Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OCs_Csabi

csendes tag

Hello mindenki!

Nem akarok ünneprontó lenni, de azt hiszem megvannak azért ennek a készüléknek is az árnyoldalai... nyilván gyanús, hogy a 130-140 ezer Ft-os kategóriát megszégyenítő hardware-rel szerelt telót 60 ezer körül hozzávágnak az emberhez, de azét bosszantóak számomra a hibái mert nem feltétlenül lenne drágább tőle ha ezek normálisan működnének. Azért is írom le őket, mert a a sw-es dolgokra megoldási javaslatot várok:

- legfájóbb pont: kijelzőt nyomkodva (nem mint a barom, de az érintéshez képest picit határozottabban) recseg, ropog a keret és a kijelző találkozásánál... kiábrándító :(
    -Dual SIM kezelés butácska, kevés a beállítási lehetőség
    - több programnál tapasztaltam (pl hivatalos facbook is ilyen) hogy nem jön elő a "három pötty egymás felett" ikon, ami az adott dolog beállításait hivatott megnyitni. Ezáltal a program alapértelmezett beállításain képtelen vagy változtatni, ha nincs neki külön dedikált ikonja erre a célra.
    - ha hátteret állítok be, valamiért kinagyítja találomra, (nem a kijelzőhöz igazítja) levág a tetejéből, aljából, középen meg csúnya, pixeles lesz a kép ha nem egy FullHD vagy még nagyobb felbontásút használsz.
    -tudom már téma volt, T-mobilos SIM-nél nincs számkijelzés, ígéret szerint lollival már jó lesz (de akkor is! 3:) 20 éves NOKIA már tudta! )
    -hangszóró recseg, sz@r minőségű a hangja és halk
    -Tárcsázója, telefonkönyve nagyon buta és nehézkes (jó, ezt lehet play-es progikkal orvosolni)
    -emelkedő hangot nem lehet kikapcsolni (WTF?????)

Tehát most nem tudom mi tévő legyek... küldjem vissza gariba? vagy ez ilyen, ennyit tud, ilyennek kell lennie ennyiért? azon is gondolkodtam hogy eladnom :( ha valaki tud segíteni hálás köszönetem!

Új hozzászólás Aktív témák