Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CASper666
tag
Hy All!
Ma érkezett meg az 5800-ám, és szinte minden jól működik rajta, csak miután beletoltam a SIM-et, villog az üzenet ikon hogy SIM memória megtelt. :S
A telefonszámok a telefon memóriára lettek átmásolva az előző telóról, sms-ek is a memória kártyára vannak állítva. Elvileg a SIM üres.
Hívást indítani és fogadni is tudok, és az sms-eket is megkapom.
Visszatéve a másik telefonba a SIM-et, az nem jelez semmit hogy tele lenne.
Valami ötlet? -Remélem nem hibás a készülék, bár ez így gyanús. :SAz alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé! :d
-
tgr
tag
válasz CASper666 #7051 üzenetére
nekem is detto ez volt a probléma
én nokiáról váltottam ráadásul, és a pc suittal tettem át a dolgaim, a sim meg üres volt. a piszkozatokba mentette nekem a régi smseket. már nem emlékszem pontosan, de mintha vissza tettem vna a régi telóba a simet, és ott töröltem a nem fontosakat, és onnantól az 5800-ba visszatéve már megszűnt a jelenség. ASSZEM így oldottam meg. próba szerencse. -
CASper666
tag
Az összes sms-t, mailt kitöröltem, a névjegyzék is teljesen üres. Mégis villog a kis boríték!
Mi lehet még azon a SIM-en hogy ezek után is tele van???Azok a szemét SIM üzenetek!!! Most néztem csak, előbb valamiért nem néztem meg. Olyan üzenetekkel volt tele amiket még kettővel ezelőtti telefonon kaptam! Ezt hogy csinálta?
[ Szerkesztve ]
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé! :d
-
CASper666
tag
Köszönöm a segítséget No-kia és tgr!
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé! :d
-
pampika
őstag
NSS kell hozzá és igen, a gari ugrik.
Bár attól függ, milyen garit kaptál hozzá, mert a nem Mo-ra szántaknál max bolti garid van általában. Szóval érdemes lehet megkérdezni a boltot, hogy ők frissítenek-e x összegért úgy, hogy az általuk vállalt garit az nem bántja. Boxszal elvileg lehet frissíteni, mert azt nem zavarja a PC
Vagy használhatod angolon, ami szerintem jóval egyszerűbb (tömörebb menü nevek) és nem kell hozzá nagy angol tudás sem -
cserry193
tag
Hogyha valakinek van olyan gyári tokja (amit már nem adnak hozzá), akkor dobjon egy privit, mert engem érdekelne egy!
-
pohár
félisten
válasz Daffchy #7048 üzenetére
Nincs mit, nagyon szívesen
Helyes... ha nem találsz, ebay-en fillérekért tudsz venni, de lehet vaterán/teszveszen is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kelzsoca
félisten
Szerintem csinálj egy biztonsági mentést, de azt ne rakd vissza, mert lehet hogy éppen valami telepített szoftver ami a problémát okozza!
Vagy tedd vissza, de előtte nézd meg hogy az "üres" telefon is előhozza vagy sem a hibát!
Ha a memóriakártyára telepítettél azok lehet hogy elindulnak, lehet hogy nem egy hard reset után, programtól függ, hogy a C meghajtóra is tesz valamit vagy sem.
-
kosarob8
aktív tag
Esetleg akinek hiányzik az eredeti tok + cerka illetve az állvány itt egy (szerintem) jó ajánlat:
9.50$ (~2000HUF) a 3 cucc, ingyenes szállítással...
kezdem megszeretni az ebay-t... persze még várok onnan 2 dolgot, de eddig csupa pozitív élményem van...
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
hali
valaki ajánljon már egy jó fóliát a telóra
a múltkor vettem egyet, vmi noname-t, de annyit tököltem mire felraktam, és tiszta buborékos is lett úgyhogy leszedtem
olyan nincs amit egyszerű felrakni? mint pl a fóliások a kocsira, előbb benedvesítik és úgy huzzák rá az ablakra, tuti nem lesz buborékos9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
szkury
aktív tag
Hát én a vaterával többször befürödtem, de az ebaynél nem volt gondom.
Egyszer küldtek más crystal tokokat, de amikor reklamáltam elnézést kértek, és küldtek újat, a régi pedig ajándék volt!Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
-
Fiddy
tag
Sziasztok. Ma történt 1 kis probléma a telóval, kiesett a kezemből és elég nagyot csattant, a hangszórója elkezdett recsegni, és telefonálás közben nem tudom használni a kijelzőt(felvenni, kihangosítani), ezt gariba megcsinálják? vagy nem foglalkoznak vele, mert saját hibámból történt?
Minden, aminek értelme van, kínlódással jár.
-
Mario88
tag
Videónál, idegen képeknél megoldható, hogy megmaradjanak az eredeti arányok, ne húzza szét teljes képernyőre?
[ Szerkesztve ]
-
Hetkó
csendes tag
Hellló
Azt kérdezném tőletek,hogy megérie erre a telóra beruházni mert most akarok venni egy ijet és tetszik nagyon csak most beött az 5630-as és az is egész jónak tűnik.
A véleményeteket kérném az 5800-ról hogy megérie.Tapasztalatokat kérhetnék melette szólókat vagy ellene szólókat.
Előre is köszi a segítségetDr.
-
kelzsoca
félisten
A garanciát el is lehet felejteni, a telefon külső ok miatt sérült, és ezt biztosan észreveszik
Hetkó
Ez a kérdés már annyiszor felmerült hogy a keresőt használva biztosan megtalálod az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat!
szkury
Igen, a sis a telepítő, azt elindítod és felrakod az adott játékot, programot, eltávolításra pedig ott az alkalmazáskezelő!
Igen, célszerű a memóriakártyára tenni ezeket a dolgokat![ Szerkesztve ]
-
szkury
aktív tag
olyan kérdésem lenne, hogy tudok témát ill. játékot felrakni?
a *.sis-t telepítem, és ennyi?
hogy tudom leszedni majd?
érdemes a memkártyán nyitni könyvtárat nekik?Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
Feltelepíted és szevasz. A témákat a beállításokon belül tudod majd váltogatni (ezt biztos megtaláltad már), eltávolítani a dolgokat (alkalmazásokat és témákat egyaránt) az alkalmazáskezelővel tudsz majd.
Nem tudsz nekik mappákat csinálni, fix helyre települnek. Legfeljebb a memóriakártya és a belső memória között választhatsz.
“All nothings are not equal.”
-
CASper666
tag
Hali.
Igen, csak felmásolod és telepíted. Vagy telepítheted pc-ről indítva a telepítőt ha csatlakoztatva van a telefon a géphez.
Leszedni: menü-opciók-szervezés. itt kijelölöd amit el akarsz távolítani, és utána az opciók menüben van az eltávolítás funkció.
Nem kell külön könyvtárat nyitni, telepítéskor megkérdezi hova akarod telepíteni, és ott csak a memóriát kell kiválasztani.Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé! :d
-
sheep
addikt
ok, köszi srácok
megrendeltem én is az ivs-t a kijelzőre
remélem fel tudom rakni9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
cserry193
tag
Ajánlom mindenkinek a Resco Bubbles nevű játékot! Nagyon nagy!
-
kosturica
őstag
válasz kelzsoca #7074 üzenetére
Off:
Vicc nélkül, tényleg nem tudom. Én egyik eladót sem ismerem. Általában Hong-Kong-ból küldik a cuccokat és az USA-ból. Tehát én bárkitől veszek, csak legyen az a termék, amit keresek és ha lehet ne legyen a feedback-je 90% alatt. Te másképp csinálod?
ON![ Szerkesztve ]
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
-
kelzsoca
félisten
válasz kosturica #7093 üzenetére
Igen, amit leírtál azt mutatja hogy jól csinálod, és nem a vakszerencse hogy a pénz elküldése után jön a rendelt árú vagy sem!
Csupán arra szerettem volna felhívni itt a figyelmet, hogy sokan ész nélkül vásárolnak terméket külföldről, semmit nem néz csak az olcsó árat, és elviszi a terméket (ebay)
Aztán meg a fórumban megy a sírás hogy engem átvertek, becsaptak, az eladó nem küldte a terméket, holott csak a vevő nem volt jól felkészült![ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
jut eszembe: nálam a telefon néha fogja magát, és átkapcsol offline üzemmódba
látszólag teljesen random módon csinálja, és ha nem figyelem, akár órákig nem tudnak hívni
pl. van olyan, hogy keresek a zenelistában, megnyomom a kijelzőt és kiírja hogy offline mód kiválasztva
vagy tegnap este csippant egyet és kivillant a képernyő, nézem mi lehet, megint offba kapcsolt
nagyon bosszantó, mert így nem tudnak elérni
tudja vki mitől lehet?
esetleg a handy shell keverhet be? mert ajkkor uninstall9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Balli
őstag
válasz pampika #7061 üzenetére
Koszi, valoszinuleg maradok az angolnal. Egyebkent pöpec 6hónap gari volt a telóra ami most járt le ugyhogy akar fel is rakhatnam, csak felek bajt csinalok ezzel az NSS-el ...el lehet cseszni vele valamit a teloban?
"Boxszal elvileg lehet frissíteni, mert azt nem zavarja a PC" -ezt hogy erted mi az a box?Athens 2004
-
Blyan
félisten
Több helyen olvastam (angolul, magyarul), hogy az Accuweather ingyenes alkalmazás letölthető a telefonon keresztűl, de én nem találok ilyen lehetőséget, máshonnan meg nem tudom megszerezni....
Ötlet?The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest