- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RGida85
tag
A facebook chat fejek nekem nem jönnek elő. Nálatok megy?
-
RGida85
tag
Hogy is hívom elő azt a menüt ahol a hangerőt tudom mahinálni? Elfelejtettem és nem találom a fórumban. Valami *#*#.... #*#*
-
Unsign
tag
válasz
madarasz92 #3392 üzenetére
Morelocal.
Talán az nem nagy veszteség, hogy a beállítások menüje marad angol.
-
Goose-T
veterán
válasz
-
madarasz92
őstag
válasz
AllTheBest #3393 üzenetére
Elég szomorú..
nagyon nem vagyok meg elégedve a G2 kevesebb masina volt..
-
AllTheBest
őstag
válasz
Valószínűleg a frissítés nem tartalmazta a magyar nyelvet. Vagy megszokod angollal, vagy visszaraksz egy korábbi rendszert
-
madarasz92
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék van egy M2 note telefonom frissitettem és eltünt róla a magyar nyelv .
Mit tudnék csinálni hogy vissza jöjjön ?
4.5.4A verzió -
Unsign
tag
válasz
RGida85 #3387 üzenetére
Én tegnap raktam fel és valamennyi erzeketlenseg van a széleken. Lehet volt a korábbin is csak nem figyeltem. Úgy lehet észrevenni, hogy nem görget a széleken érintve, de ha belülről indítva megyünk a széle felé és ugy görgetunk, akkor már érzékel. Lehet extra szolgáltatás
-
kidnou
őstag
válasz
namilegyen #3388 üzenetére
Gyárit használom semmi gond vele
-
RGida85
tag
válasz
namilegyen #3386 üzenetére
Nem rossz. Masszívabbnak tűnik a rendszer, talán kicsit gyorsabb is. Nekem olyan mintha lenne egy kis érzéketlenség a kijelző szélén, vagyis mikor gépelek a billentyűzet (swiftkey) szélén a "p" betűt nem mindig tudom beütni.. Igazából jó döntés volt felfrissíteni, csak hiányzik a magyar menü, de szokható. Kb ennyi.
-
namilegyen
tag
Pár sor a lollipopra még nem frissítőknek. A telefon mintha hangosabb lenne. Jobb az automatikus fényerő szabályozás. Az akkuidő ugyanolyan jó. Magyar nyelv nincs. A gyári billentyűzet továbbra is kacat. A Scrollozás valamivel lassabb.Összességében nyugodt váltson mindenki. Én a gyári alap kitkatről váltottam.
-
kidnou
őstag
válasz
namilegyen #3380 üzenetére
Ezért szoktam teljes tárhely törlést csinálni telepítés elött. Programmaradványok tudnak néha érdekes dolgot produkálni
-
Adamis
őstag
válasz
namilegyen #3377 üzenetére
Ha fennálna az a helyzet, ami nekem volt, hogy 4 kB/sec sebességgel töltené, akkor a megoldás a webes felület és az onnani letöltés, mert úgy 400 kilóval jött. Még az sem az igazi, de azért na...
-
RGida85
tag
válasz
namilegyen #3377 üzenetére
koszi. Gorgetes sebesdeget lehet novelni? Idegesitoen lassu...
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3371 üzenetére
komolyan nincs magyar nyelv?
-
kidnou
őstag
válasz
interstart #3365 üzenetére
Reggel felraktam a 4.5.4A helyett a 4.5.6A romot. Messenger chat-fej nem látszik csak az értesítési sávban jelzi hogy van, sőt ha az értesítési sávban rábökök az üzenetre akkor nem megnyitja hanem eltűnik.Az akksi is jobban merül. Egyenlőre más bug nem jött elő
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3371 üzenetére
Nagyon köszi az infót!
Este este frissítem is! -
interstart
tag
válasz
RGida85 #3369 üzenetére
Jól írta a kolléga, én még annyival kiegészíteném, hogy ha a flyme fiók rendesen be van állítva, akkor az is szinkronizál mindent (sms, jegyzetek...stb). Nyilván javaslom, hogy keresd meg a beállítások között a manuális szinkronizálás opciót mind a flyme fiók, mind a google fiók esetében, mert akkor tuti, hogy a legfrissebb adatok le lesznek mentve. Naptárban egyébként van lehetőség külső pl gmail-es fiókot megadni és az azonnal frissül mindig, amikor bejegyzés kerül bele, így nem tűnik el semmi elvileg.
-
Goose-T
veterán
válasz
RGida85 #3367 üzenetére
Mindenképpen be kell ixelned a Clear data opciót a telepítésnél, ha Kitkatről frissítesz Lollipopra. A naptári bejegyzések és a kontaktok ilyenkor is megmaradnak, ha rendesen fel voltak előtte szinkronizálva valamelyik felhőszolgáltatóhoz (legjellemzőbb a Google). U-s ROM-ra mehez az A-s nyugodtan.
-
RGida85
tag
válasz
Na még egy kérdés. U-s rom van most fent. A linken A-s rom van. Mehet?
-
RGida85
tag
válasz
Még egy kérdés. Clearinstallt csináljak? Csak azért mert a naptári bejegyzéseim kellenének és nem tudom hogy úgy megmaradnak-e.
-
RGida85
tag
válasz
Nagyon szépen köszi a felhomályosítást! Úgy fest elvesztem a fórumban... Sok mindenről és persze több tipus is bekavarodott ide, lehet az zavart össze. Na mindegy. Akkor frissítek! :-)
-
interstart
tag
válasz
RGida85 #3364 üzenetére
a 4.5.5A még valóban nem a legjobb, de azt írtam már korábban, hogy a 4.5.5 beta C romtól én nem érzékeltem olyan hibákat, amit előtte. Azóta meg jött egy D verzió + megjelent a frissebb 4.5.6 stabil, nem beta változat, ami mindennapi használatra teljesen jó.
Félreértés ne essen, az összes rom stabil..csak eddig voltak hibák benne. Eddig azért nem javasoltam a váltást, mert mint korábban írtam a 4.5.5A rom az utolsó, amiről van downgrade, azaz visszaváltási lehetőség. Ha ki akarjátok próbálni a romot, tegyétek fel...csak a kamera homályosság meg a képernyő érzéketlenség ami észrevehető probléma...de ezt a 4.5.6A-ban már javították teljesen. Szóval adott a lehetőség a váltásra, ki is lehet próbálni a még hibás verziót...ha nem tetszik a rendszer akkor visszaváltasz, ha tetszik, akkor pedig felteszed a legújabb stabil romot, amiben javítva lettek a hibák. Nekem a 4.5.6A stabil változat van fent...semmi bajom most már nincs vele, mert ami bajom volt, azt javították. Changelog van...tessék elolvasni, benne van minden, vagy a meizufans.eu fórumán lehet olvasgatni a hozzászólásokat, ott úgy is minden probléma előkerül, ha van.
-
RGida85
tag
válasz
interstart #3359 üzenetére
Visszamenőleg mindenki azt irja hogy tele van hibával, főleg a kijelző széle érzéketlensége zavar, meg hogy ezek a romok még beta romok... Attol tudom hogy lehet rá frissiteni, de akkor sem még a kész teljes romok...
-
-
RGida85
tag
Semmi infó a végleges LaliPop-ról? Pont azért vettem anno az m1 note-ot mert olvastam hogy sűrűn jön frissítés, ehez képest szépen betették a sarokba....
-
Adamis
őstag
Sikerült megrepesztenem a kijelzőt, Oscar Wang küldött nekem másikat 31 dolcsiért. Holnap érkezik a javító szett és csinálok egy fotós útmutatót, hátha valakinek szüksége lesz rá!
Coming soon...
-
Kowi84
aktív tag
Közben sikerült fiókot kreálni, de a telefon előző tulajának benne van a Flyme fiókja. Ezt sehogy sem tudom kiirtani?
-
Kowi84
aktív tag
Flyme fiók létrehozásánál a telefonszám beírásánál megjelenik egy piros felkiáltójel. Gondolom a beírt formátum nem megfelelő, de + jelet nem enged beírni... Ezt hogy tudom megoldani, vagy mi lehet a probléma?
-
interstart
tag
No, egy kis figyelmeztető bejegyzés annak, aki 4.5.6A (A-D) romra akar frissíteni, vagy frissített. A meizufans fórumán írták, hogy az említett legújabb beta romról "downgradelni" korábbi pl kitkat verzióra NEM LEHET. Mindenki ennek tudatában frissítsen a legújabb rendszerre.
-
DJosef
őstag
Én nem találom a hívás várakoztatás funkciót (ha hívás közben jön egy másik hívás) vagy nem tudja ezt a flyme?
-
DJosef
őstag
Reggelt Urak!
A beépített email alkalmazás nektek sem működik hotmail fiókkal?
-
lesoma
csendes tag
válasz
interstart #3339 üzenetére
Koszi!
-
interstart
tag
-
rasky
senior tag
Csak ott több az M2-es
morelocale segítségével magyar nyelvűek lesznek az appok, egyedül a beállításokban lévő menüpontok nem.
Az előző kérdésedre válaszolva én az A verziót tenném fel, mert a C az szolgáltatói, az A pedig a meizu "független" romja.
Itt letöltheted: [link] (egy google translate nem árt)
-
DJosef
őstag
Jó estét Urak!
Tegnap megjött végre a Meizu m2 (nem note)
Két kérdésem lenne mindjárt:
A gyári weather alkalmazásában elő lehet csalni budapest várost?
A másik, hogy érdemes e frissíteni 4.5.3.1C-ről 4.5.3.2C-re?
Előre is köszönöm!
Még valami, hogy tudom a helyenként megjelenő kínai betűket eltüntetni?
-
lesoma
csendes tag
Valakinek fent van mar a legujabb beta? Tapasztalata? Erdemes mostmar kitkatrol,lollira valtani?
-
interstart
tag
válasz
leslien #3332 üzenetére
Jó ez, de ugyanaz az érzésem mint a samsungnál, hogy kéthavonta új telefont kell kiadni, alig jött ki az mx5, már itt van a pro változat...akinek meg nincs meg a legújabb kütyü az le van tojva. A Flyme 5 is olyan szépen megjelent, hogy perpill egyik telefonra sem lehet frissíteni, amit most meg lehet venni. Nem szidni akarom őket, de kellett volna egy évben pl az m2, az m2note, meg az MX széria, és akkor az olcsó, középkategória, meg a flagship is megvan. 3 telefon per év és ennyi. 120 telefonra gondolj bele mennyi idő fog jutni a szoftverre..
-
leslien
nagyúr
Meizu-Pro 5 Exynos 7420.. ez már nagyon ott lesz... végre Imx 230 sensort kapott..
-
milapsy
aktív tag
sziasztok flyme fiokomat hogyan tudnám törölni?
-
b.ben
csendes tag
sziasztok, olyan problémám van, hogy a kijelző nem forog el (m1 note) :S pedig be van kapcsolva hogy elforduljon...
valami ötlet? -
GZB01
tag
Sziasztok valaki tudna segíteni abba hogy a telefon miértcsinál életlen képet? Mert fényképezés közben látom a kijelzőn akkor éles de már a galériában nem olyan minőségű .
M1 note 4.5.5A
Nagyon őrűlnék ha sikerülne megoldani -
eladogeppc
veterán
Többnyire ezért kérdezem, mert ilyen volt még korábban: FPS drop
Valaki megtenné, hogy egy hasonló 5-6mp-es videót csinálna ? Köszönöm !
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Ezek szerint már megoldották az M1 Note-on a Low Light Fps Drop problémát ?
Azaz alacsonyabb fényviszonyoknál régen igencsak laggolt a kütyü. Ezért kérdem, mert itt Slow Motion-ban rögzítettek, és nem látom hogy lenne lagg: Tűz -
Magnum_
nagyúr
van olyan köztetek, aki érti a Flyme fiók beállítást?
live.com (outlook) mail címem van, és nem akarja elfogadni, azt írja, hogy nem sikerült befejezni, emailt nem fogad és küld, állandóan jelszót kér, holott jól írtam be és így a kontaktjaimat se szinkronizálja.. így kvázi féltégla.. tudtok segíteni?
azt írja, hogy helytelen felhasználó név vagy jelszó. nem, nem az.
-
interstart
tag
válasz
#56573440 #3314 üzenetére
23.-án jön a Flyme 5, a jelenlegi rendszert széles tömegekben azért adták ki, hogy legyen tesztelve, javítva...igazából nincs értelme más verzióra kiadni, főleg I-s romra nem, mert az európai vásárlókat megölne egy bosszantóan hibás rendszer. Lesz majd frissítés arra is, nyugalom van, ha kész lesz és (talán?) lollipop alatt a rendszer hibáit kijavítva és az 5ös flyme-t ráheggesztve már lesz értelme stabil rendszert kiadni.
Addig is "stay cool"
(utóirat: persze semmit sem tudok garantálni, az a biztos ami változik)
-
lesoma
csendes tag
válasz
interstart #3313 üzenetére
Koszonom!
-
Sondi1986
addikt
Az MX4-en vissza szerettem volna tenni a régi 4.2 mivel az még magyar, de sajna már 3 órája telepít mitévő legyek?
-
törölt tag
válasz
interstart #3313 üzenetére
Ims romok még mindig a kanyarban se.
-
interstart
tag
Changelog és letöltés: [link]
Lényegében egy csomó mindenen javítottak, kamera, wifi, Airplane mód, zenelejátszó, Frissítés miatti problémák...stb.
Egyébként ez egy internal beta verzió, szval belső tesztelésre szánták, valszleg ugyanezzel a verziószámmal lesz stabil változat, ha sikerül minden kitűzött hibát javítani. (vagy más verziószámmal, de végülis a lényeg hogy javítsák amit kell).
A képernyő érzéketlenség asszem javult, de már a történtek után simán be tudom magamnak képzelni, hogy rossz, amikor frissítés előtt is úgy lehetett, mindenesetre egy cseppet úgy érzem, hogy orvosolták a gondot, többek között ezért is ajánlom.
-
lesoma
csendes tag
válasz
interstart #3311 üzenetére
Miket javítottak?
-
interstart
tag
Akit érdekel a dolog, szerintem m1 note esetében érdemes a 4.5.5A ról 4.5.6A ra (teszt verzió) váltani, mert sok hibát már így is javítottak. Clear data nem kell, így az adatok nem törlődnek.
-
Tiensin
csendes tag
válasz
interstart #3303 üzenetére
Sajnos ahogy nézem sima mx4-et már nem árulnak (az újabbak, mint a pro meg az mx5 ) már nekem pont túl nagyok.
-
interstart
tag
válasz
Tiensin #3302 üzenetére
Ha külföldről, akkor csak paypallal fizess és ajánlom a xiaomiforsale.com oldalt. Garanciával lehetnek problémák, de arra kell a paypal nyújtotta védelem. Nekem onnan van az m1 note, bontatlan eredeti terméket küldenek. Honorbuy sem rossz, bár azzal nincs tapasztalatom.
-
Tiensin
csendes tag
Sziasztok!
Meizu termékeket (MX4 főleg) , honnan érdemes rendelni? Visszaolvasva a Honorbuy tűnik szimpatikusnak. Van esetleg alternatívája jelenleg?
Köszönöm a segítségeteket.
-
Adamis
őstag
válasz
Falatkable #3300 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest