Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
(#3490) psg5 , (#3491) aTe014 , (#3492) OPiiPO - csak "link" -be raktam a fórumtárs megosztását, de V20 annyira nem izgat (még) és egy jó darabig a V10 -et szeretném kihasználni.... lehet arra mire váltanék, V30 vagy V40 is lesz már..!
(vagy lehet beszerzek egy példányt minden V sorozatból... ha már az első megvan!) 
L
-
saddybaddy
tag
.
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
rendben van ez az összehasonlítás, erősen
{ egyenlőre marad a V10, majd ha a V20 beleesik a 130eFt sávba, akkor lépek jövő augusztusban
} -
aTe014
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Külsőre (főként hátlapra) számomra is megnyerőbb a V10, 2 dolog miatt "ódzkodom" jelenleg a V10 vételtől, és inkább várok februárig-márciusig a V20-ra. (Reméljük addigra ideér valami importba.)
1. Tényleg ennyire drasztikus lenne a fényszivárgás a kamera felüli részen kikapcsolt kijelzőnél és ilyen sok értesítésnél?

(A teljes videó itt megtekinthető: lg v20 hands on, compared to v10)
2. Az Android 7.0 miatt. Jelenleg a G3-on is teljesen hasonló MM van, és jobban húz a szívem arra, hogy ha már új telót veszek, akkor 7.0-val vegyem. (Amint megkapja a V10 a 7.0-át, megveszem?!
) -
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Tudom szubjektív meg minden és ugye 10 tulaj vagyok és magamfelé hajlik stb..., de ha csak a kinézetet nézem, akkor attól eltekintve, hogy alul felül elölről nézve a káva jobban néz ki hogy keskenyebb a 20-on, nos egyértelműen szebb a 10-es...
A beltartalom meg a többi még úgyis több teszt kérdése. -
-
s4tch
veterán
V10 vs V20:
http://www.androidauthority.com/lg-v20-vs-lg-v10-comparison-715385/
-
tothak
tag
Igen, mivel alapvetően az NFC technológiát használja a paypass kártya és sok céges beléptető is. Én pl sokáig próbálkoztam azzal, hogy lemásolom a beléptető kártyám jelét, hogy ne kelljen állandóan előbányászni a táskából, de másolni nem sikerült, csak felismerni.
De amúgy próbáld ki, ha van ilyened. Jó móka

-
Kisbea
csendes tag
-
psg5
veterán
válasz
Kavinton75
üzenetére
- Milyen rendszerben láthatták? Nincs ott rendszer...
- Ezt nem tudom, hogy központi szervízből hova viszik, de hogy így biztosan minden "rendszerből" kimaradt az tuti.
- Kicsit szopónak tűnik a dolog, mivel haszált cucc, ezért nagyon kevés dolog véd jogilag, hacsak be nem szerzed az eredeti újként vásárláskor kiadott számlát, de az meg leírtak alapján vállalkozónak kiállított, így ott meg a fogyasztóvédelmi törvények nem állnak meg...
Lazán veszed, de szerintem már most rakj el minden papírt és mindenhova írj, hogy mi lesz már (LG, Szervíz, eladó) ajánlott, tértis levelet.
Összefoglalva: vettél egy használt telefont, majd elromlott, nem az eladónak vitted, hanem egy szervízbe, ahol adtak egy cserepapírt, amit nem vált be az eladó...hááát. Se telefon, se pénz. Az eladó mindig le fog pattintani és meg is teheti a használtság okán...inkább az LG lesz a járható út, talán...
Elárulod ki az a cég akitől vetted?"Mondta, hogy nem érti miért nem az LG cseréli ki, de majd utána kérdez (hisz neki nincs másik)". haha, mert ha véletlenül tudna is róla az LG (de leírásod alapján nem is tud, csak a telemax tud róla) akkor is elhajtana, mert az eredeti telefont osztrák számlával vették, te meg egy magyar számlát vittél be nekik...ami ugyan nem lenne kizáró ok önmagában, de felvetne egy-két kérdést újfent a részükről.
Próbálj meg írni az LG-nek.
-
-
Kavinton75
senior tag
Szerintem 27%-os, de nem tudom.
Garijegy nincs, de a rendszerben láthatták, hogy nem magyar.
Azért vittem a Telemax-hoz, mert a G4 fórumban írták, hogy a központi szervizből is oda vitték.
Nekem meg 1 percre van, a központihoz meg nem mindig érek oda.
Ha ők nem kaptak kijelzőt, akkor nem hinném, hogy a központi igen (de lehet).
Az eladó tud róla, még aznap beszéltem vele.
Mondta, hogy nem érti miért nem az LG cseréli ki, de majd utána kérdez (hisz neki nincs másik).
Azóta nem nagyon érem el, az SMS-re sem válaszol.
De van cége és telephelye (ott is vettem át a telefont), így ha meglesz a csere papír, akkor majd ott keresem.
Ha nem jön vele össze a kommunikáció (amúgy PH-n tag), akkor majd a jog megoldja.
Most az ára nem hiányzik az életemből (hisz már kifizettem), csak a telo hiányzik nagyon.
Addig nem is akarok másikat venni amíg ez nem tisztázott. -
Kisbea
csendes tag
Segítséget kérek.
Egy órája kb valamit meg akartam nyitni a kezdő képernyőn-
a telefon ugye villámgyors, és felugrott ez : új címke begyűjtése igen nem illetve hogy ne jelenjen meg újra
ezt bejelöltem, de csak , mindig mikor felnyitottam a képernyőt, kijött.
Megint, nem, és bejelöl ne jelenjen meg újra, de csak azért is.
Aztán igenre, azóta nem kérdez, csak azt írja ki, új címke begyűjtve és valami fél képernyő méretű ákombákom.
Kikapcs bekapcs, de nem változik a helyzet. Minden működik, csak ha megnyitom, ez mindig felugrik. Ha kitartóan ellépek onnan akkor elmarad, aztán lezár, és utána megint
Mi a fene ez??? Tudja valaki?
Előre is köszi. -
psg5
veterán
válasz
Kavinton75
üzenetére
1.0%-os számla vagy rendes számla?
2.Most lehet nem vagyok képben, de az LG-nek van saját szervíze nem? Vagy az megegyezik a telemaxval?
3.Jótállási jegy volt hozzá? Ha igen ki a kiállító?
4. Miért a telemaxhoz vitted? Jogszabály szerint főként egy éven belüli kötelező jótállás nál fontos, hogy az eladóval vagy szerződésben és nem a szervíze el, ha a cég magyar... Mivel csak az eladó tud pénzt visszatérítés, ha arra kerül a sor, de így még csak nem is tud róla hogy hibás a készülék, igaz még úgy is szóló akkor tűnik, merthogy vállaltan használt a teló...
5.nehéz ügy lesz, mit szólt az akitől vetted? Azért jelezd neki, mert amit ő kapott garipapírt az hátha segít, bár így hogy a telefon sincs már nálad... -
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jaja, 1x hátlappal raktam fel, de úgy nagyon szorult és látszott is, hogy valami nem kóser, a felső perem kb nem is ért túl a kijelzőn. Aztán levettem a hátlapot és így már okés. Tuti így kell használni

-
válasz
zoleeno1
üzenetére
Te is úgy raktad fel a V10-re , hogy levetted az eredeti hátlapot? (ha rajta van, akkor nagyon nehezen megy rá és a Bőr belső felén az a jó anyag gondolom azért van, hogy a hátlapot le kell venni és alsó részen is vannak bevágások a jack , és microusb-nek) ezért ajánlott levenni a hátlapot nem?

L
-
-
Kavinton75
senior tag
válasz
saddybaddy
üzenetére
Most G4 van nálam, de ezzel úgy szaggat ennek az oldalnak a nézése, mint az állat.
Lefelé és felfelé görgetve.
Pedig elméletileg ugyanaz a vas, mint a V10. -
Kavinton75
senior tag
válasz
WinstonWolf
üzenetére
Köszi, de a telefont már vissza sem kapom, így nem tudom bevinni a Központi szervizbe.
Amúgy az LG központja hívott fel azzal, hogy ez lesz, nem a Telemax. -
Kavinton75
senior tag
Ők Ausztriában vették (elmondásuk szerint) a dobozon is DEU van és ők mivel más elektromos cuccokban nagykereskedelmi cég, így magyar számlával eladták nekem. Így a Telemax-nál simán bevette gyári garanciával. Kintre magyar számlával nem is tudnám vinni és nem is akarnám. Elméletileg 2 hetet használták, de ez látszott is rajta, így használtnak minősül. De az ára is tükrözte ezt és tudtam is.
-
-
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az enyemen szerencsere nincs ilyen, de a hatuljat 1 nap alatt sikerult megkarcolni egy kb 2 centis csikban

-
-
Lefelé görgetve eltűnik, maradjon csak ez a verzió.

(#3446) saddybaddy nagyon sok favorite van nekem így a többi böngésző kizárt! Notin is csak ezt használom. Sebesség problémám nincs vele, netfüggő csupán, ha jó a net akkor egy katt a könyvjelzőre és már be is töltött instant...
(#3447) zoleeno1 nekem kis gyári hiba van rajt amit jeleztem is az eladó fél felé... (nem számottevő, de engem pl.zavar...)

Lehet veszek egyet pirosba is és kérek rá kis kedvezményt...
L
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Honnan rendelted?
Köszi! -
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
+1,en tegnap vettem at, tenyleg minosegi darab! Arra azert kivancsi leszek, h mennyire fog kopni.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Használta már valaki közületek a YU Browser-t?
Én pár hónapja találtam rá a Play-ben és azt kell mondjam,hogy nagyon fasza böngésző.
Teljesen Chrome alapokon nyugszik DE van egy sajátossága,kifejezetten Snapdragon procikhoz optimalizálták és 30% -al gyorsabb az alap Chrome-nál! Múltkor véletlen a Chrome-al neteztem és megéreztem,hogy a YU valóban mennyivel gyorsabb,még mobilnettel is csak úgy dobálja befele a lapokat pedig én azért egyszerre 6-8 lappal szoktam netezni de le se szarja

-
WinstonWolf
senior tag
Valami olyant olvastam, hogy a cég eladta neki számlával. A számla magyar volt, ezért fogadta el a Telemax.
Az már más kérdés, hogy véleményem szerint rohadtul nem azért nem csinálta meg, mert nem volt alkatrész, hanem azért, mert így volt neki egyszerűbb. Egy papír nem kerül semmibe ellentétben, ha meg kellene javítani. Az ügyfél meg szívjon vele.
Na de hogy tanácsot is adjak:
Bevinném az LG Váci úti márkaszervizébe. Ott kérdezd meg mi a szitu. Talán tudnak kiadni német nyelvű csereutalványt is, amit van rá esély, hogy el is fogadnak Ausztriában...
Macerás de ez tűnik a legjobb esélynek jelen pillanatban...
-
hito
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Beállítások => alkalmazások => Chrome => jobb felül 3 pöttyre katt és frissítések eltávolítása. Működik, megint a régi és nem dobálja ezt a hülyeséget

Viszont így régebbi verziód lesz a Chrome-ból. Engem nem zavar, jó ez.

-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Voltam szervizben nemreg a G5-el.
V20 megjeleneserol meg nincs semmi informaciojuk.Hopp, nem valaszkent akart menni sorry
-
-
hito
nagyúr
Viszont sikítófrászt kapok pár napja a Chrome-tól. Az oldalak 90%-ánál megnyitáskor alul feljön egy sáv, azzal a üzenettel, hogy "az oldal mobilbaráttá alakítása". Hülyét kapok már folyton elnyomkodni ezt. Nem jegyzi meg az oldalnál ahol már egyszer kiX-eltem, és beállításoknál sem tudok kikapcsolni.
Mit lehet ezzel kezdeni? Ha semmit, böngészőt váltok úgy idegesít

-
hito
nagyúr
válasz
Kavinton75
üzenetére
Na, csak beadtad a derekad a V10-nek?
Emlékszem még én mondtam neked, hogy mekkora videós gép ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt viszont sajnálattal hallom, hogy gondok vannak vele. Ha belegondolok most először olvasok itt hardveres problémáról (bár nem olvastam végig a 3500 hsz-t).
-
psg5
veterán
válasz
Kavinton75
üzenetére
"A telo eredetileg Ausztriában lett vásárolva, de egy cég adta el nekem (számlával), de nekik ebből nincs több, mert maguknak vették."
Azért a fentit kifejthetnéd bővebben (esetleg a fogyasztóvédelmi topikban,
Mi az hogy maguknak rendelték? Ez nem viszonteladó/forgalmazó cég, hanem megvették maguknak és kvázi egy használtat adtak el neked?
Amúgy pedig bár a magyar jogszabályok (így a csereutlvány) sem sokat ér külföldön, de az úniós szabályozás miatt a szavatosság ott is él. Vagyis ha elfogadta az LG (feltételezve, hogy viszonteladótól vetted, bár érdemesebb lett volna az osztrák LG-hez vinni, mert gondolom a számla is osztrák nem is értem a Telemax hogyan foglalkozott vele...) akkor az osztrák üzletnek is rendezni kell szavatosságban minimum.
Nagyon sok kérdése van azért a történetedben, hogy arra pontosan lehessen válaszolni... -
.:Ádám:.
tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
1. Akkor máshonnan szerezzen be a cég egyet amit aztán neked adnak (nem fogják és sok idő is), másodjára fizessék vissza neked az árát. Sajnálom a helyzetedet, és ez főleg az LG hibája is, mert későn ért ide hivatalosan. És még ha MM-ben vagy bárhol máshol veszed szintén belefuthatsz ilyen esetbe.
-
törölt tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Én nem értek hozá,de ha gyártói garis akkor mindegy hol vetted szerintem.
-
Kavinton75
senior tag
08.22-én beadtam a V10-et a Telemax-hoz, mert a kijelzőn volt egy kék folt és pár háttérvilágítási probléma középen.
09.12-én hétfőn hívtam az LG központi számát, hogy mi van.
Kedden visszahívtak, hogy alkatrész hiány miatt (3 hét alatt nem lett kijelző????) kicserélik egy újra.
Eddig jó.
Adnak majd egy cserepapírt, amit a vásárlás helyén tudok beváltani.
Innentől érdekes.
A telo eredetileg Ausztriában lett vásárolva, de egy cég adta el nekem (számlával), de nekik ebből nincs több, mert maguknak vették.
Na ilyenkor mi van?
Ausztriában a magyar cserepapírral kiröhögnek (őket is).
Valakinek ötlet? -
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
faszányosan néz ki!
-
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Kérünk még fotót

Más ez a cucc is jó lehet az L átalakító helyett? extender
-
-
.:Ádám:.
tag
H960A TIM-es. Megjött az augusztusi update.

Fenébe, ha lenne lóvém vennék még egyet. Dual simeset.
Amit még nem említettem, hogy első androidos telefonom is. Samsung Omnia-t váltott, amit meg még a kamerája miatt tartogattam. -
-
gretzky77
veterán
-
-
psg5
veterán
Másnál nem fordul elő, hogy kamera használatakor bal kezem mutatóújjával nem először hozzáérek a simple funkcióhoz és így átvált arra. Rosszul fogom?
Gondolom elvetélt gondolat, hogy a legfelső simple ikont száműzzem a kamera kezelőfelületéről...?Hdr-t nem lehet csak selfi kameránál kapcsolni?
-
psg5
veterán
Valóban a linkelt kép alapján így van, azonban most nézegettem a képek mobillal topikot, meg egy-két külföldi összehasonlítót (újra, mert ugye vásárlás előtt már körbementem a témán...) s meglátásom szerint azért pici a különbség, így megnyugodtam.
U.i.:Amúgy milyen nokiára gondoltál?
Vagy lemaradtam megint valamiről ebben a microsoft-nokia tengelyben? -
gretzky77
veterán
Üdv,visszatértem egy fekete példánnyal!
Eu példány az eurogsm-től 124500 kitöltött Lg garipapírral! Nagyon korrektek voltak! -
psg5
veterán
-
-
hito
nagyúr
Igen, a V10 1000x igényesebb külsőre, anyaghasználatra, összeszerelésre, az biztos. Ne bánj semmit, főleg ne addig, amíg bármikor eladhatod a V10-et és majdnem félárban hozzájutsz egy sima 950-hez. Azért előtte szerintem gondold meg sokszor, mert a V10 konyhakész, működik, mint egy svájci óra, a 950-nel (inkább úgy mondom, hogy a w10m-lal) pedig vannak gondok és a jövője is kérdéses. Úgyhogy én azt tanácsolnám, hogy inkább tartsd meg a V0-et. Egyébként meg nem olyan kardinális a különbség állóképnél. Ez inkább szőrszálhasogatás és bizonyos dolgok csak akkor jönnek ha az ember belenagyít, pixelkukkol.
Egyébként 950-re és 950XL-re kapni elég igényes Mozo bőr hátlapokat. Általában minden tulajnak az az első, hogy a gyárit letépi róla és teszi is fel a Mozo-t
Nekem is volt fekete és fehér bőr is belőle a 950XL-re.Ha rosszul értelmeztem valamit, azért elnézést

Ixion77: nincsenek shop-olva. Élesítést alkalmaztam mindkettőnél 59-en és automatára húztam, ennyi. Zajszűrés egyiken sincs! Sajnos egyidőben nem megoldható, mert nincs most csak V10-em.
De még bármi lehet és akkor jöhet egy olyan összehasonlítás is. Egyébként a lényegen nem változtat, hidd el.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(vagy lehet beszerzek egy példányt minden V sorozatból... ha már az első megvan!) 
Meg sem szárad az eladói pecsét a számlán,már el is adja az user,mert az újabb kell
)

De még bármi lehet és akkor jöhet egy olyan összehasonlítás is. Egyébként a lényegen nem változtat, hidd el.