Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik88
aktív tag
Segítsetek nekem légyszi.
eladtam a telóm és nem tud másik flyme fiókot csinálni mert azt írja a telefon, hogy az én email címemhez már hozzá van rendelve a telefon .. ilyenkor mit lehet csinálni ?
-
Unsign
tag
Opera alatt hogyan kell a cimsorbol linket másolni? Nagy ritkán feljon a copy kis ablak, de a technikára meg nem jöttem rá.
-
judas13
addikt
válasz
AllTheBest #2087 üzenetére
_------------
Unsign
Îgy könnyű, mindennapra más szînben
-
Unsign
tag
válasz
AllTheBest #2086 üzenetére
Van már egy kék (azt pihentetem), de fehéret szeretnék
Amikor használtam, tökéletesnek tűnt nekem. A sorsáról majd még döntök, ha megjött a fehér. -
AllTheBest
őstag
Tegnap részem volt egy laza 6 órás utazásban, ebből 2 és fél órát ment folyamatosan a google maps, 3g-vel, max fényerőn. utána az utazás maradék idejét netezéssel és messengeren történő beszélgetéssel töltöttem, valamint kb 1 óra zenehallgatás volt benne fejhallgatóval, meg pár képet és videót lőttem, mire hazaértem lett 5 óra kijelzőidő és a telefonon még maradt 34%
Összefoglalót ismét átírtam(honorbuy-os részt...)
-
Unsign
tag
Ma délután shipped lett a státusz a xiaomiforsale-en, pedig már letettem róla (el is felejtettem, hogy utánvéttel megrendeltem) Aki rendelt korabban, érdemes ranezni
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2083 üzenetére
nah most már az m1 a téma megint , köszi hogymegnézted
-
-
janaman01
addikt
Na , de ez a tárcsázóba belépés, ugye mutatja az utolsó kontaktot akit hivtam , és vissza gombra bead egy pillanatra valami alkalmazást és kilép, másnál nincs meg?
-
rasky
senior tag
válasz
purpledonkey #2079 üzenetére
szövegbevitel figyelése (jelszavak, adatok, stb...), így inkább le is töröltem, nem adtam neki jogot.
-
judas13
addikt
válasz
purpledonkey #2079 üzenetére
Franko a dizájn
-
rasky
senior tag
válasz
purpledonkey #2077 üzenetére
Köszönet
gravityboxban próbáltam bekapcsolni, de nem sikerült sehogy sem, ezt amint hazaérek feltolom..
-
purpledonkey
tag
harmadik problémára: [link]
telepítés után a kisegítő lehetőségekben bekapcsolod és utána ha nyomsz egy hangerő gombot, akkor ott már külön tudod állítani a hangerő, értesítések és az ébresztő hangerejét. ha nem adná be a hármat egymás alá, akkor a jobb oldali lefelé mutató nyíllal kinyitod a bővebb menüt.
Egy próbát megér. -
rasky
senior tag
Nálam sincs billentyű probléma, anysoftkeyboardot használok. Ami engem idegesít néha szoftver bugot tekintve, az a home gombbal való kilépés, kijelzőfeloldás után egy alkalmazásba belépve első nyomásra sosem lép ki, másodjára rendbe jön és utána rendesen működik elsőre is.
Másik dolog a menürendszer, elég sok minden nem fér ki a bal oldali sáv miatt.
A harmadik pedig a hangerő, jó lenne külön vezérelni csengőhangnál, értesítéseknél is...mert pl ami értesítésnél hangos, csengőhangnál alig hallom...
-
purpledonkey
tag
válasz
#56573440 #2072 üzenetére
timely-t használok ébresztésre és problémamentesen működik. 30 mp-es beúsztatás van állítva és a végén szerintem elég hangos, szóval eddig még mindig felébredtem rá. Sőt még azasszony is, bár olyankor nem vagyunk haverok
Tehát ezért inkább úgy állítom, hogy először a Mi band ébreszt és ha nem koppintok a fejére, akkor 10 perc késleltetéssel jön a timely.
Még nem sikerült elaludnom ezzel a módszerrel. -
törölt tag
válasz
South Velen #2057 üzenetére
gyári i-s volt nekem mall-os rendelésből jött.
" Eleve elég furcsa a flyme-hangerőkezelése."
mondjuk én eleve külső programot használok ébresztésre is
"A gyári bill fagyasztása valóban megoldást jelenthet a random billentyűzetváltogatásra, de a kurzor elhelyezési hiba minden custom billentyűzettel is fennállt"
igen. a gyári fagyasztása minden fórum szerint pont megoldást kínál erre, lásd a "gyárilag" fagyasztott kollégánál is frankón megy.
hogy volt bug az jelentheti azt is hogy a program kezelt valamit gázul, vagy az os, vagy akármi. már nincs
"Igen, a tárcsázó app cseréje megoldást jelenthet, bevallom őszintén nekem ez eszembe se jutott, mert még egyik telefonomnál sem kellett meglépnem"
na ezek után nem fair hogy nekem szólsz be a wp miatt
"Még ma is felforr az agyvizem, ha a lumia 735-re gondolok"
620-at koptattam előtte és a mai napig imádom. korrekt kis rendszer volt a végére, a 10 viszont nem igazán jött át a jelenlegi irány nem tetszett, kellett új telefon, így lett note. csak a helyén kellett kezelni az eszközt és szerethető volt szerintem. de ez véleményes, a tény az az, hogy most kb egy max két bugot tudok az azért annyira nem sok, hugom htc-jével is több van. pedig az 2x többe fájt.
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2069 üzenetére
No akkor megnézem a chrom al (cm browsert használok), és smart keyboard pro t évek óta
judas13: ha jól értelmezem , maradsz te is az m1 nél
-
judas13
addikt
válasz
janaman01 #2048 üzenetére
Alin belüli EU express vonalról lesz...e hétre rendeltem volna meg de 1 hetet várnom kell (a lé miatt sajna) + ki is vártam a note1-2 közötti difiket árban,tudásban...
A másik topikban berakott képre akkor meg lett itt a válasz..
Xaiomival miért is szopatjátok sokan magatokat hetekig a semmire? Menjenek a . .csába hazug szarok!
-
purpledonkey
tag
válasz
janaman01 #2065 üzenetére
swype keyboard-ot használok, mióta megjelent.
Ha arra gondolsz, hogy melyik melyik alkalmazás használata közbeni bevitelre értem, akkor pl a vibernél és a chrome-nál van ilyen mindig. Arra viszont nem emlékeszem, hogy melyik appnál működik rendesen.
Ha van olyan app, amire kíváncsi vagy, akkor szívesen megnézem. -
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #2066 üzenetére
Products €184.24
Discounts €0.00
Gift-wrapping €0.00
Shipping €35.93
Total paid €220.17 -
batai15
félisten
válasz
Lacika2013 #2066 üzenetére
39 dodó-
-
Lacika2013
tag
Honorbuy-rol mennyi a szállítás??
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2063 üzenetére
És melyik alkalmazásban csinálja ezt ?
Egyébként teljesen érthető -
Lacika2013
tag
válasz
namilegyen #2061 üzenetére
Hát lehet az lesz,baszódjanak meg
-
purpledonkey
tag
válasz
janaman01 #2058 üzenetére
Nem biztos, hogy jól értelmezem az előbb emlíett kurzor bugot.
Ez valahogy úgy néz ki nálam, hogy ha egy beírt szó után közvetlenül szeretnék javítani egy előtte lévőt, akkor hiába nyomok a javítandóra, a kurzor nem ugrik oda. Viszont ha az utolső szó után nyomok egy space-t akkor már engedi az előtt lévőkre való ugrást és javítást. Lehet hülyén fogalmaztam -
janaman01
addikt
válasz
namilegyen #2061 üzenetére
Nem 10 es...már csak 6200ft a különbség...
Americanidiot ez fb messenger? Vagy melyik?
-
namilegyen
tag
válasz
Lacika2013 #2054 üzenetére
Én is akkor rendeltem tőlük. Ma töröltettem és megrendeltem Honorbuyról plusz egy tizes de letojom. Xiaomi kapja be.
-
Lacika2013
tag
válasz
janaman01 #2056 üzenetére
a magyar posta 8000-be akarta visszaküldeni.
Aztán egy ismerősöm pont Brno felé vette az utat,gondoltam elvitetem vele.
A megadott számon persze senki sem vette fel a telefont,igy itthon maradt.
A gls 4200-ért elviszi.
A héten még nálam marad,mert lesz egy 3 napos legénybúcsú,azért ott nem ártana megörökíteni a pillanatokat,aztán jöv héten megy vissza. -
janaman01
addikt
válasz
South Velen #2057 üzenetére
Hát nálam nincs kurzorbug..oda rakom ahová nem szégyenlem
-
South Velen
addikt
válasz
#56573440 #2053 üzenetére
i-s rom? tudtommal nem lehet feltenni A/U telefonra.
MX4-en 4.2.8.2A alatt találkoztam azzal a buggal, ami miatt királyul fel se ébredtem. Eleve elég furcsa a flyme-hangerőkezelése.
A messenger grafikai hiba mindkét meizun jelen volt.
A gyári bill fagyasztása valóban megoldást jelenthet a random billentyűzetváltogatásra, de a kurzor elhelyezési hiba minden custom billentyűzettel is fennállt, azt nem oldotta meg semmi. De ha WP-ről jöttél, akkor érthető, hogy nem zavar, ott is megvan ez a kurzorbug, bár ott olyan formában, hogy szavakon belül nem lehet elhelyezni.
Igen, a tárcsázó app cseréje megoldást jelenthet, bevallom őszintén nekem ez eszembe se jutott, mert még egyik telefonomnál sem kellett meglépnem, meg egyébként is akkor már megborul a "flyme-stlye. "
De ha WP-ről jöttél, akkor így is nagyon nagy előrelépés az egész dolog, azt megértem.
Még ma is felforr az agyvizem, ha a lumia 735-re gondolok. Persze nem maga a telefon, hanem a rendszer miatt.
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #2054 üzenetére
Lacika ne idegesiccccsé má fel még nem küldted vissza és rendeltél egy másikat????
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #2052 üzenetére
Nem gondoltam hogy ezeket irod.....
A fent emlitett hibák közül nálam egy sincs meg ( a hiváskijelzést kivéve) a gyari bill nálam alapból fagyasztva,
Én egy igazi bugot veszek észre...a tárcsázót megnyitva, mondjuk mutatja, az utolsó hivott kontaktot ugye...namost ha nyomok egy vissza gombot, van amikor visszalép norm@lisan a tárcsázóhoz, de van mikor bead egy épp futó alkalmazást egy pillanatra(vagy épp random alkalmazást ), és kilép...újra belépve eljátsza ezt egy párszor a vissza gombra...
Főleg akkor tapasztalom mikor sok hivást kezdeményezek , különböző számokra tehát nem egy ugyanazt a személyt hivom többször
Namost lehet hogy pl ez a bug nincs meg az I-s verzióban
És ezt már a második meizu n is tapasztalom... -
Lacika2013
tag
05.09 óta csak várom a xiaomiforsale-rol a telefont,de még mindig csak preparation progress.
Nem hiszem el,hogy ennyire nincs belőle.
Az enyimet vissza se merem küldeni gariztatni,mert tuti nem cserélik,nincs mire.. -
törölt tag
válasz
South Velen #2052 üzenetére
"ahogy tapasztaltam ha levettem valamelyik hangerőt (csengő/média már nem emlékszem melyik) az levette az ébresztő hangját is (ez csak mx4-en tűnt fel)"
i-s romban nekem már 0.4 től biztos jó.
"a messengerben kis grafikai hiba volt"
vélhetően csak volt, nálam semmi hiba nem volt
"régóta nem tudják beletenni, h lehessen állítani mutassa -e a számod a másik félnek (lehet magyarázni, meg meg lehet oldani máshogy - kényelmetlen dolog, de inkább gáz, hogy ilyen alapvető funkciót nem tudnak berakni)"
nem bug hanem funkció hiány. ilyenből nekem is lenne pár az tény
mondjuk én nem hívok soha senkit rejtett számról
"néha visszaállt gyári billentyűzetre az általam telepített google billentyűzetről ok nélkül
kurzort nem tudod akárhova rakni néhány programban, ha pl ki akarsz javítani egy elírást (bármilyen billentyűzettel)"ez ismert hiba, az i-s romban én nem tapasztalom, ott van más billes bug
freezeled a gyárit és onnantól tökéletes. nekem meg az i-sben felcsúszik a bill szinte a kijelző tetejére
"na meg a hiváslistában konkrét időpontok baromi hasznosak lennének, úgy emlékszem csak annyit mutatott, hogy de/du."
egy androidos rendszernél ha a gyári tárcsázó vagy naptár app "cseréje" azért nem egy tragédia szerintem. és továbbra is funkció hiány, ami ellen csak 4 millió app van pont azért hogy legyen választási lehetőség, én wp-ről jöttem és az elsők között rántottam le egy tárcsázót, mert nem győzött meg. bug a billel van és az is egész jól és különösebb tudás nélkül megoldható, ellenben az enyémmel amit nem is ért senki
funkció hiány van, és a nagyobb gond az os "zártsága", de bug nem igazán jött szembe rendszer szinten
-
South Velen
addikt
válasz
#56573440 #2051 üzenetére
Egyik kollégának megírtam privátban, ide is berakom (ezeket az m1 note-tal és az my4-gyel is tapasztaltam, tehát flyme-related bugs):
ahogy tapasztaltam ha levettem valamelyik hangerőt (csengő/média már nem emlékszem melyik) az levette az ébresztő hangját is (ez csak mx4-en tűnt fel)
a messengerben kis grafikai hiba volt
régóta nem tudják beletenni, h lehessen állítani mutassa -e a számod a másik félnek (lehet magyarázni, meg meg lehet oldani máshogy - kényelmetlen dolog, de inkább gáz, hogy ilyen alapvető funkciót nem tudnak berakni)
néha visszaállt gyári billentyűzetre az általam telepített google billentyűzetről ok nélkül
kurzort nem tudod akárhova rakni néhány programban, ha pl ki akarsz javítani egy elírást (bármilyen billentyűzettel)
na meg a hiváslistában konkrét időpontok baromi hasznosak lennének, úgy emlékszem csak annyit mutatott, hogy de/du.
egyébként alapvetően tetszett az m1 note, azért próbáltam be az mx4-et hogy az majd még jobb lesz, meg milyen vagányul néz ki, az viszont szörnyen rossz telefon.
-
törölt tag
válasz
South Velen #2039 üzenetére
de egészen konkrétan milyen bugok? azon túl persze hogy a menüben kb egy menüpont nem látszik teljesen. csak érdekelne, mert nálam elfogulatlanabb ember nem igazán van szerintem, sw oldalon igen sok ponton pont bele tudnék kötni, de mindegyik inkább a hiányzik kategória lenne mint a bug. csak érdekelne hogy a rossz tapasztalatok mit fednek, mert ha a környezetemben szétnézek nekem konkrétan 1 bugom van (ami valamiért elszigetelt, csak nálam jelentkezik és nem igazán értem miért) a többiek meg kb fél évig sorolhatják. najó igazából tudok még egyet ami végülis a rendszer hibája, a külön alsó navigációs sáv ha elrejtésre kapcsolom nem is jön a legtöbb esetben elő, és ezért a billentyűzet nálam kitakarja pl a gyári mailkliens kezelőgombjait, de az is lehet hogy a megszokott bill pozícionálásos bug ez amit már írtam a topikban, és a meizufan-on se válaszolt rá konkrétan senki...
ezen kívül milyen bugok votlak a rendszerben?
-
LewSmith
csendes tag
-
janaman01
addikt
válasz
judas13 #2046 üzenetére
Te is honorbuyról?
Batai15: igen néztem én is...bár nem.is vennék m2, az m2 topikba belinkeltem egy bemitató darab doboz hátulját...nem tudja a B20 at...tulajdonképpen, mivel én 2 simmel használom, vennék pár ezerrel ólcsóbban egy gyenguszabb hardvert, más középső gombbal, ami nem biztos hogy fhd nál előnyt jelent... -
batai15
félisten
egyébként honorbuyon nincs ár feltüntetve az m2-re.
-
interstart
tag
-
LewSmith
csendes tag
válasz
janaman01 #2038 üzenetére
Úgylegyen! Remélem pénteken tényleg kézbe a teló. Bár ha délelőtt jön csak anyukám lesz otthon.
@robi1979 tegnap még jó árban volt és meg is rendeltem!
Products €184.24
Discounts €0.00
Gift-wrapping €0.00
Shipping €35.93
Total paid €220.17Amúgy a honoron van olcsóbb szálítás is csak akkor nem biztos, hogy olyan gyors mint ahogy janaman mondja. Olyankor szerintem érdemes rá kötni azt az 5 vagy hány eurós szállítási biztosítást.
-
bAtt001
addikt
sziasztok, látom a vásárlás ki van mér témázva rendesen, engem inkább az érdekelne hogy akku hogy teljesít? átlagos használat mellett (minimális játék, hetente 20perc, min telefonálás napi 30perc, inkább chat) hogyan teljssít? meg tudja ugrani a nexus 4 siralmas max másfél óráját 3g-n?
-
rasky
senior tag
válasz
cinemazealot #2027 üzenetére
kelendő a cucc...csak nem értem miért beszélnek összevissza, hogy csak 32Gb-os lesz és satöbbi, mondjuk engem nem érint.
-
rasky
senior tag
Akit érdekel xiaomiforsalen van fehér 16-os raktáron.
szerk: már csak volt, hamar elfogyott.
-
törölt tag
válasz
South Velen #2019 üzenetére
az aláírásod alapján lenne egy tippem melyik telefonnak nincs egy bugja se. csak nehogy megtúrjam a topikját aztán kiderüljön hogy azon is android fut
-
törölt tag
válasz
South Velen #2019 üzenetére
Nem inkább, hanem is. De az más téma.
-
törölt tag
válasz
purpledonkey #2016 üzenetére
Az M1 gyermekbetegségei miatt. Félsiker a nagy beharangozáshoz képest, a konkurencia már többet tud, olcsóbban.
SD-kártyahely, univerzálisabb rádiófrekvenciás sávkészletű és valószínűleg energiatakarékosabb hardver, plusz apróságok... Sajnos úgy látom, rádiót ebbe se tettek. Talán a gyártása is olcsóbb, így az ára is olcsóbb lehet, amire vannak jelek - nagy a konkurencia most, nem maradhat el a Meizu, ha ebben az 5,5"-es kategóriában versenyben akar maradni. Márpedig ez mostanra fontos kategória lett. -
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2016 üzenetére
Valami céljuk van, az tuti, nem hülyék...remélem nem az hogy "elássák" az m1 et....
-
janaman01
addikt
válasz
LewSmith #2010 üzenetére
ha eu ból rendelted a héten megkapod , ( ha az a státusz hogy In preparazione Slovenia, akkor ha megkapod a nyomkövetési számot, már aznap a teló is a kezedben lesz
igen úgy látom hogy az m2 még a B20 se támogatja...innentől kezdve marhára nem éri meg az árát,ha valóban marad a 20 dolláros különbség... -
LewSmith
csendes tag
Ma 3 hét után írtam egy levelet a sziaomiforszelnek lesz e cucc. Azt írták nem tudni, bár kapnak majd 32 gigabájtosat csak nem tudják mikor. Erre írtam, hogy szeretném visszakapni a pénzem amit kifizettem kártyával. Kíváncsi vagyok mit válaszolnak. Rendesen visszafizetik e vagy válaszra sem méltatnak, esetleg húzzák majd az időt. Minden esetre nem péjpál volt.
Mérgemben amúgy megrendeltem a hororbuyról ott is in sztokk volt így remélem meg jön legalább amíg visszakapom a pénzem a másiktól. Itt péjpállal fizettem már a biztonság kedvéért.
Szóval most remélem a legjobbakat.
A m2 note meg nekem nagy csalódás az előd tudásához képest még úgy is hogy kevesebbe fog kerülni.
Inkább lehetett volna a neve m1 note 2 vagy m1 not c. Jelezve a kisebb teljesítményt. Így egyáltalán nem tekinthető utódnak hanem csak egy kisebbik öcsikének. -
-
judas13
addikt
válasz
cinemazealot #2006 üzenetére
Pontosan îgy vok ezzel én is!
Remélem napokon belül berendelhetem már nagyon kéne!! -
rasky
senior tag
válasz
cinemazealot #2006 üzenetére
szintúgy, nagyrészt ezért is esett a választás erre a telóra...vagy mindig olyat keresek ami könnyen szerelhető. Honor 6 is szóba jött, de a ragasztott hátlap...már húztam is ki a listáról.
-
rasky
senior tag
válasz
South Velen #2001 üzenetére
papíron...
(#2002) motoflug: kamera ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest