- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
interstart #1899 üzenetére
lehet mégiscsak mx3 lesz..
-
robi1979
aktív tag
válasz
janaman01 #1884 üzenetére
Nem is ezzel van gondom nekem sem, hanem a 39$-os postával Honorról...
Napi friss, ma jött xiaomiforszarról:
"Hello,
it is totally sold out even on chinese market at the moment, we are trying to do our best to catch some pieces for european market.
Check our website continuously or have a look on different device on our website!
What do you think about RedMi Note?
Have a lovely day!"
-
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1887 üzenetére
ööö mire gondolsz? a paypal ugye véd 180 napig és ha addig valami gebasz van akkor segitenek és nyilván ha igazad van akkor visszaszivják bárkitől a zsét aki velök áll kapcsolatban de ha te kifizeted alin mondjuk chigonéknál bankkártyával a telót és ugye rányomsz a gombra hogy megjött a teló minden faxa és szép és jó, majd eltelik mondjuk egy hónap, nincs az a szervezet aki visszaszedi tőlük a te befizetett pénzedet..
-
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1885 üzenetére
nem nem.......még nem tudjuk milyen a garanciájuk, makd kiderül , de itt szerintem igazából egy kutya mind...kinai...kinai....itt a lényeg hogyha meg van kötve a kezük akkor kénytelenek normáslisan viselkedni...
chigonékról is ódák zengenek a dual simben, én meg szopóágon vagyok velük...elég rendesen, ugye alin vettem bankkártyával... -
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1883 üzenetére
nyilván én ezt megértem, de egy a lényeg és tanulj (atok) az én hibámból, ha lehet paypal fizetés !!!! mi van ha kifogsz egy hibásat ( ami benne van ) mert már egyik kollega is kapott a xiaomiforsale ról hibásat, és gariztatni kell? és xarnak rád? akkor mit csinálsz? na akkor lehet számolni csak igazán mennyit is buktál , és lehet egy hónap alatt...
60255 ft = xiaomiforsale..........( ja és nekem benne eu adapter érintőceruza, mágneses ablakos tok, fólia stb...)
tudom mind felesleges dolgok, de ha külön rendelnéd meg..ugyan ott lennél) -
batai15
félisten
g2 nek mennie kell..
nincs kedvem egy rohamosan érték vesztő telefonnál legközelebb 30 ért kijelzőt cseréltetni .
Így mikor megláttam hogy 56-57 ezerbe meg tudom venni na mondom az úgy fasza.. a honor buy nekem rohadt sok már ennek az árnak a duplája.. xiaomi forsalen 250 eu a mi 3 ha azt nézem már jobban meg érné azt. szóval vagy várok még az oldalra, vagy akkor nem ez lesz a befutó-
ahogy nézem a hardver aprót mi3 60 körül van-- ha esetleg nincs tipikus hibája mint a g2-nek akkor lehet hogy szivesebben fogom választani azt.. -
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1875 üzenetére
honoréknál 239 (paypal), chigonnál 219(bankkártya) dhl szállitás mindkettő, de honor tuti itt van 2 nap, chigonék meg kb 7 nap..ha feladják és ha van nekik és nem kamuznak..sajnos egyik ismerősőmnek ajánlottam chigont , rendelt is tőlük kb 2 hete egy jiayu s3 (in stock) a mai napig nem adták még fel neki..
más : na nyomkodom egy ideje nem rossz kis teló ez
másképp viselkedik mint a másik
sajnos kifogtam egy hibás darabot de hál istennek rendeződött..
-
janaman01
addikt
honoréknál még nem emeltek és ott tuti van xarásig
nem baxakodtak hogy nincs és nem tudnak küldeni stb egyből küldték...
most néztem az alis chigon ál , ott US $218.78 ből jönne ki dhl el ugye ott sincs már áfa béta semmi rajta, VISZONT gondoljatok bele...a jiayu s3 még mindig nálam amit tőlük vettem és ugye bexart, azért rendeltem a meizut , és az új meizu már a kezemben közben ugye elinditottam a dolgot, visszaküldtem , honorék is elküldték, és a jiayu még mindig nálam hibásan mert a chigon nem foglalkozik velem..na innentől kezdve, nekem megérte azt plusz 20 dollárt mert a jiayun nem annyit buktam, hanem eddig 220 dollárt...
ja és a visszaküldés árát is visszakapom meg lehet igényelni a paypalnál , amive nyilván éltem is..
-
-
beni26k
csendes tag
válasz
Goose-T #1860 üzenetére
Mediatek hivatalos oldala lepkefing
Nem lesz sokkal lassabb. Az hogy, milyen formátumokat gyorsít, annak nincs sok köze a játék alatti teljesítményekhez. Full HD-n közel ugyan azt fogja nyújtani a két gyorsító, 2K/4K videót senki nem fog nézni ilyen készülékeken.
T720 a fele akkora fillratet a dupla annyi maggal kompenzálja. Lehet egyes játékoknál gyorsabb, más játékoknál pedig, ahol ez számít, ott lassabb lesz mint egy T760MP2.
Mellesleg ez a T760MP2 se egy csoda, kanyarban sincs a leglassabb Adreno 330-hoz képest..
-
Goose-T
veterán
válasz
robi1979 #1866 üzenetére
Ha nem nyilvánvaló az összefüggés ezzel, akkor majd valaki elmagyarázza.
-
robi1979
aktív tag
A xiaomiforsale árakat emelt? Mintha 180 eurora emlékeztem volna a 16gb-s note-nál...Most meg 195euro..........hmmmmmmmmmmm
-
motoflug
őstag
válasz
janaman01 #1836 üzenetére
Én is erre gondoltam, mármint az összefogva rendelni valakivel/valakikkel, hogy olcsóbb legyen a végösszeg.
A következők ezzel a problémák:
- Nem bízom meg idegenekben, nem utalnék más PH tagnak előre.
- Ha én rendelem, nem biztos, hogy átveszi. (Közbejön vmi, stb. stb.)
- Forint árfolyama siralmas.Mindenesetre nem vetném el a dolgot, nekem nem sürgős a váltás még úgysem, tudok várni.
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1862 üzenetére
köszi ! na neeee is fesd az ördögöt a falra
-
janaman01
addikt
rendszer 4.2.0.2 U tök jó hangos, namost az oroszoknál olvastam hogy szerintük is hangosabb ez a rom mint a 0.5 ös frissitéssel,
az a baj ugye ha lefrissitem, akkor már ennek annyi nem tudom visszarakni, egyelőre lehet használom ezzel pár napig, mert ugye a frissitések azért tartalmaznak egy jópár javitást...( na kezdem mi ? ehehehe
-
Goose-T
veterán
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1858 üzenetére
rózsaszin backi
ez bejött , de a teló kék
ja hogy mennyi? 200 dodo plusz 39 szállitási költség 2 nap itt van eu ból, de most nem érdemes rendelni mert marhára fent van a dollár
-
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #1853 üzenetére
Köszönöm, de már nem kell, ugyanis megjött a teló, és ezek megint újraküldtek mindent, sima fólia, üvegfólia, eus adapter érintőceruza , ablakos tok stb....pedig irtam hogy nem kell mert azokat nem küldtem vissza...nah mindegy...szóval megvan a teló, érintetlen vacsi új ( ez is) nincs pixelhiba stb
honorék mehetnek az ajánlott bótok közé -
beni26k
csendes tag
válasz
Goose-T #1842 üzenetére
Nem igaz.
MT6753 Mali-T720 MP4 700Mhz 47.6 GFlops
MT6752 Mali-T760 MP2 700MHz 47.6 GFlopsKábé pariban lesznek egymással, -200mhz nem oszt, nem szoroz nagyon, persze az epénisznek nem tesz jót.
Mondjuk a fejlettebb GPU miatt én is inkább 6752 favorizálom, persze a 6795 lenne a tuti.
-
janaman01
addikt
nah meg is jott a cucc tesztelem, nem a regit kuldtek vacsi uj ez is mar errol irok
-
hunaqua
addikt
...mivel a telefonom nincs már meg,viszont az "üveg" fólia most érkezett meg,ezért eladóvá vált.
Akit érdekel dobjon Pü-t. -
janaman01
addikt
,
Jah itt tart a honorbuyos cserekészülékem..mondtam hogy dhl hozzaMájus 28, 2015 Helyszín Időpont Csomag
12 A küldemény megérkezett a DHL <Service Area> elosztó részlegéhez. BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 07:57 -
Goose-T
veterán
válasz
janaman01 #1845 üzenetére
Nem T760 van benne, hülyeségeket ír az oldal. Legalábbis én jobban hiszek a MT6753 hivatalos specifikációjának.
-
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #1842 üzenetére
Az oldal szerint csak a proci más...ugyanúgy nem tudja a B20 at LTE sávban...nem értem ezt minek kellett meglépnie a meizunak ráadásul azzal a förtelem középső gombbal...
CPU MTK MT6753 ARM® cortex®-A53™ 1.5GHz
GPU Mali T760 MP2/700MHz
És előrendelésben 270$ ?? A 2/16 os??
Ehh valami nem koser itt -
Goose-T
veterán
És továbbra se feledjük, hogy gyengébb SoC lesz benne! CPU -200MHz, GPU -50%!
-
janaman01
addikt
válasz
Altradan #1837 üzenetére
most akkor tulajdonképpen csak a proci más? mi értelme akkor? , remélem ez nem azt jelenti hogy az m1 re akkor nem jön lalipop
mostanában nagyon nyomják ezt a presale-t.....megy az igényfelmérés ezerrel...
bár a note ból rengeteg fogy..ahogy nézem az oldalakat mindenhol szinte vezeti az eladási listát...
-
Altradan
tag
[link]
Ezt láttátok? -
batai15
félisten
válasz
robi1979 #1834 üzenetére
tegnap kérdeztem ezeket
"Dear Xiaomi Forsale ! I have a question . Meizu m1 note which version to buy? A, C , U or international ?
Tetszik · Hozzászólás · Megosztom
Legnépszerűbb hozzászólások
Béla BataiSzólj hozzá...
Béla Batai i of course. And and when can we expect the next package ?
Tetszik · Válasz · 23 órájaXiaomiforsale.com This is very discussed issue at the moment honestly smile hangulatjel - we are trying to do our best to catch some pieces for EU market, but not sure when we can get some!
Tetszik · 23 órájaXiaomiforsale.com Hi, you can find in our offer just the version A!
Tetszik · Válasz · Tegnap, 16:11" -
robi1979
aktív tag
Valami újabb fejlemény és újabb hír a xiaomiforsz@r készletről? Meddig kell még várni? Honorbuy-t néztem, de ott 39$ a posta...
-
törölt tag
miért applenél vagy samsungnál nem béta teszter vagy? mindenhol az vagy.
honnan tudjuk egyébként hogy neked fontos funkció az, hogy letilthasd meg engedélyezd a számod. franc nem védi, android ahogy a többi is, annak minden nyűgjével és memóriazabáló, mikrolaggoló, helyenként következetlen baromságaival amit a kínaiak helyenként átdolgoztak. pont.
azt meg hogy 20 éve mit tudott egy telefon ne feszegessük. értesítési ledtől két hetes aksiidőn keresztül lenne miről beszélgetni.
ha te szeretnéd letiltani kapcsolóval a számod kijelzését akkor ez nem a neked szánt telefon. én is írtam bugot, azt azóta megoldotta a frissítés. ha fixre akarsz menni kiforrott, bugmentes rendszerre, akkor próbálkozz wp vagy bb vonalon, androidon a htc se talált még ki olyat hogy tökéletes és nem béta teszter vagy. ha nem az os akkor az appok néznek annak...
-
-
zzola
titán
válasz
purpledonkey #1825 üzenetére
Megnéztem, és? Az én kártyámon nem lehet szolgáltatásokat ki/be kapcsolni. Tudom nehéz elfogadnod, de elég vicc kategória, hogy "elfelejtették beletenni" ezt a funkciót. Már egy 20 évvel ezelőtti készülék is tudta ezt az opciót...
A legszebb az egészben, hogy egyesek tűzzel-vassal védik ezt az OS-t és amikor pár hsz-al visszább írtam, hogy nem szeretnék béta teszter lenni mint fél éve a Xiaominál, akkor ilyenekre gondoltam... -
zzola
titán
válasz
cinemazealot #1823 üzenetére
Ezek szerint az ébresztő hangerejének csökkentésére/növelésére - menüből - nincsen lehetőség?
-
zolszi
tag
Sziasztok,
Én az ébresztőnek a csengőhangját szeretném halkabbra állítani. Még a minimális is túl hangos nekem. Azt, hogyan tudom kisebb értékre állítani?
-
batai15
félisten
na kezd pörögni a topik. ez jó dolog.
-
zzola
titán
válasz
purpledonkey #1819 üzenetére
"A hívószám alapértelmezett kijelzésének nincs köze a telefonhoz". Ha le van tiltva a hívószám küldés, akkor 2 módon lehet láttatni:
v1: hívószám elé beütjük a megfelelő karaktereket (*31# azt hiszem)
v2: készülék menüjében bekapcsoljuk a hívószám küldése opciótUtóbbi nyilván nem játszik, az előbbi meg kivitelezhetetlen több száz szám esetén...
Ezt még a második mobilom is tudta, ami egy Nokia 1610-es volt....1996-ban gyártották.Egyébként kösz a rövid bemutatót...
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1812 üzenetére
Neked válaszolok, mert maximálisan egyetértek a véleményeddel, de minden érdeklődőnek szánom:
Egyre töb minden bent van a téma összefoglalójában és a jövőben várhatóan bővülni is fog. A hívószám alapértelmezett kijelzésének nincs köze a telefonhoz, szolgáltatói oldalon dől el, ahogy Blackrulz is linkelte az előbb: [link]
11 év vodafone után váltottam telekom előfizetésre és a hívószám elküldése az új szolgáltatónál is egyből működött. Mint ahogy már előttem említették, a hívószám tiltása, majd újra engedélyezése megoldja a problémát. (privát előfizetés esetében)
Kínai alkalmazásokat gond nélkül el lehet távolítani pl az U romból egy perc alatt, vagy esetleg felteszed az A-t.
Ez a készülék ár/érték arányban véleményem szerint az egyik legjobb jelenleg.
Nálam -és fórumtársak többségénél- probléma nélkül működik hónapok óta. A xiaomiforsale megírta, hogy sajnos hiánycikk a gép egy ideje, sz'al nem bunkóságból nem küldik a megrendelőknek. Mondjuk megértem, hogy az ember várja nagyon. Gondolom válaszukban ők is csak a kínai partner által mondottakat tudják tolmácsolni.
Akinek a hangerővel van esetleg gondja: tárcsázóba beüti az engineer mode kódot: *#*#3646633#*#* és ott a Hardware testing fülön az audio menü alatt ki tudja választani, hogy melyik mode hangerejét szeretné növelni (max 160-as érték) Csak saját felelősségre! miután az eredeti értékeket felírta, hogy azok esetleg visszaállíthatók legyenek!
A 4.2.0.5U rom alapértelmezett audio értékeit -amennyiben valakinek szüksége lesz rá- elmentettem AllTheBest közreműködésével, amit ezúton is köszönök neki!
A FlyMe OS egy -véleményem és tapasztalatom szerint- átgondolt rendszer, tartalmaz sok jó dolgot az alap androiddal ellentétben.
Ez a telefon szerintem elég jól össze van rakva, de senkinek sem kényszer a megvétele. Hibátlan készülék és Brand meg nincs!
Meg tudom érteni, hogy hónapok után már fárasztó ugyanazokra a kérdésekre válaszolni egy végtelen ciklusban, azért is gondoltam, hogy leírok pár dolgot
.
Mindannyian köszönettel tartozunk AllTheBest-nek az eddigi összefoglalóért is!Szóval akinek bejön a gép, az csapjon le rá (források az összefoglalóban vannak), akinek meg nem, az nézzen másikat.[
Nem szoktam regényt írni, de gondoltam jobb tisztázni, hogy ne térjenek már vissza a sokszor ismételt dolgok.
-
-
törölt tag
cégesre meg ahány helyen dolgoztam mindig a szolgáltatói kínálatból kerültek ki a készülékek. de azért az is érdekes hogy a telefonon nem állítasz semmit és megjavul... de mondom lehet hogy régi rom volt, lehet hogy a kínai verzió miatt, nem hiszem hogy ez még mindig gond lenne.
-
törölt tag
és az utolsó furcsaságra is született "megoldás". azért kérdeztem hogy olvastad e tovább.. egyébként kevés embernél jött elő, lehet a kinti romok miatt, nekem a nemzetközivel dobozból kivéve tökéletes volt.
-
zzola
titán
válasz
#56573440 #1811 üzenetére
Nem, hisz ez volt a furcsaságok között az utolsó...
(#1812) AllTheBest
Én pl. vállalati kártyát használok és ott nincsen lehetőség kérni bármit is...bár már azzal is vétettem, hogy androidos eszközben használom a sim-et, kivéve Samsung készülékeket, amelyikben van knox...
Persze én nem ítélem el, hisz nem is használtam, így véleményem sem lehet róla...
-
AllTheBest
őstag
Az ember tud furcsaságokat találni ha elolvassa az összefoglalót. Igen, ez egy hiba, leírtuk... Vagy elfogadod, vagy nézel másik telefont. SENKI nem fogja ráderőltetni. olvass utána mindennek és döntsd el. De tényleg.
Nekem is ez az első kínai telefonom, előtte csak a nagyobb brandek telefonjait hajtottam... Elfogultság nélkül tudom mondani, hogy ennyiért ilyen hardvert és jól összerakott szoftvert és anyagminőséget nehezen lehet találni... Fogadd el, hogy nincs tökéletes telefon ami mindenkinek megfelel.
Egyébként meg szolgáltatódnál lehet kérni, hogy jelezze a számod...(Ennyit a ,,hibáról,,) -
zzola
titán
válasz
AllTheBest #1809 üzenetére
Köszi! Azért találtam furcsaságokat:
"Sajnos Flyme OS-ben nem lehet beállítani, hogy kiírja a számunk, ha hívunk valakit." -
AllTheBest
őstag
Mondhatni bejártam már minden OS-t(iOS, Wp, Firefox, MIUI és egyéb tákolányok) és nálam elég stabil a telefon, nem akad, nem fagy, jól bánik az akksival, nem ragadnak be alkalmazások, ugyan ilyen élményem utoljára nexus 4-nél volt 4.4-es rendszerrel. Bárkinek tudom ajánlani, jól is néz ki(szerintem). Ez az utolsó, hogy pozitívat írok a telefonról, vagy a rendszerről, néha felnézek szerkeszteni az összefoglalót.
További szép napot mindenkinek. -
RGida85
tag
Nektek tiszta a menü hangja fülessel max hangerőn? Nekem kicsi nyikorgások meg susogás hallatszik halkan ha ki be lépek dolgokból. De a kocsiban rákötöm a fejegységre ugyan ez a szitu csak hangosabban mert tudom hanvosítani külön ott. Nekem ez így van mar több mint egy hónapja mióta megvettem, de nem tulajdonítottam nekki jelentőséget mert azt hittem szoftveres hiba, és hátha javítják, de nem sikerült, meg úgyllátomeddig ezt a hhibát senki nem írta eddig úgyhogy lehet egyedi.
-
janaman01
addikt
honorbuyról is 65 e lenne dh l szállitással (2nap) eu ból...ááááá most látom megint hogy felkúszott a dollár...ehhhh az annyukat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest