Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7349) Sztyepadzso válasza gyurica úr (#7348) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Nem nehéz, csak nincs érdekükben a W10M-el és annak a programjaival vacakolni, több ember nem lesz, aki megvegye, ők maguk is az Androidhoz terelnek minket.

Ha a cég beszáll, akkor meg pláne válts, olvass utána, szánj rá időt, olvass fórumokat, mint ez (csak a kiszemelt telefonét :D), hogy lásd a buktatókat(lásd pl. Mate 20 Pro zöldülő LG kijelző), ezer lehetőséged van, függő és független telefonok között is(pl sok kínai nincs bent a választékban)

Ide is szokott pár ember még jönni, hogy vegyen egy ilyen rendszerrel, vagy 8.1-el szerelt telefont, de hát minek? A legfiatalabb modell kb 1,5 éve van a polcon a boltban, biztos lesz ellátás ha besz@rik az akksi vagy valami(kerreg a kamera, stb...), gondolom jót tesz a telepnek is, ha ott porosodik. Nem baj, majd veszel Polar akksit, ha akarsz, 25 Euroért, amibe (ki gondolta volna?) pont 300mAh-val több delej fér, mit az eredeti akksiba. Ugyanúgy lemerül(valami beragad, WDRT!), mert a rendszerből épp űzik el a felhasználókat, pedig valamikor jó volt, csak a gyerekbetegségeit nem bírták kezelni, és a konkurencia árnyékában nem tudott megerősödni.

Én személy szerint SONY XZ1-re váltottam, megszeretette velem az Androidot. Hiányozik pár feature(Wireless charging, Double tap to wake up, kamera UI nevetséges) de ez nem az Android, hanem a SONY számlájára írandó. Szerintem egy Jack of All trades a modell, és sok korlátozást nem értek benne. De az új modellek(1&5) nem győztek meg, meg nincs is a szolgáltatónál. Ugyanakkor nagyon szeretem a scannert és hogy vízálló.

Ami forgalomban van Huawei, az elméletileg nincs a fekete listán, tudtommal azt szabad venni, ami meg jön, na az nagy kérdőjel-én is szemezek ott valamivel, ha lejár a hűség, de ha nincs Google, nincs bolt, f@sznak van kedve ugyanezt a szopást eljátszani. A P10-et ismerem, feleségem telója, szép, soha egy panasz nem volt rá(kb 2 havonta újraindul, ha lemerül-a hideg futkos a hátamon) , csak most nem érte, mert felkerült rá a 9.0 Pie. Még szokja, de annak a fórumján panaszkodnak hogy elment az OIS a frissítés után... két vagy három éves már a modell, ki láthatthatta előre?

A Samsung meg minden pályán játszik, nagy a repertoár, de ott is becsúszhat baki-Note akksija, vagy a Fold kijelzője.

Van még HTC, LG, Sharp, Moto, ha nem akarsz a kínai cégek alá dolgozni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.