Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Én azt írtam, hogy retriciverekkel old meg. Minden jelre annyit adagolsz, amennyit szeretnél. De a Shorting machine is tudhatja, csak ott annyi impulzus kell, amennyi helyre küldeni akarsz az itemekből.
üdv, föccer
Mod: valaki nem tud egy jó computer craftos tutorialt? Amiket találtam azok kb használhatatlanok voltak
10 gépet kellene különböző ütemben ellátni impulzusokkal bundle kábelen keresztül, megfejelve azzal, hogy bizonyos gépek csak bizonyos számú inpulzust kaphat. RP-vel is meg leehtne oldani, behuzalozott logikával, de nem akarok annyi timert meg countert lepakolni.Köszi

üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Tőzsde és gazdaság
- BMW topik
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
10 gépet kellene különböző ütemben ellátni impulzusokkal bundle kábelen keresztül, megfejelve azzal, hogy bizonyos gépek csak bizonyos számú inpulzust kaphat. RP-vel is meg leehtne oldani, behuzalozott logikával, de nem akarok annyi timert meg countert lepakolni.