- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Köszi-köszi.
-
Syl
nagyúr
Még egy kérdés: Manjaronak kell külön swap partíció? Mert ugye az új Ubuntuk már fájlba szveppelnek.
Tekintsünk el a 4 giga ram felett nem kell swap mantrától(#541) Dave™
De ez pont a parancssoros verzió, amihez nem fűlik a fogam. Nem a terminal zavar, hanem a cfg fájl hegesztése. Abban nem tudok normális sorrendet csinálni, felesleges tételeket kivenni, átnevezni stb. [link]
-
Syl
nagyúr
Grubot mivel lehet szerkeszteni? Mármint grafikusan, a parancssoros hegesztés nem érdekel.
Ubuntu/Mint alatt mindig a Grub Customizert használtam a menü testreszabására, de olyat olvastam, hogy Manjaro/KDE alatt nem működik megfelelően. -
Syl
nagyúr
Jól emlékszel a problémámra. (A minap Kapitány csípős megjegyzésére szándékosan nem reagáltam, pedig rólam beszélt) Ez a bemutatód nagy kedvet csinált a próbához. A következő alkalommal ezt a disztribúciót fogom kipróbálni. Pár éve Manjaroval már úgyis volt egy pár hónapos szeánszom (ott az XFCE vs. Intel HD tearing volt a legnagyobb bajom)
Apropó. Az egérgyorsítás mennyire agresszív Manjaron? Mert Ubuntu(származékoko)n nagyon rühellem. Még az OSX-en sem szeretem az egérkezelést. Ezért végzem a munkámat inkább Win10-en.
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
Már bocsi, de aki fel tud telepíteni egy windowst, az a Linuxszal is elboldogul. Ha nincs extrém hardver a gépben, akkor 'just works". Ha meg hegeszteni kell, akkor ott a gugli, de ez ugyanúgy windowsnál is megvan. Senki nem születik Win tudással, csak erről sokan szeretnek megfeledkezni. Azt is meg kellett tanulni. Persze winhez ott a szomszéd pistike és majd ő megmutatja, linuxnál meg általában olvasni kell. Oh, my... Olvasni...
A mai világban pont hogy alternatíva a linux. Ezt bizonyítja az is, hogy az átlag ember a telefonján intéz sok mindent. És az nem windows. Böngésző legyen, meg fosbúk, kép/videó piszkáló oszt jónapot.
Én is húszon éve dolgozom windowszal, ebből sok évig hivatalos MS bétatesztelő is voltam, és mégsem jelent problémát a linuxozás. Próbálgattam, olvastam, gugliztam, fórumoztam és megy. A kifogás csak nyafogás.
Nyilván a munkámat (DTP) nem tudom rajta elvégezni, ezért van Win10 valamint Macbook.
-
Syl
nagyúr
Már sokszor és sok helyen leírtam nyűgjeimet a KDE-vel, de attól függetlenül nagyon örülök az írásnak! Nagyszerű!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 GPS+LTE 41mm
- Asus ROG Strix G713PI 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest