- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #599 üzenetére
Rendben
Amint megjön a telefon(lehet, hogy már holnap), igyekszem sokat nyüstölni, hogy előjöjjenek a hibái(?). És majd viszonyításképp lövök pár képet vele, pár napja készült pár kép egy Sony Z-vel, igyekszem ugyan azokra a helyekre ellátogatni és hasonló körülmények között készítek vele képeket és videókat
-
robi1979
aktív tag
válasz
AllTheBest #586 üzenetére
Egy ALLtheBEST user teszt igencsak érdekelne mert ez így hogy egyikőtöknek a kamera, a másikótoknak az akksi nem stimmel...
-
hunaqua
addikt
válasz
thenameless #594 üzenetére
Megtaláltam.
-
janaman01
addikt
na mingyá összekarmolom magam, hol lehet beállitani hogy ne emelkedő legyen a csengőhangerő???? ugyanis ha csak megcsörhetnek,,,,,és még nem kezd el szólni akkor nem is jelzi hogy nem fogadot hivásom van ??
-
hunaqua
addikt
...na megjött.
Ezen 4.2.0.3u cucc van.Hogy lehet frissíteni,mert nem ajánl fel semmit.
-
Lacika2013
tag
válasz
Lacika2013 #591 üzenetére
Na,30 perc után elkezdett visszafelé menni,most 6%
Alakul -
Lacika2013
tag
válasz
AllTheBest #590 üzenetére
Hát reménykedek benne hogy cserélik,elvileg garis
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #589 üzenetére
Az kellemes
Csinálj a hibáról egy videót amíg van a telefonban szufla és küldd el a boltnak... Hátha cserélik...
-
Lacika2013
tag
válasz
AllTheBest #588 üzenetére
Persze.Ujraindítás után is ugyanez,kikapcsolva pedig elindul a zöld csik felfelé,és megáll.
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #587 üzenetére
Lehet, hogy hülye kérdés, de újraindítani próbáltad már? Esetleg kikapcsolva tölteni próbáltad?
-
Lacika2013
tag
Ugy néz ki,ennyit bírt nálam a töltés
20 perce rajta a töltő,de már csak 5%-on áll.
Azt jelzi hogy tölti,de semmi.Több töltőt is rátettem,és ugyanez.
A romot ujrahúzni sem tudom,mert min 20% kell hozzá -
rasky
senior tag
válasz
robi1979 #584 üzenetére
Zsugorfóliában jött bontatlanul, eu adapter nélkül. Igaz, még csak 1 órája van nálam a telefon, de eddig minden OK. Sim tálca nálam nem lötyögős, méret is jobb mint a Redmi Note 4G, jobban belesimul a kezembe.
Doboz alján a 2015.03.31 szerepel, gondolom ez a gyártási szám.
szerk: Nekem volt Note 4G-m, egy idő után tud recsegni a hátlap.
-
robi1979
aktív tag
válasz
motoflug #576 üzenetére
Ne szomorítsatok már el basszus! Tegnapról már alig vártam a ma délutánt hogy tudjak 32gb-st rendelni m1-ből, de azt még mindig nem lehet kosárba rakni, közben elvitték ma a 16gb-s fehéret is. Most meg írjátok hogy nem is olyan jó mint a tesztben...Mármint kinél a hangerő, kinél a kijelző akkor most mi van?????
Minden estere a sors fintora hogy hétvégén haza jöttem Békés megyébe (Pesten lakom). Van kb. 6mm-nyi hajam, mondom anyának hogy ugorjunk át a fodrász nőhöz hajat vágatni. Ma átmentünk, mondom mi a sz@r van az asztalon?? Egy Xiaomi Redmi note 4g! Kb. 1 hónapja nézegetem ezeket a Kínában készült csodakütyüket, de ez volt az eslő személyes találkozóm kínai telefonnal. Hát mit ne mondjak. Nem recsegett, nem ropogott, 2gb rammal qrva gyors volt szuper kijelzővel. Tényleg tetszetős "kis", 5,5ös teló csakhát az meg ugye konfigban gyengébb mint az m1. De ha az m1-el ennyi gond van akkor lehet jobb választás a Redmi 4g noteja? Vagy egy Xiaomi mi3?
Amit a xiaomiforsale-ről rendeltetek az teljesen zsír új? Mert sehol nem látom feltüntetve az m1-nél, kivéve a Redmi note 4G-nél az ADD TO CART fölött hogy NEW.
-
Lacika2013
tag
válasz
Lacika2013 #582 üzenetére
Most azt csinálja,hogy 7%-nál megállt a töltés,10 perce rajta a töltő.
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #578 üzenetére
a kemerával nekem semmi bajom
az egész jó
nah ez is úgy lesz mint a coolpad ..ahány meizu annyi szokás? zenehallgatás kihangositás hangerő ? neked nem kevés?
-
AllTheBest
őstag
Tegnap este rendeltem egy 16 gigás fehéret, ma reggel már shipped volt a státusz
Remélem hamar megjön
-
thenameless
tag
válasz
Lacika2013 #573 üzenetére
Troll Mode ON: Mert az az enyémmel készült és az enyém sokkal jobb, mert csak.
-
bigapu
tag
a play store nem műkszik, meg eltünt a chrome,viszont azt írja, hogy telepítve, ha újra akarom rakni.
-
janaman01
addikt
hát gyerekek...a jiayu nak sokkal jobb a fényereje..a fehér az fehér..ez meg füstös(sárgás)..a hangszóró legalábbis az enyémnél a jiayu hoz képest nokedli alig van hangerő, pedig most ment fel a frissités, a....többet vártam ettől a telótól ( a jiayu hoz képest)...mindjárt fotózok vele...( ja pedig rajta a frissités is, ami álltólag hangositana rajta) a slow motion videó marha jó , igaz nem 720 , de jó
egyelőre a gps is gyenguszabb mint a jiayuban...de nyilván még egy órája van meg... ez nem végleges vélemény...viszont a kijelző az végleges..a jiayué ezerszer szebb...
automata fényerő nem müködik valamiért....a sim tartó müanyag széle lityilötyi... -
janaman01
addikt
nekem is megjött a 32 gb os ...megy fel a frissités...
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #569 üzenetére
melyik note , má van annyi
-
Unsign
tag
16 Gb-os kéket nem tervezett valaki rendelni, mert tegnap véletlenül fehér helyett kéket nyomtam és most más postázzák is
-
zityi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #561 üzenetére
Itt elvileg le van írva, hogy mit kell csinálni!
-
zityi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #561 üzenetére
Van egy olyan, hogy Google installer, azt kell letölteni, utána má lesz Google Play-ed is
Én is küzdöttem vele egy darabig, míg erre rájöttem, viszont azóta nagyon jó minden! Leszedtem egy Uninstallert, azzal megszabadultam a kínai appoktól is -
robi1979
aktív tag
válasz
Lacika2013 #552 üzenetére
Grat a telefonhoz! Én meg még mindig lesem a 32gb-st. Te is a xiaomiforsale-ről rendelted? Azt kérdezni is akartam hogy ha végre nekem is meg lesz az m1-em, mi a teendőm a kínai appokkat? Rootolva van, azaz ezeket le lehet gond nélkül törölni? Első bekapcsnál ugye nem kínai karakterekkel indul?
-
Goose-T
veterán
Flyme OS 4.2.0.5
Ezek a változások vannak a hivatalos bejelentésben:
* újraindulási problémák javítva
* WIFI csatlakozási problémák javítva
* távolra fókuszálási problémák javítva (nekem valóban nem fókuszált mindig jól)
* az Unicom verzióba belerakták az autós módot (driver assistance)Annyit írtak még a Meizufanson, hogy szebb lett a képernyő képe. Na meg ezek szerint a hangszóró is hangosabb lett.
-
bigapu
tag
válasz
Lacika2013 #559 üzenetére
van egy ikon (frissítés,felfelé mutató kék nyíl) leszedte, felrakta, újraindult, ennyi.
-
rasky
senior tag
válasz
Lacika2013 #550 üzenetére
elvileg meizu markettel ellehet távolítani.
-
bigapu
tag
a hangszóró jóval hangosabb lett.
-
bigapu
tag
válasz
Lacika2013 #555 üzenetére
4.2.05 nincs tele, az enyém A-s
-
bigapu
tag
nekem frissített,gút minden.
-
hunaqua
addikt
válasz
Lacika2013 #552 üzenetére
-
hunaqua
addikt
válasz
Lacika2013 #550 üzenetére
Most érkezett a telefon?
-
RGida85
tag
Megjött a frissítés! Valaki feldobta már?
-
motoflug
őstag
Egyre jobban megnyer a telefon, viszont nekem kellene a 32 GB. Hétvégén szemügyre veszek egy MX3-at, hogy milyen Flyme, aztán eldöntöm,hogy érdemes-e lecserélni az S4-et.
-
robi1979
aktív tag
válasz
AllTheBest #545 üzenetére
A 32gb-st még mindig nem lehet kosárba rakni...
Mármint a fehéret....
-
AllTheBest
őstag
válasz
motoflug #544 üzenetére
Ott van, hogy add to cart, ugyan úgy meg lehet venni, csak akkor küldik ha ismét van raktáron
De a mai e-mail szerint:
Hi to Hungary!Meizu will be available tomorrow, so hot news! please be qiuckly, becuase we have many fans of this version.
Have a nice day!
Szóóval elvileg holnap lesz fullos a készlet
-
motoflug
őstag
válasz
AllTheBest #543 üzenetére
Én a 32-es nagytesóra gondoltam.
-
AllTheBest
őstag
válasz
motoflug #540 üzenetére
s5vs m1 note Itt egy s5 mellett van
-
motoflug
őstag
válasz
AllTheBest #523 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Le tudná valaki fotózni egy másik -ismertebb- telefon mellett a méretei miatt?
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #538 üzenetére
na igen nehogymá jó érezzük magunkat
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #536 üzenetére
arról , nem viszont a 6000 re azt mondják egész türhetö a gps t leszámitva...nem merek belevágni az elephone ba, de ahogy látom már tök mindegy...pl a lenovo 70 nek a kameráját húzzák e páran...elkurvultak a kinaiak is..má bocs
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #534 üzenetére
nos...most a beszédhangszóró miatt lesz garis...no comment( de most legalább élesben is össze tudom hasonlitani a két vasat
meg ugye azt lehet romozni...a color és a flyme os a legjobbak rá
de a flyme al csinál a legjobb videókat
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #531 üzenetére
a blogomban vannak fotók....azzal nincs gond szerintem mostmár, igazából meglepő módon jönnek hozzá a frissitések ( azt gondoltam hogy 1 lesz azt csokolom
de nem..
-
AllTheBest
őstag
Szerintem lassan nem ártana majd összedobni egy kis összefoglalót ennek a topic-nak, hogy a hozzám hasonlóan frissen idekerülteknek ne kelljen ugyan azokat a kérdéseket feltenni
-
rasky
senior tag
válasz
monti0222w #527 üzenetére
Jiayu S3 egy jó telefon, csak arra nem jó, amire leginkább való, telefonálásra...
-
Unsign
tag
válasz
AllTheBest #525 üzenetére
Szintén
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #523 üzenetére
hát nekem is most egy jiayu s3 van...ha intéződik végre a gari, és meglesz..nem tudom mi lesz a vége , ugyanis a jiayu tudja a vidéki 4g 800 at is...igazából csak az hiányozna....
-
AllTheBest
őstag
Xiaomiforsale-ről fehér 16 gigás megrendelve!
-
Lampard19
tag
válasz
cinemazealot #520 üzenetére
11.13gb szabad tárhely és 1.3gb ram.
-
5423r
tag
válasz
motoflug #512 üzenetére
Szia.
Nekem előtte volt LG G2, és van Lenovo Vibe Z2 Pro (csak szervizben áll). Azok után ezzel is elégedett vagyok, bár ennek ellenére majd visszatérek a Z2 Pro-ra.
Ha az érdekel, szerintem nem fogsz hiányosságot érezni "A" brand után, jól összerakott gép, jó hardverrel és szoftverrel. -
cinemazealot
addikt
válasz
cinemazealot #504 üzenetére
Fiúk-lányok, valaki meg tudná írni, hogy induláskor kb. mennyi szabad tárhely van az OS mellett és mennyi szabad memória használható a 2 GB RAM-ból?
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #515 üzenetére
Nyugi, én is csak jövő héten tudom megrendelni
-
Matutitu
csendes tag
Most is van in stock a xiaomiforsale-n!
-
robi1979
aktív tag
válasz
AllTheBest #514 üzenetére
Mármint 32gb-s vagy 16gb-s?
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #514 üzenetére
Köszi! Fádítsd csak a szívem, leghamarabb 2 hét múlva tudok rendelni
-
AllTheBest
őstag
Most válaszoltak, holnaptól lesz megint xiaomisale-n meizu m1 note
-
Goose-T
veterán
Elvileg holnap jön a 4.2.0.5-ös Flyme frissítés. Ne kérdezzétek, mi lesz benne, még nem írták sehol.
-
motoflug
őstag
Van aki esetleg S4-ről/G2-ről, vagy valami A-brandes korábbi csúcskészülékről jött? Összevetés miatt érdekelne.
-
robi1979
aktív tag
válasz
janaman01 #503 üzenetére
Mit vettél? Érdekes a xiaomiforsale készlete, mindegyik m1 note OUT OF STOCK, viszont mindegyik kosárba rakható, illetve fizethető még így is. Lehet hogy csak hibás a készlet kijelzésük az oldalon, de elképzelhető hogy fizikailag van raktáron nálunk ebben az árban az EU warehouseban? Lesz még ebből vajon ilyen áron IN STOCK kijelzéssel?
-
cinemazealot
addikt
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a 16GB-os tárhellyel rendelkező változatnak mekkora szabadon felhasználható tárhelye van az OS mellett? Törpölök, hogy mennyire érné meg jobban a 32GB-os a 16GB-ossal szemben. Affene Meizu, miért nem tettél az m1 note-ba microSD foglalatot?!
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #501 üzenetére
szerintem nem...pay pal...az bőven elég
elég segitőkészek..minden kérésemre válaszoltak hétvégén is...és mindig megkérdezték hogy megfelel e és még igy is küldjék e a telót...eu s szállitást választottam , itt még rájön a szállitási költség de még mindig olcsóbban jövök ki mintha kináól rendelném és leáfáznák...na meg hamarabb is van..290dodo 32 gb os eus ..flip tok, fólia , üvegfólia benne..az alis chigon tol is kb ennyi lenne fedexel..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mobilinternet
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest