- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Mind1 mire készül el (patika állapotú D802 G2-t (2GB RAM , 32GB ROM) beszereztem másodlagos telefonnak, 6.0.1 már rajta is van és jó kis telefon
)... telefonba mondták, ha a javítás költsége meghaladja az értékét, akkor csereutalványt adnak.... pff. mondom neki, hogy kétlem én, hogy arra lenne szűkség... csak szoftver csere (jobb esetben) és memó kártya csati/foglalat csere, töltőkábel csere (kb. ennyi) és ezek nem olyan költséges dolgok, hogy cserélni kelljen....
Én felküldöm a teljes csomagot, ahogy vettem (eredeti számla/doboz, battery, töltő adapter+kábel , bontatlan QuadBeat 3 füles , dokuk , stb... mindent és egy dokut is küldök a csomagban, IMEI szám szerint, tel. megnevezés, szoftver verzió , tartozékok, doboza (állapot szerint mindent) és külön az elérhetőségi adataim is le vannak írva, (nyomtatva , aláírva, dátum, stb..) és eredetit küldöm, másolat nálam marad (és ez is jelölve van *-ozott rész) stb..stb..
(így a tuti és korrekt) ... szeretném visszakapni azt és ahogy elküldtem minimum.
(#4151) stemplar07: Mindenképp megírom majd, mi a helyzet vele..
Futárt sem rendeltem még meg, de a csomagot már össze készítettem, majd Kedden jön érte a Futár előre láthatólag.L
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Update 08.25. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest