- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Egy ilyen és minden gond megszűnik...
Csak ajánlani tudom, nem bántam meg mikor megvettem ! (2 év gari ami csere gari is egyben , ingyen száll. , stb..) és High Gain bekapcsol a telefonon.. és nem kell a Jack csatikkal játszadozni sem!L
-
Arween
senior tag
válasz
stemplar07 #4795 üzenetére
működik csak a vezérlése nem,ilyenem is van amit linkeltél ,de azzal sem megy a fülesen a vezérlés.
-
UPC koaxban kb. ennyim van otthon, és semmilyen módon nem éreztem problémának.
Torrent sincs nagyon amelyik 10Mb fölött tudnak kiszolgálni, sima weboldal 2-4Mb amikor megnyitod, milyen alkalmazás ahol ennyire nagyon szűk keresztmetszet egy 28/4? No offense, tényleg érdekel -
Arween
senior tag
Valakinek van ötlete miért nem tudom ezzel a csatlakozóval a füles gombjait használni?Ez már a második típus amit megvettem és egyik se jó
-
-
válasz
Litván Zongora #4786 üzenetére
28/4 az nem túl acélos semmilyen formában
-
Most néztem, Piliscsabán:
Ping 19
Download: 89 Mbps
Upload: 43 MbpsKarcsúnak nem mondanám azért.
Ahhoz soha nem érdemes viszonyítani, hogy mennyi az elméleti maximum, pláne azt várni, hogy ahhoz bármi közeli is tartósan meglegyen.
Az alapvető sebességi képességen kívül az épp elérhető kapacitás mindenekfölött megszabja a pillanatnyi maximális sebességet, és ez ellen nincs segítség; ha épp rajtad kívül tizenheten próbálnak abban a cellában netezni, akkor karcsú lesz a sebesség. Az elmélet csak akkor teljesülne, ha egyedül lennél, vagy max térerőn és minden egyéb paraméter ideális lenne az időjárástól kezdve a számodra kiosztott preferencia protokollokig. -
Akinek telekom 4G+ van, ~ mennyivel megy a net? Mondjuk ha netmero.hu-n vagy speedtest.neten nézitek. Az elméleti 150-hez képest kicsit karcsúnak érzem. (Budapest)
-
stemplar07
őstag
off: LG G6
,,...LG G6 to have better audio than V20 thanks to upgraded Quad DAC ...,,
( Bár ezt már csak a denevérek érzékelik)
Tehát ezek szerint lesz komoly audió hardver az LG G6-ban is ( sőt..jobb mint a V20-ban) , Snapdragon 821/4GB vízhatlan,, 5,7" unibody , nem cserélhető az aksi ,, Febr 27. kiderül .. -
Faresz29
aktív tag
Szerintem meg igenis a telefon hibája!!!
Beszámolok róla hamarosan, hogy mi volt a szervízben... -
válasz
stemplar07 #4775 üzenetére
érteni én sem értem
-
hcs57
addikt
válasz
stemplar07 #4775 üzenetére
Debrecenben a V10 (H960A) tökéletesen működik 4G-n..
-
stemplar07
őstag
Ebben az az érdekes , hogy a H961N amiben ugye nincs B20 LTE, gond nélkül visszakapcsol 4G hiánya esetén vidéken is.. az EUS H960A meg miért cirkuszol ? És a V20 is gond nélkül megy egy hónapja amióta megvettem ugyanazzal a t-komos kártyával , ami a V10- ben xarakodott ..
egyszerűen nem értem ..
-
Kisbea
csendes tag
válasz
Faresz29 #4766 üzenetére
szia, nekem októberig hibátlanul működött az LTE utána elkezdte eldobálni.
Már sokszor csak vészhívást engedélyezett.
Cseréltem SIM kártyát.
Nem javult.
Felhívtam a szervizt.
Na ott mondta a pasi, tegyem át 3 g-re.
Úgy hibátlan.
Pár napja írtam, hogy a nyaralás alatt Sri Lankán egy helyi kártyával mindenhol hibátlanul működött.Na tegnap hazaértem....
Azonnal visszatért a hiba.
Szóval ez tuti nem telefon hiba. -
Faresz29
aktív tag
válasz
MaxxDamage #4767 üzenetére
Szia!
Ebbe a Váci úti szervízbe be kell előzetesen jelentkezni?
Meg lehet várni a javítást?
Én 1napot sem bírok ki telefon nélkül... -
MaxxDamage
félisten
válasz
Faresz29 #4766 üzenetére
Szia!
Mindenképp juttasd el az LG központi (Bp. Váci út.) szervizhez és majd megnézik!
Enyémet is letesztelték az itthoni 3 nagy szolgáltatói SIM-el és átment a teszteken... de azért cseréltek USB kábelt mert azt is kértem..
Mióta átmentem a Vodához, nem tapasztalok hasonlót!(előtte ugyanazt tapasztaltam mint te és majd szétvetett az ideg miatta..)
L
-
Faresz29
aktív tag
válasz
stemplar07 #4764 üzenetére
Szia!
T-mobilos kártyám volt, ott kezdte el az eldobálást!
Most Telenoros van! Olyan szinten rossz a dolog, hogy átváltok 4G-re, és konkrétan mobil nettel nem lehet semmit megnyitni...Majd lecsökken a térerő nullára, és elkezdi keresni a hálózatot!!
Párom G5-vel semmi gond 4G full térerő! 150/40 Mb mértünk!!!
Biztos, hogy hardveres, mert ilyet nem szabadna produkálnia...
Egyébként minden tekintetben maximálisan meg vagyok elégedve a telóval!!
De most még garanciális időn belül vagyok!!!
Viszont ha így el akarom adni, azt mondják, hogy ez egy hibás készülék... -
stemplar07
őstag
válasz
Litván Zongora #4761 üzenetére
+1
jó ajánlat az RHA , 16 ohm 100Db , a két kütyüvel,( extender+impedancia növelő) vagy eggyel ( Aux/High Gain módban szépen fog szólni mint ha egy iem füles erősítőd lenne ) -
stemplar07
őstag
válasz
Faresz29 #4763 üzenetére
Mielőtt leadod , próbáld ki Voda vagy telenor kártyával is.. nem biztos ,hogy hrdver gond, (( t mobile 4g carrier integration error)) hanem szolgáltató ..volt itt aki felvitte, és nem csináltak rajta semmit ,vodafonnal tökéletesen megy neki a 4g ..ugyanez volt nekem is a tkommal ..a V10 esetén . ( sim-et cseréltem stb, végül is úgy használtam, hogy 4G off , úgy viszont nem dobálhatja el a hálózatot .. minimális a gyorsaság különbség , eléggé megemelték a 3 g-t)
( az más kérdés ,hogy a V20 már nem dobálja el ) -
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
El akarom vinni a V10 szervizbe, a már korábban taglalt 4G eldobása miatt!!
Viszont van rajta egy csomó alkalmazás, mentés, egyedi kinézet stb.
Ezeket akkor teljesen elvesztem?
Az LG backup be van állítva! Ez vissza tud mindent állítani?
Mit tegyek mielőtt elviszem szervizbe?Köszönöm a hozzászólást!!
-
válasz
Litván Zongora #4761 üzenetére
+1
-
válasz
Csillag01 #4758 üzenetére
Az én tanácsom úgy szólna, hogy ha tényleg fontos a zene, akkor vegyél egy normális fülest - pl. egy RHA 750-est, vag egy Shure-t. Ez a telefon megérdemli és meghálálja ezt. Ne a V10-et add el, mert valami teljesen más célra fejlesztett konzolcuccal meg filléres gagyikkal nem futja ki magát. (Igen, a saját fülese is gagyi.)
-
Csillag01
aktív tag
Hali
A problemam az hogy a sony in ear headset olyan halkan szol hogy mar a v10 telefon eladasat fontolgatom. A mellette lathat telefonhoz adott samsung fulessel vagy barmilyen poor fulessel nincs gond. De ezzel meggyulik a bajom. Lehet a zajszuro miatt? Ki be kapcsolva a szurot, hi-fi mod be-ki. Semmi. Mar az oszes letezo lejatszot kiprobaltam.dsp effect-ezoket.75% feljebb nem lehet felvenni a hangerot akarmit csinalok. Barmi mas fulessel meg igen. Raadasul nagyon sz@rul is szol v10-el, nemcsak halkan, viszont notin,ps4en hibatlanul teljesit, beszakad a dobhartyam. Mi lehet a problema? -
Kavinton75
senior tag
Egy időre elhagyom a V10-es klubbot (lehet nem végleg).
Van nálam egy Lenovo P2, ami hozzá az nekem elegendő szintet.
Kamera nem olyan jó, zene jó (általában Bluetooth-on hallgatók zenét, mert nem szeretem a telefonba a kábelt), infra nincs (okosTV saját App van), az akku viszont fergeteges (ez volt a fő ok).
Ha valamiért mégsem válna be, akkor még mindig nálam a V10
További szép napokat -
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #4752 üzenetére
köszönöm, szuper egy hely.
és ja, tutira akartam menni, hogy a telefon ok -
Kavinton75
senior tag
válasz
stemplar07 #4752 üzenetére
+1
-
Kisbea
csendes tag
sziasztok!
Két hete már, hogy itt Sri Lankán egy helyi kártyával tökéletesen működik a telefon, LTE probléma itt ismeretlen.
Egész nap be van kapcsolva a mobilnet, hotspotként is ez megy.
Estig bírja az aksi, folyamatos net és fényképezés mellett.
Csak arra kell figyelnem, hogy a messenger le legyen állítva
Szóval ez az LTE gond nem a telefon hibája. -
-
válasz
stemplar07 #4747 üzenetére
Egyetértek, Hi-Gainben 50-esen van a HiFi hangerő, a lejátszón is fél hangerő van beállítva az előerősítőn és a master-en is, és bőven brutál a dinamika. Sose pampog a hangerő miatt.
-
Csillag01
aktív tag
válasz
stemplar07 #4747 üzenetére
Koszi a valaszt. a leirasban szereplo 1.link elfogyott a 2.ik meg mar toroltek. Majd vhogy megoldom. Respect
-
stemplar07
őstag
válasz
Csillag01 #4742 üzenetére
Nem lehet eltüntetni a feliratot , ahogy ezért is nem lehet manuálisan (hivatalosan, csak trükkel ) High Gainbe tenni a V10/20-at sem , jogi okokból kell nekik ezt tenni , nehogy valaki beperelje őket .
Javaslom vegyél 2 olyan adaptert amit a HiFi részben olvashatsz , szebben is fog szólni a füles , és ha azt a feliratot ezek után High-ban meglátod, na akkor már megsüketültél -
Csillag01
aktív tag
Itt csak te kotozkodsz. Normalisan kerdeztem. Ha nemtudsz normalisan valaszolni ne valaszolj, nem kotelezo. Nekem minden nap megjelenik, ahanyszor bedugom a fulest es amig elnem nyomom nem tunik el a felirat. Lehet masik dimenzioba elunk. Sony in ear headset.
Ha meg nem lehet, akkor nem lehet. Nem kell tulmisztifikalni.megertem elsore.tegnap szakado essobe bedugtam a fulest es nyomjam el a feliratot hatha elazik.
-
aTe014
aktív tag
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Meglehet oldani vhogy a fulhallgato csatlakoztatasakor ne irja ki hogy hallaskarosodast okoz a tartos hasznalata?
Csak ugy lehet hangosabbra venni ha leokezom. Ez rendkivul zavaro.
Vmi megoldas erre esetleg? -
Csillag01
aktív tag
Meg 1 kerdes es nem zavarok egy darabig.
Hany gb micro sd kartyat lehet beletenni max es mindegy milyen fele? Usb 2 Micro sd xc 1 lehet? -
Csillag01
aktív tag
válasz
Kavinton75 #4732 üzenetére
Koszi
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Olyan kerdesem lenne hogy szepen bealitottam a telefonon mindent.pl ikonokat, widgetek, appokat. Ellehet vhogy menteni hogy ha ujrateszem a gyari beallitasokat megmaradjon? Talan mintha Samsungon lett volna vagy ez android feature?
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #4727 üzenetére
Új állapotú,GYÁRI fekete QI hátlap érdekel vkit?
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #4726 üzenetére
.
-
stemplar07
őstag
Jók ezek a lejátszók, a gyári LG is ( kicsit jobb felület mint a V10-en volt )
DE.. sajna a Poweramp V3 mindent visz :-) olyan mint a drog , kívánod ha más playerrel hallgatsz zenét egy darabig :-) ez van .. valamit ott eltaláltak nagyon az oroszok . Hiába tud csak outba 16bit 48 K- t mégis mégis , a legjobb hangja ennek van . ( még ha a fogyasztása High ban a nagyobb, mint a többié )A Neutronnal még csak elvagyok, a PlayerPro viszont a DSP kiegészítéssel nekem torzít , ha leveszem a DSP-t akkor pedig u.a mint a Neutron ..
-
stemplar07
őstag
válasz
Litván Zongora #4724 üzenetére
Köszi . Hát most nézegetem, hallgatom .. szoknia kell a fülemnek :-) a DSP packot letöltöttem , érdekes , 1200 pénzt lehet megér . (DSD-t nem megy ) DNLA megy rajta ? persze nyelvet nem lehet állítani rajta
a V20 ugye angol .. így nem találok rajta változtatást .. na próbálgatom,
-
válasz
stemplar07 #4721 üzenetére
A DSP pluginnel 384 kHz 32 bit audio elérhető.
-
hcs57
addikt
válasz
stemplar07 #4722 üzenetére
Nem ismerem a Powerampot, a Neutron eddig tetszik, nagyon minimálisat kellett állítani az equalizeren (ami állítható, hogy hány csatornás legyen, stb), Azt is inkább a Bluetooth fülesnél.
Egy szeánsz azért érdekes lenne... vakon, kiereszteni erősítőre, hangfalakra..
-
-
stemplar07
őstag
válasz
Litván Zongora #4716 üzenetére
Egy kérdés .. már megvettem majd minden lejátszót.. a Player Pro-t még nem próbáltam , tudja a High Res outot is ?
Amúgy a Poweramp, tényleg nagyon merítette High-ban a V10-et, de a V20-at úgyszintén .. -
Csillag01
aktív tag
válasz
Litván Zongora #4719 üzenetére
Remek.koszonom.egesz nap benaztam de nem talaltam.
-
válasz
Csillag01 #4718 üzenetére
A smart settingsben találod. Lescrollozol, és lesz olyan menüpont, hogy ha fülhallagtó csatlakozik, mi induljon el. Ha be van kapcsolva az opció, és rányomsz, előhozza az alkalmazásokat, amiket ehhez lehet rendelni. Ha letöltesz egy lejátszót, az is megjelenik és hozzárendelheted.
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Litván Zongora #4716 üzenetére
Es hol van vagy kell mast hozza rendelni a beallitasokba? En nem talalok ilyet.
Am koszi a valaszokat mindenkinek.
-
hcs57
addikt
Nem tudom volt e erről szó, a fórumot olvasva nem láttam még olyat, ahol a zenelejátszók lennének összevetve kifejezetten audiophile szempontból. A LG G2-ről váltva a Neutron lejátszót használom, de talán szívesen hallanék hozzáértők véleményét, hogy van e hallható hangzásbeli különbség a PowerAmphoz viszonyítva?
Nem találok ilyen elemző cikket sem... -
válasz
Csillag01 #4714 üzenetére
De azért hogy válasz is legyen:
Azért indul el, mert a beállításokban hozzá van rendelve a lejátszó a füles bedugásához. Ezt kell megváltoztatni.
Ha engem kérdezel, a Poweramp amúgy egyáltalán nem magasodik ki a mezőnyből, mert létezik a Player Pro, ami egy sokkal egyszerűbben kezelhető, intuitívebb, jobb hangzású app zenelejátszásra. Sose fagy, alig merül vele az akksi még felhergelt Hi-Gain módban is. Mindent tud, ami a minőségi zenehallgatáshoz kell (a kiegészítő appjával együtt használva). Én ezt ajánlom. -
válasz
Csillag01 #4714 üzenetére
"Ebből a szempontból - többek között - a PowerAmp zenejátszó app. kimagaslik a mezőnyből, al Alpha kiegészítőjével olyan, mint ha direkt a V10-ben található ESS Sabre IC-kre optimalizálták volna."
- ajánlom figyelmedbe a kitűnő összefoglalót a topic elején, amiből sokmindent megtalálsz, többek közt az fenti idézetet is -
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Egy olyan gondom lenne, hogy amikor bedugom a fulest automatikusan a gyari lejatszo indul el. Vhogy nem lehetne hogy amit en szeretnek az induljon el ?
Tudtuok vmi jo androidos playert ajanlani aminek jo a hangzasa?Valaszokat elore is koszi
-
Kavinton75
senior tag
válasz
stemplar07 #4712 üzenetére
Minden variációban kipróbáltam
-
stemplar07
őstag
válasz
Kavinton75 #4711 üzenetére
,,.. play+le gomb benyomva tartva eközben ..bedug a telefonba a jack , kb 2-3 másodpercig benyomva tartva ...,,
Ha megnyitod a HiFi beállítást és a fentiek alapján csinálod ? A V20 esetén olyankor egy pillanatra változik a kép ( amikor már be van dugva miközben play+fel , vagy play+le nyomva tartva ) és auxba kerül.
Bár lehet ez csak a V20 esetén műxik .. köszi ,hogy vissza jeleztél .. -
Kavinton75
senior tag
válasz
stemplar07 #4708 üzenetére
Nekem a gyári G4 fülessel nem működött.
-
stemplar07
őstag
:-) Ez így van ahogy írod , bármilyen kábel jó az Aux kiváltásához . Egyébként semmi baja nem lehet az Auxtól a fülesednek, és 1,5 éve mindkét Audiotechnika fülest High Gainban használom , az pedig még erősebb + 50%-al mint az aux mód .
Valószínű csak az android play/fel/le nyomógombos kábel jó a fent leírt (aux) trükkhöz , de mivel a V10-em már nincs nem tudom kipróbálni .
-
aTe014
aktív tag
válasz
stemplar07 #4708 üzenetére
Egy B&O H2 fejhallgatóval úgy is elérhető, hogy AUX-nak érzékelje, ha előbb a telefonba dugom be a hozzáadott 3,5mm-es vezetéket, majd utána a fejhallgatóba, és ekkor érezhető, hogy ugyanakkora hangerőn hangosabb.
Tehát ez a trükk minden olyan fejhallgatóval megoldható lehet, amelynél lecsatlakoztatható a kábel. Viszont én inkább nem használom AUX-ként a H2-t, nehogy a "vesztét okozza", illetve normál audiókészülékként is elég hangos.
Ez "nyomógombos trükk" nekem nem müködik, valószínűleg azért, mert a hangosítógombokat sajnos nem érzékeli a teló, csak a play/pause gombot, és ennek az oka pedig az lehet, hogy a H2 "made for iPhone/iPad/iPod".
-
stemplar07
őstag
Egy érdekesség : A High Gain trükkel kapcsolatban
Ha megpróbálná valaki a V10-en, mert a V20 esetén működik :-)Aux mód : (+25 % erősítés )
1. Az ugye működött , hogy egy extender jack bedug a telóba és utána a fejhallgató bedug az extenderbe és Aux módba kerül .
2. Ha egy olyan fejhallgatónk van amin van távirányító ( fel/le és play gomb ) ha a play+fel , vagy a play+le gomb benyomva tartva bedug a telefonba a jack , kb 2-3 másodpercig benyomva tartva , Aux módba kerül az erősítő . ( természetesen itt is 50 ohm alatti füles esetén él a dolog )
valaki dobjon egy választ ha működik a V10-en , köszi -
Aryon87
félisten
Valami okbol kifolyolag nem kapja meg, legalabbis ugy tudom, allitolag a hardver miatt. Fozott rom altal van ra opcio, felteve ha folytatjak a fejleszteseket ra.
P8 es P8lite se kapja meg, pedig az siman elbirna, ahogy sztem a G3 is, bar az LG ugy tudom csak 3 foverziot ad ki a 2 eves ciklusban. -
ronaldo
őstag
Jól gondolom, hogy a V10 lemondhat lassan a Nougat frissítésről? LG amelyik telefonjára akarta, már kilökte, nem? (G5, illetve ugye V20 már azzal jött).
-
Yaksy
csendes tag
válasz
saddybaddy #4701 üzenetére
Kössz az infót, én se hallottam sok jót róluk a gariztatással kapcsolatban , ezért is halogatom a dolgok😒
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Sorozatok
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest