Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-Valinas-
senior tag
-
_GeTTeR_
csendes tag
válasz kosarob8 #6432 üzenetére
Hali!
Menu=>Beállítások=>Kapcsolatok=>Hálózat=>Hlózatmód legyen GSM (3G kilőve)
Menu=>Beállítások=>Telefon=>Alk.beállítások=>Helymeghataroz=>H.m.módszerek=> Kiegészített GPSnél ne legyen pipa
Kapásból ennyi jutott az eszembe.
Aksi jó úgy ahogy van, nem kell formázni.
GPS-hez ajánlom a Garmin-t (Nokiaprogramok.hu-n fent van)
[ Szerkesztve ]
" Divide et Impera ! "
-
szaba19
tag
válasz kosarob8 #6576 üzenetére
Jaja nagyon frankó sztem is én csináltam mappákat is fotók,képek ;GPS; játékok ;alkalmazások és ebbe csoportositottam a cuccokat meg átvaráltam rendesen én is .. Más: Netemet én telóra úgy osztottam meg hogy a laptopom osztja meg wifin keresztül a netet nincs routerem , win7 van gépemen.
GSM:Iphone 4 16gb Laptop:AMD Phenom II X4 n970 ,4gb ram, AMD radeon HD 6650m 1gb VRAM,640gb
-
kosarob8
aktív tag
válasz kosarob8 #6620 üzenetére
Úgy nézem és számolom, hogy innen még olcsóbb is a rendelés. Egy képernyővédő 11,95$ a szállítás 3,5$ ami összesen 15,45$ vagyis kábé 3100HUF
várok 1-2 napot, hogy reagálnak-e az email-emre a magyar oldalról, ha nem akkor megrendelem szerintem innenegyébként bocsi, csak lejárt már az 5 perc
-
G4ga
őstag
-
kosarob8
aktív tag
válasz kosarob8 #6939 üzenetére
Ebédszünetben felraktam a fóliát, nem volt egy nagy durranás, az a spray amit adnak jó dolog, 1-2 apróbb buborék maradt rajta akármit csináltam, de azt írja 2-3 nap alatt azok eltűnnek... most 1 napig kikapcsolt állapotban tartom ahogy írja, aztán holnap újra izzítom a telót egyébként jónak tűnt tapintásra a fólia... az érzékelőknél, meg a kis hangszórónál volt nehézkes a dolog, mármint kivenni a kis darabokat ami ki van vágva, de egy csipesszel ez is sikerült
-
goofy86
tag
válasz kosarob8 #6972 üzenetére
Kössz. Már akartam kérdezni, hogy hogy lehet keresni a fórumüzenetek között. Lehet azzel kellett volna kezdenem.
Alcatel 303, Nokia 3410, SE K700i, SE S700i, SE K610i, SE w810i, Nokia E60, SE W950i, SE P1i, Nokia E90, HTC touch pro, E71, SE w960i, Nokia 5800XM, SE X1, Apple iPhone 2G, rövid telótörténetem:)
-
-
kp78
addikt
válasz kosarob8 #7861 üzenetére
Minden marad a régiben, bár én azért mindig csinálok frissítés előtt egy mentést pc-re, mert az ördög sosem alszik
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz kosarob8 #8057 üzenetére
Beállítások > telefon > alk.beállítások > alapértelmezett alkalmazások > képek megtekintése.
Hogy át lehet-e tenni photo browserre azt nem próbáltambolondember
Most kétszer is beállítottam ébresztést, de mindig pontos volt.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
válasz kosarob8 #8057 üzenetére
S60on az nem igy megy. Modern operacios rendszer FTW! Valamelyik fajlkezelonek volt egy olyan modulja, ami tudta szerkeszteni a MIME tipusok es a fajlkiterjesztesek programhoz rendeleset, sajnos nem tudom melyik volt az, se hogy 5th-en mukodik-e. Regen a SymTorrent bongeszovel osszehergelesevel kapcsolatban olvastam rola, lehet hogy ezen a nyomon el lehetne indulni.
“All nothings are not equal.”
-
-
janos666
nagyúr
válasz kosarob8 #9136 üzenetére
Kb. 1 percig tart átírni a product code-ot, és még a T-mobilos szeretetcsomagtól (custom magenta indítóképernyő, és hasonlók) is megszabadulsz, miután felkúszott a V31-es szoftware NSU-val, és utána a jövőben már OTA is frissül, ha lesz még új verzió.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Szancsó
aktív tag
válasz kosarob8 #14149 üzenetére
Nekem felmászott rá, igaz, a vége kicsit para volt: nem akart újraindulni, csak a Nokia logo -t mutatta.
Viszont én úgy hagytam vagy 2 percig, utána simán bekapcsológombra feléledt. Ezután újra kikapcsoltam és nyomtam egy hard reset billentyűkombót. Szóval nem kellett akksit kivenni, meg ilyenek, de nyilván könnyebbség, ha szervizben csináltatod.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
tariattila
veterán
válasz kosarob8 #14149 üzenetére
Az barátomnak felraktuk T-s 40-est...a nokia oldalon található legújabb (végleges...?) Nokia Softvar Updaterrel (NSU) és működött...
Én Az OVI Suite-el raktam fel először és azzal is szépen ment...
Most legutóbb JAF-al raktam fel egy módosított 40-est és az is ment szépen minden hiba nélkül...
szerintem megcsinálhatod... (ha garis a tel. akkor az új NSU vagy OVI Suite a legjobb megoldás mivel azokkal nem vesztesz garanciát ha félresikerül valami)stewe: igen azt kerestem...és meg is van...de valami nem kerek...(egyszer az operás bill-el másszor pedig a saját bill.-el nem tölti rá az oldalra a bevitt szöveget... ) mini5beta2
ezt miért csinálja...érdekestoldy: este zenelejátszón maradt a tel. reggel bill. feloldásnál pedig becsíkozódva...(9hónapos a teló és nem volt dobálva... úgylátszik ez a tft és nyagda ház kombináció ennyit tud... (kb 3-4 szer már csinálta az elmúlt 2 hónapban...)
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz kosarob8 #16880 üzenetére
nekem nem nagyon jött be az 50-es szoft
a kinetikus menü jó, nem lép ki a gyári böngésző, sokkal stabilabb, és nélam most a rádió sem fagyott kb. 1 óra alatt
ennyi az előnye
viszont eszméletlenül fagy a gps (garmin), egy éve van meg a teló, a 25-ös szofttól kezdve, és talán ha egyszer lefagyott
most meg 3 nap altt kb tízszer, és csak az akksi kivétele segít
a képernyő rezgés is rosszabb
a böngészőben volt egy ikon hogy váltás teljes képernyőre, ezt most nem találom (lehet csak én vok a béna)
egyébként nincs fent semmi egyéb program, és hr is volt
ennyi röviden[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
stewe780
őstag
válasz kosarob8 #16880 üzenetére
Nálam egy hét használat után úgy tűnik, hogy nagyon stabil. A böngészőt nagymértékben javították. A menüben is van kinetik scroll, ebből adódóan tud olyat a menü, hogy scrollnak értelmezi, amit te lenyomásnak gondoltál, de nem zavaró mennyiségben. A médialejátszó új, sokaknak tetszik, én régen is a folderplayt használtam, ezután is azt fogom. Az opera mobile nálam viszont gyakrabban kilépeget képernyőfordításkor. Ezzel a problémával viszont mintha egyedül lennék, eddig nem írta más.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
kp78
addikt
válasz kosarob8 #18271 üzenetére
Ha a naptárt teszed ki, akkor amik vannak benne emlékeztetők/találkozók, azokat alatta jelzi.
Bizony ez nagyon nagy előnye ennek a főképernyőnek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kosarob8 #19230 üzenetére
Üdv!
2 gondom van csak vele: 1 nincs ebay acc-om, 2 pedig az, hogy haverral egyszer rendeltettem valamit ebayról és be is szoptam vele, pedig power seller volt az illető.. Baromi sok cuccot veszek netről, de megfogadtam, hogy ebayről soha többé semmit.
De köszi a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest