- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
dilajoska1 #99 üzenetére
Az mondjuk nem koppincs.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
maximilian4 #96 üzenetére
Nem hinnem, hogy bármi rosszat mondtam volna. Nem fikázni jöttem ide. De tény, hogy a xiaomi kompletten az Apple-t másolja (így kell írni) . Amikor a xiaomi "keynotejan" a ceo Steve jobsnak öltözik, "one more thing" mondattal mutatnak valamit, majd megjelenik a kivetítőn Johnny Ive, emellett a MIUI egy iOS másolat, ne akard bemagyarázni, hogy nem az Apple-t masoljak.
Ja es nehány telefon is erősen hajaz mondjuk a Voldemort i6/i6+ parosra. A legviccesebb pedig a MiCloud elnevezés xD -
Touch-ko
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #33 üzenetére
Lol
Igen utolag rajottem, hogy rossz Safari Tab-ot nyitottam meg
-
maximilian4
addikt
válasz
alkatraz3000 #93 üzenetére
A xiaomi egy vállalat, a lenovo s90 meg egy vállalat modellje. Ez egész xiaomit az epölrű' másolták vagy wtf'?
Egyébként meg nekem több xiaomi fordult meg a kezemben (Mi2, Mi3, Redminote), és még csak véletlenül sem hasonlított egy ájfonra sem.Szerk.: Úgy látom az ájfanok nagyon elemükben vannak. Ha mi írogatunk az "Ő" topikukba akkor meg vérig vannak sértve.
-
alkatraz3000
senior tag
Hat nekem ez a telefon teCCik. Bár látható a koppintas, de nem olyan feltűnő, mint a xiaomi, vagy a Lenovo s90 eseten. 2 napig szívesen kipróbálnám, de utána menne a levesbe.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
adequate_cou #85 üzenetére
Szinten P70
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
dilajoska1 #89 üzenetére
Sztem is vicc. A press kepen a becsillanast is atvettek, pontugyanolyan szogben.
-
gekkoXT
senior tag
lenne benne nfc, és tudna 4k videót már tökéletes vétel lenne!
Az os meg igazán szuper
-
dilajoska1
őstag
Mx-től mx3-ig szinte ugyanaz a forma, ráadásul hasonlít az I6-ra, viszont előbb jelentek meg jóval! Akkor most ki is másol? r3dsnake ezt főleg tőled kérdezem!
-
-
vampire17
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #81 üzenetére
Irónia ON: Persze, mert mind iphone 6 koppintas...
Az is, ami hamarabb jott, mint a 6-os....
-
pengwin
addikt
nem tudom, miért kell mindenbe belelátni az iPhone koppintást...
ez a gép szerintem eléggé egyedire sikeredett, és nagyon magyarázni kell, hogy de ez az i5c-t másolja, csak nagyobb, kicsit lumiásabb, samsungosabb, lekerekítettebbek a sarkai, meg jobban ívelt a hátlapja, más a gombkiosztása, és a rendszere sem az iOS-t akarja majmolni, eléggé egyediek a kezeléshez szükséges mozdulatok, stb...
(#80) r3dsnake
értem. mindent az almáról másolnak! -
hemaka
nagyúr
Jol nez ki, meg ha ossze is van ollozva tobb helyrol. Mondjuk az ertesito jelzes franko, jo lett volna, ha hasonlokeppen oldja meg az apple is.
-
beni26k
csendes tag
válasz
Cyberpunk #71 üzenetére
Nagyon nagy tévedés! Attól mert top kategóriás fényérzékelő lapkákat használnánk (IMX214/135 stb.), az még nem jelent semmit. Ezeket a kamera modulokat külsős cégek rakják össze (pl. Kínában az egyik legjobb a Sunny Optical Technology Co, ők adják többek között Oppo Find 7a/OnePlusOne kamera modulját) és a legtöbb cég egy olcsóbb modult vesz, amiben gyenge az elektronika és gagyi lencséket használnak. Szóval pont nem raknak jó kamera modulokat a kínai telefonok 90%-ba.
-
gerii
addikt
Nagyon jó nyelvezetű volt a teszt, öröm volt olvasni, nem a megszokott sémaszövegek; maradjon is így
A tepsi a külcsínen kívül elég jó lett. -
Matada2.3
veterán
Meglep, hogy csak tetszettet kapott, nagyon ott van ez a telefon
-
Cyberpunk
félisten
válasz
maximilian4 #67 üzenetére
Igen ez a copy-paste módszer nem túl szép.
-
maximilian4
addikt
Nagyon gáz amit már itt egyesek művelnek. Mostanában nem véletlenül nem olvasom a fórumokat. És ugyan azok az amberek ugyanazt leírják ezredjére is. Most az első m1 note cikkből copy-paste módszerrel átmásolták a hozzászólásaikat. Csak gratulálni tudok mindenkinek akire vonatkozik. Királyak vagytok srácok!
-
hallerlaller
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #19 üzenetére
Így van, itt legalább próbálnak következetesek lenni, van egy kialakult márkaarculat, nem úgy mint a lenovonál.
-
Notalab
tag
Mindenki a Samsungokat meg a várható S6-ost cseszteti, a "kémfotók", meg ilyen-olyan infók alapján, aztán tessék itt a klasszikus szappantartó, valami félelmetesen randa hátuljú telefon. Ráadásul ez a home gomb aztán tényleg hasonlít a "tudjátokmelyik" telefonra.
-
roli543
őstag
80ért láttam előrendelhető. Ennyiért is nagyon jó vétel, de nyilván a 200$ kecsegtetőbb. Egyébként egy valami nem tiszta. Ez a soc nem a Snapi 615tel van pacsiban, hanem legalább Snapi 801.
-
beni26k
csendes tag
válasz
Cyberpunk #46 üzenetére
Kínai cégek 90% ócska tolvaj banda, ipari kémkedésben nagyon profik, ráadásul a kínai kormány is nagyban segít nekik (nem kínaiként, nem nagyon fogsz szabadalmi pert nyerni). Mivel fejlesztésre emiatt nem kell költeni és egyes esetekben még a multiknál is olcsóbban dolgoztatnak, így "ugyan azt a minőséget" olcsóbban tudják adni. A tönkrement nagy múltú cégek miatt kíváncsi vagyok, ki fog majd fejleszteni a jövőben, mert attól, hogy azt átlag kínai munkás napi 20 órat tud melózni a Foxconn gyárban, még nem lesznek fejlettebb akkumulátorok. Kínában a K+F még új keletű dolog, akármennyi pénzt is szórnak bele manapság, míg Japánban egy több tízéves kialakult üzletág.
Ha ezen a problémakörön túl tudsz lépni, akkor nagyon jó kis kínai cuccokat lehet venni, mint például ez a Meizu készülék, ami szerintem is legalább Ajánlott plecsni.
A kínai oldalakon a fotós összehasonlító tesztekben kijött egy hiba, hogy a fehéregyensúlyt egyes helyzetekben rosszul lövi be a készülék és kicsit sárgás lesz a kép. Ilyet ti tapasztaltatok?
-
Graphics
Jómunkásember
Skacok a Kína - Android -iPhone -iOS ekêzêst szerintem kb hanyagoljuk.
Én perpill egyikre se vagyok vevő és nem kene hogy ez a topic is bugyogja fel a flame fosokat...
-
philips20
aktív tag
Iphone copy, de pont ezért tetszik, jó cucc.
-
-
*Mukeey*
addikt
Talán végre ideje lenne átgondolni a plecsni szisztémát,eléggé idejét múlt dolog!Ez a telefon simán ajánlott vagy különösen ajánlott az én szememben.Ilyen spec mellett ilyen árral(tudom nálunk 70-80körül lesz),nem tudom melyik készülék versenyezhet vele.Inkább rizikóznék a gariztatással,mint vegyek egy Samsung Grand Dual Active S7-et vagy valami tft kijelzős Sony csodát.....
-
vampire17
addikt
Kis kiegeszites a cikkhez. A figyego sim ajto nem hiba, hanem feature
Multkor talaltam rola egy kinai videot, aho ecsetelik h miert is ilyen....
-
no more
veterán
A HTC? Ők egyediek, saját formatervvel, semmire sem hasonlítanak, csak HTC-re, mégis vannak fanyalgók... "fújkáva, miértboomsound, miértolyanakameraamilyen". Majd nézd meg vasárnap az M9 hisztit, amit le fog vágni 1-2 a fórumon. "négyzet alakú kamerás M8". Ezt lehet majd olvasni 500 oldalon keresztül.
Bár, lefogadom páran azt is iphone copynak fogják látni.
-
GIJoe
addikt
válasz
Krissz1983 #36 üzenetére
Idő kérdése és rámozdul a keleti ipar, az MX4-hez is van pár hátlap...
-
Krissz1983
aktív tag
Nagyon tetszik. Csak az a hátlap..... Jajj.
-
Zoja™
őstag
Mi a t.kömért kell minden topikban azt olvasni, hogy így hasonlít az iPhone-ra, meg úgy hasonlít az iPhone-ra. Ráadásul a hírekben/tesztekben is az iPhone-hoz hasonlítják az összes tesztalanyt.
Lassan nyugodtan át lehetne keresztelni az oldalt ,,Flamearénára", ha már a cikkekben is ezt kell olvasni, nem elég csak az ilyen hsz.-ek közt átvergődni magam, ha érdemi információra vagyok kíváncsi a telefonnal kapcsolatban...
-
batai15
félisten
Hűha szívesen bevállalnam. Meg is fordult a fejemben hogy g2 lecsereljem.
-
Touch-ko
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #26 üzenetére
A kamera mashol van. Igazabol ennyi a kulonbseg a ket telefon kulsejeben
Nezd meg a tobbi termekuket es egy picit at fogod gondolni amit leirtal -
Freiherr
őstag
Ez nagyon jó lett,az ár/érték arány meg egyenesen lehengerlő.Nem csoda,hogy a Samsung kopik kifele a kínai piacról.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #26 üzenetére
Ennyire nem kéne elvakultnak lenni szerintem. Nézd meg jobban mekkora ripoff.
-
Touch-ko
őstag
válasz
Cyberpunk #22 üzenetére
A durva dolod a telefon also reszen olvashato, a hatlapon: "Designed by Xiaomi assembled in China"
Hasonlot lehet olvasni az en telefonomon is
Majd ugy is jonnek megmagyarazni, hogy a "kinai Apple" nem iPhone koppintast gyartott.
Amugy kulsore, maga a design tetszik.
Ive valoban maradandot alkotott -
vampire17
addikt
Megjott az enyem is (vagyis a baratnome) elegge bejovos
Tudja valaki, EU bol lehet e hozza tempered glass-t rendelni?
-
Graphics
Jómunkásember
1hete hasznalok egy MT6752-es SoC-kal szerelt keszuleket.
Ez lesz az idei év ásza remélhetőleg, meg az MT6732-es, és nem csak a kínai telefonokban.
Ez a Meizu jó lett, igaz a kör alakú ertesitest mar mashol is hasznaltam
-
Cyberpunk
félisten
5C hasonlóság egyértelmű, még a színek is onnét jöttek.
-
BalanceR
addikt
Jó cuccnak tűnik, és végre valaki nem volt lusta beletakni a kamerába a manuális módot, ha kap lollit, és tud DNGbe is menteni, musz have.
Viszont a kameratesztnél csak megemlítették a 10 sec es záridőt, kép nincs... Azért megnézném.
Esetleg valaki tudna linkelni hosszú záras esti képeket, alacsony ISOval, ami ezzel a telóval készült? -
kbyte1024
veterán
Na alakul ez
jó készülék! Még hogy gagyi a kinai....
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
bollokcs80 #15 üzenetére
Akkor nem láttál mostanában Meizut. Ugyanezt a formavilágot használja már egy ideje. Persze abban hasonlíthat, hogy ez is több féle bszínben jön ki, de ez alapján akkor a Lumiák is hasonlítanak az 5c-re.
-
GIJoe
addikt
Meizu fanná kezdek válni, 200$ és ez májusban benéz 180$ alá is, remek...
-
Wildpath
tag
Jól néz ki
-
rnyk
tag
Igeretes cuccnak tunik, meg ugy is, h szemely szerint fazok az MTK-tol
-
bollokcs80
Korrektor
Szerintem sokkal durvább Iphone koppintás, mint Bog múltkori Lenovo-ja. Kíváncsi vagyok a 32-es verzió vajon mennyi lesz itthon.
-
Gusztáv
addikt
A hardver nagyon fasza, okosan lett összerakva. Nekem a kinézete is tetszik, soha nem érdekelt, hogy mi-mire hasonlít, ha szerintem jól néz ki.
-
Blyan
félisten
Tetszetős.
-
Tuti biztos, ha nem lenne pénzem felső kategóriás telefonra, akkor Kínából vennék hasonló csodákat.
-
petipetya
nagyúr
"szemét fájlok" - még káromkodni is tud a telefon.
-
gretzky77
veterán
válasz
Atomcsirke #1 üzenetére
Pont említetted a másik fórumon,hogy várható a teszt! Nem gondoltam volna,hogy ilyen hamar! A tesztben említett dolgokkal teljes mértékben egyetértek,2-3 napja használom és szerintem nagyon jó készülék! Sajnos a hangszóró valóban kissé erőtlen ill. a hátlap nagyon csúszós de ez legyen a legnagyobb baja! Annyi hiányosságot találtam még ami érinti az mx4-et is,hogy a hívószámkijelzés kapcsolhatósága sajnos kimaradt egyelőre! Amúgy Up a készüléknek nagyon jó a kamera pedig szerintem kellemes meglepetés!
-
r3dsnake
nagyúr
*kisbetűkkel
Amúgy ez egy iPhone 5C tepsire lapítva.
-
QwErTy42
addikt
válasz
hyperspace #2 üzenetére
Szerintem túl sokat látsz bele...
Majd az okosok megmondják, hogy melyik Lumiára emlékeztethet engem. -
vicze
félisten
Hát még mindig kavar van a fejekben, hogy mi az IGZO és mi az IPS.
Az egyik gyártási technológia azaz az IGZO a kristályok anyaga, a IPS pedig a megjelenítési technológia, azaz a kristályok elrendezése.(egészen mellesleg az LTPS pedig, a kristályok gyártásának típusa, az se kapcsolódik a megjelenítéshez) IGZO lehet TN, IPS vagy VA is, szóval a kijelzőnél a mondatok elég zavarosak így.Azt hiszem a benchmarkok egyre értelmetlenebbek lesznek, már szinte semmilyen valós teljesítményt nem mutatnak a SoC-ról...
-
hyperspace
őstag
válasz
Atomcsirke #1 üzenetére
első ránézésre nekem iphone 6 plus és 5c keveréke jutott eszembe. aztán másodikra is.. bejön.
szerk: nem válasz akart lenni.
-
Atomcsirke
aktív tag
Pont erre a tesztre vártam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Fujifilm X
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest