden gyári.
A legjobb üzemidőt a 33 adta, a 44 botrányosan rossz volt, a 05 javított rajta, de összességében most úgy gondolom, a 33-on kellett volna maradnom.
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
tick
aktív tag
Egészen addig amíg az előretelepített programokat használod, nem pakolsz rá zenét és nem fotózol többet. Alsó kategóriában is csak addig igaz a dolog amíg gagyi, frissítést nélkülöző telefonokkal hasonlítják.
egyébként kis érdekesség: lollipop stabilabb az iOS-nél (sort of)Everything that has a beginning... has an end
-
guyver
senior tag
És az normális, hogyha bejövő hívás érkezik, eltűnik az LTE és átvált H+-ra? Közben a mobilnet be van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
Poco F3 & Gear S3
-
guyver
senior tag
Akkor jó, köszönöm a választ.
Poco F3 & Gear S3
-
ittakary
nagyúr
válasz mgTerminator #15484 üzenetére
Hogyhogy? Magyarországon nincs VoLTE?
-
vitezlejszlo
őstag
Csősárkány Csajok!
Mikrofonom ugye megdöglött, szerdán délután nyitottam egy jegyet az OPOnál a hibámra, ma válaszoltak, küldték a csodazipet, hogy tegyem fel. Na a csodazip az 44S-re tette a telefont, de mindent, még a vasorrú bábásnéne kiskörme alatti koszt is letakarította, de a mikrofonom csak halott. Írtam nekik, hogy na ez van, 2 perc múlva jött a válasz, hogy akkor kérnek pár fényképet a telefonról fellülrő s allulrú...
Szóval a sokat szídott lassú support az 2 nap, de majd csak most jön a lényeg, a postázgatás Majd még mesélgetek ha igény vóna reá...
-
ittakary
nagyúr
válasz vitezlejszlo #15488 üzenetére
Volna rá igény! Akár privátban, akár Logout postban, akár itt, de kérlek irj le mindent ami történik ezügyben
Előre is köszönöm!
(és a poénkodást kérlek ne menjen az érthetőség és a minőség rovására, mert egy ideig vicces, aztán kezd zavaróvá válni, a sok beszúrt marhaság miatt)
-
csonka
tag
Szaisztok!
Használja valaki közületek az All In One Toolboxot? Ha igen, legyen szíves nézze meg, hogy mekkora adatforgalmat generált az utóbbi 2 hétben mobil interneten és wifin külön-külön.
Köszi!
-
hkari
őstag
Elég sok telefonom volt, és tapasztalatból írom, hogy szerintem a wp stabilabb. Elismerem, hogy az android is sokat javult, nem véletlenül van One-om , de azért azt a stabilitást, amit a 930 produkált, azt nem tudja. Az IOS meg roham tempóban fejlődik visszafelé, ebből a szempontból.
[ Szerkesztve ]
-
vikla007
aktív tag
válasz vitezlejszlo #15493 üzenetére
Szerintem így sokkal jobb...
-
kano
nagyúr
válasz vitezlejszlo #15493 üzenetére
Tesókám!
Csak nyomjad a szöveget, aki nem érti majd elolvassa kétszer.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
vitezlejszlo
őstag
Dzsanállak A CM-es hátlapot nyílván bukom, de majd veszek egyet a zibéjen, mer CM hátlap nélkül mit tegyek rá? OxyOS-t? Milyen szentségtörés már...
Ja meg mikor is jönnek ezek? Márciusbam? Az mikor van? Holnapután? Kezdhetjük a trollkodást, hogy holnaptól holnap jön a Loller Persze majd ideér májusra, mire megkapom a csere telefonomat
-
kano
nagyúr
válasz vitezlejszlo #15497 üzenetére
Írd meg nekik, hogy neked kellene a CM-es hátlap és mit szólnának, ha azt Te lestoppolnád magadnak. Szerintem meg lehet egyezni a kicsi sárgákkal.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest