Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
-
kaller1
veterán
-
palesz53
senior tag
-
ABE
őstag
válasz edgelaszlo #4298 üzenetére
Megér neked annyit a telefon, amennyiért megvetted? Ha igen, ne azon gondolkodj, hogy éppen most lehet olcsóbban hozzájutni. Ha két hét múlva vitték volna le az árát, akkor is ugyanígy érinthetne a dolog. És ha azt várnád, hogy mikor nem fog tovább csökkeni az ára, akkor sosem lenne telefonod.
-
Halo
senior tag
válasz edgelaszlo #4287 üzenetére
Mintha a fórumban lett volna már kérdés erre, próbálj keresnivaló itt is. Meg valami olyan rémlik, hogy átkonvertálták olyan formátumba, ámít megevett a Google, s onnan szinkronizáoták a telefonra.
Műszaki cikk vásárlását követően három hónapig nem szabad árakat néznivaló, ez ökölszabály. Viszont nem is nézem, hanem mondjátok:-) ehh... ez van, de azért ez duuuurva esés. Bezzeg korábban nem csináltak ilyet... de akkor meg nem defym lenne:-)
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
rum-cajsz
őstag
válasz edgelaszlo #4287 üzenetére
Egyszer szeretnéd megtenni, vagy folyamatosra gondoltál?
Előbbire több lehetőséged is van, leginkább gmail-ba kellene betöltened, és azzal szinkronizálhatsz.
Vagy szokták ajánlani a MyPhoneExplorer nevű programot, de nem tudom, hogy az működik-e Defy-vel.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
drzsoo1
aktív tag
válasz edgelaszlo #4299 üzenetére
hopp.pcworld.hu/7473 itt a hozzászólásokat kell elolvasni. előzetesen annyit, hogy se programmal, se csv formátummal nem érdemes kísérletezni.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
addikt
válasz edgelaszlo #4294 üzenetére
Miért pont a voda k**va anyját? Nem inkább a motoker és a zuggsm-esek k**va anyját??? Szerintem ott lett picit túlárazva! A vodának akkor a k**va anyját, ha ez csak trükközés, és nem lesz rendelhető, kapható a készülék, mint mondjuk amikor c902 volr 20e ft, csak éppen nem volt egy darab sem! Ha viszont lesz készleten, akkor igenis UP a vodának, aki meg megvette októberben 110e-ért, annak ennyibe került a 4 hónap előny! És mivel megvette akkor, volt rá pénze, utólag feleslegesen bánkódik, örüljön, hogy már használja! Én azért nem vettem még meg, mert: 1- Vodás vagyok, és márciusban jár le a hűségem 2- Angliában dolgozó ismerősömtől tudtam, hogy kint is nagyon jó áron van a vodánál, hát vártam, hátha itthon is. Viszont sajnos én még nem használom!
My name is Bond, James... Dean.
-
ABE
őstag
válasz edgelaszlo #4482 üzenetére
A Zeam Launcher az Zeam Launcher. Marketen írd be a keresőbe, hogy Zeam.
Szerk:
Használd a szerkesztés gombot, 5 perced van rá.
[ Szerkesztve ]
-
Dotcom
aktív tag
válasz edgelaszlo #4483 üzenetére
én tényleg jót nevettem rajta...
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
prompt
tag
válasz edgelaszlo #4500 üzenetére
settings > wireless & networks > mobile networks > internet tethering [pipa]
-
prompt
tag
válasz edgelaszlo #4502 üzenetére
pedig annak kellene lennie, nem lehet, hogy valami windowsos beállítás?
-
ronaldo
őstag
válasz edgelaszlo #4564 üzenetére
Androidon nincs ilyen. Mármint pc-ről telefonra net. Windows mobil oprendszeren így volt már 7 éve is, hogy rádugtam a kábelt - ahogy te is mondod - és ment a net. Az android os ezt a funkciót nem tudja. Csak wifi...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz edgelaszlo #4587 üzenetére
Csak legyen is készleten folyamatosan,és ne emeljék az árát a nagy kereslet miatt...
Plebi:gratulálok és üdv a klubb-ban.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz edgelaszlo #4595 üzenetére
és ócsóbb mint a szifon Lehet igazad van/lesz,meglátjuk.
Viszont ha ebből is tömegtelefon lesz készülhetünk a naponta 100x feltett és megválaszolt alap kérdésekre....Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
ronaldo
őstag
válasz edgelaszlo #5403 üzenetére
Feszültség. Keress rá itt a fórumban a vsel-re, leírtam azt hiszem kétszer már, hogy mi és hogyan számoljuk.
SetVsel ennek a beállítására szolgál három frekvencián. Egy lehetségesen működő beállítás:
300@20
700@34
1200@60vagy konzervatívabb esetben:
300@20
600@30
1000@46SetCPU-t is célszerű felrakni a SetVsellel, mert annak a segítségével egy frekvenciára be tudod lőni állandóra a telefont (tehát mondjuk fixen 300-an, fixen 600-an, fixen 1000-en megy), ami azért jó, mert akkor adott frekvencián megnézed, hogy a megadott feszültségértékkel stabil-e a telefon. Stabilitást különböző tesztekkel lehet tesztelni: SetCPU is tartalmaz beépített tesztet, de vannak egyebek is.
System App Removerrel lehet leszedni gyári appokat, én azt használom. Előtte tudsz backupot csinálni a programról, így vissza tudod állítani később, ha akarod.
De ugye ezekhez mind root jogosultság kell, amit a zroot programmal tudsz beállítani.
n@p@lm: ezért szokták odaírni néha a név alá a hozzászólás számát is, hogy jobban kereshető legyen. Ez persze majdnem ugyanolyan mintha válasz gombra nyomnál, de szerintem az esztétikai oka és a praktikussága érthető annak, hogy ha egyszerre három ember kérdésére reagálsz, akkor azt egy hozzászóláson belül tegye az ember.
[ Szerkesztve ]
-
ronaldo
őstag
válasz edgelaszlo #5432 üzenetére
SetVsel-t használd Milestone Overclock helyett. Utóbbi nem mindig működik teljesen jól - legalábbis nálam.
SetVsel ugyanazt tudja, csak itt nem egyedül a maximális sebességet (és az ahhoz tartozó feszültséget) tudod beállítani, hanem a köztes kettőt.
Példának: ha jól emlékszem, gyárilag 800mhz-en kap 46vselt. Namost annyi fesszel (az 1,3V kb.) 1ghz-en megy.
Egyébként akkuidőnek leginkább a feszültég számít. Minél alacsonyabb, praktikus módon annál kevesebbet fogyaszt a gép. Nem az órajel számít elsősorban.
Quadranton kívül valamilyen stress tesztnek is nézz utána, mert az hogy Quadrant lefut, az nem azt jelenti, hogy valami komolyabb felhasználás közben (böngészel, zene megy, közben még 1-2 program) nem fossa össze magát. Ha rákeresen itt a fórumban, erre van egy szerintem tuti script, beszéltük pár napja a stabilitás kérdését.
Szóval használd a keresőt, szerintem a legtöbb kérdésre ami úgy gondolom felmerülhet, leírtam/tuk a választ már. Ha új kérdés van persze válaszolok, ha tudok
-
rum-cajsz
őstag
válasz edgelaszlo #6018 üzenetére
ha nem használsz ékezeteket, akkor 160 karakter.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
palesz53
senior tag
válasz edgelaszlo #6018 üzenetére
ékezetek miatt esik le a karakterszám...
handcenttel nem lesz ilyen gondod...vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
ABE
őstag
válasz edgelaszlo #6029 üzenetére
Elképzelhetőnek tartom, hogy akkor én azért nem találkoztam ilyen hibával, mert töröltem olyan gyári rendszerprogramot, ami ezért felelős.
-
palesz53
senior tag
válasz edgelaszlo #6025 üzenetére
ímhol - [link]
még 1x megkérdem, hátha... gmail frissítés mai napon csak nálam halt be?
[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
bwoay
nagyúr
válasz edgelaszlo #12976 üzenetére
biztos, hogy a google accountodat akarod törölni?
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
tzl
senior tag
válasz edgelaszlo #12982 üzenetére
A szervizben úgyis flashelni fogják a legfrissebb verzióra, ebből meg következik, hogy nyugodtan csinálhatsz egy factory resetet.
-
kistoka
tag
válasz edgelaszlo #12985 üzenetére
Igaz,hogy nekem szlovákiában javították,de nem flashelték
-
tzl
senior tag
válasz edgelaszlo #12985 üzenetére
Milyen verzió van most fent neked? A szervizben mindenképp frissítenek a legfrissebbre, úgyhogy ha nem 2.51.1 van rajta, akkor mindenképp feltolják rá. Ha számítógépről nyitod meg a marketet (market.android.com) és ott bejelentkezel, akkor ott lesz egy olyan, hogy my market account és ott fel lesz sorolva az összes progi, ami megfordult a telefonodon. Onnan tudod telepíteni és pár kattintással és akkor automatikusan letöltődik a telefonra és települ.
kistoka, nálunk a cirma határozottan állítja, hogy nekik kötelező frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz edgelaszlo #12982 üzenetére
ha PDA-ról törlöd, azt már megértem, ezt célszerű is megcsinálni, ha vannak kétségeid a szerviz diszkrécióját illetően (és miért ne lennének... nekik köszönhető jópár netre felkerült sucky-sucky video )
viszont amit a többiek írnak, azt én is tapasztaltam, eddig 3x kaptam vissza a telefonom a szervizből (nem Defy, Milestone), és mind3 alkalommal le volt nullázva, a garjegyen meg szerepelt is a sw frissítést. de szerintem még a telefonról bejelentkezve is látod marketen a my apps alatt, hogy miket tettél fel eddig. sorban fel kell pakolni őket újra egy szuszra, mert második menetben már csak azt fogod látni, amit első körben felraktál (remélem, ez így érthető).
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Stevat
csendes tag
válasz edgelaszlo #13889 üzenetére
Kereső, kattints ide! Egyébként nem tudom mi a gond a 2.51-el nálad, én megjelenése óta azzal használom, tökéletesen működik minden. 2.51 CEE félblur.
[ Szerkesztve ]
-
Repp
tag
válasz edgelaszlo #13889 üzenetére
Olyan nincs, hogy nem lehet rootolni. SuperOneClick!
Vikt00r: Főzött froyo van mán itt
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
-
norbi93
senior tag
válasz edgelaszlo #13894 üzenetére
csak oneclick.
-
Polllen
nagyúr
válasz edgelaszlo #24468 üzenetére
Settings\applications\all keresd ki a camera-t és delete data, restart, elméletileg meg kellene oldania.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Sajat
csendes tag
válasz edgelaszlo #24468 üzenetére
Olvass vissza, amúgy camera clear cache megoldja a problémád.
De egy FR sem árt. -
rendesadam
tag
válasz edgelaszlo #25776 üzenetére
A kommentek között volt korábban róla szó, hogy szerviz után nem vízálló... Sajnos úgy tűnik, hogy ezt tényként lehet kezelni.
-
Pistakiss
őstag
válasz edgelaszlo #25776 üzenetére
Háát!
Sajnállak, de azért már visszaolvashattál volna egy kicsit, páran írták, hogy a telefonjuk, hangszóró csere után, elvesztette a vízállósságát. A másik, az, hogy a telefonra azt írták, hogy egy bizonyos IP szabvány szerint erre, meg arra megfelelő, nem jelenti azt, hogy erre készült, pláne, hogy szinte mindegyik készülék dobozában volt egy cetli, hogy a készülék nem vízálló. Ha jobban megnézel egy tényleg vízállóságra tervezett és kivitelezett eszközt, akkor láthatnád, hogy milyen komoly tömítések és rögzítések teszik azzá, itt meg egy egyszerű csúszkás rögzítő van, ami a sok akku és kártya kivétel, csere miatt is eléggé kilazúlhat. Tehát nem olyan biztos, hogy csak a szervíz a hibás"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz edgelaszlo #25782 üzenetére
Háát!
Az már a nehezebb és lehet elkésett téma. Hogy teljesen kiszáradjon, ahhoz teljesen szét kellene szedned, mivel nem csak ez az egy tömítés van a telefonban, ami miatt a bejutott víz nehezebben fog elpárologni, tehát a szervíz az egyetlen járható út, ha egyáltalán tudnak még valamit tenni"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
ERPY
őstag
válasz edgelaszlo #25782 üzenetére
Tedd nyers rizsbe a szétszedett telót 1-2 napra. Vedd ki az akksit, meg amit tudsz, és minden mehet a rizsbe.
-
rendesadam
tag
válasz edgelaszlo #25801 üzenetére
Ázott Blackberry mellé egy tál rizs való!
Amúgy meg: lehet rosszabb a helyzet? :] -
TheSaurus62
tag
Nem a kínai kapcsolat, hanem a rizs legendás nedvszívó hatása miatt érdemes. Nekem bejött egy másik gépnél, a csobbanás után kikapcs, rizs, aztán évekig nem volt vele gond. Biztos még most sincs, csak már nincs meg.
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
DaDa
senior tag
Igen az, én is hallottam erről. Vedd le a hátlapot, vedd ki az akksit, a mem karit a sim karit. Mindet tedd bele a rizsbe, önts még rá, hogy ellepje majd zárd le, hogy csak a benti nedvességet szívja fel! legalább 8 órát hagyd benn, néha megforgathatod.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
jangamennn
csendes tag
válasz edgelaszlo #26472 üzenetére
igazi gyökér lehetsz
-
akos727
senior tag
Akkor már teniszezhettetek volna vele, vagy valami kreatívabb lezúzás mehetett volna
-
pvojnisek
csendes tag
Mesélj róla, milyen körülmények között ázott be?
Elég sokat fürdettem, de lekopogom, nem volt semmi gond. :-) -
Peti N95
aktív tag
válasz edgelaszlo #26476 üzenetére
Te voltál a videón aki lezúzta?
Én sajnáltam szegényt★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Peti N95
aktív tag
válasz edgelaszlo #26484 üzenetére
Nyugodjék békében!
Pont tegnpa videóztam egy szökőkutat belülről, de ezek után leszokok a vizes mókákról★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
marcitp
őstag
válasz edgelaszlo #26483 üzenetére
Egyébként ezt nagyon nem értem...
Elméletileg gyári technológiával kellene gariban javítani. Nem ázhatna be, ha meg igen, vállalja be a szervíz/gyártó. Ez így nem korrekt sztem . Nem te rontottad el a hangszórót sem...
Meg kellene kérdezni a kinti Motorolát.https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
pvojnisek
csendes tag
Én is azt hallottam, hogy javítás után már befolyik a víz. UK-ban haveromnak cserélték beázás után..
Mi lesz a következő teló? Megvárod a defy II-t? :-) -
kano
nagyúr
Kár érte. Alkatrésznek jó lehetett volna még 1-2 része. Bár beázás után már az sem biztos.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz edgelaszlo #26495 üzenetére
Engem nagyon érdekelne. Pont ma szentségeltem, hogy a melóhelyen nincs töltőm.
El nem küldöd postán? Természetesen kifizetem. Vagy nem jársz Pesten.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
akos727
senior tag
Én mogyoródon vettem fel videót miközben csúszunk Aztán csináltam pár víz alatti képet is de szerencsére nem ázott be, pedig már túl vagyunk a hangszóró+kamera cserén.
Majd teszek fel a videóhoz linket[ Szerkesztve ]
-
pvojnisek
csendes tag
válasz edgelaszlo #26495 üzenetére
Állítólag jellemzően két helyen szokott bemenni a víz: javítás után a hangszórónál - a cellux csodákra képes :-) -, valamint a töltő nyílásnál. Ezt érdemes fogni a víz alatt, biztos, ami biztos alapon. A füles csatlakozónál nincs veszély, akár ki is lehet húzni a dugót. (próbálja ki aki akarja..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest