Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
Sziasztok,
Harmadik napja nyúzom a telefont (kínai 16GB). 25R-el érkezett, feltettem rá 38R-t + root + default kernel. Eddig szerencsére egyetlen FC volt "clear image" módban fotózáskor. S4-ről váltottam, az üzemidő elképesztő. (24 óra 6+óra kijelző idővel) A kamera viszont elég silány, illetve szokni kell hogy nem samoled.Seeder nevű programot próbálta valaki? Talán csak placebo, de sokszor jóval gördülékenyebbnek érzem tőle.
Everything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
Mit tudnék tenni hogy lockscreenen megjelenjen a FB chatheads? (S4-en ment simán) Se a default se a custom lockscreenel nem megy. 3rd party lockscreent még nem próbáltam.
-
tick
aktív tag
válasz Keresztapper #9282 üzenetére
Hali,
IDE feltettem. Remélem segít.
-
tick
aktív tag
válasz Kisfazek #9337 üzenetére
ugyan nekem csak közel egy hete van meg, de eddig hibátlanul működik, teszi a dolgát mint a villám
a kamera nem az igazi (S4-hez képest) , de minden más szuperál
mellesleg S4 ezerszer bugosabb volt! pedig teljesen gyári fw voltEverything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
Valószínű volt már, de a privacy guard ezen használata nekem teljesen új dolog volt. LINK
-
tick
aktív tag
-
tick
aktív tag
válasz maximilian4 #11229 üzenetére
Pardon, de a válaszomnak semmi köze a te eredeti hozzászólásodhoz
-
tick
aktív tag
A háttérben a Micromax-szal kötött alku áll, nem az Oneplus supportja. Mi értelme lenne különben is megvonni csak egy régiótól a támogatást? Meg milyen következménye lenne? Egyel kevesebb nyelv?
Papíron nem fejleszt Indiánaik S-es CM-et OPO-ra. Gyakorlatilag meg global a szoftver. De javítson ki valaki ha tévedek.Everything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
válasz marchellow #12142 üzenetére
1. értesítések kissé hektikusan érkeznek meg, van hogy azonnal, van hogy csak percekkel később (facebook, messengerre gondolok elsősorban. egy lumia van még ugyanazon a wifi hálón, ott minden instant)
Én ilyet soha nem tapasztaltam, ellenben Lumiával igen. Wifin csinálja?
2. a töltőkábel iszonyatosan rövid. még az asztalomra se ér fel...
Hosszabbító
3. néha duplakoppra nem ébred fel, van hogy csak harmadszorra.
Ez ilyen, sokszor "elkezd ébredni" csak idő kell neki.
4. térerő gondok. ez ugye már ismert probléma, gyenge térerő mellett hajlamos dobálni a jelet.
Nem tapasztaltam még (kopp kopp) viszont a colorOS modemjét sokan dícsérik.
5. manuális fókusz állítás jól jönne a kamerába
Lollipopban lesznek meg a megfelelő API-k amik ezt tudják. 5.0-án camera FV-5 tudja pl. (Nexus 6-on biztos, OPO-n nem tudom) Emellett záridő állítás stb.
10. a Chrome keresősávját le lehet varázsolni a képernyő aljára, mint a Lumiáknál? egy kezes használatnál sokkal kényelmesebb lenne oda pötyögni.
Tudtommal ilyen nincs, viszont firefoxban van.Everything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
-
tick
aktív tag
-
tick
aktív tag
Van egy meghívóm ha érdekel valakit, ~24 óráig érvényes.
-
tick
aktív tag
Üdv,
Néhány hete jelentkezett a bug, amikor is a vonal túloldalán alig hallanak. Van erre valami megoldás? 05q-val sem javult megEverything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
Ha valakinek gond lenne a mikrofonnal (vonal végén nem értenek rendesen) akkor ennek hasznát fogja venni:
Követelmények: adb, root és TWRP
1) Indítsd újra a telefont recoverybe.
2) TWRP-ben mount menü
3) Systemet bepipálni
4) ADB parancssor indítás
(itt előre megjegyezném hogy nekem windowson problémám volt a fájlok szerkesztésével ezért D meghajtóra mentettem, lehet mást is megadni)
5) ADB shellben a következő parancsokat kiadni:
-adb pull /system/build.prop d:\
-adb pull /system/etc/mixer_paths.xml d:\
-adb pull /system/etc/audio_platform_info.xml
6) build.prop szerkesztése:
ro.qc.sdk.audio.fluencetype=fluence
helyett:
ro.qc.sdk.audio.fluencetype=none
7) mixer_paths.xml szerkesztése:
<!-- Analog input devices --> szekció alatt 3 értéket kell változtatni:
a)
<ctl name="DEC5 Volume" value="84" />
helyett:
<ctl name="DEC5 Volume" value="92" />
b)
<ctl name="DEC4 Volume" value="84" />
helyett:
<ctl name="DEC4 Volume" value="100" />
c)
<ctl name="DEC2 Volume" value="84" />
helyett:
<ctl name="DEC2 Volume" value="92" />
8) audio_platform_info.xml szerkesztése:
<device name="SND_DEVICE_IN_HANDSET_MIC" acdb_id="40" />
helyett:
<device name="SND_DEVICE_IN_HANDSET_MIC" acdb_id="4" />
9) fájlok visszamásolása ADB shellben:
adb push d:\mixer_paths.xml /system/etc
adb push d:\audio_platform_inxo.xml /system/etc
adb push d:\build.prop /system
10) telefon újraindításaui.: a fájlokat lehet szimplán szerkeszteni telefonról, viszont nekem se a gyári se ES explorer nem tudta rendesen menteni -> korrupt lett -> újraindítás után AudioFX hiba FOLYAMATOSAN amitől teljesen használhatatlan lett a telefon
Fontos: frissítés / új nightly flashelés stb után újra meg kell csinálni[ Szerkesztve ]
-
tick
aktív tag
válasz Criton #14940 üzenetére
Itt a fórumon de több másikon is olvastam erről a problémáról, létezik. Ahogy a többi bug, ez sem jelentkezik mindenkinél.
File editorok meg tudták nyitni, szerkeszteni is tudtam azzal nincs baj. Mentéskor keletkezett a bibi: "operation failed". File manager utána nem tudta megnyitni, ES editorban sikerült, de a fájl fele hiányzott. (IO error mentés közben). Ugyanez volt akkor is ha ES-el próbáltam először. A vicc az, hogy itt már hiába másoltam adb-n keresztül vissza a fájlt, a maxxaudio hibaüzenet nem tűnt el. Amint rányomtál hogy ok, rögtön felvillant újra, lehetetlen volt használni a telefont. Fastboot flash system image ezt megoldotta szerencsére.@vzaza: Egyszerű: reklám = pénz. A telefonból nagyon minimális hasznuk van. Én mondjuk imádom, előtte is ezt használtam. Legalább akkor annyit megoldhattak volna hogy maradjon mindig memóriában.
[ Szerkesztve ]
-
tick
aktív tag
-
tick
aktív tag
válasz Bubukain #15393 üzenetére
tűvel óvatosan takarítsd ki mindhárom mikrofon nyílást, nekem bejött hatalmas a különbség
más: nightlyn mi a "#" jel a notification bar-on? korábban supersu bináris frissítéskor volt hasonló, de ez nem értesítés. A rootot jelzi?
[ Szerkesztve ]
-
tick
aktív tag
válasz Lacika0002 #15419 üzenetére
speedtest nincs korlátozva, rosszul jönnének ki statisztikákban. minden más lassú
-
tick
aktív tag
válasz vitezlejszlo #15438 üzenetére
megpiszkáltad tűvel mindhárom mikrofon nyílást? ugyanígy jártam én is, egy ideig működött a mikrofon hangosítása system fájlok piszkálásával, de aztán végleg
elromlotteldugult a mikrofon nyílás
sorry a dupláért[ Szerkesztve ]
-
tick
aktív tag
Egészen addig amíg az előretelepített programokat használod, nem pakolsz rá zenét és nem fotózol többet. Alsó kategóriában is csak addig igaz a dolog amíg gagyi, frissítést nélkülöző telefonokkal hasonlítják.
egyébként kis érdekesség: lollipop stabilabb az iOS-nél (sort of)Everything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
válasz s3nsitivity #15535 üzenetére
Ha ez nyugtat, az enyémet visszaszerezték anno a rendőrök
-
tick
aktív tag
válasz s3nsitivity #16295 üzenetére
Két file managerrel is próbáltam átírni, mindkétszer félresikerült és korrupt lett a fájl. Így a biztos
-
tick
aktív tag
válasz micafighter #16300 üzenetére
build.prop-al nekem sem volt gondom soha. Valószínűnek tartom hogy csak bootoláskor használja a rendszer, míg az audio beállításokat on the fly
-
tick
aktív tag
válasz motoflug #16535 üzenetére
Szintén S4-ről váltottam. Kompromisszumos váltás,de szerintem megéri.
OPO:
+ teljesítmény
+ akksi méret és jóval több akksi idő
+ nincs knox, viszont van root, garancia vesztés nélkül mókolhatsz bármit
+ nincs bloatware (ami van, azt le tudod szedni)
+ software támogatottságS4:
+ szebb kijelző (ez mondjuk relatív, szerintem sokkal szebb)
+ messze jobb kamera
+ prémium garancia
+ sokkal könnyebb és kézre állóbb (mivel phabletet szeretnél ez nem releváns)Stabilitásról nem beszélnék. S4-nél semmi baj nem volt sok bloatware-en kívül, OPO-val szintén semmi gondom (nekem), viszont másoktól sok a panasz.
Én szeretem az OPO-t, asszony S4-ét tartva viszont hiányzik. Biztosan S6-ra fogok váltani.
[ Szerkesztve ]
-
tick
aktív tag
-
tick
aktív tag
válasz beloadjoker #16569 üzenetére
egyenlőre semmit, csak egy teaser volt
szerintem valami kontroller szerűség leszEverything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
válasz eladogeppc #16576 üzenetére
Kamerával nem gondok voltak, hanem egyszerűen gyenge. Nem készít rossz képeket, de jónak sem nevezhető. Amíg nem raknak alá komolyabb szoftveres támogatást addig nem is fog változni.
Proci nem fűt, bár én nem játszom rajta. Max fényerőn, performance módban tud melegedni, de nem égeti a kezet még a kamera körül sem.
44S és 05Q is stabil volt nekem. 27-én érkezik az új csodarom az OxygenOS, 30-án pedig CM12SSzerk.: pont feljebb említik hogy 05Q-val laggol és jobban merül. Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. De CM12 nightly is hibátlan nálam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest