- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rasky
senior tag
válasz
AllTheBest #795 üzenetére
Én már rootoltam flyme accounton belül...muszáj volt pár appot fagyasztani, illetve pár app is kérte, amit használok...root meg visszaállítható
(#796) janaman01: a color temperature állítható a menüben, ha zavar.
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #795 üzenetére
sufni tunning
az oroszoknál is problémáztak az úgynevezett "sárgás" meleg..szinhőmérséklet miatt, és az egyik csinált egy összehasonlitást egy LG g2 vel, miszerint a fényerő jobb a meizunál, a szinhőmérséklet közel azonos, illetve egy kicsit melegebb az lg g2 nél, tehát az lg sek ezért nem veszik észre amiről én vakeráltam
meizu m1 note
LG G2
-
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #793 üzenetére
sokat szidom szegény telefont
( és meg kell jegyezni jó kis társaság vagytok , már máshol rég nekemestek volna)
De be kell látni tényleg jó képeket, videókat lő...volt már egy jó pár kinai a kezemben, de ez eddig a legjobb e téren, mostmár megbarátkoztam a telóval .... -
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #790 üzenetére
Az lett volna a fehér mellett a második opció nekem is. Élőben még nem láttam, de képek alapján nem rossz.
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #790 üzenetére
ja nekem is kék van, semmi gond a szinével
-
purpledonkey
tag
16 GB-os fehéret használok és tökéletesen elég a tárhely. Az életemet nem a telefonon tárolom, hanem felhőben és/vagy pc-n. Pont ez az, hogy a telefon bármikor elveszhet, ellophatják, stb... Az a nemrég készült pár kép, vagy aktuálisan hallgatott zene meg bőven elfér rajt.
-
-
robi1979
aktív tag
Ti honnan rendeltétek a 32gb-s fehér m1-et? xiaomiforsalen nem engedi még kosárba sem rakni, már lassan 1 hete. Megéri rá várni szerintetek? Lesz még nekik egyáltalán 32gb-s fehérük? Vagy itt mindenki 16gb-st vett akinek fehér van? Attól félek a 16gb-s kevés lesz, de nem tudom hogy megéri e várnom egyáltalán a 32gb-sre.... Ja, a kék és a zöld 32gb-s is OUT OF STOCK (még mindig) viszont azok már kosárba tehetők, csak nem tudom színben mennyire durván festenek ezzel a fényes hátlappal.
-
RGida85
tag
Nektek minden játék elindult eddig?
Felraktam már jó párat és szépen ketyegnek rajta: Colin McRaeRally, WRC The game, Real Racing 3, Carmageddon, Sim City, Call Of Duty Strike Team, Modern Combat 5, Gta San Andreas, Leo's Fortune, Limbo, Badland, Top eleven, Need For Speed No Limit.
Ami meg az istenért nem indul eddig a Fifa 15 meg a Dead Trigger 2... -
monti0222w
addikt
válasz
cinemazealot #784 üzenetére
Tényleg nem, ezért szívom a fogam, mert a párom rádiózik, kb. 1-2 órát, ez a Meizu meg minden másban megfelelne neki!
-
cinemazealot
addikt
válasz
monti0222w #783 üzenetére
Számoljuk ki! Ha egy netrádió 64kbps bitrátával tolja a hanganyagot, akkor az percenként 3,84 megabit, azaz 0,48 megabájt. Az 500 MB adatforgalomba ez az 1 percnyi hanganyag ~1041-szer fér el, tehát egy hónapban 1041 percig hallgathatsz 64 kbps-os hanganyagot (és akkor mást nem is csináltál a mobilneteddel). Ez ha minden nap hallgatod, napi kb. fél óra. Ha a netrádió 128 kbps-os, akkor viszont csak napi 17 perc. Ha csak hétköznaponként hallgatnod, akkor napi 50 perc 64 kbps-os, vagy napi 25 perc 128 kbps-os. Hát... nem túl bíztató.
-
monti0222w
addikt
válasz
cinemazealot #782 üzenetére
Koszi, én is ilyesmire gondoltam, ami még sajnálatos a rádió hiánya, tudom ez pótolható valamelyik net rádióval csak azt nem tudom, mivel csak 500 MB adatforgalma van a páromnak, mivel neki lesz a telo, hogy ez a mennyiség elég lesz így 1 hónapig?
-
cinemazealot
addikt
válasz
monti0222w #781 üzenetére
A hátlap tényleg elképesztően csúszik, már-már röhejes.
Rendeltem is iziben egy szilikon hátlapot, remélem, segít. Annak viszont örülök, hogy a hátlap műanyag, nem fém, mert a vételi tényezői jók (ellentétben néhány fém hátlapos eszközzel).
-
monti0222w
addikt
Ma voltam a Veletechen megfogdostam többek közt a M1 Note-t, és jó a működés, a kép, a hang az amit nem igazán hallottam a nagy háttér zaj miatt, ami viszont nem tetszett az a telo hátlapja, fényes és csúszósnak találtam vele ellentétben az Elephone P7000-rel aminek fém hátlapja van. A pingeseknél néztem meg, emberek után akikkel beszéltem, korrekt boltnak látszik!
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #779 üzenetére
jogos!
-
cinemazealot
addikt
-
janaman01
addikt
mellesleg a hangszóró a büdös életbe nem lesz jobb mert most látom a képen , hogy nem is lefelé néz ahol ugye meg van furkálva, hanem a hátlapnak nyomja a hangot ....max ha megfurkáljuk a hátlapot akkor lesz hangosabb...ááááááá kinaiak......
8gondolom nem akarták " elronditani" a hátlapot egy likkal
-
janaman01
addikt
köszi , innentől viszont ez megint érdekes..egyikőtöknek jó a másiknak nem
zityi: neked melyik verzió van ?
-
seven7
aktív tag
Írtam Xiaomiforsale-en a supportnak, hogy biztosan dual sim-e a telefon és ezt a választ kaptam:
Hi,
no it si only one sim support. But it have "Supports dual-band Wi-Fi (2.4GHz/5GHz)", if you like it.
Can we help you more?Akkor most hogy is van?
-
zityi
csendes tag
Na azért tud ez a teló is érdekes dolgokat csinálni
Telefonálás közben megnyitotta a Chrome-ot, a Facebookot, meg egy játékot is
Alaposan meg is lepődtem, amikor letettem
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #759 üzenetére
nálam megy rendesen....pont a nagyfaluba mentem mikor megjelent oda vissza navigált ( próbaképp ment
)
meg azóta is használtam , pl ma is azaz megy...a szulinapp os van rajtaAllTheBest: oké akkor ha baja lesz tudom kihez kell küldeni
na úgy döntöttem , még nem piszkálom a rendszert várok még egy két stabilabb frissitést ( néha bugzik imitt amott) aztán ha lesz jó majd azt megfabrikálom
-
zityi
csendes tag
válasz
purpledonkey #759 üzenetére
Én eddig csak feltelepítettem, meg elindítottam, nem navigáltam még vele
Viszont így nem volt semmi hibája
-
purpledonkey
tag
Urak, az Igo megy valakinek? nekem global cfg not founddal leáll.
Azt tudom, hogy hogyan kell megoldani ezt a hibát, csak érdekelne, hogy másnál is jelentkezett-e? -
motoflug
őstag
válasz
AllTheBest #754 üzenetére
A regebbi mp3 lejatszoi is magas minoseget nyujtottak,szerencsere ezek szerint a telefonok is. Hetvegen egy MX3-at fogok nyustolni,megnezem az milyen.
-
janaman01
addikt
a flyme-tools-t használja már valaki (xposedből) vannak benne hasznos beállitások ahogy elnézem..vagy én leszek az első aki babrálja?
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #754 üzenetére
jó az összeszerelés, de ha véletlenül szét akarnád kapni akkor itt egy kis segédlet
-
AllTheBest
őstag
válasz
janaman01 #753 üzenetére
Reméljük
A mai napon elég sokat nyomogattam a telefont, full fényerőn teljesítmény üzemmódban, 3 óra kijelzőidő, reggel óta folyamatos 3g-vel, elég sok fényképezéssel és kb másfél óra zenehallgatással, most van 39%-on(ja és végig full fényerőn).
1 nap alatt nem találtam semmi hibát sem, az összeszerelés kiváló, sehol sem recseg-ropog a telefon, nagyon pozitívat csalódtam most ebben a márkában -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #752 üzenetére
remélem az enyémet jól megragasztották
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #750 üzenetére
talán igy ( lehet csak annak mutatja aki be van regisztrálva az orosz oldalra?
persze szerintem toljad a képeket
meg kell jegyezni szép képeket csinál!
-
janaman01
addikt
itt a progi, root jog azthiszem kell neki, és egy kis segédlet hogy könyebben menjen a dolog
beállitás tároló / settings.db/ system majd katt a mode_ring_up ra felül kis cerka ( szerkeszted) átirod nullára oké mented, reboot és oálá...
néha a tárcsázó nem hülyül be a vissza gombra nálatok a legfrisebb flyme ban , , nálam elég gyakran..és ha vissza gombot nomok , véletlenszerüen bead egy alkalmazást egy pillanatra és úgy lép ki...
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #696 üzenetére
szerencsére nem lett igazad!
-
janaman01
addikt
hazaértem megnézem
újabb képernyőprobélma...ez már a sokadik a ruszkiknál.. -
zolszi
tag
Sziasztok,
Bocsi a kicsit off témáért. Hogyan tudom az előző telómról az appokat és a mentéseiket átteni az új (meizu m1 note) telcsimre. A titanium backup nem működik. Hiába mentem le a meizu-n már nem ismeri fel.
üdv
-
cinemazealot
addikt
válasz
janaman01 #740 üzenetére
Ezt én sem nagyon értettem. Volt egy tabletem, annak csak egy bizonyos szintig lehetett levenni a fényerejét, az alá nem, ezért éjszaka nem is nagyon tudtam használni, mert egyrészt kifolyt a szemem, másrészt zavarta a páromat.
Ennek a fényerő szabályozása viszont most nagyon tetszik.
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #739 üzenetére
Nem baj ! Csak nekem furi, de pár nap használat és már hozzászoktam
-
South Velen
addikt
válasz
janaman01 #731 üzenetére
De áruld már el, ez miért baj? Szerintem marha jó, hogy ennyire le lehet szabályozni, és ott sem PWM-mel szabályoz, mint sok ocsmány AMOLED pl...
Nagyon is jó ez a kijelző, nekem is G2-m volt előtte, annak legendásan jó és élénk a kijelzője és nem érzem visszalépésnek.
ui.: eddig soha nem tapasztaltam melegedést. Minden király, matt hátlappal szinte tökéletes telefon lenne. Ja igen, a hangszóró elég gyér, de nekem nem szempont.
-
zityi
csendes tag
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #735 üzenetére
kezdek már én is megbékélni vele...egy dolog zavar ..a media kihangositás stb hangereje....illetve minősége...
-
AllTheBest
őstag
-
Matutitu
csendes tag
Hol kell beállítani hogy a letöltött óra frissüljön? Valamikor már leírtátok mit kell engedélyezni, de már kétszer átpörgettem az utolsó 250 hozzászólást és nem találom...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #732 üzenetére
bármikor jó lesz akár kép akár videó....szivesen venném! kiváncsi lennék egy másikra is nagyon...ahogy látom elég nagy a szórás ...melegedés kijelző stb...
-
AllTheBest
őstag
válasz
janaman01 #731 üzenetére
Ha teljesen leveszem, akkor világosban alig látható, viszont sötétben böngészésre és olvasásra a legjobb. És ilyenkor se sárgás a kép
Szívesen csinálnék róla képet/ket, csak sajnos egy akciókamera áll rendelkezésemre, ami nem épp a legjobb közeli képek készítésében( a nagy látószög miatt) -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #730 üzenetére
hmm....és ha leveszed csutkára a fényerőt, akkor milyen...mert nálam ha leveszem, akkor szinte semmit nem látok rajta...
-
janaman01
addikt
honorbuy....meg tollat, meg autós usb töltöt, védőfólia, üvegfólia...
üvegfólia rávaló de egy picit kisebb mint a kijelző....nem zavar, csak pl a jiayura , ipp hogy rámentezt meg nem kellett centizni
(átalakitó meg alap
)
az jó fogyasztás...ti hogy használjátok ? én kb 70% os fényerőn...alatta már túl sárgás nekem a kijelző...
-
janaman01
addikt
ja el is felejetettem mondani hogy kaptam hozzá flip tokot, aminek a felső részén van egy kis ablakocska, és ha becsukom a tokot , akkor átvált a kijelző és abban az ablakban mutatja az időt stb lehet egyet lapozni benne és akkor a zenelejátszót indithatod ..stb..ha hivásod érkezik akkor ott fel tudod venni,ha meg kinyitom akkor felélbreszti a kijelzőt....
-
hunaqua
addikt
...na U volt A lett.
Lett rendes boot animáció is. -
zityi
csendes tag
válasz
AllTheBest #719 üzenetére
Én AnySoftKeyboardot használok...mióta az első androidos telóm megvolt...én ezt szoktam meg, a többit nincs türelmem megszokni
-
janaman01
addikt
válasz
smart keyboard pro(galaxy kinézettel)....a titaniummal fagyasztottam a gyárit mert hiába jelöltem be a smart ot.... nem adta be csak a gyárit...azért csak fagyasztottam mert ennél az istenverte flyme nél ha jön a frissités és hiányzik egy darabka, lehet nem megy fel a frissités....egyelőre nem "nagyon" piszkálok bele a rendszerbe...hosts , fájl csere, emelkedő csengőhangerő kiiktatása, stb..de nagyon nem merem mert a frissitések ugranak...
-
Lacika2013
tag
válasz
igen,nekem is ugyanez sajnos
Valamint az usb-s internet megosztás nektek működik? -
AllTheBest
őstag
Ti milyen billentyűzetet használtok a telón? A gyári nálam nem szereti az ékezetes betűket és buggol össze-vissza...
-
janaman01
addikt
elég sok képernyőhibás van köztük....fenébe remélem nem lesz az enyém is ilyen
-
cinemazealot
addikt
-
janaman01
addikt
az egyik kártyát a sim 1 et nekem is kiirja másnak, de a sim 2 őt nem...az nem előfizus hanem dominós...
mellesleg azt is be lehet állitani, hogy a kör gombra hosszan nyomva ne a kinai hangekereső jöjjön elő hanem zárja le a képernyőt..
egy orosz kollegabetont nem szereti...
-
zityi
csendes tag
válasz
AllTheBest #684 üzenetére
Nekem még senki sem panaszkodott, hogy ne írná ki a számomat. Most kipróbáltam, megcsörgettem a céges telót, és szépen kijelezte a számomat...
-
b.ben
csendes tag
Hat legtöbbször mobilnet mellett tapasztalom ezt, nem igen jatszom, most is k...a forro, de nem mindig, Mar ujra inditottam, de meg mindig...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #700 üzenetére
köszi a megerősitést
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Revolut
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest