Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gagavectra21
tag
Tényleg 1ghz-n fog menni a proci a 2.2-es rom-al?akkor lehet,hogy mégiscsak az omap 3630 figyel a defybe csak marketing okok miatt visszafogták :S
Motorola MB525 (Defy) egyéb:SE X10
-
Obi Wan
tag
MAGYAR MENÜT LEHET HOZZÁ VALAHOGY???
Chuck Norris hülyére vert egy okostelefont :)
-
ABE
őstag
válasz gagavectra21 #4351 üzenetére
Én nem ellenőriztem, az XDA fórumon írta valaki, hogy megnézte SetCPU-val, és 1GHz-en volt. Az én Quadrant eredményeim is ezt sejtetik így utólag. De szögezzük le: egy rootolt, tehát piszkált ROM-ról beszélünk, amiben minden valószínűség szerint volt már mókolás, ugyanis a nem rootolt 2.2-es ROM-hoz képest ugyan gyorsabb, viszont több hibája is van. Szóval biztosat akkor látunk, ha ki tudjuk próbálni az európai froyot.
Obi Wan
NINCS MAGYAR NYELV HOZZÁ, DE INKÁBB NE ORDIBÁLJ, ÉS OLVASD EL AZ ELSŐ HOZZÁSZÓLÁST!!!
[ Szerkesztve ]
-
drzsoo1
aktív tag
válasz edgelaszlo #4299 üzenetére
hopp.pcworld.hu/7473 itt a hozzászólásokat kell elolvasni. előzetesen annyit, hogy se programmal, se csv formátummal nem érdemes kísérletezni.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
vétó
aktív tag
Na ma kora delutan nekem is megerkezett a defy, ezt a bejegyzest mar arrol irom. T-s, de fuggetlen (telenor kartyaval hasznalom). A gyartas honapjat w betu jeli, a regio cee. Ja igen, es fekete szinu. Feltetem ra a golaunchert, nekem behovos. 2.34-es az os verzio. Orulunk vincent.
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
drzsoo1
aktív tag
attól függetlenül a homescreen switchert érdemes feltenned, mert akár 3féle homescreent tudsz egy mozdulattal váltani és alapértelmezetté tenni.
Az lenne a kérdésem hogy használ e valaki juicedefendert. A program lényege hogy a készülék net elérését szabályozza. 15 percenként nyit egy egy perces utat a szinkronizálásra. Emellett pl be lehet állítani minden egyes programra, hogy használhassa a netet, tehát egyfajta tűzfal is. Az a problémám, hogy pont a program alapján kialakított konfigurálás nem működik, tehát pl elindítom az operát, és az addig lekapcsolt netet visszakapcsolja. Ha valakit érdekel, légyszi próbálja ki.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
drzsoo1
aktív tag
válasz drzsoo1 #4360 üzenetére
korábban kérdeztetek térerő ill vonalminőség tapasztalatot. Nem defy hanem Milestonet tudom mondani, de eléggé hasonló a két készülék. Szóval az a helyzet hogy a korábbi telefonokhoz képest valami überbrutál jó térereje van. Telenoron használom, és adott útszakaszon van 3 hely ahol ezidáig mindíg szakadt a vonal. Nem csak beszélgetés, hanem a celláról is leesett a telefon. Nokia Motorola, ezekből több típus esetén ugyanez volt. Ez viszont nem hogy nem esik le a celláról, hanem 2,3közötti térerő, és kiváló beszédminőség van ezeken a szakaszokon. Beszélek a telefonnal, miközben a másik telefonon hallom hogy jelzi hogy elvesztette a cellát.
-
edgelaszlo
senior tag
elég durva vételt produkál ez a telefon...olyan helyekről küldtem ma ahonnan előzőleg Omnia2-vel eszembe se jutott...
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
hurrikan
addikt
Dobtátok már vízbe?
Valóban bírja?Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
ABE
őstag
válasz hurrikan #4366 üzenetére
Semmi baja nem lesz, többször mártottam már folyadékba. Ezzel kapcsolatban volt egy tapasztalatom, hogy nem mindegy, mibe mártod bele: [link]
Ismét módosult az első hozzászólás, ezúttal a ROM-al és a CPU tuningolással kapcsolatos dolgok kikerültek közvetlenül a hozzászólásból, helyettük link mutat a témához kapcsolódó hozzászólásokra. Remélhetőleg így kevésbé lesz riasztó a mérete miatt az első HSZ. Ötlet, javítási tanács jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
csofti
tag
Rájöttem, hogy lehet a rádiót kikapcsolni...
A fülesen megnyomom a gombot és átvált voice dialer módba.
Na...akkor! a rádió kikapcsol. (remélem )Kéne valami értelmes rádió szoftver mert ez a gyári nem valami remek...
Alapból csak 10 helyet tárol, és automata hangolást én nem is találtam,
csak seek gomb van, igaz, ha már megtalálta a csatornát, akkor tárolhatod, de ennyi.
Az, hogy nem lehet belőle rögzíteni az egy dolog, nem is kellene mondjuk...de, hogy nem tudom kihangosítani??? Van ott egy fülhallgató ikon azt nyomkodom, de minek?
Csak mute-nak tűnik. Mondjuk nyáron szívesen hallgatnék rádiót egy csónakban, úgy,
hogy nincs az agyamba tolva a fülhallgatója meg ha bent van a füles, akkor nem lehet fektetve írni...illetve, lehet, de
nagyon kényelmetlen....szóval jöhet a bluetooth füles...
de akkor ugye nem használja az fm antennát...vagy tévedek?és akkor a végén jön majd a rádióval kombinált bluetooth füles, és
a telefonon lévő pedig megy a felejtőbeA csatornák közti váltás kissé nehézkes, pl hangerő gombokkal nem tudtam...és
az is baromi idegesítő, hogy a Ringer volumet asztassa amikor szól a rádió, nem az FM rádióét...csak akkor tudom állítai a hangerejét ha a rádió progijában vagyok....Kicsit olyannak tűnik ez a rádió a telefonban, hogy a motorola oda szerette volna
írni a speckóba, hogy FM rádió, de nem erőltette meg magát komolyabban,
hogy az használható is legyen.Hogy valami jót is írjak róla: elég jól szól, sztereo, és és....ennyi
amúgy imádom, szuper kis készülék, esténként nehezen akadok le róla
cs
-
gombsadi
aktív tag
Kedves defy tulajok! Sokan kerdezik a magyar nyelvet, sokan cafoljak. Szerintem probaljatok ki, ha esetleg meg nem probaltatok ki, a morelocale2 nevu appot.
Remelem penteken mehetek a vodas defymert -
Maxtreme
addikt
Ezt ismeritek? Én tegnap óta tesztelgetem, sokkal használhatóbb mint az alap.
-
pomk
őstag
válasz zsirfecske #4363 üzenetére
Ezen mekkorát röhögtem!
-
ABE
őstag
válasz gombsadi #4376 üzenetére
A Barcode Scannernél kaptam magyar üzenetet, a Google Navigationst átnevezte navigációra (de pl. a Google Maps érintetlen maradt), illetve az Opera Mini is tud magyarul. De ennyi, minden más maradt angol. Szóval mondható, hogy nem működik, mert ez így kb. annyi, hogy esetleg az ismertebb programokat (amikhez gondolom már amúgy is létezik fordítás) tudja magyarítani, de amúgy minden maradt angol. Két különböző készülékről beszélünk, két különböző rendszerrel, az, hogy Legenden működött egy ilyen megoldás, nem jelenti automatikusan azt, hogy a Defyn is fog.
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Hát a füles kábele maga az antenna, szal jah. Bt esetén nem hinném hogy működőképes a dolog.
A Csónak jó ötlet. Csak bedugna az ember 1 sima jackkábelt (a fülesnek árt a víz) és máris mehetne a mókaAmúgy akinek jelentkezett a bug milyen romot használ? Nálam a gyári bluros rendszerrel párszor előjött a hibajelenség, de ezzel a 2.34-el eddig nem. Pedig minden reggel használom a rádiót.
Egyébként mi van ha csak simán elindítom a voice dialert? Mert én pl nem a gyári headsetet használom. (az még csak jó szívvel sem nevezhető fülhallgatónak)
Arra az esetre ha mégis beütne a krakk[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
Talán érdekelhet valakit: a tárcsázóba a *#*#4636#*#* kódot beütve megtudható néhány infó a telefonról, pl. milyen hálózaton van, milyen állapotú az akku, stb.
-
Halo
senior tag
próbáltam én is.
hozzáadtam a magyart, és... azon kívül, hogy a programban magyarul jelentek meg a nyelvek, országok, mást nem tapasztaltam a készülékben, és a készüléken levő többi programon belül se. Ok, nem az összes appot próbáltam ki, csak mintegy 10%-ot, de a próbáltak között nem történt semmi.
Esetleg máshogy kellene megmutatni neki, hogy tudjon magyarul?Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Dinamiq
tag
Lenne egy pár kérdésem. Mégpedig:
- A gyári böngészőben sehol nem találom, hogy ne mobil oldalakat töltsön, hanem a rendes oldalt. (pl: www.m.index.hu helyett www.index.hu)
- A gyári böngésző nem tördeli az oldalakat. Van a menüben egy Auto-fit pages menüpont, ami ki van jelölve. Gondolom ez csinálná, de nem megy.
-
Hakkuuuh
tag
válasz Dinamiq #4381 üzenetére
Szia!
Ha rám hallgatsz (és még pár másik emberre ) akkor a gyári böngészőt elfelejted (én már le is gyalultam). Marketről szedd le a Dolphin browsert, ehez van pár plusz kiegészítő is, csak azért ezt ajánlom, de a Marketen találsz még egyéb böngészőket is.
Hardcore4Life
-
Wajk
addikt
Ez nem olyan bonyolult, ez a program csak annyit csinál, mint a WindowsMobile-ban-ban a registry buhera. A nyelvkódot átírja magyarra és ha van magyar nyelv az adott programban amit indítasz akkor magyarul fog indulni, ha nincs, akkor angolul.
Ezért van hogy pl az Opera magyarul fog mert az magyar fájlal (meg sok mással) együtt installálódik fel. Szóval ártani nem árt ez a progi, ami magyar az majd úgy jelenik meg ezután... de azt érdemes tisztázni, hogy az nem magyarítás/honosítás, csak egy egyszerű beállítás-kezelő.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
pomk
őstag
Webshopban újra elérhető a telefon!
Sőőőt, kb 1-1,5 héttel ezelőtt regisztráltam, hogy küldjön értesítőt, ha a telefon kapható lesz webshopban (akkor még nem tudtam hogy személyesen fogom megvenni, vagy neten keresztül), és tegnap du. meg is kaptam az értesítőt."S a remény csillaga újra felvirradt az égen"
Szerző: Pomk -
Dinamiq
tag
Annak, aki mondjuk Desire és a Defy közt nem tud dönteni írok egy pár tapasztalatot.
A Desire elegánsabb telefon. Méretben nincs nagy különbség. A belső érdekes. A motorola alap launcher-e sokkal rosszabb, mint a Sense. Más a design, de ezt könnyen elnézi az ember. A nagyobb baj, hogy eléggé akad. Ezt lecserélve drasztikus javulás érhető el. Én a launcher pro-t használom. Érdekes, hogy a motorola csinált egy saját Contacts-ot. Ez sokkal gördülékenyebb, mint a gyári Contacts. Ráadásul a Desire-re hiába tettem fel a dialer one-t, akkor sem volt ilyen gördülékeny. Alapvetően elmondható, hogy minimum olyan gyors a rendszer, mint a Desire-en volt. Egy kis jóindulattal meg azt mondom, hogy jóval fürgébb.
Az akksi tuti sokkal jobban bírja. Mindig azon parázok, hogy már kell a töltő. De nem, ez bírja. Ami feltűnő még, az az touchscreen pontossága. Tudjuk, hogy a Desire-en volt hibája. Láttam videót, amin a Defy sem működik rendesen. Most csak azt veszem észre, hogy nem ütök félre gépelés közben. Pedig nem gyakoroltam.
Ami hiányzik, az a Desire amoled kijelzőjének túlszaturált színei. Amikor megvettem azt, akkor utáltam. De úgy néz ki, hogy hozzá szokott a szemem. Pedig a Defy-nek sokkal közelebb állnak a valósághoz a színei. A kijelzője a Defy-nek nekem valahogy élesebb. Olyan, mint ha nagyobb lenne a felbontása. (Persze nagyobb is egy picit, de nem annyival, mint ahogy kinéz.) A betekintési szög viszont nem a legjobb. Ez nekem nem gond, de ha 5 embernek mutogatok képeket, akkor lehet, hogy kettő fakó színeket lát. De ez legyen az ő problémájuk.
A GPS hamarabb fogott elsőre jelet, mint a Desire-n. Nem tudom miért. A pontosság hasonló.
A fényképezőt tesztelem. Egyenlőre tetszik. Nem mondom, hogy ez űbereli a Desire kameráját, de így elsőre van, amiben jobb, viszont van, amiben rosszabb. Ha többet fotóztam vele, akkor elmondom a véleményem.
-
Dinamiq
tag
válasz Hakkuuuh #4382 üzenetére
Ezen már túl vagyok. A problémám azonban nem oldotta meg. Nem tördel, és ez is csak mobil oldalakat jelenít meg. Persze lehet, hogy én vagyok a béna, de abban sem találtam ilyen beállítást. (Ha próbáltad már az Opera mobile-t, akkor tudod, hogy mire gondolok. Ott ez megy szépen.)
[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
Én a 2.21 után feltettem a 2.34-es gyárit, de sajnos nem sok változást vettem észre. Most tűnt fel az új, részletesebb leírásban, hogy a csere előtt Factory Reset-et kellett volna nyomni. Az előzőben ez benne volt? Ezért maradtak hát meg a beállításaim a ROM csere után is. Érdemes megismételni az egészet emiatt, vagy nincs akkora jelentősége?
(bár ez az új leírásod annyira érthető számomra is, hogy lehet megpróbálom majd ezt a Frozen Eclair-t...) -
Dinamiq
tag
Mért van az, hogy a képnézegetőben kis méretben minden kép rendesen látszik. Ha rámegyek egy képre, akkor ilyen szürke ikon jön fel?
-
ABE
őstag
Szerintem benne volt kezdetektől a leírásban, hogy ajánlott a factory reset frissítés előtt. Valóban, ha nincs reset, akkor maradnak meg a személyes cuccok, de ez okozhat gondot. Asszem pont a 2.21-ről 2.34-re váltásnál panaszkodtak páran az XDA fórumon, hogy factory reset nélkül lassú volt, vagy hibázott, már nem is tudom... Ha belefér az idődbe, akkor próbáld ki a factory resetet, ez ugye legyalulja alapra a ROM-ot, elvileg segítenie kell. Ha ez sem okés, akkor kezdjed előről, tehát factory reset, 2.34-es ROM újra felrak, factory reset. Nálam szigorúan ez szokott lenni a metódus, nem is volt még gondom emiatt.
DeadMeat
Nagyon rövid ideig volt fent a 2.2 ahhoz, hogy az akkuidőt tesztelni tudtam volna.
[ Szerkesztve ]
-
gombsadi
aktív tag
Addig igazad van, hogy masik keszulek, de az angol menuk itt is, ott is ugyan azok. Nem is a programok voltak édekesek, maga a rendszer. Az full magyar lett. Szerettem volna segitni, de nem akar mukodni igazan. A 2.2n hasznaltam en is, meg kell varni azt akkor, froyon szerintem mukodni fog, ahogy kell.
-
Blyan
félisten
Hali,
A Defy lejátsza a Divx avikat? Mert erről eltérnek az általam olvasott vélemények, viszont a Divx oldalán Itt azt írják Divx certified modell ez.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
gagavectra21
tag
Használ valaki a fórumon quadrant advanced-et vagy mindenki a standard verziót nyomja?én ma szedtem le a advanced-et ez a verzió részegységenként mutatja,az eredményeket,a defy elsősorban a cpu erőssége miatt ér el aránylag magas pontszámot amúgy majdnem minden másba elég szerény eredményeket mutat(3d,2d) remélem optimalizálnak e téren is a 2.2 ben mert így idén már meggyűlhet a baja videóteljesítményt igyénylő feladatokkal:S
-
gagavectra21
tag
válasz gagavectra21 #4399 üzenetére
Igazából a 2d még nem is lenne akkora gond de a 3d-ben jó lenne ha kicsit erősebb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App