Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika2013
tag
válasz
AllTheBest #2197 üzenetére
Néha belassul a rendszer elég keményen.
pár másodperc után helyreáll.
A kamerán kicsit finomíthatnának.
Párom jiayu g4-e sokkal szebb képeket lő.. -
törölt tag
válasz
Lacika2013 #2196 üzenetére
Nem reg jott a 0.6 tuti nem egy honapos az i-s rom. Valami hiqnyzik?
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #2196 üzenetére
És a telefonod annyira bugos, hogy nem lehet használni? Vagy esetleg annyira tökéletlen a rendszer, hogy frissíteni kéne apránként, egy-két sort az előbbi frissítéshez? Szerintem inkább az 5.0-t reszelgetik a 4.4 helyett.
-
Lacika2013
tag
Azt írták,hogy 2 hetente jön frissítés.
Ahhoz képest,egy hónapja már semmi -
batai15
félisten
tudja a flyme az időzitett némitást? Meg pl gesztus mozdulatokat?
-
LewSmith
csendes tag
Na az üzemidőről. Az első töltés után, mivel ugye új és nagyon ráizgultam, nyomattam neki rendesen.
24 óra alatt lefogyasztottam, de ebből ki jött
- majdnem 9 óra kijelző idő
- jútyúbb videó és zene hallgatás 1,5 óra
- be volt kapcsolva végig a wifi
- telefonálni kb csak 10 percet telefonálhattam
- facebook is ment, meg egy kis böngészés
- nem játszottam semmivel, azok általában nem kötnek le, vagy nem sokáig
- kiegyensúlyozott mellett erőforrás kezelés beállítása mellett
- a fényerő meg közepes volt ahogy alapból van (bár kiderült, hogy ha kimegyek a napra akkor magátol felerősíti.)mindezek közben csesztettem a google playt és telepítgettem meg eltávolítottam ami kell tetszett vagy nem tetszett.
Ma már sokkal lájtosabb használat mellett 5 óra kijelző idő és folyamatos wifi, meg még egyéb.
most 31%-on áll.Szóval a két napot is bírja ha valaki nem nyüstöli, de reggel nem kell töltőt magaddal vinni hogy aggódj azon hogy lefogy az akksi.
-
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2191 üzenetére
Köszi meglesem !
Azt hittem a gyariban mahinálsz valamit -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2189 üzenetére
Hogy állitod be a 100 as isot videózásnál?
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2187 üzenetére
Na igen az nekem is hiányzik sokszor, a jiayu se tudja, viszont a jó öreg coolpad f1 farzsebből kivágta
Nem értem mi van coolpadékkal...de ha kidobnak egy újat akkor azonnal visszatérek ...az n@lam a best
Rootot tudod aktiválni a flyme fiókból semmi extra..nem kell mókolni... -
-
janaman01
addikt
nah legyen már egy kis szakmai is...ugye észrevettétek hogy ahogy a jiayu se,ez se megy ART módban , 4.4 nek pont ez lenne a lényege...
nos megoldható,
a build prop ban meg kell keresni ezt a sort: persist.sys.dalvik.vm.lib=libdvm.so
át kell irni erre: persist.sys.dalvik.vm.lib=libart.so
ezután mentés....lesz egy build prop bak is automatikusanelmenti a régit is ( biztonsági)
ezt követően a data/dalvik-cache mappából törlni az összes ott lévőt, majd egy restart
újrainduláskor elöjön a flyme felület, átforgatja az összes appot, és ART módban fog futni...
megcsináltam müködik az eljárás, nem csak a levegőbe beszélek, tapasztalat még nincs most csináltam megTapasztalatai alapján az ART bekapcsolása után első pillantásra nem történtek jelentős változások: a programok a megszokott sebességgel futottak, továbbá az aktív használat melletti akkus üzemidő sem változott. Viszont érdekes, hogy készenléti üzemmódban jelentősen csökkent a fogyasztás: előzőleg egyetlen töltéssel olyan 17-18 órát bírt ki a telep, míg bekapcsolt ART mellett akár 24 órán keresztül is működőképes maradt a készülék.
-
gretzky77
veterán
válasz
namilegyen #2182 üzenetére
Amúgy azt próbálta valaki,hogy nem bővithető e valóban ha sim2 helyére microsd megy?
-
zero977
tag
A smartshop.hu-n 69 990 ft, ami annyi mint a honorbuy-ról 239 dollárért ...
-
namilegyen
tag
válasz
interstart #2179 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm.
-
interstart
tag
válasz
namilegyen #2177 üzenetére
Az alsó szoftveres vissza gombot a gyári alkalmazásokon kívül le lehet tiltani, helyette használhatod a home kör +felfelé csúsztatás opciót. Ezt az opciót ha bekapcsolod, akkor tiltja le a szoftveres gombot. Beállítások -> Kisegítő lehetőségek -> Intelligens menüsáv
A gyári appokban alapból bele van programozva a vissza gomb, ezért azt nem lehet kikapcsolni, de pl a playről leszedett appoknál már működik, hogy nem jelenik meg a fehér sáv. Remélem erre gondoltál
-
janaman01
addikt
válasz
LewSmith #2176 üzenetére
Na de megoldódott
Más: lehet hülyének néztek de létezik olyan hogy bejáródik a kijelző? Mintha mostanában még lejebb kéne vennem bent a fényerőt...lehet placebó...nade a csúszkán látom hogy sokkal lentebb használom mint eddig...
Namilegyen : sajna nem tudom mert a gyari engem kiszolgál -
janaman01
addikt
válasz
namilegyen #2174 üzenetére
Szerintem másik launcher a megoldás
-
namilegyen
tag
Arra van mód hogy az ikonokat név szerint rendezze. Meg hogy a home screent megváltossam?
-
purpledonkey
tag
válasz
robi1979 #2163 üzenetére
az m1 vs m2 hardveres különbség már ki lett itt tárgyalva a közelmúltban. Szerintem nem jobb az m2, sőt... a gyors típusváltásnak én sem értem a miértjét.
Mielőtt megvettem a telefonom, magam is redmi2 (2/16) és az m1 között vacilláltam sokat, majd végül az utóbbi mellett döntöttem. Először azért akartam a xiaomit, mert megtetszett a miui, mivel régóta kerestem olyan olyan oprendszert, ami ötvözi az androidod és az ios-t valamilyen formában. Szerintem a miui az egyik alternatíva és magát a készüléket is jónak tartom.
Végül azért döntöttem a Meizu és a flyme mellett, mert az előbbiek szerintem erre a rendszerre is igazak, viszont ez a telefon jobb hardverezettséggel rendelkezik. Nem bántam meg.
Kicsit fáztam az elején az m1 méretétől (hordhatóság szempontjából a mérete miatt), de boldogulok vele és mivel sokat olvasom is a telefonon, ezért előnyösebb is a nagyobb kijelző.
Pár hónap alatt megszerettem a flyme-t és szerintem könnyen használható az mellett, hogy gyors is.
Most, ennyi idő után is az m1 mellett döntenék.
Természetesen a véleményem szubjektív. -
LewSmith
csendes tag
sziasztok!
Ha voltam olyan ügyes hogy a google playt kukába húztam véletlenül, akkor hogyan tudom újra elővarázsolni az ikonját az asztalra? Még semmilyen biztonsági mentésem nem volt erre, mert már láttam valahol ilyen lehetőséget. De van e rá mód, hogy a meglévő alkalmazásból egy új ikont csináljak?
-
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #2165 üzenetére
nos akkor most 3 teló közül választanál...m1 , m2 , redmi 2
az előző kérdésedre az m1 és m2 között kb 20 dollár különbség van, legalábbis jelen pillanatban, az m2 ben gyengébb proci , gyengébb gpu, nem gorilla glas3 csak temperded a kijelző illetve a gombja más középen, kb ennyi..ja és az m2 ön már lalipop fut de hogy hogy azt ne kérdezd ..nem biztos hogy olyan jól mint az m1 en a 4.4
szvsz én m1 et vennék..illetve azt is fogok egy ismerősnek...
ja de most redmi 2 ból melyik, mert abból is van többféle...
-
robi1979
aktív tag
válasz
janaman01 #2164 üzenetére
Rndeltem egyet sziaomiforsz@rról utánvéttel de vissza mondtam mert kb vártam már vagy 3 hetet és semmi. Édsapámnak meg kellett egy neki való teló, így a redmi 2 lett 2/16... Most honorról készülnék rendelni m1-et, de a redmi 2 és az m1 között vagy 20.000ft különbség és azon vacilálok hogy megéri e mert a redmi 2 is nagyon baba.
Közben meg jött az m2...
-
janaman01
addikt
-
robi1979
aktív tag
Az m1 VS m2 témában kérdeznék hogy lényegében mi különbség van a két telefon között? Édesapámnak rendeltem egy Xiaomi Redmi 2-t chigonéktől. Huhhhhh basszus, qrvajjjjjjjó kis teló! A Motorola XT912 után szalad rendesen, szép a kijelzője, telefon méret. Magam is elgondolkodom a vásárlásán, bár így ennek fényében nem tudom az m1 vagy az m2 milyen lehet...De ez az első kínai telefon a családban és mit ne mondjak: kellemes csalódás.
-
kidnou
őstag
Erősen gondolkozom hogy jövő héten rendelek egy ilyen telót. Egyedül az zavar, hogy egyre kevesebb helyen kapni, gondolom ez az m2 megjelenésével magyarázható. Félő hogy a rom fejlesztését is abba hagyják ismerve a gyártók üzletpolitikáját. Az eddig olvasottak alapján pedig megbízható készülék.
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2159 üzenetére
beszédhangszóró, recseg sistereg zizeg beszélgetés közben,
az a gond , illetve azért nehéz találni belevalót mert sehol nem irnak paramétereket ...pedig van annyi..pár száz forintért
ennek a paramétereihossz: 12mm
magasság 6mm
mélysége pedig kb 3, 3-5 mm
ja és az ohm mérőt 200 ba téve 27,5na most egy kis segitséggel ezt rendeltem meg bele..majd kiderül
-
janaman01
addikt
egyik ismerősöm lányának rendenem kell én is honorról fogom rendelni, de ha igy haladunk ott is ki fognak fogyni a készletek
aliról már tuti nem....a jiayu s3 al jól megszivtam...chigonék nem garizzák, letojnak hiába irkálok kétnaponta nekik..itt van most a telóm...szétkaptam, má tök mindegy...
-
janaman01
addikt
Az alkalmazások között van egy ooyan hogy tippek, azt érdemes átbogarászni !!
-
namilegyen
tag
válasz
AllTheBest #2151 üzenetére
Persze azt sejtettem. Csak így szüzen még nekem messze van a kényelmestől a rendszer. De ez az én egyéni véleményem. Majd belakom. Amúgy nagyon rendben van a telefon.
-
AllTheBest
őstag
válasz
namilegyen #2150 üzenetére
Nagyjából minden funkciót elő tudsz hozni külön alkalmazásokkal
Szinte mindenre van alternatíva, elég leleményesek az emberek, ha nincs samujuk, de megtetszik valami, akkor azt megcsinálják maguknak...
Kicsit off, de nem kéne összedobni egy magyar videót magáról a flyme os-ról és annak működéséről?
Megpróbálhatom megcsinálni, de nincs túl sok eszközöm amivel megfelelő minőségben tudnám rögzíteni a videót, csak egy Sony as20, ami ugye eléggé eltorzítaná a telefon képét a nagy látószög miatt, meg egy tablet, mondjuk azzal lehet felvenni 1080p-ben ha jól emlékszem, csak kérdés, hogy milyen a minőség...
-
janaman01
addikt
válasz
namilegyen #2146 üzenetére
Milyek samuról váltottál ?
-
janaman01
addikt
válasz
LewSmith #2147 üzenetére
A képernyő alját elkezded simogatni felfele egy ujjal...előjön nek a futó alkalmazások sáv, ha lepöckölöd akkor az összeset bezárja, vagy egyesével fölfelé"kidobálod" őket:
Ui: nekem le volt körbe fóliázva a doboz , igy nem birt kicsusszanni a teló. Ird meg nekik ott azon a részen ahol vetted , details és irjad hogy oké minden de trehányan volt becsomagolva...Ja irták hogy felbontják mindegyiket mert az alapvető funkciókat ellenőrzik...nekem is mindkettő úgy jött, de mindkettő vacsi új volt..csak az egyik gyari hibás...
-
LewSmith
csendes tag
Sziaomi ít és visszaküldik a pénzt. Állításuk szerint 3-4 napon belül vissza jön és csekkoljam majd a számlám.
Közben már nyüstölöm a telót rendesen. Szerintem jól szól a hangszóró, fülhallgatóval pöpec. Gyors, eddig semmi nem akadt rajta, max a jútyúb videjó, de az csak a letöltés miatt és az is csak félmásodpercre se. A képek szépek a videót is jót csinál. Bár nem sok összehasonlítási alapom van, de be jön eddig az összhatás.
Még csak ismerkedem az oprendszerrel, de vannak mindig apró meglepetések amiket csinálni. Az eddig telepített alkalmazások mind jól futnak. Biztos belelehet kötni dolgokba de jól össze van rakva. Remélem semmi baja nem lesz és én is tudok majd rá vigyázni mert eddig nagyon bejön.
Ami meg tényleg szép az a kijelző, ez a full HD nekem bőven elég.Már csak az a kérdés, hogy van e arra lehetőség, hogy valahogy az alkalmazások között ugráljak vagy ahhoz kell egy alkalmazás kezelő. Mert van ami futni fut mikor ki lépek belőle, pl rádió megy tovább. Viszont olyan kéne ami hasonlóan a böngészők lapjainál valamit háttérbe tesz, amit használsz az meg elöl van. Ami meg nem kell azt meg eldobod.
Lehet én nem jöttem még rá.Beragasztottam egy képet, arról mi volt a csomagban amit a honorbuy küldött.
Igazából nyitva volt a telefon doboza, de a gyári tyúklábas fólia rajta volt. Gondolom bekapcsolták előtte próba képpen. Volt ami kiesett a dobozból, pl e töltőfej és a kábel és a teló is egy kissé ki volt csúszva.
Az egész egy karton dobozba volt belebugyolálva. De semmi sem volt sérült, és a telefon kijelző sem karcos. Nem látszott használtnak csak trehánynak a csomagolás.
Kaptam hozzá egy fekete tokot és egy nem tempered kijelzővédőt ajándékba! Igen nem rózsaszínt! -
namilegyen
tag
Kezemben a cucc. Honorbuyról 2 és fél nap alatt. Korrektek. Első blikkre ez a flyme oh my god. Samsungról váltok. Hát lesz mit faragni rajt. Azért a szamus kényelmi extrák hiányozni fognak.
-
Sanzaa
senior tag
A lezárás jelkóddal funkció nem működik nálam. Pin kódot kér.
-
Sanzaa
senior tag
A mall.hu-ról 63990-ért lehetett rendelni nemrég. Már elfogyott, most a legolcsóbban 71e itthon. Én a vateráról vettem egy ilyen mall.hu-sat fehérben 60ért+2e a szállítás. Jó, mert garis és tiptop állapotú. Nem bántam meg. De az "earphone is not included" papírka tetszett a dobozban 😃Most rendeltem rá egy 350ft-os átlátszó szilikontokot meg fóliát. Tetszik a vékonysága, csak a hátlap csúszik nagyon.
-
interstart
tag
Nos hát az első tapasztalatok a megérkezést követően. Minden a helyén volt, EU adapter a doboz mellé be volt dobva, a készülék lefóliázva gyárilag érkezett, alapból le volt merülve a telefon, így csak egy pár percnyi rátöltést követően tudtam bekapcsolni a telefont. A rendszer szélsebes, igazából semmi kivetnivaló nincs, amit fel tudnék negatívumként írni, DE! hogy legyen valami üröm az örömben is, nem hibátlan a telefon.
A legjobban a kijelzőtől féltem, hogy szar lesz és lám...sikerült belehúznom. Hálistennek maga a kijelző nem sérült és nincs semmi baja, viszont az üveg előlapon van egy alig látható fekete csík, ami kb 0,5mm vagy még annyi sem. Ha forgatom a kijelzőt, akkor látszik, hogy az üvegben van a hiba és nem az lcd panelen, így dead pixel és társai programok nem játszanak, mert a "kosz" alatt az lcd vígan ragyog. Namost még gondolkodok rajta, hogy jelentsem-e a xiaominak, hogy ilyen a cucc, mert alig látható és együtt lehet ezzel élni, de persze egy kicsit zavar is, hogy itt a tok meg az üvegfólia már két hete és egyből így kezdődik a történet. Még megpróbálom azt a koszt kitisztítani, hátha nem nagy a baj, de eddig nem sikerült.
-
zero977
tag
válasz
interstart #2136 üzenetére
Mázlis vagy, nekem ma azt írták hogy nem nagyon lesz nekik készülék, úgyhogy töröltetem a rendelést, és elment 1 hónap a semmire ....
"we have a bad news about Meizu M1 Note, it is totally sold out even on chinese market we are trying to do our best to catch few pieces for EU market!
Would you like to replace it?" -
DJosef
őstag
válasz
Se áfa, se vám?
Szerencsés voltál, hogy átcsúszott, vagy ezek már benne vannak az árban?
-
l miki
csendes tag
válasz
na, ez jó hír, várjuk a képeket és a beszámolót!
-
interstart
tag
Nos, úgy alakultak a dolgok, hogy ma büszke tulajdonosa leszek ennek a kütyünek a xiaomiforsale jóvoltából. Szerdán adták fel a készüléket délután, ma pedig reggel ébresztett a futár, hogy jelenlétét tenné a házunknál. Ez tehát 2 napot jelent in-stock állapottól számolva (már 1 hónapja rendeltem, de ha lenne akkor gondolom ugyanígy zajlana a dolog), a végösszeget tekintve pedig ugyanannyit kell fizetni, mint amit az oldal kiír, ha átállítod a pénznemet forintra (56875ft) - régi ár persze. Megy majd az unboxing ha megjön, esetleg ha valakit érdekel teszek fel képeket, hogy mennyire korrekt az oldal, elvégre én még nem láttam itt ilyet fent, mindenesetre megnyugtató, hogy tényleg azt kell fizetni, amit írnak végösszegnek.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
janaman01 #2128 üzenetére
Köszönöm a segítségetek!
Már mennek a gugli holmik. Kamera zárhangot ki tudom kapcsolni valahogy?Mert nem találom
Opera Minit használok, de az alsó gombok nem jelennek meg a flyme vissza gomb miatt feltételezem. A menü funkciót hogy csinálom ezzel a home gombbal? Azt veszem észre, hogy térerőben jobb a Lenovo A850-nél, de beszédhangban nem. -
-
LewSmith
csendes tag
Sziasztok!
A 2000 hozzászólásból sajna nem találom, hogyan kell az elején a kínai appokat letakarítani ás hogyan kell az újakat feltenni.
Le tudjátok ide írni vagy belinkelni az erre vonatkozó hozzászólás számát?
Előre is köszönöm!
wifi megy és az élethez elengedhetetlen internet működik!
-
Sanzaa
senior tag
válasz
gretzky77 #2125 üzenetére
Csinálni csináltam, de az előző tulajé van fent. Nem tudom az előző tulaj jelszavát, így anélkül nem tudok belépni. A netre csatlakozik, minden gond nélkül, így más tippem nincs arra, hogy miért nem megy a Play gyári reset után.A készüléken ezt nem lehet meghackelni valahogy?
-
-
LewSmith
csendes tag
Sziasztok! Ma megjött a honorbuy-ról a teló!
Így nézett ki a szállítás:
Honor statuszok:
Date Status
2015-06-04 09:22:53 Shipped
2015-06-03 09:06:21 In preparazione Slovenia
2015-06-03 04:48:30 Preparation in EU Warehouse
2015-06-02 17:50:58 Payment acceptedÉs az utolsó DHL státusz:
Thursday, June 04, 2015 Location Time Piece
14 Delivered - Signed for by : /Az átvevő neve.../ /A városom/ 10:51 141, 42 óra alatt kiszállították a rendeléstől számítva, 220 Eurót fizettem paypalon.
Na most már majd jönnek a szakmai kérdések is mint friss okostelefon felhasználó.
Igen, ez az első! (ami az enyém) -
Sanzaa
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy használt M1 Note-ot vaterán. Az előző tulajnak benne van a Flyme fiókja. Gyári beállítások visszaállítása nem hozza helyre. Azt írja, hogy be kell jelentkezni, majd ki kell jelentkezni, azután lehet lecserélni a fiókot. Feltételezem, hogy emiatt nem tudom használni a google szolgáltatásokat sem. Kérdeztem az eladót, de még nem írt. Mit tudok tenni? -
Goose-T
veterán
válasz
robi1979 #2118 üzenetére
Be kell jelentkezned a PayPal Resolution Center-be, aztán eszkalálni kell az esetet PayPal követeléssé (escalate it to a PayPal claim). Ha nem teszed, akkor lezárják az ügyet, és minden marad, úgy, ahogy volt. Ha eszkalálsz, akkor a PayPal kivizsgálja az ügyet, és dönt, valószínűleg a te javadra, ha már a DX nem reagált semmit.
-
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #2118 üzenetére
ide is beirom...na ugye inditottál vitát, most az eladó vagy reagált vagy nem...ha lejár az idő, akkor a paypal automatikusan bezárja a vitát az adott időpontban és az eladó javra dönt, ha ez alatt a 2 hét alatt nem tudtatok megegyezni, akkor mielőtt lejár az idő, nyomni kell escalate gombot, és benyújtani a bizonyitékokat azzal kapcsolatban amiért a vitát inditottad, hogy a paypal döntse el kinek van igaza...
eszkalálod azaz kiterjeszted a vitát ugyanis nem tudtatok megegyezni.. -
robi1979
aktív tag
Boccs, hogy ide írom de sürgősen segítséget szeretnék kérni paypal dispute ügyében. Még sosem nyitottam disputot, így nem tudom mi a teendőm, holnap meg lejár a határidő. A történet röviden: rendeltem valamit dealextremen, ami nem úgy működik mint ahogyan kellene, nyitottam paypalon egy disputot, a dealextreme azóta semmit sem reagált, a paypal tegnap küldött egy "felszólítást" nekem:
"Your dispute for the payment you sent to dealextreme will automatically
close on 6/5/2015.We will assume that the dispute is resolved and will automatically close it
unless you log in to the Resolution Center and escalate it to a PayPal
claim before 6/5/2015.By escalating to a claim, you would be asking PayPal to review the case and
decide the outcome. Keep in mind that a closed dispute cannot be reopened
or escalated to a PayPal claim.Thank you,"
Mi a teendőm? Mit kell tennem ilyenkor?
-
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #2115 üzenetére
na igen az már piros pont, de a kinaiaknak nem lehet 100% an hinni....sokszor elmondtam már
-
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #2112 üzenetére
oké
, várom a beszámolót !!
l miki: az összes kezd elqurvulni, mindegy egy a lényeg paypal !!!!
-
janaman01
addikt
-
Goose-T
veterán
Aki nem bírja kivárni a Xiaomiforsale-t, az megveheti szűk 4 euróval drágábban a DealExtreme EU direct-ről. Itt sem raknak rá már sarcot, mert Hollandiából szállítanak.
-
l miki
csendes tag
válasz
Lacika2013 #2105 üzenetére
szállítás ingyenes, 10% a vámbiztosítás, ami azt jelenti ha megvámolják, akkor küldöd nekik a bizonylatot és kifizetik neked
így 204 dollárra jönne ki -
l miki
csendes tag
40 percen belül a pandawillen happy hour keretében 187$ lesz az m1 note!
-
thenameless
tag
válasz
purpledonkey #2079 üzenetére
ez rohadt jó, meg is vettem, öröm bódogság... DE:
ha aktiválom, nem megy a home gomb vissza funkciója, meg az alkalmazás váltó sem... fakk
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest