- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mathaus=)
senior tag
Eladóvá vált a kb 3 hetes m2 note-om, mivel nem tudtam megszokni a méretet. Ha valakit érdekel irjon pm-et, vagy megtalálja a hirdetéseim között PH-n.
-
janaman01
addikt
válasz
interstart #2996 üzenetére
igazad van, vicces , de sajnos valóban nem tudja a b20 at nálam ezért esett ki a kosárból, az m1 is, felénk ugyanis 800 on nyomják
-
OCs_Csabi
csendes tag
SOS help please!
Szét van szedve a készülékem (m1 note), cserélném az LCD-t, de az új kijelzőn nincs frame. Rendeltem hozzá ragasztó csíkot is, az is itt van. A kérdés: hogy jön le a frame a régi kijelzőről, illetve kell-e? vagy a ragaccsal rögzítem az új LCD-t a frame helyett? köszi előre is!
még 1 kérdés: az alján a 2 csavar ahova rögzül, ez a rész szintén nincs az új LCD-n, azt is a régiről kell bontani?
-
PeetR
aktív tag
válasz
interstart #2996 üzenetére
Nekem az M2 Note-on 4.5.1 I verzió számú szoftver van, de nincs B20.
Európai rendelés expansys.hu -ról. -
interstart
tag
válasz
janaman01 #2995 üzenetére
Érdekes, én úgy tudtam, hogy az international verzióba bele akarták tenni az itteni LTE frekvencia támogatását. Mindenesetre még int. verziót se láttam neten..., pedig a SoC az ugye tudná támogatni a B20at (lásd jiayu). Ha valóban így van egyébként, amit mondtál, akkor vicc, hogy készítenek úgy egy int. változatot, ami ugyanazt tudja, mint a China Unicomos meg a másik változat, kb ez olyan marketing fogásnak hangzik hogy nemzetközi verzió, de ebbe most ne menjünk bele
-
janaman01
addikt
válasz
interstart #2994 üzenetére
butaság.....az m2 illetve az m1 a büdös életbe nem tudja a aB20 at (800) at ,ahogy az m1 ből az internat. verzió sem tudja..!!!!!!!
-
interstart
tag
válasz
robi1979 #2991 üzenetére
Az international verzió tudja a 800mHz-es 4G frekvenciát, azaz vidéken, ahol pl 3G-t nem fejlesztenek, ott eleve 2G-ről 4G-re váltanak. A kínai A,U verziójú telefonok ezt a frekvenciát nem tudják fogni, szóval ahol 800mhz-es hálózat van, ott lehet hogy csak 2G-t tudsz fogni, amíg az international (I) verzióval ez nem probléma. Nagyobb városokban az 1800 v 2100mhz-es hálózat van, most fejből nem tudom, azt tudja a nemzetközi meg a kínai változat is egyaránt. Szóval azt kell ezesetben eldöntened, hogy megéri-e a felárat kifizetni a 4G-s hálózathoz. Ez nyilván függ attól, hogy hol vagy éppen és merre jársz az országban, bár szerintem ha nem nagy az árkülönbség, akkor érdemes ráfizetni az international verzióra. Aztán meg ha hülyeséget írtam volna, akkor valaki majd kijavít utólag
-
M4tth3w.1992
csendes tag
válasz
robi1979 #2991 üzenetére
Én egy m2-t nyúzok már egy ideje. A telefonról magáról: gyönyörű pixelhibamentes kontrasztos kijelző, nálam is tapasztalható az a kis világosabb bevilágítás a képernyő alján de abszolút nem zavaró, az anyagminősége kiváló, nem recseg nem ropog, nagyom masszív kis teló. Az akkuidö az pazar, néha 6 órás kijelzőidőt is ki tudok préselni belőle wifivel 3gvel folyamatos mobilnettel szóval ez pozitív. A kamerája napfényben valóban szép de ahogy sötétebb témát fotózok úgy megjelenik az olajfestmény effekt, de hát ennyi pénzért még így is jobb mint néhány drágább telefoné. És ebben ki is mertültek a pozitív dolgok. A Flyme OS hagy némi kívánnivalót maga után. Tisztában voltam vele hogy kínai belpiacos telefon és így a szoftver is a kedvukre van alakitva, meg ugye az utolagos Google Play stb stb. De hogy alapfunkcióiban ennyire meg legyen csonkítva az elég gáz...az éretsítés kezelés többszöri beállítással meg telefon újrahúzásával is siralmas. Fentem már írtam a problémáról. Messenger chat heads, üsse kavics, már nem érdekel... Továbbra sem működik. Vicces hogy ha a kezdőképrnyőnél állítom a hangot akkor a média hangereje változik és nem a telefoné, be kell menni a beállításokba és ott babrálni vele. Értesítések hangereje nem állítható külön, ezt továbbra sem értem de mindegy, a 4.2-es droidos tabletem is tudja és le tudom némítani a hangerő gombbal. Az új 4.5.2a-s rendszer továbbra is bugos, nem beszélve arról hogy kb 7-8 nyelv érhető el, magyar nem. Röviden tömören ennyi. Egy stock 5.1-es jól optimalizált Androiddal verhetlen lenne, de hát semmi sem lehet tökéletes. Mindezekkel együtt, abszolút jó telefon és akit nem zavarnak ezek a hibák annak kiváló telefon lehet. Megvárom az augusztus végét, hátha a kínaiak összedobnak valami korrekt romot multi nyelvvel és akkor megmarad, ha nem akkor csere moto x play-re.
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Rég jártam erre és rég olvastam a fórumot, de miután megszívtam egy Comebuyos német raktáros rendeléssel (3-7 napot ígértek a szállításra, eltelt 2 hét a csomag feladás óta meg semm mozdult, most várom vissza a pénzem egy nyitott claim-os dispute-al) gondolkodom egy m2 note-on. Vannak már valódi felhasználói tapasztalatok? Kamera, hangminőség, GPS, WIFI, 4G, VOIP, anyaghasználat/minőség, kijelző, hibák stb ezek érdekelnének. Azért m2 note mert ugye az M1-et nem lehet micro simmel bővíteni...
Ti honnan rendeltétek? Chigonnál meg Honorbuyon van sima meg INTERNATIONAL verzió, az international drágább, de ez mennyivel másabb? Mi köztük a különbség?
-
leslien
nagyúr
válasz
AllTheBest #2986 üzenetére
gondolom ha fel megy az update zip utána root ugrik...
-
AllTheBest
őstag
válasz
Atomcsirke #2985 üzenetére
Root nagyon egystrű, összefoglalóban le van írva, nem kell hozzá semmi, csak a telefon. Engem csakmaz zavar, hogx nem tudok rá tenni cm-et, azon kívül nagyon jó telefon
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
AllTheBest #2955 üzenetére
A rendszer "zártságától" én is tartok, mert speciel a Galaxy S5-el én is megszívtam. Nem hogy ROM-olgatni, rootolni se tudom, garanciavesztés nélkül, a Samsung gyári bloatware-je pedig megfeküdte a gyomromat.
Pedig istenuccse, csak munkára akarom használni, de már a beszélgetés közben, tetszés szerint indítható hangrögzítés - ami a általában alap máshol - a Samunál már root jogokat és rendszerfile-mókolást kívánt volna, amin nem kicsit kaptam fel a vizet. Szerintem egy csúcskészüléknél, amit leginkább üzleti felhasználók vesznek... ááá, nem is idegesítem magam. Samu nullkilométeresen vissza a fiókba, biztos lesz kolléga, aki tapsikolni fog örömében, ha megkapja. De a derék öreg Lenovom felett sajna eljárt az idő, a GPS-e meg újkorában sem, hátizé, khmmm... szóval megérik lassan a nyugdíjaztatásra.m1-eken mennyire lehet testre szabni a Flyme-t? Sárga tesók eleve rootoltan küldik-é, vagy a gyártól kell kérni unlock kódot, mint a Huawei / Honornál?
-
BloodRay
veterán
válasz
M4tth3w.1992 #2981 üzenetére
Nálad lesz a gond, mert nálam tökéletes a chat heads és az értesítések is.
-
M4tth3w.1992
csendes tag
Mostmar nem is látszódik a chat heads a Messenger frissitése óta :/ hiába van bepipálva a beállításokban. De engem inkább az zavar hogyha alvóban van a telefon, jön értesítés és lehúzom az éresítéspanelt, megnyitnám az üzenetet és a nagy semmi... Nem nyitja meg az alkalmazást, szimplán eltűnik az értesítések közül. Vibernél ugyanígy, gondolom más üzenetküldő appnál is így van.
De legalább már ébreszt az ébresztő
-
madrac
senior tag
Ez azért nem semmi, hogy nem lehet a hívószámkijelzést állítani... Van még ilyen alap szolgáltatás amit nem tud az m1 note? T-nél is persze tiltott az alapértelmezett beállítás valamiért és mindig utána kell állítani a telón...
-
mclane_
aktív tag
válasz
AllTheBest #2973 üzenetére
Hát ez nagyon remek hír. Köszönöm szépen. Tudsz esetleg erre egy dátumot?
-
mclane_
aktív tag
Sziasztok!
MX4 fórumba írtam be, ide irányítottak, mert jobban pörög a topik:"...Perpillanat emitt nem merem megrendelni. Céges kártyát tennék bele, amelyiken nem tudom állítani a hiváskijelzést (SMS küldős módszer), mert ilyen az előfizetés, csak telefonon szoftveresen tudom. Na most, ha ez tényleg hiányzik belőle, akkor az nekem gázos...Valóban így van? Nincs mód változtatni? Elég amatőr hibának tűnik..."
Tudtok erre valamit?
Kösz -
Sondi1986
addikt
M1/M2 telefonokon sincs olyan opció hogy a telefonszámot megjelenítse?
-
kalmin
csendes tag
válasz
M4tth3w.1992 #2861 üzenetére
A chat heads hogy jött neked elő? Nekem háttérben futó alkalmazásnál látszik, de kezdokepernyőn a buborék láthatatlan. Viszont szetcsúszást nem tapasztaltam.
-
leslien
nagyúr
válasz
interstart #2964 üzenetére
köszi, már sikerült...
-
migabi24
nagyúr
válasz
AllTheBest #2955 üzenetére
Hát a nexus 5 az hatalmas visszalépés kesz az akkuidőbe
-
leslien
nagyúr
hogy lehet vissza tenni az előző verziót? (Note2) rosszul hallanak... 4.5.2a van fent
-
AllTheBest
őstag
Google szerint épp egy Meizu Note 3 Neo Duos eszközről jelentkeztem be, miután igénybe vettem a google szolgáltatásokat
-
PeetR
aktív tag
Sziasztok!
Keresek főleg m1 vagy esetleg m2 note telefont megvételre.
Csak azért írok ide, hátha valaki az eladáson gondolkodik,és ez a kis lökés kell csak.
Remélem nem gond.Árat stb. pü-ben megbeszéljük.
Üdv. -
leslien
nagyúr
válasz
AllTheBest #2953 üzenetére
most olvastam...
-
AllTheBest
őstag
Köszönöm!
Sajnos nekem túl zárt a rendszer, szeretem a telefont, de sajnos eddig az összes telefonom a romolgatásról szólt. Valószínűleg visszaváltok LG G2-re, az az egyetlen tetsző telefon aminek hasonló akku ideje van mitn az Meizumnak. De az is meglehet, hogy Nexus 5 lesz.
Ettől függetlenül jelen leszek itt majd ugyan úgy és igyekszem majd segíteni azoknak akiknek szükségük van rá -
kidnou
őstag
válasz
AllTheBest #2953 üzenetére
Mi lesz helyette?
-
AllTheBest
őstag
Valaki esetleg tudna linkleni egy 4.4-es U romot?
Úgy látszik, hogy nemsokára meg fogok válni a kis M1 Note-tól -
Fejvadi
nagyúr
Dupla koppintásos képernyőébresztés és lezárás van a Flyme-ban?
-
leslien
nagyúr
Meizu vagy Motorola
mindkettő nagyon jó áron kezd, és jo telo.. még a Meizu mx5 pro nem ismerjük.. egyelőre 300-400 dodo közt tartunk. Moto X style nagyon bejövős, de mx5 pro mident
boríthat.. -
K82
őstag
Kérdés azokhoz, akik tesztelik/használják a Lollipop alapú ROM-ot:
benne van-e esetleg a Smart Lock funkció?
Trusted place és trusted device opció jó lenne ha lenne; otthon, munkahelyen nem szeretnék mintákat rajzolgatni a feloldáshoz, kocsiban meg főleg nem ha csatlakozik BT-n a karkötőmhöz vagy headsethez.
A zasszony telefonján KK van, megszokta, nem akarom mókolni a telóját.
Viszont erőteljesen szemezek én is a note-tal, és a Smart Lock funkció hiánya LP alatt erőteljesen hátráltató tényező lehet.
-
Mátésum
aktív tag
Köszi a válaszokat. Kicsit félreérthető voltam, a menü alapból magyar, néhány helyen angol, de gondolom, ez mindenkinél ilyen (és ahogy olvasom, tán az új frissítés ezt kicsit orvosolja). Kínai csak a saját progiknál van, de ez mondjuk a témaválasztó esetében zavaró kicsit. Persze, ezzel együtt tudok élni. A frissítéssel egyébként mi változik? Ez már az utolsó kérdésem (egyelőre, mert még mindig nem döntöttem, hogy ez, vagy a Huawei P7, ha viszont ez marad, lehet, hogy lesznek még kérdéseim).
-
AllTheBest
őstag
válasz
Mátésum #2940 üzenetére
Szerintem csinálj egy tiszta telepítést abból a romból ami éppen a telefonodon van. A gyári launchert meg kell szokni, én mindig is a stock android launchert használtam az összes telefonomon, valahogy mégis hozzászoktam ehhez és már tetszik is
Egyébként meg nyugodtan cseréld le a gyári launchert egy olyanra ami tetszik neked, a play áruházban rengeteg alternatíva van
-
kidnou
őstag
válasz
Mátésum #2940 üzenetére
Szerintem próbálj meg egy tiszta telepítést első lépésként, mert valami nagyon bezavar nálad. Hasonlóan jártam a minap mikor a frissítést felajánlotta a teló és úgy raktam fel az új romot. Tiszta telepítés megoldotta a problémát.
A menüt nagyon hamar megszokod utána már a '' hagyományos '' lesz furcsa -
Mátésum
aktív tag
Sziasztok!
Most lett egy ilyen telefonom. Van 8 napom elállni a vásárlástól. Volt más is úgy, hogy bekapcsolta, és azt mondta, hogy na ezt azért már mégsem, de mégis kitartott, és azóta örömmel használja? Mert egyelőre én úgy érzem, hogy vigyék innen azonnal. Egyébként, U végű a rom rajta, nem tudom, hogy ezért van-e, hogy össze-vissza néha kínai, néha angol a magyar nyelvű telefon. Szóval, ez ilyen marad, és küldjem vissza, vagy rááll az agyam, és jó lesz? Egy Huawei-ről váltottam, mert eltört, annak a menüje sem klasszik, de azt valahogy azonnal tudtam használni.
Előre is köszi.
-
AllTheBest
őstag
Nos, felraktam az új 5.1-et és nálam is csak angol nyelvű, ezen kívül más változást nem vettem észre
-
OCs_Csabi
csendes tag
válasz
Lacika2013 #2892 üzenetére
baaaaaaaker! ma jött meg a kijelzőm
persze nyilván nem a frame-es verzió hanem a másik... na mindegy, a kétoldalas ragacs még nem érkezett meg, az még kell a frame átrakáshoz, úgyhogy a műtét még csúszik picit, de most már nem rendelnék frame-es kijelzőt, nem bírok ennyit váni... arról nem is beszéllve hogy a repedések egyre csak nőnek, több helyen elérték a keretet, tartok tőle hogy egyszer csak kakukk és nem lesz több tapi érzékelés.
-
kidnou
őstag
válasz
M4tth3w.1992 #2936 üzenetére
párszor próbáltam megy rendesen
-
M4tth3w.1992
csendes tag
Ha jön új üzenet és értesítési sávból nyitod meg akkor minden esetben megnyílik? Nálam akkor csak amikor úgy tartja kedve
vicces mert pont ezt is javították a 4.5.2a-ban és ennek ellenére ugyanolyan bugos maradt
-
kidnou
őstag
válasz
AllTheBest #2933 üzenetére
Próbáltam ki be kapcsolni de semmi,még jelző hang sincs. Amit leirtam azon kívül minden működik mint eddig, igaz túl sok appot nem használok. Amit észrevettem hogy beállításokban kevesebb a magyarítás de ez engem nem zavar
-
kidnou
őstag
válasz
AllTheBest #2928 üzenetére
Nálam felkúszott frissitésként. Messenger nem jelez, "buborék fej" megszűnt létezni. Gmail, ebay app rendesen jelez. Opera mini beta nem működik. Egyenlőre ennyit próbáltam. Holnap felrakom egy tiszta telepítéssel az sokat szokott segíteni a hibákon.Ha mégse akkor megy vissza a másik
-
M4tth3w.1992
csendes tag
4.5.2A-nál eltűnt a magyar nyelv és még sok másik nyelv (Y)
-
RGida85
tag
Akkor ezt a frissítést nem fogja felajánlani nekem a telefon 4.4 alatt..?
-
Goose-T
veterán
Most már hivatalosan is tölthető a 4.5.4A béta ROM innen. Ez meg a forrása, a 体验版(2) feliratot kell megnyomni.
-
leslien
nagyúr
válasz
migabi24 #2915 üzenetére
ezt nézd, 02:09 lesz érdekes a Sony Z4 leveri...
-
M4tth3w.1992
csendes tag
Egy két észrevétel az appokkal kapcsolatban: új alkalmazásoknal pl.: google óra ahol lehet állítani hangot, a gyári hangokat nem lehet változtatni, fehér képernyő majd kilép az alkalmazás. Ez az egyik, a másik hogy facebook appnál a postolás nem működik, fehér képernyő, befagy az alkalmazás majd újraindul, ez lehet hogy az app miatt van nem tudom, annyira nem életbevágó, remélem azért következő frissítésnél javul majd. A viber értesítések meg mint a mese, hol volt hol nem volt, hiába állítottam már be minden engedélyezést és értesítés formát, csak néha jelennek meg az értesítések. Továbbá vannak vicces fordítások, pl.: hívásnál: riasztás folyamatban. Érdekes mert hívás után azt írja hogy hívás befejezve szóval érdekes, de ezekkel együtt lehet élni.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
#65577472 #2903 üzenetére
MX5 holnaphoz egy hétre már nálam lesz, megvettem. Nem olyan jó a MiNote, el is vetettem az ötletet. Az Mi4-emre sem cserélnem. NiNote Pro meg az S810 miatt kihúzva nálam.
MX5 ezt ígéri: Én bízom benne
teljesen fémből készült ház
149.9 x 74.7 x 7.6 149 gramm
5.5 hüvelykes Super AMOLED
Gorilla Glass 3
3150 mAh-s akku, mCharge funkció
MediaTek MT6795T chipset Helio X10
64 bites mind a 8 Cortex-A53-as magja 2.2 GHz
PowerVR G6200-as grafikus gyorsító
3 GB LPDDR3-as RAM eMMC 5.0 chip
dual SIM mindkettö 4G
4.1-es Bluetooth
mTouch 2.0-s ujjlenyomat-olvasó
speciális folyadékálló nano borítás
300 ezer gombnyomást is kibí
TTE biztonsági környezet
A hátlapra egy 20.7 megapixeles, f/2.2-es apertúrával ellátott, kétszínű LED villanóval szerelt kamera került, ami ráadásul lézeres autofókusszal is rendelkezik. Lehetőségünk van 100 képkocka/másodperces lassított felvételek készítésére HD felbontásban, de normál videókat akár 4K-ban is rögzíthetünk. A 6 tagból álló lencsét Gorilla Glass 3 véd. Az előlapi kamera 5 megapixeles képeket készít, és f/2.0-s rekeszértékkel bír, hogy jobban teljesítsen fényszegény környezetben. -
leslien
nagyúr
Samsung Galaxy S6 International Giveaway! tessék lehet próbálkozni, nyert már magyar is ..
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
#65577472 #2900 üzenetére
Nekem sem lesz az Mi4, de remélem beválik a Flyme OS, mert egyenlőre a MIUI csak viccnek jó. Most pénteken vettem volna meg pedig a MiNote-t, de most minden Xiaomi nálam megy a levesbe. Majd ga nem tudok valamit, segíthetsz és egyenlőre semmit nem tudok
Ismered a rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest