Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#25038) ---Lasali--- válasza ramrit (#25037) üzenetére


---Lasali---
Közösségépítő

Kérdésekre válaszolva:
-Szerintem nem egy nagy emailező a készülék... biztos hogy jobb az androidé bár még nem használtam.. de ennél nem nehéz jobbat csinálni, így feltételezem. De minden esetre használható, ha úgy nézzük, mint egy opciót, akkor ki van pipálva. Tudja az elvárható funkciókat, de nekem pl a tárhely frissítése bugzik, hiába nyomom neki a frissítést csomószor nem csinál semmit, és inkább meg unom a kivárást.. valamint részletes beállításokat én nem találtam hogy a letöltött leveket törölje a tárhelyen, vagy amire mondjuk én rányomom a telefonba a törlést, azt a tárhelyből is törölje.. stb. Meg pl a anna -n még kb egyből szólt ha küldtek levelet, a belle -n meg nem nagyon.. pedig a beállítás ugyan az.
-Nekem a mostani adobe reader baromi lassú, scrollozol és sok másodperc mire ugrik a kép, nem értem.. Én a Smart Office -ot használom, ebbe jó a pdf kezelés, gyors, stb, csak itt nincs két ujjas nagyítás, hanem egy ujjat kell nyomva tartani, és utána fel le húzni, kicsit idő igényesebb, de legalább működik egy kézből is. Valamint úgy emlékszem ami rajta volt quick office vagymi, az is gyorsan kezelte a pdf eket.
-Fotó és videó minősége az még mindig a legjobbak közt van (vagy talán a legjobb), tehát erről ez esetben nincs mit mondani. Sőt még létezik rá pár program, amivel még esetekben sokkal jobb képeket is lehet csinálni mint amit a gyári szoftver csinál.
-szövegkijelölés működik, bár nem jön elő két pici csúszka amivel a szöveget könnyebb pontosan kijelölni, tartva az ujjat előjön a copy paste menü is.
-akku teljesen korrekt, ez nem android.. ez elmegy 3 napot is, folyamat nyüstöléssel bírja az 1 napot.
-szerintem nem gyors, boot tetű lassú, sokat kell rá várni míg feláll, egy mostani drággább (70K<) telefon biztos hogy gyorsabb a menükben is, de használható, nem idegesítően lassú, nem fagy, ismerőseimnek az androidos telók össze vissza bugzanak, fagynak, ez csak kritikus helyzetbe fagy, de akkor is csak dob egy fehér képernyőt, és újraindul magától, és működik újra.
-filmeket viszi szépen, 720p -t is, csak a codeket kell eltalálni, képarány állítás is van.
-gépelni nem jó vele, hiába jó a kijelző érintés érzékelése, picikék a betűk, és ahogy írták már, oldották már meg jobban ekkora kijelzőn ezt.. de ez is használható, ha nem akarsz rajta oldalakat gépelni.
-gps jó, gyári nokia térkép is helyén van, nem kell hozzá beszerezni másikat, de azért nem egy navigációs rendszer.. házban, buszban, leárnyékolva, rossz időben, volt nekem jópárszor hogy nem volt képes jelet fogni.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.