- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Épp ezen ment a vita nemrég, akkor már ketten vagyunk, akik egykutyának gondolják.
(#629) Dave™
Ez a reklámblokkoló analógia, ha lehet, még rosszabb, mint az előző félrecsúszott összehasonlítás. Reklámblokkolót azért használok, mert valamire egyáltalán nem vagyok kíváncsi (quasi nem direkt díjfizetést kerülök el vele), a spotifynál viszont kifejezetten a programot akarom használni úgy, hogy nem akarok fizetni külön érte - már aki használja ezt a kiegészítőt. Engem is zavarnak a reklámok a spotifyban, a próbahónap után gondolkodtam is az előfizetésen, de annyira nem volt lényeges, millió zenei forrás van még úton útfélen.
-
Skullwipe
senior tag
Á én arra gondolok, hogy a használt szenzor és annak implementációja és fw-je határozza meg az egeret, most hagyjuk a formát, anyag minőséget, vezeték, stb. témát.
De mondok egy érdekeset, és ezt nem tudom mi határozza meg. Szóval tudva levő, hogy zowie-nál javítottak a kapcsolási delayen idővel, és nekem még az a revisiom van aminél elvileg elég nagy ez az érték, de valójában ezt te sose érzed meg, hiszen töredék másodpercről van szó, nagyon picike érték. Na, de a lényeg, hogy youtube w10-en elég hatalmas delay-el reagál egér bal klikkre, fura, mert billentyűzeten fogjuk rá, hogy azonnal megy (nem vagyok villám, de látványos a különbség). Na de Mint-en ugyan ez van, csak annyi a különbség, hogy az egér is gyors reagálású... hoppá. Nagyon érdekes jelenség. Szerintem valamilyen rejtett beállítás lehet ablakosban hogy ez így működik (vagy szokásos, kikerülhettlen dolog a rendszer magjában), mivel Mint-en kiiktattam azokat a tényezőket amik a gyenge szenzorokat segítik. Már rég mondani akartam csak így érdekességből.
-
Degeczi
nagyúr
Pontosan ezt tettem, saját és ismerősök gépén is - de valljuk meg, ez nagyon nem felhasználóbarát megoldás (amit ráadásul az egértípusokhoz kell igazítani, hiszen ahány egér, annyi azonosító)
Nem szeretem a KDE-t, de míg ott ez egyetlen kattintással megoldható (és Gnome3 alatt sem sokkal nehezebb), Cinnamonban nincs rá mód, ez elég objektív tény.
-
-
Dave™
nagyúr
A Win7-es gépnek elég annyi is, Linux VM-eknek (asztali környezettel) többet adok, de az ilyen appliance jellegű dolgoknak szintén elég 0,5-1GB. Egyik gépemben sincs forrasztva, tehát a bővítés lehetősége megvan, de még sosem bizonyult kevésnek, meg marha drága is, így elég a 8GB. Nálad mi viszi el?
(pillanatra furcsán festettek a számok, aztán észrevettem hogy elcsúszott
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Számítógép építést vállalok - Több, mint 80 sikeres gép tapasztalattal
- Elegoo Neptune 4 pro
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest