- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
Nem tudom hogy van, mert nem nagyon néztem utána, de biztos vagyok benne, hogy vannak erősen fizetős termékek is. És tényleg csak is a program készítők hibája, hogy nincsenek adobe-ok a rendszeren natív támogatásban, de ez abból is adódik hogy ezek ára konvergál a millió forintocskához és ez tényleg ingyenes alternatív platform vagy micsoda és nem igen telik rá senkinek.
(#673) colomb2: Persze, ez világos is, de rengeteg programra is azért van közte.
-
vadkörte
addikt
Így már értem miért szalagos magnó az avatar-od.
Szóval itt dolgozol?(#635) taiji:
Nem jobb, nem rosszabb. Más. Más-más az ablakkezelője mindegyiknek. Az XFCE régebbi, szolídabb erőforrásokkal rendelkező gépekhez optimalizált, a KDE úgy vettem észre "látványspecifikus"
Egyébként ez sem Manjaro specifikus, ugyígy megvannak ezek a Debian vonalon is.
A laptopomon próbáltam Ubuntu-t Unity-vel. Egyfolytában 60-70°C-os járt szerencsétlen. Üresjáratban is...
Volt rajt Mint Mate felülettel. Ez szolídabb volt, de még mindig forrófejű volt a szentem és akadozott is. (pedig az még Gnome 2 volt, nem 3)
Az XFCE-vel 30°C-os is volt már, közben a Firefox ment 8-10 tabbal... -
Nem tudom te milyen belső elhárító vagy itt a PH-n, de ha a saját dolgaiddal tudsz foglalkozni, én inkább azt javasolnám!
Minek alapján írod, hogy a PH-n is elkerülöm a díjfizetést?
Amúgy is mindenki találkozhat a kéréssel, hogy kapcsolja ki a blokkolót, anno még a Kezdő topik Témához kapcsolódó anyagok közé is beraktam az erről szóló írást. Amúgy meg tényleg nem sok közöd van hozzá, milyen infókat honnan szedek össze, de hírportálokat kerülöm, a szakmai oldalakon meg ki szoktam kapcsolni az uBlock-ot.
Szándékosan elkerülöd -ez már tényleg olyan minősítés volt, mint ha lopnék valamit valakitől.....
-
Apollyon
Korrektor
Pedig ha tudnád...
Egyébként 2012-2013-ban én is Manjaroztam, akkor még nem volt túl kiforrott a disztró mögötti csapat. Egy TP500-zal toltam, néha wifivel, és ott tapasztaltam nagyjából ugyanezt, amit te. Pedig ez a modell már jópár éve opensource hw. 11-es csatornán használtam a wifit, nem tetszett neki, átállítottam 7 vagy 8-ra, egyből felcsatlakozott. Ez ugyan nem jelenti azt, hogy nálad is feltétlenül ez lenne a probléma. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Annyiban nem közönséges, hogy abból a cuccból 4 hardver verzió létezik ugyanazon a néven, abból kettő Atheros, 2 pedig Realtek chippel. Itt most valószínűleg kifogtad azt a kombinációt, aminek valami driveres gondja van Linux alatt.
Azt még érdemes lenne megnézni, hogy egy normál, nem telefonról osztott wifire fel tudsz-e menni, ha van a közelben. -
Dave™
nagyúr
Szerintem nincs rendesen támogatva alapból (a kernelben), lehet érdemes lenne külön feltenni a driverét. Keress rá a típusra + arch linux és találsz rá leírást.
taiji: alternatívák (nézd a platformok között a linuxot)
vadkörte: szerintem jobb LTS-en maradni (ha nincs szükség az újabbra pl. valami hardver miatt), a figyelmeztetés eltűnik pár alkalom után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest