Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Skullwipe #674 üzenetére
Persze, tényleg a szoftverkészítők hibája. Ez van.
De a milliós tételtől nagyon messze van. Pár dolláros havi előfizetésért kapsz mindent. Adobe termékeket, Microsoft termékeket, már Pro Toolst is, sőt Creo is van havi párszázért. Egyedül talán Corel nincs havi előfizetésben a számottevő szoftverek közül, de azt hiszem, ők is tervezik.
-
válasz
ubyegon2 #630 üzenetére
Reklámblokkolót azért használok, mert valamire egyáltalán nem vagyok kíváncsi
Akkor tökéletes az analógia. Szándékosan elkerülöd a prohardver lapjain is a díjfizetést, ingyenes olvasás csak reklámok mellett engedélyezett. És igaz ez az összes elektonikus lap, magazin és folyóirat oldalaira is. -
Mindegy nem baj, pénteken végre bekötik a drótos internetet nálam, addig most pihentetem a kérdést, akkor visszatérek rá.
(#322) Apollyon
Persze, direkt eltököltem órákat, hogy keressek valamit, ami nem megy linuxon, utána elmentem bolta, és megvettem, hogy itt verhessem magam a földhöz. Pontosan ezt csináltam, most jól lebuktam. Meg amúgyis gyíkember vagyok, ez nyilvánvaló. -
Nekifutottam, kíváncsivá tett, hogy milyen mostanában egy asztali linux. Telepítés oké, aztán első indításkor koppantam a falon, mivel nem csatlakozik a TL-WN822N usb wifi modullal. Látja a routert (telefon), de nem tud felcsatlakozni rá. Próbálkoztam WPA-PSK és titkosítatlan módban is, de semmi. Csak pörög, fél-egy percig, aztán mindenféle hibaüzenet nélkül eldobja. Ötlet?
-
ha OEM, adott hardverre szól, virtuális gépre nem érvényes
Ez hatalmas tévedés. Egy OEM licenc egy adott gépen egy idejűleg egy példány futtatására jogosít, függetlenül attól, hogy hány réteg van a rendszer és a hardver között. Tehát feltehetsz belőle egyet fő rendszernek, és mellette egyet linux alá virtuálisba, mivel sosem futtatod őket párhuzamosan, mindkettő jogszerűen van használatban. De Win gazda alatt egy Win vendég egyidejű futtatása egyazon licenccel nem megfelelő licenszelés (hacsak nem windows server licencről beszélünk). De több (a példában kettő) oem licenc együtt megfelelő erre a struktúrára is. -
Mi az istennyiláért nem sikerült 20 év alatt (1997-ben raktam először Red Hat 4-et) készíteni egy nyomorult grafikus lemezkezelő alkalmazást? Emlékszem, már a Corel Linuxnak is voltak ilyen irányú próbálkozásai 80% sikerrel. Szerveren teljesen oké, hogy mai napig néha kalapálni kell ezt-azt, de a mountra még a Webmin is full grafikus megoldást kínál szerverkörnyezetben. Egyszerű dolgokat még a szerveren sem szeret senki konzolban mókolni. Azért akárhogyis, ez egy nagy, csúnya, szőrös feketepont Lubuntunak (Manjaro hogy áll ezzel?)
Linuxnál beszédes fájlnevekkel az a baj, hogy /etc/.../xxx.conf fájlból találsz 23 egyforma nevűt különböző könyvtárak alatt, amik összevissza öröklik egymást, és hajrá kihámozni, hogy épp ki nyer. Kedvenc szórakozásom linux alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest