- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OCs_Csabi
csendes tag
Hello mindenki!
Nem akarok ünneprontó lenni, de azt hiszem megvannak azért ennek a készüléknek is az árnyoldalai... nyilván gyanús, hogy a 130-140 ezer Ft-os kategóriát megszégyenítő hardware-rel szerelt telót 60 ezer körül hozzávágnak az emberhez, de azét bosszantóak számomra a hibái mert nem feltétlenül lenne drágább tőle ha ezek normálisan működnének. Azért is írom le őket, mert a a sw-es dolgokra megoldási javaslatot várok:
- legfájóbb pont: kijelzőt nyomkodva (nem mint a barom, de az érintéshez képest picit határozottabban) recseg, ropog a keret és a kijelző találkozásánál... kiábrándító
-Dual SIM kezelés butácska, kevés a beállítási lehetőség
- több programnál tapasztaltam (pl hivatalos facbook is ilyen) hogy nem jön elő a "három pötty egymás felett" ikon, ami az adott dolog beállításait hivatott megnyitni. Ezáltal a program alapértelmezett beállításain képtelen vagy változtatni, ha nincs neki külön dedikált ikonja erre a célra.
- ha hátteret állítok be, valamiért kinagyítja találomra, (nem a kijelzőhöz igazítja) levág a tetejéből, aljából, középen meg csúnya, pixeles lesz a kép ha nem egy FullHD vagy még nagyobb felbontásút használsz.
-tudom már téma volt, T-mobilos SIM-nél nincs számkijelzés, ígéret szerint lollival már jó lesz (de akkor is! 320 éves NOKIA már tudta! )
-hangszóró recseg, sz@r minőségű a hangja és halk
-Tárcsázója, telefonkönyve nagyon buta és nehézkes (jó, ezt lehet play-es progikkal orvosolni)
-emelkedő hangot nem lehet kikapcsolni (WTF?????)Tehát most nem tudom mi tévő legyek... küldjem vissza gariba? vagy ez ilyen, ennyit tud, ilyennek kell lennie ennyiért? azon is gondolkodtam hogy eladnom
ha valaki tud segíteni hálás köszönetem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest