Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Ezen ne búslakodjatok, a kolléga problémáját én is megnéztem és azért nem javasoltam neki másik disztrót, mert ugyanez a helyzet állt volna elő a híresen mindent felismerő Linux Mint-nél is.
Sajnos wifi stick-ek terén van ilyen a Linux-nél, persze a múltkor rákerestem, hát voltak elég fura egzotikus ketyerék is wifi stick dongle meg egyén névvel. Próbáljatok ki egy Debiant, na ott aztán valóban sok drivert úgy kell összevadászni, ha nincs fenn a non-free fw repo.Pár disztrót próbáltam már és elhiheted, a Manjaro nagyon jól áll e téren is. Biztosan létezik olyan oprendszer, ami minden létező hardvert felismer, a 20 évvel ezelőtt gyártottat és a jövő hónapban kijövő eszközt is. De ez nem a Manjaro és nem is az itt lévő néhány disztró.
(#354) zoltanz
Épp tisztogatom a kenyérpirítómat......de ha nem fog rajta működni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos wifi stick-ek terén van ilyen a Linux-nél, persze a múltkor rákerestem, hát voltak elég fura egzotikus ketyerék is wifi stick dongle meg egyén névvel. Próbáljatok ki egy Debiant, na ott aztán valóban sok drivert úgy kell összevadászni, ha nincs fenn a non-free fw repo.