- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Az állítható, hogy ha töltök le valamit, akkor kiválaszthassam, hogy hova töltse?
-
KPistike
aktív tag
válasz
KPistike #3098 üzenetére
Bár szerkesztettem az előző hszt, abból kifelejtettem - és lejárt a szerkesztési időm -, hogy a Nexus 7 hasonló regisztrációja, mint ami LG Magyarország honlapján adott, az Asus Magyarország szerverén lehetséges.
Más Nexus modellek más gyártótól kerültek ki, ahogy LG is képviselteti magát e gyártók közt több modellel, de azok frissítése független a gyártótól - azok itt érhetőek el, és OTA módszerrel is a linkelt szerverről töltik a készülékek.
Valamint gépelési hibát is vétettem, 5.1.1 (LMY47V) volt az utolsó verzió, amit kedvelt Asus tabletem még megkapott. -
KPistike
aktív tag
Üdv!
"Az a furcsa, hogy a 6.0-ás Androidnál nem ment az OTA, most meg azonnal lejött OTA-n a V20b frissítés. Közben pedig csak annyi történt, hogy regisztráltam a készüléket az LG Magyarország weboldalán.
Ha nem emiatt, akkor mégis mitől került be a telefonom az LG FOTA rendszerébe?...
Vagy ha nincs benne az LG FOTA rendszerében a telefon, akkor mitől kezdett el működni az OTA update?"Sajnos, még nem rendelkezem V10-zel, csak G4-re tettem szert a szolgáltatói ajánlat csábításának engedve - ahogy Te is mérlegelted G4 beszerzését anno -, így tapasztalati példát csak arról tudok felhozni.
De az általam kikövetkeztetett ok: a mostani frissítés terjesztési metódusában a Te készüléked hamar sorra került a felelős szervernél.
Az LG Magyarország rendszerében történő regisztrálás csak annyit fed le, hogy az adott V10 készülék adataihoz rendelted hozzá Magadat, mint aktuális használóját a telefonnak. Gyakorlatilag a regisztrálás során készítesz egy LG fiókot a saját adataiddal - ahogy Google-nél. Ennek nincs köze az OTA terjesztéshez - már csak azért sem, mert abban a fiókban a G4 adatainál lévő Szoftverfrissítés csak egy útmutatót tartalmaz arról, hogyan lehet a készüléken frissítést kezdeményezni - azt sem jeleníti meg, milyen verzió van telepítve a készülékre.
Nekem ez a fiók akkor lett létrehozva, mikor egy M2452DP-Z Personal TV-t vettem (2012 júniusában), a pár hónappal később beszerzett optikai meghajtót is ahhoz a fiókhoz adhattam. Új készülékként már a G4 került be, de május 10-én az átvett készüléket kicsomagolva még Google fiókot sem adtam meg, már jelezte, hogy frissítene 6.0-ra, amit röpke 20 perc alatt meg is tett (tény, már februárban kijött e frissítés, majd negyed évvel később kisebbségben voltam már új tulajdonosi szerepben - ezért a kevéssé terhelt szerver rögvest sort kerített a készülékemre). Az LG szerverén lévő fiókhoz csak másnap, ebédszünetben adtam meg G4 adatait, és beszerzési forrását.Szerk.: Sajnos, csak 2010-től lett szerencsém Android rendszerű készüléket birtokolni - igaz, abban még nem volt megoldott az OTA frissítés, ilyen modell csak Nexus 7 volt nálam. Nexus esetében pedig Google szerverei terítik az új verziókat, vagy verzión belüli frissítéseket, és ott is volt eltérés a készülékeken bekövetkező jelzésben - Kollégám ugyanolyan Nexus 7 példánya csak egy hónappal később kapta a jelzést 5.1.2-ről, mint ahogy nálam települt.
-
E2E4
aktív tag
válasz
Ixion77 #3092 üzenetére
"valószínűleg úgy 16000mAh-s, ahogy itt már 50000-es"
Ezért is írtam azt, hogy: - elméletileg - 16-szor is fel lehetne tölteni a V10 akkumulátorát
Tehát elméletileg.Amúgy ilyenem van, 20.000 mAh-s, és megvagyok elégedve vele. (Pontos kapacitást nem sikerült meghatároznom, de ha egy töltéssel a powerbank 2-3-szor feltölti a V10 akkumulátorát, már megérte azt a kis pénzt érte.)
(#3096) OPiiPO
Az a furcsa, hogy a 6.0-ás Androidnál nem ment az OTA, most meg azonnal lejött OTA-n a V20b frissítés. Közben pedig csak annyi történt, hogy regisztráltam a készüléket az LG Magyarország weboldalán.Ha nem emiatt, akkor mégis mitől került be a telefonom az LG FOTA rendszerébe?...
Vagy ha nincs benne az LG FOTA rendszerében a telefon, akkor mitől kezdett el működni az OTA update? -
MaxxDamage
félisten
Már berendelve (külön és olcsóbban)
Amúgy van PowerBank a birtokomba amit nem igazán használok kiPárszor már használtam telefon és BT füles töltésre is, de még csak lemerülés közelébe sincs.
Számomra a + battery és egy olyan töltő jobban kivitelezhető (csak egy battery csere és megint full töltöttség alatt a telefon!)Ez a PowerBank van nekem (igazi túlélő darab!)
L
-
Most először sikerült egy 4,5órás sot, 16% kraft maradt még a telóban. Lehet az új patch miatt lett jobb az akkukezelés?
-
Ixion77
addikt
Szerintem hiába 2.1A a töltőáram ha a QC2-t nem támogatja.
Valamint az amit linkeltél valószínűleg úgy 16000mAh-s, ahogy itt már 50000-es -
E2E4
aktív tag
Biztos nem?
Akkor mégis mi lehet az oka annak, hogy amikor megvettem, és még nem volt beregisztrálva az LG-nél, az Istennek sem tudtam OTA-n leszedni a 6.0-ás Android rendszert, pedig hetekig csekkolgattam, most meg azonnal lejött a legfrissebb upate (V20b)? (Persze USB-s összeköttetéssel azonnal upgradelhetem az OS-t.)Neked a 6.0-ás Android is lejött OTA?
(#3088) luimapeiz
Hát... Ennyi pénzért (10.500 HUF) már lehet kapni jó ötször akkora elektromos kapacitású powerbankot, (pl. ezt itt) ráadásul simán kifutja három darab is.
Azzal a három powerbank-al pedig már - elméletileg - 16-szor is fel lehetne tölteni a V10 akkumulátorát, gyorstöltő üzemmódban, (2,1 A töltőáram!) ami ráadásul nem is venne igénybe sok időt. (5%-ról 100%-ra tölteni maximum 80 perc.) Emellett, a lemerült akkumulátorra csatlakoztatott powerbank töltése alatt, a V10 simán tovább használható, ha nem probléma a powerbank plusz tömege.
Sőt, vannak szituációk – és erről korábban már írtam a fórumon – ahol csak powerbank használható. Gyakorlati példa: Endomondo műholdas útvonal rögzítése.Persze tény, hogy ez a gyári akku pakk rendkívül elegáns.
(Csak véleményem szerint ár/érték arányban nem olyan ütős, mint a V10.)[ Módosította: Karma ]
-
Sziasztok!
Gondolkodom, egy V10-es beszerzésén, és azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a 6.0-s frissítés óta a felület átvette a G5 UI stílust, vagy maradt olyan mint ami pl. G4-nél volt (app drawer, ikontémák, hátterek, stb.) Előre is köszönöm a válaszokat!
-
psg5
veterán
Mindenkinek megjött a frissítés? Nekem 22.-ei az utolsó ,de azóta asszonya,hogy a legfrissebbet használom. V20a
-
GoneTom
tag
válasz
MaxxDamage #3084 üzenetére
Szia,
esetleg linket tudsz küldeni, hogy honnan rendeled, akár privátban is?
Előre is köszi!
-
.:Ádám:.
tag
válasz
MaxxDamage #3078 üzenetére
Szerintem félre értetted.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Bodagreg #3083 üzenetére
Update megvolt, pótakksi lehet ma meg is lesz rendelve "Ireland"-ból...
"LG V10 Power Pack" ami tartalmaz egy batteryt+töltőt és csak 28.99GBP + 10GBP ~ 29.99GBP és 5-7 munkanapot ír (Europe Union) szállításra , kábel az nem tartozéka a csomagnak, ez is írva vagyon(az nem is kell) Eredeti és 100% új , bontatlan - ez itt MO.-n amúgy miért nem kapható!?
L
-
Bodagreg
csendes tag
Ez az Update fixálta a timelapse problémám (5 perc után leállt Full HD-ban is), ugyhogy végre teljes értékü a telefonom
Aki azon gondolkodik, hogy szerezzen be pótakksit töltövel, csak ajánlani tudom: nekem plusz 2 akksim van, valamint töltö dobozka, így aggodalom nélkül tudok szinte bármennyit videozni fotozni és végre timelaps-elniBeszereztem egy gyári tokot is bontatlanul 20 Euroért, nagyon elegáns darab, a hátulja ennek is gumírozott.
Az elölap viszont csillogó plasztik, ami ugye ujjlenyomatmágnes.. Káváncsi leszek mennyire lesz hajlamos a karcosodásra. -
E2E4
aktív tag
V20b majd ezek szerint jön a következő frissítéssel vagy azt valahol manuálisan kell telepíteni? Most kicsit zavarban vagyok,hogy a V20b is Otán jön-e.
Ez most komoly?
Már egy páran leírtuk, hogy a V20b jön OTA-n. (Ezért volt az örömködés - részemről is.
)
(#3075) psg5 és (#3076) luimapeiz !
Mivel a V20b mérete 311,8 MB, így nem egy kis light-pakk... Mindenképpen ajánlott feltenni, mivel - ahogy azt s4tch fórumtárs itt írta - egy komoly Androidos sebezhetőség van benne javítva!
Frissítés lehet:
1. OTA, ami jöhet:
a.) Manuálisan
b.) A megadott módon a telefon rákeresésével.2. vezetékes összeköttetéssel: az LG Bridge-n keresztül, USB-s kábel összeköttetéssel.
Mindezekről már többször szó volt a fórumon, s természetesen a téma-összefoglalóban is le van írva.
(#3077) .:Ádám:.
A kép poén bejön.Még Jean-Luc Picard-nak is a V10 jön be! (Többet már nem szeretnék erről írni, mert már kifejtettem többször. A V20-al sikerült az LG-nek a V10 sikerét elbaltázni. Ennyi.
)
-
tag
-
MaxxDamage
félisten
Jó használatot kívánok!
Engem kicsit zavart az a 2 jack dugalj is a telefonba + füles csati...ezért is vettem inkább 64 Ohm +-10% fülest!Más:
Most néztem telefon szoftver Updatet és van télyleg elérhető 311MB-os Update hmmmm...ezt mennyire érdemes felrakni? Jelenlegi rendszerrel is meg vagyok elégedve...!L
-
E2E4
aktív tag
5 hozzászólással feljebb írtam le.
A megadott helyen rátapizol, s ekkor elkezdi keresni OTA a frissítést, s ha talál, kiírja, és lehet frissíteni.
(Szerencsésebbeknek meg magától jelzi, hogy OTA frissítés lesz.)Ami nem kábeles, az OTA.
Volt egy furcsaság: kikapcsoltam az elején a hangadást, de ma újra lett hang bill.érintésekor...az mitől?
Mert újra bekapcsoltad?Ilyen amúgy nekem is előfordult már vagy 1-2 alkalommal. Nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet: ismét levettem a hangot, oszt' jó napot. Az ok ismeretlen, de mivel szerintem ez egy nagyon alacsony prioritású probléma, nem is néztem utána. Lehet, hogy ezt is javították a V20b operációs rendszer verzióban.
(#3073) Arween
Nem. Az 1 SIM-esnél és a 2 SIM-esnél is ugyanott van az NFC és a QI tekercs csatlakozója. (Erre utaltam a téma-összefoglalóban is.) -
psg5
veterán
Azt hol nézitek hogy OTA ? Vagyis hol látom az OTA-t? Az ok hogy ha vezetek nélkül telepedett 6.0akkor valszeg azon keresztűé, de hol tudom megnézni,hogy most azon van-r frissites?
Volt egy furcsaság: kikapcsoltam az elején a hangadást, de ma újra lett hang bill.érintésekor...az mitől?
-
Arween
senior tag
dual sim-es verziónál v20c-s a szoftver gondolom akkor mi most nem kapunk semmit
Ma megjött a Nilkin H+ fóliám nagyon igényes,és valóban sok fólia van a kamerához isFeltettem volt para nehogy elrontsam,de szuperül sikerült.
És ma jött meg luimapeiz fórumtárstól az indexer és 150 ohmos impedancia adapter,ez is patentul működik kisebb halláskárosodást kaptam mert a hangerő jól fel volt tolva ez meg még dobott rajta egy keveset -
E2E4
aktív tag
válasz
GoneTom #3064 üzenetére
Regisztráltad már a telefonodat az LG Magyarországnál a weblapon?
Van egy olyan sejtelmem, hogy - ahogyan azt fentebb írtam - ha ezt megteszed, akkor a te telefonod is bekerülhet az LG FOTA rendszerébe, és akkor kaphatsz operációs rendszer frissítéseket OTA.
Regisztrálj, majd később próbáld meg frissíteni a V10-edet OTA. (Beállítások / Általános / A telefonról / Frisstési/App központ / Szoftverfrissítés / Frissítés ellenőrzése)
-
E2E4
aktív tag
válasz
joco1977 #3060 üzenetére
+1
És megy OTA!
Másnak is megy?Pedig a V10-em nincs is az LG FOTA rendszerében regisztrálva, és így Android Android 5.1.1-ről sem ment anno a 6.0-ra OTA, csak USB kábelen.
Ha most a garancia miatti regisztráció miatt betették a telómat az LG FOTA rendszerébe, akkor hatalmas pacsi az LG-nek.(Alapból USB kábelen próbáltam volna, de megint csak szembesülhettem azzal, hogy kellene több mint 6 GB szabad tárhely a C partíción... Windowst újrarakni meg "belakni" valahogy nincs nagy kedvem és egy teljes napot sem ba... balalajkáznék el rá.
)
A téma-összefoglalóban is frissítettem a legújabb Android verziót V20a-ról V20b-re.
Javaslom, hogy aki még nem tette meg, az frissítse a V10-ét. -
Ixion77
addikt
Most jött egy OTA update (V20b-AUG-17-2016). Állítólag biztonsági frissítéseket, és "további telefon használhatósági és funkcionalitási javításokat" tartalmaz. Települt vagy 15 percig, aztán rögtön rájött 6 másik programra is a frissülhetnék... (Waze, Google Drive, G.Translate, Youtube, Swiftkey, stb.)
Android ver: 6.0
Android security patch level: 2016-08-01
Kernel version: 3.10.84
Build number: MRA58K
Én egyelőre nem vettem észre változást. -
saddybaddy
tag
Ilyen is van ha valaki annyira bőr hátlapot akar.
-
s4tch
veterán
Hardveres hiányosságokról írsz, miközben erről szó sincs. A xiaomik általában licencköltség miatt nem jönnek B20 sávval, ettől még némelyiknél szoftveresen lehet engedélyezni a frekit. Telefonokról van szó, nyilván engem nem bántottál meg.
A Redmi 3 Note bend tesztje kb. másfél hónapja jött ki, te a Mi5-re gondolhatsz, az tényleg botrány volt.
A miuihu/xiaomi.eu romokban egyébként nincsenek kínai karakterek, amelyikre van fordítás, ott minden gyári app angol/magyar, illetve már a módosításmentes ('global') romokban is szépen lassan előfordul a magyar nyelv. Ha valami miatt kerülni kell a xiaomit, az a garancia helyzete - bár az itthon forgalomba kerülő telefonokra egyes hazai forgalmazók saját kockázatukra ezt is megoldják.
Nem offolnám szét a topikot, a lényeg, hogy rengeteg a tévhit a kínaiakkal szemben. Nálunk a családban is beváltak, és ha a Mi Note Próban lenne SD foglalat, már rég megvettem volna. Vicc áron kapsz kulturált audio alrendszert... Nincs tökéletes telefon, mindegyikben elég könnyű hibákat találni, de az kétségtelen, hogy számos kínai telefon az áráért rengeteget ad.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
littleshagy #3054 üzenetére
Semmi negatív tapasztalat, csak mégis egy bőr jobban festene rajt!
Verus is minőségi anyag, jó megjelenés...stb..L
-
littleshagy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #3051 üzenetére
Verus tokon sokat gondolkodtam én is és lehet, hogy lesz még olyan is, mert hosszú távra tervezek ezzel a "kis csodával"
Nálad miért került le a telefonról? Van valami negatív tapasztalat vele?Nekem is kellene majd plusz aksi, úgy hogy az a következő projekt (lehet, hogy ez)
-
littleshagy
csendes tag
Kijelzőm még mindig törött. Buelbird.b -vel elkezdtem levelezni és mondta, hogy ma küld majd árat.
Elég hosszú és kalandos volt az eddigi utam, lévén, hogy fontos lenne nekem a számla és mindenki vagy számla nélkül, vagy okosítva szeretné, de legtöbben nem is vállalták és nem is ismerik a típust.
A konklúzió az, hogy senki ne törje be a kijelzőt, mert szegény V10-nél nehezebb a csere mint egy "mezei" telefonnál. -
GoneTom
tag
válasz
MaxxDamage #3051 üzenetére
Én is tervezek egy ilyent venni (akksitöltő + akksi, meg adnak hozzá egy kis tokocskát is ha jól tudom az akksinak).
Szerintem nem rossz, egyedüli probléma, hogy csak az USA-ban (volt) elérhető, míg ami a G4-eshez van, azt akár itthoni webshopban is meg lehet rendelni...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
littleshagy #3047 üzenetére
Verus védőtokom is van (Made in Korea és Korea-ból is volt rendelve) ez a bőr nagyon bejövős! G4-en is nagyon bejött a bőr hátlap.
A Verus nem sokat volt a telefonon mint ahogy a kijelző védő üveg sem....A bőr biztosan jól fog mutatni rajta, lehet rendelek egy RED fajtát is....
Sokan vagyunk így, hogy szépítgetjük, csinosítjuk még a telefont mert annyira jó (nincs vele gond) kopp-kopp
Erősen gondolkodom egy ilyen páros beszerzésén is...vélemény? [link]L
-
válasz
littleshagy #3040 üzenetére
bitangul néz ki
kijelződdel mi a helyzet?
-
Arween
senior tag
Szeretném kipróbálni Tidal hi-fis verziót ,elvileg van egy hónap free trial ,de regisztráció után ha a start free trial-ra nyomok nekem egyből bankszámla adatokat kér...Esetleg használja ezt az app-ot valaki? Hogy tudom az egy hónap ingyenességet igénybe venni?
megvan
Meg kell adni az előfizetés típusát illetve a bankszámla adatokat,levon 1ft-ot az első hónapra ,gondolom utána van lehetőség a lemondásra is
-
littleshagy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #3045 üzenetére
Igazán nincs mit
Méretek tokkal: - vastagság 13,2 mm; - szélesség 83,3 mm; hosszúság 161,9 mm
-
MaxxDamage
félisten
válasz
littleshagy #3042 üzenetére
Megrendelve a barna, köszönöm!
L
-
válasz
A kamera körüli varrás azért nem egy díjnyertes kézműves munka
-
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #3041 üzenetére
-
littleshagy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #3041 üzenetére
Van fekete is, de ott a bőr erezete nekem nem tetszett, persze ízlések és pofonok.
Olyan érzés lett most a teló, mintha egy Honda NSX-ből átültem volna egy Maserati Ghibli-be.Kb 4 hét volt mire ide ért... (várakozás közben törtem be a kijelzőt)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Egy linket megköszönnék a hátlapról!
Feketébe is van?L
-
GoneTom
tag
Szia!
Puszta kíváncsiságból futtattam le a benchmark tesztet mindkettőn...és meglepődtem az eredményen. Ennyi.
Semmi bajom nincs sebesség szempontjából a V10-el, félreértés ne essék...nagyon szépen teszi a dolgát, nem akad sehol sem. Az Optimus G-m viszont már sokszor döcög, akadozik...s ezért volt meglepő számomra.
Amúgy az OP3 is nagyon tetszik, tanácsolták is nekem, hogy olyant vegyek, de a hangminőség (nem mondom magam audiofilnek, de nagyon szeretek zenét hallgatni, és ha van lehetőség egy szinttel feljebb kerülni, akkor élek a lehetőséggel - a tegnapi nap folyamán el is kezdtem .flac zenéket összeszedegetni, meg tervezek egy komolyabb fejhallgatót is venni...) és a kamera minősége gyorsan eldöntötte a dolgot.
Itt megint ne essék félreértés, az OP3-al sincs semmilyen problémám, sőt ha tehetném megvenném azt is
Ja, és én nem a benchmark eredmények alapján szoktam dönteni, hanem a saját ízlésem és a Ti felhasználói véleményetek alapján
-
E2E4
aktív tag
+1
Mellesleg inkább voksolok a V10-ben lévő 4 GB RAM-ra, mint az Optimus G-ben lévő 2 GB-ra.
A magam részéről inkább használom a V10-et, és örülök minden "porcikájának". A Benchmark tesztek nem hoznak "izgalomba".
OnePlus 3... Ó, Kína legújabb csodája.
Kellesz nekem, te csoda... Mindjárt el is adom a V10-et, és megveszem azt helyette.
(Kéretik látni az iróniát.) -
-
E2E4
aktív tag
válasz
.:Ádám:. #3027 üzenetére
Köszöntelek a klubban, .:Ádám:.!
Jól esik olvasni olyan felhasználót, akinek az itteni tevékenységemmel valamit is segíthettem. Pláne, ha a vásárláskor is.
Aki legközelebb a PartNero-ból szeretne vásárolni, keressen meg bátran:
Privátban leírom a kereszt nevem, meg hogy nagyjából hogyan nézek ki,
Akkor majd fog rám emlékezni a tulaj.Nyugodj meg, a regisztrációnál nem oszt - nem szoroz az, hogy a készülék TIM-es (TIM, a varázsló is regisztrálható
) ahogyan az is mindegy, hogy a forgalmazó pecsétje mennyire látszik.
A regisztráció folyamata automatikus, a kutya sem nézi ezeket az LG-nél.
Mit kért az LG honlap? Sorozatszám meg számla szkennelve?
A szeknnelt számal csak azért kell, hogy ha netán a garanciáztatnád, akkor ne kelljen magaddal "cipelni" azt a hatalmas tömegű papírdarabot.(#3028) s4tch
Értem én az iróniát, de most mégsem értem.
Mégis mire "jajj"-oltál?
Amikor még Xiaomit néztem, akkor még nem tudta gyárilag a B20 LTE-t, csak nem tudja azóta?Ha igen, akkor bocsánatot kérek a példáért, s ha ezzel esetleg megbántottalak téged.
(Akkor már - magánvélemény! - csak azért nem vettem volna meg az anno kiszemelt példányt, mert pl. a hajlítás tesztje botrányos volt (nem szerettem volna pirítós kenyeret venni); a micro USB csatlakozója pont oda esett volna, ahol az autós tartó az alján megtámasztaná (r-go autóban, tartóban nem tudtam volna tölteni); illetve a MIUI felülete nekem nem jött be (ahogyan az sem, hogy akkor még egyes részeinél fel-fel tűntek csirke lábak, az-az kínai karakterek, ami nekem annyira nem OK.)
Emellett egyszer már csúnyán megjártam egy kínai csoda-fonnal, amit Kínából rendeltem, s amikor összejött 7 hónapon belül 6 (!) gyári hiba, megpróbáltam ott garanciáztatni. Erről egy hosszú cikket írhatnék, de inkább nem mennék bele. A lényeg: köszi szépen, de kínai telefont inkább nem!Szóval én nem sznobságból ignorálom a kínai csodákat: kipróbáltam, megtapasztaltam, és buktam vele pár tízezret. Abból inkább vennék most a V10-hez egy gyári QI töltő szettet...
)
(#3034) ronaldo
Sajnos, úgy tűnik, ez is csak egy kínai ipari hulladék!
Kicci, olcco, papíron jól néz ki, de amúgy egy rakás sz@r.Az itteni írásomat revideálnom kell:
most már a gyári kábelével is csinálja a hibajelenséget!
(Amikor a V10 akkumulátora feltöltött, akkor pár másodperces időközönként a másodlagos kijelzőn megjelent az a felirat, hogy "Az akkumulátor feltöltve" illetve felszólított rá, hogy válasszam le a töltőt a telefonról. Ezen túlmenően pedig: mind a másodlagos, mind a fő kijelzőt felélesztette, így az egyfolytában világított.
Tehát, a töltés végeztével, egész este világított a telefon fő kijelzője, mint fáklyás az éjszakában!)
Mindenki
Ki használ olyan minőségi QI töltést a V10-hez, ami - hosszabb tapasztalata alapján - tökéletesen működik?
Kérem, ha van ilyen, linkelje a terméket is.
Nem baj, ha nem olcsó, de legyen már végre jó!...(#3035) Arween
A buhera részben több helyen van erre utaló célzás. De rendben, kérésednek megfelelően beleteszem a tájékoztatást.Eredeti/ vagy után gyártott de QI matricával ellátott hátlapot vett már valaki?Az mennyire muzsikál szépen?
Utánagyártott QI matricát használok, vannak anomáliák a QI töltéssel. Azonban ez szerintem nem a QI matrica hibája (azt azért elég könnyű lehamisítani a kínai csoda gyártóknak, lévén csak egy réz "drót" megtekerve, bár lehet, hogy már ezt is elrontották) a hiba okát én a QI pad-ban látom.
Sajnos a kínai olcsó húsnak most is híg a leve.
(Még tesztelem egy ideig, de ha nem válik be, kukázom, és veszek egy drágábbat, de jót. S persze a téma-összefoglalóból is "kiírom".) -
Arween
senior tag
Köszönöm a részletes helyzet kifejtést
A buhera részben azért én megemlíteném hogy bár létezik ilyen lehetőség ,de hazai körökben még nem tudunk arról hogy ezt valaki meg is valósította. ergó gyakorlati teszt nem született ezen a vonalon.....
Részemről zárom a kérdést ,amennyiben szükségem lesz 4g-s hálózatra fájó szívvel, de elbúcsúzom a V10-től és keresek más alternatívát
(mondjuk ha nem kell a 2 sim akkortájt ,akkor tuti az egy sim-es verziót fogom előnyben részesíteni,vagy esetleg a V20-at)
A nem olcsó megoldásos a Qi-töltést valaki esetleg tesztelte? Eredeti/ vagy után gyártott de QI matricával ellátott hátlapot vett már valaki?Az mennyire muzsikál szépen?
-
-
tag
Sziasztok!!!
Most már hardveresen is csatlakozok a fórumhoz!
Ma vettem át a készüléket E2E4 topikgazda tapasztalatai alapján PartneroGSM-től.
Röveden a tapasztalat:
Délután 3 fele hívtam a PartneroGSM-et a mobil számukon. Nincs válasz, majd a 20 perccel későbbi hívásomra sincs válasz. Jó akkor irány a bolt személyesen, és epphogy kilépek a kapun hívnak vissza.
Rákérdeztem fekete dualsimes változatra hátha van, és mivel nem volt maradtama a fekete 1 simes változatnál.
Mondtam boltban venném át, ők erre, hogy mikor. Ha lehet még ma válaszoltam. Kértek egy számot és elköszöntünk.6 óra után jött az sms, hogy átvehetem. Gyorsan írtam egy köszönömöt és indulok választ.
Semmi gond nem volt átvételkor, bontatlan fóliás volt, csak azután kezdett kicsit értetlenkedni az eladó mikor közöltem, hogy számlát is kérek (olyat mint amilyet E2E4 is feltett ide). Csak 0%-as, mondom nem baj, és legyen rajta az sorozatszám is. Fickó erre, hogy nem tudom beregisztrálni az LG-nél mert olaszból való a telefon (az enyém is TIM-es mint GoneTom forumtársé, a ). Azt válszoltam megpróbálam, ha meg nemsikerül nem megyek a dunának. Ráírta.
Kifizettem, kezetnyújtottam, megköszöntem. Eljöttem.
Ami azonban kérdés számomra, hogy a regisztrálás menni fog-e mert a cég pecsétjének a közepe totál nem látszik, és az adószám lenne ugye a lényeg (vagy nem???) .
A TIM-es dolog annyiban valósult meg, hogy a zsugorfólián rávan ragasztva egy kék matrica.
A telefon egyébként.... ....mindegy, már leírták előttem
Köszönöm a segítséget előre is.
-
E2E4
aktív tag
Így már csak tényleg halkan kérdezem meg szerintetek mennyire vad ötlet az Lg-hez fordulni ez ügyben?
Nagyon vad. Normál hangerőn feljebb már utaltam erre a fel nem tett kérdésedre (itt.)
Most akkor kifejtem - persze csak halkan.
Alap esetben a B20 (800 Mhz) LTE frekvencia a legtöbb arra gyárilag képtelen telefonnál soha nem varázsolható fel, mivel az egy külön antennát igényelne, azt pedig nem teszik bele a készülékbe, mert úgysem szükséges. Tehát hardveres hiányosság miatt itt meg is állhat a történet, r-go, aki olyat vett, és utána rájön, hogy "Ja, mégis jó lenne, ha lenne" az úgy járt. Pont. (pl. Xiaomi és hasonló kínai csodák.)A V10 esetében - és ez tényleg nagy szerencse - az LG valamiért olyan kombinált antennával adta ki a készüléket, mely a fentebb említett hiányzó frekvencia vételére is alkalmassá teheti a készüléket, de azt szoftveresen gyárilag tiltották, mert:
1. A célközönség országaiban a szolgáltatók nem is alkalmazzák a B20-as sávot.
2. A B20 licensz díj köteles, azaz LG-nek kiadás lenne, azt meg midnek fizetné meg, ha az adott országban meg nem is használhatná a felhasználó az említett sávot?!A H961N olyan országok célközönségének lett gyártva (pl. Kína, Hong Kong, stb.) ahol nem alkalmazzák a B20-as LTE sávot, így azt szoftveresen tiltották is a fentebb soroltak miatt. (Viszont cserébe az ottani user-ek igényeit kielégítendő, 2 SIM-et, és 64 GB flash memóriát kapott a V10.)
Európai ember ha ezt a V10-es verziót veszi a H960A helyett, akkor ezzel tisztában is van.Az LG Magyarország csak európai készülékek javítását vállalja garanciálisan, az EU-n kívülieket nem, és feltételezem, hogy az adott javítási specifikáció birtokában sincsenek, úgy hardveresen, mint szoftveresen.
De ha mégis megtudnák csinálni a szoftveres beavatkozást egy szervizes, azt nem tehetné meg, lévén az LG önmaga tiltotta le a B20-at a fent olvasható 2. pont miatt is.Nem csodálom, hogy még a szoftverguruk sem vállalják be. A V10 (főleg a H961N) sokkal kevésbé elterjedt az EU-ban, mint egy felkapottabb márka, emellett ha véletlenül valamit elbaltáz a bevakozás közben, akkor nagyon könnyen brick-elheti a V10-edet. Feltételezem, hogy nem örülnél annak, ha a telefonodat már csak levélnehezékként használhatnád.
Ha konkrét megoldással nem is, de a helyzet tisztázásával remélem, hogy tudtam segíteni.
Persze, ha nem hiszed, járj utána. (Hívd fel az LG Magyarországot.)
-
Arween
senior tag
Végigolvastam a másik fórumot is,ott sem csinált senki B20-beállítást,szóval ez egy olyan dolog amire elvileg van megoldás csak senki nem tudja megcsinálni
Megkérdeztem a hardveraprón is jó pár szoftvergurut senki nem vállalja el .Így már csak tényleg halkan kérdezem meg szerintetek mennyire vad ötlet az Lg-hez fordulni ez ügyben?
Jelenleg nem nagy gond még mert UPC-mobil egyébként is csak a +g-t tudja de azért nyugodtabb lennék ha a 2 sim-es verzióra a jövőben megoldható lenne ,nem nagyon tervezném a V10 cseréjét... -
E2E4
aktív tag
válasz
GoneTom #3020 üzenetére
Ha 50 Ohm-os fülest veszek az már jó, vagy tényleg csak az 50 felettiek lennének a jók?
50 Ohm felett "kapcsol" át az OP-AMP high-gain-be.
Pont 50 Ohm az kérdéses. Ha biztosra akarsz menni, akkor vegyél 50 Ohm feletti fülest.Vagy vegyél 50 Ohm alattit, és a két kis kiegészítővel (a kettő ára 2000 Ft alatt van) megoldhatod a nagyobb meghajtást. (high gain)
(#3021) joco1977
Valóban, most látom, hogy ez megoldotta az LG is.
(Látszik, hogy nem volt még olyan kényszerem, hogy egy app-ot micro SD-re tegyek. Régebben, más telefonnál még csak külön telepített applikációval tudtam ezt megoldani, és úgy működött is. Ja, ott csak 16 GB volt a flash mérete.) -
joco1977
tag
Nem szükséges külön program a ahhoz, hogy átmozgassunk programokat az SD kártyára, elég, ha a Beállítások/Alkalmazások menüpontban kiválasztjuk az alkalmazást, majd az alkalmazásinformáción belül rákattintunk a Tárolás sorra és a Felhasznált tárhely sorban a Csere gomb segítségével elvégezzük a Tárhely váltást. (feltéve, hogy ez a funkció engedélyezett-e az adott program esetében)
-
GoneTom
tag
válasz
Litván Zongora #3017 üzenetére
Ebben nem vagyok annyira képben, így nem is tudok mit hozzáfűzni, elfogadodom, amit írtok...Viszont akkor kereshetek megint olyan fülest ami nem túl nagy a fejemre, jól is néz ki, nem bluetoothos, androidos (vagyis nem olyan ami csak iphone-hoz jó) és nem is túl drága, de már Hi-gain-nel nem szeretnék nagyon trükközni...
(#3018)E2E4
Olvastam az összefoglalót még korábban, csak kiment a fejemből, hogy van benne ilyen rész.... Bocsi és köszi
:-)
A microSD-s válaszokat is köszi!Nem, nincs feltétlenül szükség rá....
Nem tudom, hogy fogok-e telepíteni SD-re, de mivel amúgy is írtam a hsz-t, eszembe jutott ez, s gondoltam ezt is megkérdezem már...csak nem lesz belőle gond :-DHa 50 Ohm-os fülest veszek az már jó, vagy tényleg csak az 50 felettiek lennének a jók?
-
E2E4
aktív tag
Kimaradt egy válasz, és lejárt a szerkesztési idő:
Hogyan lehet microSD-re játékot telepíteni?
- Először is, 32 GB flash mellett tényleg szükség lenne erre?- Ha mégis, először telepíted simán, ekkor alapból a flash memóriára menti. Ezt követően keresel, majd letöltesz a Google Play Áruházból egy olyan app-ot, ami azt tudja, hogy a flash-re telepített applikációt átmozgatja az SD kártyára.
-
E2E4
aktív tag
válasz
GoneTom #3007 üzenetére
Tényleg, Ti milyen képernyővédő üveget ajánlatok nekem a V10-re? A Nillkin az jó? Tudtok linket küldeni?
Téma-összefoglaló! (FAQ / Milyen kijelző védő fóliát vagy üveget vásároljak?)
A kameránál nem is látok sehol olyan lehetőséget, ahol be lehet állítani, hogy hova mentsen...
Ha belekerül a microSD, akkor látni fogom?
Hogyan lehet microSD-re játékot telepíteni?
Fotó üzemmód / fogaskerék (beállítások) / bal alsó ikon.
nyíl mutat a telefon körvonalába ikon: telefonra ment
nyíl mutat egy SD kártyába ikon: SD kártyára ment.(#3011) luimapeiz
Miért nem adnak hozzá gyárilag legalább 50 Ohm -os fülest ? (az lenne ám a nem semmi...)
Ja, simán adhatnának hozzá pl. egy AKG K 3003i-t is.hisz HiFi DAC 32bit lapul a telefonban és ezt a funkciót gyárilag a leghatékonyabban ki lehetne használni és minden vevő szája tátva maradna
Jajj...
A DAC-nak semmi köze sincs a csatlakoztatott fej/fülhallgató impedanciájához, valamint ahhoz sem, hogy azt high- vagy low-gain-ben hajtja meg. Erről az ESS Sabre 9602C OP-AMP fejhallgató erősítő gondoskodik.32 bit DAC: egyrészt nem nagyon van 32 bit-es hangforrás, másrészt még a 16 kontra 24 bit FLAC-et sem hinném, hogy minőségben, hallásra egykönnyen meg lehetne különböztetni egy sztenderd, "olcsóbb" 100.000 Ft alatti fülhallgatóval.
Sőt, sokan még a 320 kbps mp3 kontra 16 bit FLAC közötti különbséget sem veszik észre minőségben. Mondjuk ők valószínűleg más topikokban leledzenek jelenleg.(#3017) Litván Zongora
A számból, akarom mondani a klaviatúrámból vetted ki a szót. -
válasz
GoneTom #3012 üzenetére
Csak dinamika szempontból nézve egy 40 ohmos füles nézetem szerint a legrosszabb választás ehhez a telefonhoz, mert a Hi-Gain nem fog bekapcsolni vele (csak 50 Ohm felett él), az ellenállása viszont magasabb, mint egy 16-os fülesnek.
Az amúgy elég macerás hardveres hi-gain trükköt nem lehet ezzel sem megúszni... -
GoneTom
tag
válasz
MaxxDamage #3011 üzenetére
Amit kinéztem Sony MDR-XB950AP, az elvileg 40 Ohm-os (1 kHz-en)... azzal gondolom már elég jól kellene majd szólnia.
A microSD-re azt mondom, hogy szerintem akkor bevállalok egy ilyen 128 gigás Lexar-t...csak előtte még egy paypal-t kell létrehoznom...
Nekem szerintem elég lesz a 128-as is egyenlőre...
A lényeg, hogy elég gyors legyen, mert a videókat, fotókat majd arra szeretném menteni, meg ha lehet akkor egy-két játékot is arra telepítenék.
Ezzel kapcsolatban eszembe is jutott egy kérdés:
Jelenleg nincs benne microSD. A kameránál nem is látok sehol olyan lehetőséget, ahol be lehet állítani, hogy hova mentsen...
Ha belekerül a microSD, akkor látni fogom?Hogyan lehet microSD-re játékot telepíteni?
Előre is köszi a válaszokat! :-)
-
MaxxDamage
félisten
Akartam már kérdezni, most megteszem
Gyári füles amit adnak hozzá, az hány Ohm Impedancia-s ?
Miért nem adnak hozzá gyárilag legalább 50 Ohm -os fülest ? (az lenne ám a nem semmi...) hisz HiFi DAC 32bit lapul a telefonban és ezt a funkciót gyárilag a leghatékonyabban ki lehetne használni és minden vevő szája tátva maradna(#3010) GoneTom: Nekem van Samsung EVO 64GB és Lexar 600x 64GB kártyám, Samsungot használom a telefonba (Made In Korea) - Lexar az (Made In Japan) és sebességre nincs panasz!
Tervezek venni egy SanDisk Ultra 200GB -os kártyát a V10 -be [link]
L
-
GoneTom
tag
koxx:
Köszi, jónak tűnik, az ára sem vészes és a kártyaolvasó különösen tetszik. Az eladóval viszont remélem nem lesz gond, mert azért olvastam egypár negatív kommentet, pl, hogy nem a megrendelt termék érkezett meg (csak kiemeltem egyet).
A Lexar-os értékelések viszont pozitívak. Egy felhasználói értékelés van, ami azt írja, hogy a sebessége nem egyezik azzal ami fel van tüntetve...
Megnéztem a Lexar hivatalos weboldalát, ott is az van, ami az ebayen, szóval aki írta az értékelést nem tudom, hogy mit nézett....
Lite:
A dobozán van a hivatalos címke, amin az IMEI is rajta van, meg a szín is, stb... s ott van a TIM-nek a logoja. Meg a dobozban a papírok is olasz nyelven vannak, de csak ennyi. A telefon, mivel európai és mint kiderült kártyafüggetlen, ezért semmi másban nem különbözik a többi európai régiókódostól.
Ennek (mármint, hogy TIM-es) sem hátrányával, sem előnyével nem találkoztam még....
Elküldöm priviben, hogy hol vettem, ha esetleg még valaki kíváncsi rá, írjon...válaszolok, de lehet nem egyből
Fehérből több van, mert az arany (oldalélek) párosítással elég nőies... szépnek szép, de fiú lévén nekem nem kellene
-
-
GoneTom
tag
Sziasztok!
Pár nap mobilhasználat én is megírnám a beszámolómat a V10-esel kapcsolatban.
Ott kezdem, hogy amint azt sokan olvashattátok, nem ment egyszerűen az új telefonom megvétele...Sokáig úgy hittem/gondoltam, hogy a G4-es lesz a jó választás.
Az ottani forum kommentjeit olvasgatva úgy döntöttem, hogy valami hasonló képességű telefont keresek. Nem tudom, hogy már tanácsolták nekem vagy magamtól jöttem rá, vagy a V20 kapcsán jöttem rá, hogy volt egy LG V10-es is....Utánanéztem, elolvastam a tesztjét, írkáltam ide is...
Aztán írtam egy pár pesti GSM üzletnek, meg itt az egri Capri-ban is rákérdeztem a dologra. 2 pest GSM üzlettől kaptam visszajelzést. A kérdésem csak arra vonatkozott, hogy van-e nekik fekete, vagy tudnak-e beszerezni.... A két pozitív válasz után mindkettőnek írtam még pár kérdést.
Az egyik am kb 5ezerrel (szállítást is beleszámolva) olcsóbban kínálta.
Mindkét 2. e-mailre is kaptam választ. Az egyik azt kérte, hogy hívjam fel őket, mert sok kérdést tettem fel. Felhívtam őket és egy kicsit unott hangú hölgy/lány/csaj vette föl a telefont... Nem voltam elragadtatva...
A másik (az olcsóbbik) üzlet is válaszolt. Ők minden kérdésemre korrekt választ adtak.Nem volt nehéz döntenem, az olcsóbbikat választottam.
Megrendeltem a telefont előz hét csütörtök délelőtt. Kaptam egy pár visszajelző e-mailt. Délután fel is hívtak az egyeztetés végett. Mondták, hogy olasz TIM-es. Mondtam ok...akkor még nem tudtam, hogy pontosan mit értettek ez alatt. Gyorsan utánanéztem, s láttam, hogy olasz szolgáltatós, vagy milyen...
Visszahívtam őket, hogy ez nem-e fog gondot okozni magyar SIM-ekkel. Megnyugattak, hogy nem lesz gond, kártyafüggetlen és bontatlan, no meg fekete....
Másnap direkt nem mentem be reggel dolgozni, délelőtt fél 10 körül meg is érkezett. Átvettem a futártól. Nagy volt az izgalom.
Még az udvaron kibontottam a papírcsomagot. Benne volt egy bontatlan átlátszó fóliás V10-es "dobozka" egy afa-s számla és egy garanciajegy.
Mivel olvastam itt, hogy lehet kérni (illetve ők is írták, hogy bármilyen kérésem van, a megrendeléskor a megjegyzésnél írjam le...le is írtam
), hogy ráírják ezekre az IMEI számot, kértem is....
A számlán és a garancián is rajta van rendesen. Ekkor nagy kő esett le a szívemről, mert ez elég fontos volt. Ja és nem kézzel van ráírva, hanem rendesen nyomtatottan.
NA, bementem, kibontottam..
Háááát huuuuhhhhh nagyon király volt. Nagyon minőségi, nagyon masszív és elég nagy...
Pacsi innen az LG-nek, nagyon király mobilt tettek le az asztalra.
A bekapcsolás után készítettem 1-2 fotót meg megnéztem, hogy milyen...
Mivel nem volt nanoSIM-em ezért gyorsan beutaztam Egerbe, be a T-be és a régi normál SIM-em helyett kértem egy nano-t. Nem volt semmi gond. Vettem egy univerzális belebújtatós tokot is (zsebpiszkok ellen) ...kihozták a legnagyobbat...
pont jó volt
Hazaértem, felraktam a töltőre. Gyorsan fel is töltött. Letöltöttem a Bridge-t. Rákötöttem a gépre a V10-est, majd csináltam egy biztonsági mentést, a képeket pluszban le is szedtem. Ezután csináltam egy FR-t. Majd Bridge-l letöltöttem a 6.0-át, fel a V10-re majd megint FR.
Ezután beállítottam mindent, nem is tapasztaltam eddig semmilyen gondot, és nagyon remélem, hogy ez így is fog maradni....
Észrevételeim:
- Jobban melegszik az Optimus G-nél.- Benchmark teszten a RAM esetében több pontot ért el az Optimus G.
- Elég gyorsan merül, pedig kb 25%-os fényerőn használom, mert azt szoktam meg.
- Opt. G-hez képest melegebb a kijelző színhőmérséklete, de kezdem megszokni.
- A telefonálás során ha bekapcsoljuk a hangtisztaságot vagy mit (most nincs előttem a telefon..) akkor rosszabb lesz a hangminőség, legalábbis ezt tapasztaltam (sima 2G-n telefonálok asszem, mert nem szoktam ezen állítani, nincs előfizetésem, feltöltőkártyás vagyok.)
- A hozzá kapott AKG-val elég jól szól, de én fejhallgató párti vagyok. Minőségi cuccom még nincs, de tervezek egy ilyent venni:
- Kihangosítva, csak úgy szimplán viszont sokkal rosszabbul szól, mint az Optimus G. Kicsit rosszul is lettem, hogy ne már...ez most komoly, de úgy tűnik tényleg komoly... Ebben egy kicsit csalódtam is
- A kamera baromi jó, és mivel ez nálam egy különösen fontos szempont volt, így, megnyugodtam. Nagyon remélem, hogy a továbbiakban is jól fog működni.
- Egy dolog van ami nem tetszik a kamaránál, mégpedig hogy a használata során a kamera és a környéke gyorsan felmelegszik. Fotózásnál is.
Ez csak nálam van így, vagy más is tapasztalta? Normális ez?
- A hátlap iszonyat jó tapintású
- A rendszer gyors, az UI tetszik.
- Talán egyetlen dolog ami nem tetszik, hogy a kezdőképernyőt nem forgatja el landscape-be, de csak ennyi. (kipróbáltam egy alkalmazást, de nem jött be...)
- A SOT az kb 4 óra körül van, ami nem sok szerintem...főleg, hogy játék, fotó, miegymás nem nagyon volt és a képernyő is csak 25% körüli fényerőn volt...de talán ez javulni fog, remélem
Tervezek venni hozzá egy plusz akksit, s akkor a hosszabb igénybevétel is meg lesz oldva.
MicroSD-t is szintén tervezek venni, ezt gondoltam:
Kingston 128GB microSDXC UHS-I U3
Ha tudtok esetleg jobbat, vagy jobbat olcsóbban
akkor nyugodtan írhattok
Hát nem is tudom, hogy mit írhatnék még... Jelenleg még az Optimus G-t hordom magammal, majd akkor fogok váltani, ha már teljesen megszoktam a telefont és ha vettem rá valami képernyővédő fóliát vagy üveget...addig az lesz rajta ami gyárilag is rajta van... Nincs semmi gondom vele amúgy, de jobb lenne egy edzettüveg...
Tényleg, Ti milyen képernyővédő üveget ajánlatok nekem a V10-re? A Nillkin az jó? Tudtok linket küldeni?
Illetve jól hallottam, hogy a Nillkinhez jár a hátlapi kamerára való védőfólia is?
Tudtok ilyenről linket küldeni, hogy melyik lenne?
Előre is köszi Nektek a segítséget!!
Ha bármi gondom, kérdésem lesz vagy újabb tapasztalatom, akkor megosztom Veletek, de már rövidebben...
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #3002 üzenetére
Köszi a figyelmet! ;-)
-
littleshagy
csendes tag
válasz
littleshagy #3003 üzenetére
valamiért nem sikerült a kép feltöltése
-
válasz
MaxxDamage #3002 üzenetére
Főleg akkor ha rövid pár szavasak a válaszok.
-
littleshagy
csendes tag
megjött a tok egyenesen Hong Kong-ból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest