- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
interstart #1699 üzenetére
Nekem is kicsin múlott... Gondolkodtam, hogy bemerjem-e vállalni ,de nem bántam meg
-
interstart
tag
válasz
AllTheBest #1698 üzenetére
Ne is mondd, én 1,5 napig néztem a zöld sávot, hogy In-stock, csak pont akkor nem volt rá pénzem és nem is akartam kérni mástól...mondom úgyis lesz még raktáron. Erre mire meglett egy hét múlva a pénz...azóta sz...ok ezzel
Pedig igen elgondolkodtam rajta, hogy utánvéttel berendelem és majd ha megjön, addig a postán parkoltatom pár napot, utána meg vígan megyek érte. Hát nem...
-
AllTheBest
őstag
válasz
interstart #1697 üzenetére
Ilyenkor úgy örülök, hogy nekem szerencsém volt akkor amikor a sajátom vettem xiaomi-n
Volt raktáron, 4 nap múlva már nálam volt
-
interstart
tag
válasz
LewSmith #1694 üzenetére
Ebayen 59k-ba kerül vám nélkül a cucc (azt még sanszos, hogy bele kell számolni) + 1hónap amíg megjön. Namost ahogy írtad, én is javaslom a kivárásos módszert, ez költségkímélőbb és szerintem biztosabb is, igaz idegtépőbb. Nekem 05.08-as a rendelésem és egyelőre eszem ágában sincs lemondani a rendelést annak ellenére, hogy minden nap ugyanolyan elkeseredetten olvasgatom, hogy "Preparation In Progress"
Amúgy az eBay-es eladóknak kutya kötelességük, hogy raktáron legyen az, amit elad, szóval erről ennyit.
-
batai15
félisten
ha ne adj isten nyiregyi tulaj is lenne szivesen meg nézném
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Szemezek egy ideje a telefonnal, szimpatikusnak tűnik így neten keresztül. A kérdésem hozzátok a kamerával kapcsolatos lenne. Jelenleg egy iPhone 5-öt nyúzok, aminek a korát tekintve meg vagyok elégedve a képminőségével és a kamera reakcióidejét is jól használhatónak tartom mind a kamera app megnyitása és mind a képkészítés sebessége, illetve sorozat terén. Korábban pl. egy Xiaomi Note lassúsága ilyen téren az őrületbe kergetett. Valamelyikőtöknek van esetleg lehetősége összehasonítani e téren a két típust és esetleg ugyanazon fényviszonyok között lőne egy pár összehasonlító képet? Főleg az esti, beltéri illetve más sötét helyeken készült fotók érdekelnének, szigorúan vaku nélkül. Vagy esetleg leegyszerűsítve a kérdést, van köztetek olyan debreceni tulajdonos, aki szívesen megmutatná valamikor az esti órákban a telefonját?
Köszönöm.
-
LewSmith
csendes tag
Srácok! Alap helyzetben az op rendszer és az alap programok mennyi helyet foglalnak? 3-5 gb?
Amúgy be lehet állítani, hogy az op rendszer frissítse magát vagy rákérdezzen amikor új verzió elérhető vagy nekem kell letölteni a gyártótól és telepíteni?Amúgy én 05.13-án rendeltem, azóta várok, de egyenlőre nem akarom visszakérni a pénzt.
Ha megérkezne a restock és éppen előtte töröltetem a rendelést + a túl rendelés miatt ismét elfogy gyorsan, akkor megnyúznám magam!
Amúgy láttam ali-n és íbéjjen is in stockkal de félő hogy ott is üres a készlet. -
Majom19
tag
Február óta használom semmi baja. Nagyon kis pöpec készülék.
-
AllTheBest
őstag
válasz
AllTheBest #1684 üzenetére
Az akksi 60% akart lenni...
-
batai15
félisten
[link] azé kereségelek.. mint leírtam, g2 besárgult. pont ezért akartam eladni, (persze pont miután meg hirdettem sárgult be) nem nagyon van kedvem ahoz hogy 60 körüli használt ára után még egyszer besárguljon. 30 k a kijelző.
inkább eladom ha más nem 50 örül és pár ezert pótolok egy vatta új telefonra.
Na jó meg is untam, régóta teszik a meizu.
De viszont nálam a g2 lett a mérce. nagyon jó telefon, és az is igaz hogy nem akarok cseberből vedérbe esni , mondjuk azzal hogy semmi féle képpen nem veszek g2 alatti telefont.
Viszont írtátok hogy nem nagyon lehet romolni.ez számomra jó ha a gyártó nem fogja el hanyagolni, és nem lesz szükség custom romra, mert a rendszer jó.
szóval ezért kérdezek ennyit. eléggé képbe vagyok a telefonokkal, csak a meizusok kevesen vannak itt.
bár más helyen is meg erősítették hogy jó telefon a note, rengeteg teszt is ezt támasztja alá.
szóval ja maradok a note melett .
az se utolsó hogy 60 alatt meg fogom tudni kapni ha kivárom.
mondom nagyon drágát nem fogok venni. azért hogy ha meg unom, meg kibir egy évet adjam el fél áron se?
inkább veszek évente 1 kinait.
látva hogy 2 gb ram stb kezd el terjedni.
és ha azt kell eladni, nem fog annyira fájni hogy 20 ezert bukok mig egy új telefonnál 50 60 ezert is. -
-
AllTheBest
őstag
válasz
batai15 #1682 üzenetére
Párszor már írtam választ a kommentjeidre. Jó pár nagyobb gyártó telefonjának voltam már tulaja. Aktívan használom is a telefonom. Ezen az áron nincs nagyon ellenfele. A rendszer atomstabil, nálam még nem igen akadt meg egyszer sem, az akksija is kitűnő, tegnap 3 ór film és sorozatnézés mellett, közepes fényerőn lement 06%-ig a telefon. Wi-fi elé erős (pont jó még a Wc-n
) Szép is maga a UI, jó érzés a telefon kézben tartani, a kijelzője ugyan olyan szép színekkel operál mint a G" (csak ez nem sárgul) Nálam a telefon nem is melegszik, az alkalmazásokat ne zárogatja be és a Flyme OS néhány extrája is nagyon jól jön(pl ha hosszan nyomod a home gombot, akkor lezárja a kijelzőt és itt is megvan a dupla koppintásos feloldás) Kék az én Note-om és szerintem jól néz ki, a 16 gigán is szépen el lehet férni
Nem bántam meg, hogy ez lett a G2 helyett
Megértem, hogy bizonytalan vagy a telefonnal kapcsolatban, de inkább ha valami kérdésed van a hibákkal/tapasztalatokkal kapcsolatban, inkább írj nekem privátot, gyorsabban segítek
Elé régóta követem a topic-ot, szóval tisztában vagyok a telefon általános hibáival
-
batai15
félisten
válasz
AllTheBest #1680 üzenetére
nyugi. én is g2ről jövök amugy. ahoz képest hogy viszonyul?
amugy nem szükség miatt akarok romolni.pont ezért is akarom ezt a telőt még. -
AllTheBest
őstag
válasz
batai15 #1678 üzenetére
Te úsristeeeeeeeeeeeeen
egy felhasználónak a millióból bezárja a zenelejátszóját
Ha átolvastad az összefoglalót, akkor ott le vannak írva az előforduló hibák, szerintem itt még senkinek sem sz@rozott a flyme(janaman esete más...
) G2-ről váltottam, folyton romolgattam, de ennél a telefonnál nem érzem úgy, hogy szükségem lenne rá...
-
janaman01
addikt
hát gyerekek az olasz posta még kutyább mint a magyar ( pedig a miénk se egy leányálom) szerdán már kint volt a visszaküldött meizu, és hövő hét kedd fogja megkapni a cimzett ( ha minden jól megy) elsőbbségivel...
kész röhej az olasz posta is.. -
batai15
félisten
amugy szoftveresen mindenki meg van a flyme os-el elégedve?
csak azért kérdem mert bele olvastam az mx4 topikba és egyik usernek random bezárja a zene lejátszókat..
mivel romolni itt nem lehet, mindent meg kérdezek. -
RGida85
tag
Valaki próbálta már a Dead Trigger 2-t? Valamiért nekem nem akar elindulni... pedig youtube-on láttam hogy tesztelték vele a telefont.
-
purpledonkey
tag
Srácok!
12-én rendeltem aliról nillkin tempered glass-t és átlátszó hátlaptokot, amin vannak dugók a jackhez és az usb töltőnyíláshoz és ma kaptam meg. Tökéletesen illeszkednek. FYI
-
robi1979
aktív tag
Van már valami hír a sziamiforsz@rról rendelt m1 notikról vagy csak nekem csesznek küldeni?
-
-
bigapu
tag
sziasztok, ma vetten észre,hogy a kijelző bal felső részén (lentről felfelé) végighúzva az ujjam,bekapcsol a teló,és nem úgy mint dupla kopp-ra,hanem egyből az ikonokhoz....tök jó
-
janaman01
addikt
nem lehetett már szerkeszteni: na szóval, erre nem lehet adni, mert rengeteg darabot legyártanak, a jiayu nál is volt olyan hogy megkapta a delikvens, és a wifi egyszerüen nem volt hajlandó működni...
igy hogy már lenyugodtam, én is azt mondom ezzel nem kell foglalkozni, sajnos pont megkaptam egy hibás darabot , majd amit küldenek is hibás lesz , akkor már lehet gyanakodni, de akkor se biztos hogy a meizuval van a baj hanem mondjuk a honorbuy eladja a hibásakat...
blackrulz reset volt ? mert én mikor megcsináltam , érezhetően hangosabb lett a teló...és ez nem placebó volt...
-
batai15
félisten
na olvasgatom a topikot. jól tudom hogy csak egy embernek volt pixel hibás telefonja? ez világ viszonylatba mennyire gyakori?
-
törölt tag
szuper. az elejétől volt egy kis bugom a billentyűzet pozicionálással ha forgattam a telefont... a hivatalos oldalról leszedett i-s (azzal jött azon is marad majd) rommal meg jó lett... roppant érdekes, valszeg az oroszok oldalán valami más verzióból mókolt móka volt, vagy passzolom. ez viszont jó legalább
-
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #1647 üzenetére
a tempered glass ból a jó minőst érdemes venni, ami a sarkainál le van kerekitve, illetve jobban mondva az élei le vannak kerekitve mert amelyik nincs abba , igen beleakadhat bármi, és felszedheti akár egy tok is...én mindig lekerekitettet használtam egyel se volt bajom még ,sőt csak előnyöm származott belöle, a coolpad kijelzőjét az mentette meg...
a temperdet sokkal egyszerübb felrakni mint a sima fólát és tutira nem lesz bubi alatta..
-
robi1979
aktív tag
Ez a tok is tetszik, bár nem tudom hogy mennyire vastagítja a készüléket?
Tempered glassból ezt érdemes venni közel 4$ért vagy a drágább tényleg jobb?
Mennyire nehéz egy ilyet felrakni? Nem vagyok nagy fólia szakértő, annó még MDA III Blue Angelre rendeltem Brando fóliát, na azt jól elcsesztem háromezerért. Azóta nem használtam fóliát semmire, de ez a Tempered glass szimpatikusnak tűnik a youtube tesztek alapján. Ez egyébként többször is felrakható ha esetleg elcseszném elsőre?
Illetve OTG pendriveből szerintetek ez milyen lehet?
Gondolkodtam a 32gb-s m1 note-n, de egy ilyen OTG-s 64gb-s mini pendriveal, innentől kezdve nem sok jelentősége vagy a 32gb-nek ha ez 9$-ért 64gb-s. Így már szerintem elég lesz a 16gb-s nekem.
Más: elvileg édsapámnak rendeltem a 16gb-s m1 note-ot, de szerintem megtartom - ha végre megérkezik a szájomiforsz@rról - ő pedig kap egy ilyet, ezt néztem ki neki bár nem tudom az 1gb ram mire elég. Igazából ő nem egy nagy gamer, skype, fb, viber, email stb-re használná. Lenovo s860, ha esetleg tudtok ár/érték arányban jobbat ajánlani ennél, ekkora akkuval, akkor azt megköszönném.
Az efox spanyol raktára mennyire megbízható?
-
Unsign
tag
Én ezt a tokot rendeltem, feketét ezüst kerettel innen:
[link]
Nagyon stabilan tartja a telefont és rejti el a kék színétEgy fél hajszalnyi ugyan látszik, de az pont feldobja. Ha már negatívum, akkor annyi, hogy gyűjti az ujlanyomatot, ellenben nem csúszik egyáltalán.
Illetve most kapott egy üveg védőlapot is. Meglepően jó, tökéletes és védeni biztosan védi az üveget, meg nem mondja senki, hogy plusz réteg került rá. Talán nem is tükröződik annyira (bár ez egyébként sem jellemző)
Azt hiszem most mindent ki fog bírni így -
janaman01
addikt
itt már leirtam, root jog kell a proginak (frissitést nem befolyásolja) nyugodtan lehet csinálni..
a képeket nézd a segédlet mappában, már van benne más is
-
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1609 üzenetére
vakuja erősebb mint a kinai átlag de pl gyengébb mint a jiayué, illetve nem is ez a legjobb megfogalmazás, inkbb a fénye melegebb ...de nem mondható rossznak.
térerő,wifi teljesen jó,
témát meg nem tudok mutatni mert már nincs nálam a teló, viszont dunát lehet vele rekeszteni annyi van..(ingyenes is) -
janaman01
addikt
válasz
gretzky77 #1637 üzenetére
hát igazából azt neked kellene tudnod hogy lett rootolva, van amelyikben lehet kapcsolgatni ( beállitások / biztonság / superuser ki, be), ilyen pl a jiayu is, az a zürösebb, amire csak egy superuser zip vagy hasonló lett téve azt a superuserből teljesen el tudod tüntetni( kiirtja magát)
csak tudnod kell mad visszarakni akár twrp ből (cwm) ből stb..
-
janaman01
addikt
hát majd ezt ki kell próbálni, mert pl ugye az emelkedő csengőhangerő piszka se zavarja meg a frissitést...
de mindenekelőtt egy teljes mentés
nah ha küldenek esetleg másikat ( jelen pillanatban ebben egyeztünk meg) akkor megnézem a lehetőségeketgretzky77: és ha a rootot kiütöd ?
-
janaman01
addikt
igen viszont a coolpadon, az alap cool ui ban ugye a root ugye zero volt.....a flyme ban meg lehet kapcsolni a fiókból, azaz a rendszer tulajdonképpen tartalmazza, ahogy a jiayu ban is, viszont ha a cool ui t a
kangvippelKinguser rootoltam akkor is ment simán a tv go viszont ha supersu és társaival rootoltam akkor már nem ment ...magyarul még adok egy esélyt a flyme nak, viszont ha nagyon bele kell nyúlni akkor kilőve ( nagyon nem akarom piszkálgatni a frissitések miatt..)
- test-keys
- /system/app/Superuser.apk
- /system/xbin/su
A Telekom appja mindhárom módon ellenőriz, a bökkenő ott van, hogy olyan telókon is le fogja tiltani a lejátszást, amiken nincs root, viszont van test-keys a build.prop-ban! -
janaman01
addikt
sajnos a tv go ellenörzi a root jogosultságokat, és mondjuk hiába kapcsolod ki a superusert a beállitások/biztonságban, annak ellenére, látja hogy ugymond rootképes a teló azaz azokat a rendszer fájlokat átnézi illetve mappákat ahol fellelhető a root hoz szükséges cucc, és onnantól kezdve nem inditja a tv müsorokat, megoldás lehet egy cusrom rom ami nem rootolt, csak ahhoz ugye végig kellene probálni az összes customot, első körben emui rommal probálkoznék ha egyáltalán van rá...én marha azthittem a jiayu topikban vagyok
a válasz egyszerű : nem támogatja a flyme os t
érdekes viszont mert a coolpadon a gyari coolui val simán indult a tv go -
erik88
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, mért nem működik a tv go ??
-
erik88
aktív tag
válasz
South Velen #1627 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
erik88
aktív tag
Valaki nekem segítsen xD gapps kéne a telefonomra de nem tudom, hogy hogyan tudom felrakni. Kellett egy gyári állapot visszaállítást csinálnom és eltűnt a gapps komplettbe.
-
interstart
tag
válasz
exorcis2 #1616 üzenetére
Én rendeltem ehhez a telefonhoz tempered glass-t, eléggé strapabírónak tűnik, bár még mivel nincs raktáron a telefon, így nem tudtam kipróbálni. A YouTube tele van ilyen videókkal: [videó]
Szerintem megéri az árát, ebayről volt egy ezres, bár már GorillaGlass3-nál megkérdőjelezhető a szükségessége, mindenesetre ha kijelzőre ejted a telefont, akkor először ez fog törni, ha törik és nem a kijelző.
-
Goose-T
veterán
válasz
purpledonkey #1621 üzenetére
Az biztos, szerintem a Tankcsapda utolsó jó albuma.
Sajnos utána nagyon meredeken leesett a színvonal, és azóta sem értek vissza a régi szintre. Persze ez csak magánvélemény.
-
exorcis2
csendes tag
16 GB lesz szerintem, mert nem utazom sokat, zenét hallgatni filmezni nem fogok rajta... max lövök pár képet, videót haverokkal lehet felmegy rá egy Sygic és elég is, szóval a tárhellyel nekem nem lesz gond. fény érzékelő szenzor van benne? állítja magától a képernyő fényerőt? illetve a lollipop mikor érkezik rá?
-
exorcis2
csendes tag
válasz
robi1979 #1617 üzenetére
a tempered glass az elvileg 9H keménységű üveg védőlap a képernyőre. hát a gorilla glass is karcolódik, meg ha esik törik
de ha van rajta védő elvileg a tempered glass pókhálósodik először. nálunk nagyon drága meg nem is láttam talán csak sony Z3 ra 30 euró körül. NILLKIN 9H a meizura 10 dollár aliexpressen
P70: [link]tessék, de meizut jobban megéri a 32 gb os verziót, meg ugye jobb a kamerája is, kijelzője is, csak hát kínából kell szarakodni vele :/
-
Goose-T
veterán
válasz
exorcis2 #1616 üzenetére
Hátlapra én ezt rendeltem, kijelzőre nem rakok semmit, gyertyára nem kell kotont húzni.
Ha nem kulcscsomókkal teli homokozóban hordod a telefont, akkor nem karcolódik a Gorilla Glass. Nekem ez a harmadik GG-s telefonom, és egyik se karcolódott, maximum mikrokarcok, amik szabad szemmel csak nagyon nehezen észrevehetőek és nem zavaróak. Akit meg zavar, hogy karcolódik a telefon, az tartsa otthon bársonnyal bélelt páncélszekrényben, és csak selyemkesztyűben érjen hozzá.
Mondjuk én nem eladásra vettem a telefont, hanem használom 1-2 évig, amíg meg nem unom, utána meg nekiadom valamelyik családtagnak, aki épp igényt tart rá, én meg veszek újat.
Más: egész jól szól a telefon, egy Superlux HMD660-on nagyon muzikális a megszólalása, pedig az egy 150 ohmos batár fejhallgató, amit nem könnyű meghajtani. Mondjuk ezen nincs is nagy hangereje, cserébe szépen szól, irodába így is elég. Nagyon részletes a középtartomány, emiatt jól átjönnek a harmóniák. Nincs dobozhang, felesleges kiemelések. Pedig csak a Tankcsapdától hallgatom a Connektor:567-et, aminek azért nem világszínvonalú a keverése.
-
exorcis2
csendes tag
nemtudok dönteni ez vagy egy Lenovo P70 között...
-
batai15
félisten
Jönnek még azért a kérdéseim. Vaku mennyire erős? Esti fotó minősége és mennyire gyorsan csinálja? G2 vakuja erős volt , de este cefettt lassú a kép készítés.
Magyarosítás mennyire jó?
Tér erő wifi mennyire jó?
Flyme os témákat tudnátok mutatni milyenek vannak? Azért kérem utóbbit mert esetleg ha meg unom a gyárit, Nova launcher nem akarok fel rakni. Flyme alatt olyan lenne mint trabantot spoilerezni f el. Nem illene szvsz. -
robi1979
aktív tag
Szerintetek ez a tok 2$-ért milyen lehet?
213 orders, 100% visszajelzés a termékre.
Janaman: köszönöm a paypalos tanácsot és PÜ-t még meg sem köszöntem. Illetve kérdés hogy a kék szélű tok amit rendeltél aliról 5$-ért mennyi idő alatt ért hozzád csájnából?
-
-
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1600 üzenetére
mondom az enyémmel pedig tényleg volt gond de az érintéssel semmi baj nem volt sőt , teljesen pontosan és gyorsan reagált
interstart: az az 1% meg amibe én beletartozom, xart kapott és visszaküldte
persze ez a nemmondom ki milyen magyar posta az igért 3 napos elsőbbségi kézbesitést már meghaladta és még mindig az a státusz hogy célországba elköldve...jó ha 2 hét alatt kézbesitik...röhej a mai világban olaszországba olyan marha nehéz elvinni egy csomagot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- iPad topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest