- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
Mondjuk úgy, hogy hosszan nyomsz az oldalon, ekkor felugrik egy szerkesztő ablak, ahol meg tudod ragadni az oldalt és vinni is tudod. Ha valamit törölnél, akkor akkor szintén rányomsz hosszan, majd felhúzod az oldal tetején megjelenő kuka ikonra.
Ha valami szerkeszthetőség terén nem jön be, még mindig használhatsz alternatív launchert! A Play tele van velük!
-
GZB01
tag
És valaki megtudná mondani ,hogy hogyan lehet az oldalakat szerkeszteni cserélgetni ?
Meg még azt ,hogy lehet ezt a sok kínai appot kiszedni ,letörölni ? -
vampire17
addikt
válasz
interstart #3796 üzenetére
Altalaban a beta tesztek alatt, amikor eler a beta arra a szinte, hogy mar stabilnak lehet nevezni, akkor kiadjak Stabil-kent. (hogy ugy mondtjam, a heti betat "Stabilnak" nyilvanitjak) De ettol fuggetlenul a rendszer fejlesztese nem all meg, ujabb betak jonnek, uj kiserleti funkciokkal. Jelenleg nyilvan a ket ROM kozott nincs kulonbseg, szimplan csak egy napra esett a beta es a stabil kiadasa. A kesobbiekben viszont (ahogy fontebb is irtak) a beta ag hetente frissulni fog, stabil viszont lehet csak 3-4 havonta jon...
igazabol Meizu telefonokkal nincs nagy tapasztalatom, de a Xiaomi-knal igy mukodik
-
Adamis
őstag
válasz
interstart #3796 üzenetére
Gondolom bétára ugyanúgy jönnek majd a heti frissítések, stabilra csak a kiforrott verziók. Gondolom...
49935 lett antutuban az eredmény a stabil verzióban...
-
interstart
tag
válasz
vampire17 #3795 üzenetére
Na akkor most valaki szakértő elmagyarázhatná nekem, hogy mi a különbség a 5.6.2.1A beta és az 5.1.3.0A stabil verzió között. Ugyanazon a napon jelent meg, kb 3 perc különbséggel és dekára ugyanakkora a mérete mindkét telepítőnek. Changelogba ugyanazok vannak írva mindkettőnél, úgyhogy az elnevezésen kívül kíváncsi lennék, hogy most akkor mi a különbség, vagy melyik a jobb változat.
-
GZB01
tag
Sziasztok !
Ma sikeresen felfrssítettem a telefonomat a legfrissebb gyári appból elírható romra (5.1.3.0A) nagyon megváltozott a telefon kezelőfelülete elindult a rendes Google kinézet felé a fénylépező app is változott megjelent benne egy új fajta rész is ez a GIF, szerintem ez az eddigi legjobb kezelőfelület .
A teljesítmény egy picit csökkent Antutu előtte 49 ezer volt most 46,5 ezer ,szerintem nem vészes különbség.
Csak az a baj hogy elfelejtettem az oldalak cserélését(home screen ,meg a többi oldal ) és azt kérdezném tőletek ,hogy hogyan kell ezt testre szabni és még azt is ,hogy hogyan lehet kilőni ezeket a kínai appokat és híreket ?
Válaszokat és az erről a romról való véleményeket előre köszönöm -
bandisk0224
csendes tag
válasz
interstart #3783 üzenetére
Neked viszont amúgy köszönöm szépen!
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
AllTheBest #3791 üzenetére
szia
a pingdigital link már nem él
de már a mall.hu se árusítja
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok, rég jártam már erre... Az összefoglalón kéne valamit változtatni? Mert ha igen írjátok és akkor átfogalmazom
-
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #3785 üzenetére
A Dirac-ot valami jogi bizé miatt vették ki, vagy valami ilyesmit olvastam. Tanusítom amúgy, autóba is kötöttem, kipróbáltam több beállítást, hát az egyik Sennheiser az valami kegyetlenül hajtotta meg az autó-hifit. Eq-val azóta sem tudtam úgy beállítani...
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3787 üzenetére
legjobb akkor lenne ha ez is meg a magyar nyelv is meglenne rendesen, de így is egész jóó
-
bozont
veterán
válasz
bandisk0224 #3785 üzenetére
A Dirac HD-re gondolsz?
Amúgy az előbb linkelt oldalon a Suggestions-nél kell leírni ha valamilyen funkciót szeretnél. -
bandisk0224
csendes tag
igazából nem bug-ot.. csak azon gondolkodtam, hogy régen volt a zene lejátszóba az equalizeren kívül ilyen pfu.. hirtelen eszembe se jut most.. de azzal sokkal jobban szólt a füles, de kivették... aztán hátha visszaraknák... de mindjárt utána nézek már, mert nagyon kiment a fejemből a neve...
-
Adamis
őstag
válasz
bandisk0224 #3782 üzenetére
Mit találtál?
-
interstart
tag
válasz
bandisk0224 #3782 üzenetére
[link] vagy a hivatalos bbs.flyme.cn fórumon a sablon alapján ki kell tölteni a bug report-ot.
-
bandisk0224
csendes tag
Azt megtudja mondani valaki, hogy hol érdemes nekik írni, ha valami észrevételem van a béta verzióval?!
-
Adamis
őstag
Jelzett, hogy van update. Délután szalad is fel.
Mit össze dolgoznak a kis kínaiak!Szerk.: ráadásul 91 mega!
-
lesoma
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3778 üzenetére
Ment pü.
-
lesoma
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3776 üzenetére
Az messengeren,nem? En a gyari emojikra gondolok,amit magabol a billentyuzetbol hozol elo.
-
lesoma
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Azt még valaki meg tudná nézni,hogy ha előhívja az emojikat,akkor van amelyik feketében jelenik meg?(pl. szív?) -
interstart
tag
válasz
bandisk0224 #3773 üzenetére
nálam is jelentkezett a hiba és ugyanúgy oldottam meg, mint te
és igen, perpill a legújabb verziószámú van fent, ennek oka, hogy nem a Google Play, hanem a saját alkalmazásbolt befrissíti a béta verziókat is, aminek ez az eredménye... -
bandisk0224
csendes tag
válasz
Falatkable #3772 üzenetére
próbáld meg netről leszedni ne a play-ről nekem bevált
de előtte töröltem mindent, gyorsítótár stb.. [link] <-- Download-ra menj. Plusz én még újra is indítottam a telefont.. Bár ezzel lehet semmit se segítettem hozzá pluszba.. de mindegy
Melyik verziójú rendszer van fent neked am a telefonon?
-
Falatkable
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3771 üzenetére
Nekem ez a hibás... De akkor menekulok elore, hatha
-
bandisk0224
csendes tag
Szia! Nekem is ez volt.. Neten talaltam egy meg ujabb verziot elvileg.. 55.0.0.4.69 es ez hibatlan azota
remelem tudtam segiteni
-
kidnou
őstag
válasz
Falatkable #3769 üzenetére
Rakj fel egy régebbi verziót.
-
Falatkable
csendes tag
Haliho. Nalam elszallt a messenger. Se ertesitesek, se semmi, most meg mar ha megnyitom, sotet kepernyo majd ujra a kezdokepernyo. Toroltem, ujraraktam, ujrainditottam, ment egy darabig majd ujra meghalt. Javaslat?
-
Adamis
őstag
Az előttem szólót csak megerősíteni tudom, a legfrissebb van fent nekem és bár valamelyik december végi build jobban szerepelt Antutu-ban, de a difi nem számottevő. Gördülékeny még a sok feltelepített programommal is. És való igaz: amit nem akarsz, hogy kilőjön a rendszer, azt egyszerűen rögzíteni kell a Biztonság appon belül és kész. De így volt a 4-es Flyme esetében is...
-
rasky
senior tag
Nekem a legfrissebb van fent, teljesen jó, gördülékenyebb mint a 4-es. Értesítés nálam jön szépen, persze lockolni kell azokat az alkalmazásokat. Idegesítő bug nekem az, hogy mikor hívok valakit és felveszi a telefont, akkor rezeg egyet...és nem lehet még kikapcsolni, más bug nem nagyon van. Akku az elég jó, 4-5 óra körüli kijelző idő.
-
lesoma
csendes tag
Üdv!
Aki flyme 5-öt használ az le tudná írni bővebben a tapasztalatait?
Melyik verziószám a legjobb?(láttam,hogy van aki korábbiakkal van megelégedve)
Akkuidőben milyen?("normál" használat mellett mennyi a kijelzőidő?)
Értesítések jönnek-e rendesen?(lezárt képernyőn+ lebegő értesítések)
Mennyire gördülékeny a rendszer?
Vannak-e idegesítő bugok?(alapból a rendszerben+ a feltelepített appokban) -
vampire17
addikt
válasz
interstart #3763 üzenetére
Ez viszont nem feltétlen hogy az "I" t is erintette. ☺
Legalábbis baratnom nem tapasztalt ilyet.
-
-
-
vampire17
addikt
válasz
Spancho #3758 üzenetére
Ez a modszer lenyegeben a telefonod azositojat irja at, hogy elfogadja az "I" verzios ROM-okat is. Nagy elonye, hogy megmarad az OTA frissites, illetve pofonegyszeru megcsinalni. Hatranya, hogy csak bizonyos Meizu telefonokkal megy (Szerencsere a m1 note-al igen
) Illetve, hogy modositast vegez a telefonon. Bar inkabb ez, mint az angol rendszer
Sokan szindjak az "I" ROM-ot, de en kb 3 hete raktam fel ezzel a modszerrel a 4.5.7-es verziot baratnom telefonjara, de semmivel nem rosszabb, mint a legutolso stabil "A" 4.2 (arrol allt at)
Igy vegre ujra frissul a teloja, mindenfele beavatkozas nelkul (OTA) es a magyar nyelv is megmaradt (ez neki nagyon fontos volt)
Szoval en ajanlom mindenkinek, aki nem akar lemaradni a frissitesekrol es nem akar minden egyes uj verzional kezzel flash-elni ROM-ot.
Baratnom mar varja a Flyme 5-ot
-
Goose-T
veterán
Megint megjelent a heti kötelező béta ROM, 5.6.1.19-es verzió.
Update log
the weather
Weather warnings: Weather warnings under the new switch, adjust the alert logic, a number of early-warning information, the default display only the most recent one
Weather widget: new 4 * 2 weather clock widget, click plug-enter the clock and around the region were weather applications
Font: Optimizing weather application for third-party fonts adaptationcommunication
Added: increase physical buttons to answer the prompt interface Full Screen Caller
Optimization: Modify the dial-up fails Copywriting Tips
FIX: Message recording list screen, click on the audio file of the contact picture, unable to enter the contact details screen
FIX: In the call log details page displays the direct call recording, screen will automatically put out near the ear, then bright screen and stop playback recording
FIX: When playing call recording, you can not play the next song by headphone wire
FIX: enter the call recording interface, Talkback voice broadcast misstatements as call waiting
FIX: When playing the message recording, click the play button or the Close button, Talkback voice broadcast incorrect
FIX: information application, some buttons are not Talkback voice playbackvideo
Optimization: Optimization comments page point number display mechanisms like
Optimization: sliding around the screen displays the progress while trimming full-screen playback, display the playback controls
Optimization: Video details interface increases transition animation when switching Tab
Optimization: without ending the application process, the memory manually adjust the video brightness
Fix: Feedback to play mkv format video without sound
FIX: Unable to see subtitles on white background issuesStatus Bar
Fix: Under the lock screen notification relatively long time, battery percentage display incomplete
FIX: QQ music for the first time into the state bar the wrong color, the wrong color and after switching themesDocuments Management
Optimization: Optimize file management - Remote interface layout
Optimization: Picture category Add folder name is displayed Notes
Optimization: Optimize cloud disk image browsing search results order
Optimization: Modify the logic operation is performed in the cloud disk search page
Repair: In split-screen mode, the index category list all overlap
Repair: Repair document management and cloud disk portion of questions about Talkbackmail
Fix: Wake Up and consumption more problemsreading
Added: catalog interface, drag the slider to increase functionality
Optimization: Optimization local TXT opening speed
Optimization: Updated version of Charting Interface
Optimization: Updating Books bookstore entry style -
Spancho
senior tag
Sikerült visszaraknom egy olyan Update-et ami tartalmazza a Magyar nyelvet.
ENNEK a honlapnak a segitségével ( Method 1 )Rootolni kell (ami csak egy flyme acc regisztráció)
Leszedni az ott linkelt kis fájlt a telefon (sdcard) gyökérkönyvtárába
Android Shell Terminal Emulator -t leszedni a google play-ből
Be kell írni az a 2 kis mondatot ami fekete sávban van
Utána újraindul a telefon és EZT az International update-et már fel lehet tenni (letölt-telóra másol-dokumentumnézegetőben elinditani)A telefonon lévő appokat visszapakolja , és az OTA frissités is működik (nekem már frissitett is) .
Köszi arfer -nek az ötletet.
-
kidnou
őstag
Felraktam az új verziót, nem kellett volna. A wifi egy katasztrófa
-
Spancho
senior tag
Ha valakit innen èrdekelne egy szèp ,karcmentes
m1 note ( fèlig Angol ,fèlig Magyar ) ,akkor az aprón megtalálja akciós áron.
Voltak rá èrdeklődők ,de amikor leírtam ,hogy google installer + morelocal akkor el is tüntek válasz nèlkül.
Ezèrt is írtam ezt ide ,itt azèrt valamennyivel jobban èrtenek a kèszülèkhez. -
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Frissitettem a rendszert ,egy update file-al.
Asszem 5.1-es lett nem is ez a lènyeg.
Az a baj, hogy angol lett , felraktam a morelocal-t , de sokminden így is angol ,vagy kínai.
Hamarosal el szeretnèm adni.
Ha csinálnak egy resetet akkor mindent pakolhatnak fel újbol. Az eredeti Magyar nyelvet is tartalmazó 4.2 vagy 4.4- et valahogy vissza lehet rakni ? -
Goose-T
veterán
Megint új bétás ROM érkezett, innen letölthető. A változásokat inkább angolra fordítom, mert magyarul borzalmas lenne:
Input
Search Legend: Pinyin state, for the search box on the Lenovo support input screen instantly
Skin: Increase dark skin switch
Symbol: "Common" symbol keyboard to sign recently used
Wink: Optimizing emoji expression formTalkback
Optimization: The system upgrade, music, calculators and other system applications to increase support for Talkback's
Fix: Under Talkback can not enter the password problem, support reading passwordSystem Upgrade
Optimization: Modify silently download logic, immediately notify the download is complete
Optimization: download failure notification after adjustment reminder styleAudio frequency
Fix: Open the equalizer, when using headphones to listen to music to the phone, hang up the phone there sonic boom
Open QQ handsfree voice or video, you can not press the volume keys to adjust the volume of QQ voice or video: RepairCommunication
Optimization: Optimization "Add to Contacts" page visual effectsWLAN
Fix: Even now Wi-Fi connection failure problemMobile butler
Security Privacy: Enhanced Security Privacy Rights Management
Fix: Mobile Acceleration will end third-party default desktop
Fix: some Google services plug-in icon is displayed as blankInstall external applications
Safety Monitoring: Increased risk warning and official test for external application installationSet up
New: Security - Device Management and credentials, increase "unofficial channels to install the application" risk warning switchMusic
Optimization lyrics display, filter out the space under each style
FIX: lock screen background music song will not be switched with the song, the music show and playing a song does not comply -
AllTheBest
őstag
válasz
namilegyen #3749 üzenetére
Ha jól emlékszem iphone 4 -nél használt csavarhúzókészlet tökéletesen megfelel hozzá, vaterán meg jófogáson is tudsz szerezni pár száz forintért, de lehet, hogy érdemes lenni elugrani egy sufni telefonszervizbe, hogy azt a 2 csavart alul szedjék neked ki
-
namilegyen
tag
Sziasztok! Kijelző cseréhez valakinek van csavarhúzója kölcsönbe budaoesten? Vettem egy új kijelzőt de sajnos szerszámot nem küldött a kis kínai meg szerintem a frame sincs rajta. Úgyhogy kicsit nehezítette a feladat. Köszi
-
Matutitu
csendes tag
válasz
Goose-T #3747 üzenetére
Befrissítettem, de nem vagyok tőle boldog. Eddig ha meg akartam jeleníteni minden futó alkalmazásom (képernyő alján felfele simítom a képernyőt), akkor az elsőre ment, most random felét nem jeleníti meg csak sokadszorri újranyitogatásra. Kilövök minden programot, megnézem újra és jéé, még talált... apró dolog, de mindennapos kellemetlenség számomra.
-
Goose-T
veterán
Megint van új verzió, visszajöttek a szabadságról a srácok!
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3745 üzenetére
Köszi, nekem működik, és sztem sok a kettő perc
-
interstart
tag
válasz
Falatkable #3744 üzenetére
hát így leírva lehet, hogy soknak tűnik, de kb 2 perc beírni ezt a pár dolgot (és csak egyszer kell egyébként is beírni), onnantól meg csak be/ki kell kapcsolni a VPN kapcsolót
-
Falatkable
csendes tag
válasz
interstart #3743 üzenetére
Koszi! Mondjuk en ezzel nem fogok baszkodni, menjenek a nyavalyaba az egesszel.
-
interstart
tag
Megnéztem a VPN fogalmát, hogy mi számít legálisnak és mi nem...úgyhogy elvileg ez a téma önmagában nem számít illegálisnak addig, amíg azt nem használod arra.
Szóval a megoldás menete a következő:
1-Felmész erre a weboldalra és a lista feletti "Apply search filters"-nél csak a L2TP/IPsec -et hagyod bepipálva, majd a Refresh Servers List-re rányomsz.
2-Megkeresed a VPN beállításokat (Flyme5--Settings-More-VPN), majd Add VPN-el hozzáadunk egy újat. Példámban egy működő konfigot fogok megadni, próbáltam a HongKong-i VPN-el és nem ment, úgyhogy jelenleg egy Thaiföldi VPN-el megy nálam a művelet, de a listából persze bármelyiket ki lehet próbálni.
Name: "ide bármit írhatsz"
Username és Password: vpn
IPSec pre-shared key: vpn
Forward routines: 0.0.0.0/0Server address: na ezt kell a listából kikeresni, a többi fenti beállítás a táblázatban található L2TP/IPsec-es VPN-nél ugyanaz, magyarul ha valamelyikre nem megy a csatlakozás, akkor elég csak ezt a címet kicserélni.
Jelenleg nekem ez a cím: windflower.opengw.net
Ha ezzel készen vagyunk, akkor bekapcsoljuk a VPN-t, felül megjelenik a "végtelen jeles izé" és ki lehet próbálni, hogy mennek-e a szolgáltatások. Megjegyzés talán még az, hogy mint biztonságos kapcsolatot megvalósító hálózatként a nyílt adatok miatt nem használnám privát böngészésre meg ilyenekre ezt a fajta VPN-t.
Remélem tudtam segíteni -
RGida85
tag
válasz
interstart #3741 üzenetére
Engem érdekel a megoldás.
-
interstart
tag
Sziasztok!
Találtam egy megoldást arra, hogy az új zenelejátszóban hogyan lehet a zeneszolgáltatásokat igénybe venni. A hiba ott van, hogy az eddigi Duomi.com-os szolgáltatót cserélték a Xiami.com-os szolgáltatásra, aminek következtében az online zenehallgatási/keresési/letöltési lehetőségek megszűntek. Ennek oka, hogy az előbbi szolgáltatóhoz külföldről lehet csatlakozni, amíg utóbbi tiltja a csatlakozási lehetőséget, azaz csak kínai IP címmel lehet hozzáférni a szolgáltatásokhoz.
Ezt orvosolni lehet a telefonba integrált VPN-es megoldással, noha gyorsabb nem lesz a szolgáltatás, de legalább fog menni. Ennek lépéseit és módját le tudom írni ha kell, habár nem tudom, hogy maga a VPN-es téma mennyire megengedett avagy tiltott a fórumon (ha valaki leírná a tényállást, annak örülnék).
Úgyhogy egyelőre várom a válaszokat, ha pedig nem lenne megengedett a módszer közlése itt, akkor a VPN-el asszem adtam mindenkinek egy tippet
-
vampire17
addikt
Ez a megoldas igen.
Ez amugy a linkelt forumon le van irva:
Q.: My phone is not booting anymore or does not get past the Meizu bootscreen.
A.:
1.Download an original/compatible update.zip (on your pc).
2.Shut down your phone and…start up in recovery mode (how to see below ->)
(press and hold! the volume up button and then the power button. Hold them both until you see the Meizu logo).
3.Now connect your phone to a pc and it should recognize it as ‘recovery’ drive.
4.Copy and paste the (downloaded) update.zip to the ‘recovery’ drive on your pc.
5.If done tap ‘system update’ and click the blue colored ‘start’.
x. Your phone should reboot.Amugy fura, nalam nem volt semmi gond... Melyik modszert probaltad?
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3736 üzenetére
Kikapcsoltam neked az enyémet és most nézem, hogy ha Upgrade menüben vagy bent és rádugod a telót a gépre, akkor bejön egy Recovery meghajtó, ami 1 giga. Ha esetleg arra felmásolsz egy U-romot, akkor vajon mit csinálhat?
-
Adamis
őstag
válasz
Lacika2013 #3734 üzenetére
Az nem jó. Próbáld meg mégegyszer telepíteni. Hang fel + Bekapcs egyszerre és ott először egy hard resettel érdemes próbálkozni, hátha, majd újratelepíteni.
-
Lacika2013
tag
Sziasztok.
Megpróbáltam feltenni a magyar romot a telefonra.
Azóta elindult,és csak pörög a flyme ikon több órája.
Mit lehet kezdeni ilyenkor a telefonnal? -
vampire17
addikt
Vegre sikerult ugy atallni "I"-re hogy maradt az OTA es magyar a telo is!! Baratnom nagyon orul!
Most mar varom az 5-ost "I"-re, OTA-n
Bovebben a modszerrol itt: [link]
Egyes modszerrel (method 1) marad meg az OTA
-
iamdoki
tag
Sziasztok! Na lassan az ideg kinyír ezzel a telefonnal...elkelne egy kis segítség.
lejött ma egy frissítés, aminek a telepítése után egy csomó appból kettö lett. Csináltam egy gyári visszaállítást, hogy ez megoldódjon, ez eddig be is vált, de most a Google Play-t sehogy sem tudom feltelepíteni. Felraktam a google installert, de a play áruház nem megy fel sehogy sem. Próbáltam netröl is leszedni a google play apk-t, felmegy, de be sem tudok lépni. Segítsen valaki, mert lemegyek a tóra kacsázni a telefonnal egyet lassan -
Adamis
őstag
Jött egy új update pack (12.29)...
@Falatkable: leágazás, hasonló, azért szoktam egybe venni, mert többeknek ismerősebb a buddhizmus...
-
Falatkable
csendes tag
Valaki szokta rajtam kivul hasznalni a csodas music alkalmazas kereses es letoltes funkciojat? Eddig ment, most nem
nalam szallt el a dolog vagy kinan kivul mar nem engedi?
-
namilegyen
tag
Le a kalappal a kínaiak előtt. Az 5ös flymeval már abszolút prémium a telefon.
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
Falatkable #3719 üzenetére
Rendben!
-
Falatkable
csendes tag
válasz
bandisk0224 #3710 üzenetére
Nálam is előjött tegnap... Ha van vmi megoldásod, írj
-
rasky
senior tag
Valaki tudja, hol lehet kikapcsolni híváskor a rezgést mikor felveszi a hívott fél? Nem találom sehol...
-
kidnou
őstag
válasz
Nálam nincs ilyen gond. Amit észrevettem hogy halkabban hallottam a másik felet, ezért a felesztői menűben (vagy mi a neve) feljebb állitottam a hangerőt
-
RGida85
tag
válasz
Falatkable #3708 üzenetére
akkor félre értettük egymást. nekem is az özös volt fent, csak nem a public beta, és addig mig ki nem jött a public beta, addig naponta jött javítás de azóta nem. aki felrakta a public betat annak jönnek naponta a javitások?
-
Adamis
őstag
válasz
Hard reset volt már? Lehet, hogy érdemes lenne, mert nálam nagyon nincs ilyen. Másnál sem nagyon hallottam még ilyet.
Egyébként nagyon jó lett a rom, ahhoz képest, hogy béta. Kíváncsi vagyok a véglegesre!
-
rasky
senior tag
válasz
Falatkable #3708 üzenetére
Szerintem is jó, bár én találtam hibát. Pl az akku statisztikát csak az elmúlt 12 órára mutatja, illetve a hangszóró mélyebb hangszínű lett, dobozosabb.
Gyorsaság, menü átláthatóság szempontjából ég és föld lett a flyme 4-hez képest.
-
RGida85
tag
Eddig naponta jött ki javítás az 5ös romra, de mióta kijött a publikus béta semmi. Fel kelene azt dobnom?
-
Unsign
tag
válasz
bandisk0224 #3700 üzenetére
Dupla, elnézést.
-
Unsign
tag
válasz
bandisk0224 #3700 üzenetére
App centeres első találat. 2.03 ha minden igaz.
-
kidnou
őstag
válasz
bandisk0224 #3697 üzenetére
Passzolom nem szoktam nézni a verzió számokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest