- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Ma voltam MM-ben telot nezegetni. Arena. Rengeteg van, meg a Xiaomikbol is van kirakva.
A lenyeg, ott feher/arany V10 volt kiallitva. Hat gyerekek, beszaras az a peldany -
válasz
MaxxDamage #4297 üzenetére
Szerintem akkor az első eset a topicban, hogy rossz aksiba futunk bele. Bár vígasztaljon az a tudat, hogy legalább nem robbant fel
-
válasz
MaxxDamage #4294 üzenetére
Milyen idős a jelenlegi aksid amelyik ezeket a jelenségeket produkálja?
-
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #4294 üzenetére
Na ez azért gáz,mert mi van ha nincs itthon +aksi? Nekem egyik telefonomhoz sem volt +aksim ,nem is tervezek venni mert az sem túl jó gondolom ha hónapokig csak csücsül a szekrényben....
-
MaxxDamage
félisten
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Bizonyos szögből és fenyeknel oldalt felso harmadban olyan a kijelzom mintha hullámos lenne. A szélénél. Mitől? -
futo001
senior tag
válasz
MaxxDamage #4291 üzenetére
1. Nem tudhatom milyen állapotban van az akksid.
2. Aida referenciának jó, de nem tud mindent az akksid állapotáról, csak hogy a kapacitásából mennyit vesztett, aktuális fesz és ingadozás, de nem ennyiből áll egy akkumulátor állapota.Annyit írtam, hogy hidegben a rossz akksi méginkább megbízhatatlan, ez tény. Hogy ez az infó számodra hasznos vagy sem, az egy másik kérdés, de amit írtam, igaz.
Sok iPhone 6S Plus is kikapcsol hidegben, 50% akksitöltöttség mellett is akár, mivel az akksi kapocsfeszültsége leesik. Az akksi jó, szinte új. Remélem így már világosabb.
-
qantum
senior tag
válasz
MaxxDamage #4288 üzenetére
Nem ezzel a telóval,de nekem is volt már ilyen,az akkuk nem bírják a hideget.
-
MaxxDamage
félisten
Kérdés:
Valaki tapasztalt már hasonlót?
Kinti hidegben dolgoztam, töltöttség 15% alatti és előveszem zsebemből a telefont, google keresőbe kerestem valamit és 1x csak elment a kép (instant fekete, mondom mi van..?!?) aztán bekapcs gomb és LG Logó és semmi, (sötétség) kb. 5x megpróbáltam bekapcsolni... csak LG Logóig jutott... (lemerült az akksi?) kb. olyan 1 órára rá (lakásba voltam már) a telefont be tudtam kapcsolni és 11% -os töltöttséget mutatott... Mi lehetett ez vajon?L
-
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4286 üzenetére
Akkor ez ugyanaz az anyag, mint amit kaptam a QI matricával... De legalább méretpontos!
Köszönöm! -
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4280 üzenetére
Köszi!
Ha ez passzentos, akkor jó. Mennyire más az anyaga / tapintása, mint az eredeti?
-
stemplar07
őstag
The Audio/Video Authority : LG V10: A True Audiophile Smartphone?
Érdekes cikk , a Fiio X7- nél is jobb a V10 ? sőt néhány nagyon drága hangkártya sem szól így ? ( ASUS Strix Raid DLX )( egyébként érdekes, hogy a V20-ban integrált erősítő van, azaz nem külön ,,diszkrét,, AMP mint a V10-ben )
-
futo001
senior tag
válasz
saddybaddy #4274 üzenetére
Először is sziasztok, 1 napja én is csatlakoztam a V10 tulajok táborához.
És milyen a tapintása ennek az utángyártott hátlapnak? Érzetre hasonló, mint az eredeti?
És is gondolkozok más szín vásárlásán, de félek nem lenne olyan, mint a gyári. -
válasz
saddybaddy #4275 üzenetére
'17 tavaszát olvastam legutóbb...
-
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4277 üzenetére
Bocs, elnéztem. Hol vetted? Fekete ott nem volt?
-
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4274 üzenetére
De gyárit vagy utángyártottat vettél?
-
saddybaddy
tag
Valaki tud már valamit arról, hogy mikor kapunk Nougat-ot?
-
Lite
őstag
válasz
stemplar07 #4272 üzenetére
Én 1 hónapja kaptam meg. Nem javult...
A gyárit meg elég drágán mérték a németeknél... (12e körül volt). -
Lite
őstag
válasz
stemplar07 #4270 üzenetére
És az a hátlap méretpontos? Nekem szerintem ugyanonnan van, de műa, a gyári mintáját akarták megcsinálni, és az nem pattan rá hibátlanul...
-
bb_bence
csendes tag
Amúgy a topikösszefoglalóban lévő NFC -> NFC+QI átmatricázást csinalta valaki? Nem jár garanciavesztéssel?
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4267 üzenetére
Hát erre csak annyit , hogy ami Tré az Tréé ...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4264 üzenetére
Átkapcsoltam GSM/WCDMA -ba (netem most nincs, lemondtam... meg megyek másik szolgáltatóhoz (Voda) és annál jó lesz a váltás is... "tesztelve"
)
L
-
stemplar07
őstag
akinek kevés az egy nap üzemidő :-)
10500mAh Mbuynow Extended Replacement Battery + Back Cover for LG V10 BL-45B1F
ezzel összejön a 4 nap -
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4263 üzenetére
:-) és az lte is ?
-
lako05
tag
válasz
MaxxDamage #4237 üzenetére
Szia!
Látom vannak még gondjaid a telóval. Cseréld le a v10c-t.. Ritka fos egy build az. LGUP-al és a hozzá való ROM-al két kattintás az egész.1. Telepíted az LG USB drivert, megtalálod az én leírásomban is ha jól emlékszem + az LGUP-hoz is a dolgokat. Elinditod a telod download modban (Teló kikapcs, aztán hang fel + power gomb)
2. Átkattintasz update módba az LGUP-ban.
3. Betallózod neki a ROM-ot. (Ajánlom az v20-as romokat)
4. Ok, vagy Flash vagy nem tudom mi volt a gomb neve, sajnos nem férek most hozzá ahhoz a géphez.
5. Vársz
6. Örülsz
Nálam rengeteg dolgot megoldott a friss android.. Nem merül le a telóm fél nap alatt, stb..
(Bocs az összeszedetlenség miatt
)
-
gretzky77
veterán
válasz
Tibor7878 #4258 üzenetére
Hát nekem egy simes van,ilyen részletesen nem tudom! De igen ha az egyiken beszélsz akkor a másik nem elérhető de csak addig míg valamelyiket használod. Netet nem tudom sajnos dual aktív pedig általában a kínai telók között van. A Honor azt hiszem olyan de utána kell járni ha fontos neked!
-
Tibor7878
tag
válasz
gretzky77 #4257 üzenetére
Köszönöm! Basszus ezt nem tudtam.. Ez baj. Mik az aktív dualosok? G4 esetleg? Amúgy itt annyi a gond, hogy amig én telefonálok az egyikről addíg a másik nem elérhető? Mert az talán belefér, úgy is kapok értesítést ha közben keresett valaki. Az a dolog megy, hogy az egyikről megy a mobilnet és még is elérhető mindkettő? Vagy ha megy a net akkor a másik már kilőve? Köszi, hogy tisztázod a fejemben a dolgokat!
-
gretzky77
veterán
Szia mivel ez type c így V10-hez nem jó !
bb bence sztem nem számít!
Tibor7878 : a dupla simes nem aktív, amíg az egyik használatban van addig a másik nincs hálózaton! Ha aktív dual SIM kell akkor nagyon le fog szűkülni a lehetőségeid száma mert a dual simes telefonok sztem 80-85 %-a nem aktív!
-
bb_bence
csendes tag
válasz
stemplar07 #4253 üzenetére
Miért jobb az a teló? A 32-es is bővithető azt hiszem.
Amúgy, számít szerintetek valamit, hogy nem type-C, hanem microUSB portja van a telefonnak? Hosszabb távra szoktam telefont vásárolni (min. 2 év).
-
Arween
senior tag
egy gyors segítség kellene ez a típusú autós töltő jó a v10-hez?
BlitzWolf® -
Tibor7878
tag
válasz
stemplar07 #4253 üzenetére
Én is egy ilyen dual simesen agyalok. Tudja tökéletesen párhozamosan kezelni a 2 simet? Még amikor új volt a teló akkor volt egy teszt amiben azt írták, hogy nem, hivás indításkor a másik sim pihen.. Igaz ez? Nekem teljesértékű két sim-es kell. Köszii!
(amióta megláttam a telefont élőben, nem tudok szabadulni tőle szuper jó! Utoljara a Samsung OmniaHD volt rám hasonló hatással) -
stemplar07
őstag
válasz
bb_bence #4251 üzenetére
Teljesen jó telefon ez ! Minden szempontból . A hardver köszönhetően a 4 gb , és a jó ui nak, legalább 2 évig jó lesz. Én ha most vennem , a H961 (64/4gb dual SIM est vennem) és valami hozzáértővel Lako05 leírása alapján megoldanám a B20 800 MHz lte t . Egy extender+impedancia adapterrel kiváló gyors telefon /dap .
-
gretzky77
veterán
Szerintem ebben semmi fika nem volt, hallott infókat a V10-ről ami nem feltétlen helytálló! Túlságosan magadra vetted ezt sztem!
bb bence a kamera minőségével vitatkozom,sztem nem gyengébb a G5-nél a manuális videó pedig nagy plusz! Hangminőség meg ugye egyértelmű. Hardver gyengébb de bőven elég! A méretet szokni kell de nem horror, üzemidő pedig hozza a mai okostelefonok átlagát!
-
bb_bence
csendes tag
Ne haragudj, de szerintem félreértettél
Csináltam egy összehasonlítást két telefon között, amik ráadásul egy márka termékei, még csak azt sem mondhatod, hogy "idejött az ájfonos gyerek keménykedni".
Mint ahogy nem is azt írtam, hogy öreg, gyenge hardverű, rossz kamerájú telefon, hanem, hogy öregebb, gyengébb, rosszabb. Én ezeket puszta olvasott információk, számok alapján szűrtem le a G5-el összehasonlítva, és nem mondhatod, hogy nincs igazam: fél éves telefon vs. 1 éves, Snapdragon 820 vs 808 (?) stb.
Nem azért jöttem, hogy lefikázzam a telefont, azért jöttem, hogy megerősítsen a többség afelől, hogy ezek az adatok a gyakorlatban nem számítanak a használat során, és megosszák a tapasztalataikat, hiszen ez a teló nekem is nagyon tetszik, vételi opció. Azt hiszem, ha megpróbáltad volna értelmezni a leírtakat, erre magad is rájöttél volna.
Többieknek : köszönöm az eddig leírtak!
(Aryonnak itt is)
-
válasz
bb_bence #4247 üzenetére
Nem cáfollak meg, használom tovább az öreg, gyenge hardverű rossz kamerájú V10-et. Amit leírtál, az így van, mit cáfoljunk ezen, mondjuk azt hogy Snapdragon 821 van benne pl.???
Soha nem volt ilyen jó mobilom!( egyébként meg köszi hogy idejöttél lefikázni a kedvenc telefonunkat amit azért komoly pénzért vettünk, nagy-nagy szeretettel fogadunk, kitűnő volt a belépőd
ebben a topicban ez eddig nagyon nem volt szokás, jó lenne ha ez így is maradna! )
-
k5.20
senior tag
válasz
bb_bence #4247 üzenetére
Csak röviden: a két telefon két család egy márkán belül.
Ezt jelzi a méretbeli különbség - neked kell dönteni, kell-e a nagyobb kijelző.
Nekem nem zavaró a mérete, súlya, de embere válogatja.
Itt azért a mérethez kapcsolódik egy átlagon felüli esés-védelem is...A hardver mindkettőben messze meghaladja azt az igényt, amit az android jelenleg követel...
Az üzemidő akkor érdekes, ha reggeltől estig nyomkodod...átlag felhasználónak egy napot kibír, és csekély kivételtől eltekintve ebben sem különbözik a mai okos-telefonoktól.
Olvasd el az összefoglalót, sok kérdésre ott a válasz.Szervizbe ebből a családból nemigen jártak készülékek, legalább is a fórumlakók jelzései alapján.
A kijelzőtörés nem típushiba, más javítások meg nemigen történtek tömegesen.Most ennyit hirtelen.
-
Aryon87
félisten
válasz
bb_bence #4247 üzenetére
V10 eseteben csak az uzemidobe lehet belekotni, miota kovetem a topikot, mondhatni hibatlan a telefon. G4et is lepipalja ilyen teren..
Ha lenne lehetosegem vennek, de G5 utan visszalepes lenne, bar az optimalizaltsag annyira jo, hogy nem ereznem azt hogy 1 eves telefon (ahogy a G4 eseteben sem).
Mellesleg kimagaslo audio kepessegekkel van megaldva, toresallo, legalabbis kimagasloan birja a leesest es hasonlo dolgokat, robosztus megjelenes, dupla kijelzo ami meg pozitivumkent erositi a telot. -
bb_bence
csendes tag
Sziasztok!
Aki régebb óta használja a telefont, mik a tapasztalatok?
Egyelőre most a V10 és G5 között gondolkozom, az ottani topikot már kifaggattam (), hát nem győzött meg, sok a negatív vélemény. :/
Felsorolok pár (negatív) szempontot, és megköszönném, ha ezekre tudna valaki írni nekem bármit:
G5 :
- képernyőbeégések, gyakori típushibák, hibás modell kikapása esetén folytonos szervizjárat a kijelző (és egyebek) miatt
- rossz GPS jelvétel (ledobál)
- eladási statisztikák nem túl meggyőzőek, és eddig bárhol kérdeztem rá a telóra (MM, webshopok) megpróbáltak lebeszélniJelentkezik ezek közül valami a V10-nél?
Ehhez képest a V10 gyengeségei (itt pedig örülnék, ha valaki megcáfolna, ha nem így van
):
- rosszabb kamera (mennyivel?)
- gyengébb hardver (számít?)
- öregebb
- elég nagy, kényelmes ezt még használni?
- rossz üzemidőKöszi szépen!
-
L4ck091
csendes tag
Sziasztok!
LG G4, Flex 2, V10 és még talán Nexus 5 között vacillálok. G2-ről váltanék, lassan 3 éves lesz nálam és néha már idegesítően lassú. Mit gondoltok, megérné ezek közül valamelyikre váltani vagy nézzek valami újabbat, mert ezek sem most jöttek ki a piacra, így lassan előjöhetnek a G2-nél jelentkező hibák?!
Ha esetleg valakinek van pro- kontra érve és leírja azt megköszönöm!
Köszi előre is!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4241 üzenetére
mind1 , ráhagyom!
Nem izgulok többet ezen.... nem a telefon hibája, ennyi !L
-
stemplar07
őstag
válasz
Szóval.. az nem mind1 , hogy hol próbálták ki !! Mert az adótorony tövében nekem sem volt gondom ! De kint a ,, fildeken,,
ki kell kapcsolni az LTE-t,... ugyanakkor az S7 gond nélkül működik ..ahol a V10 nem ..
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4239 üzenetére
Nalam Telenor is hibatlan. Viszont lehet vmikor atigazolok a tmobilhoz, sokkal nagyobb a kinalat..
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Aryon87 #4238 üzenetére
Hmmm.. nem tudom, lehet hagyom így ahogyan van, WCDMA -ra állítom a hálózatot (azt a 12GB net sose fogy el / hó)
UI.:
Most néztem, APN beáll. megfelelő (itt hely ami problémás.. a hálózatok közti váltás , Telekom az nagy problem na)Vodás kártyával fényévekkel jobb a mobilnet pl. csak épp T-s vagyok ez a baj, és az is maradok, mert nagyon kedvező üzleti előfizum van.
L
-
Aryon87
félisten
válasz
Mondtam en multkor hogy nem a teloddalesz a bibi, csak addigra mar becsomagoltad.
Sztem probald meg az APN beallitasokat. Keresd vissza amit irtam akkor -
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4235 üzenetére
Azt felejtsd el hogy csereutalvanyt kapj
Es hiaba viszed be az LG-hez, nem fogjak ujraismetelni a szervizes kerdest, mert a telemax mar adott szakvelemenyt (persze ha ez tortenne).
Ezt multkor a G3-al be..optam, mikor keretrepedessel ment be a telo, telemax meg halal nyugodtan kozolte, hogy nem rendeltetesszeru hasznalatbol van a repedes.. Szidtam is oket mint a bokrot.. (Nem a mikrofonoknal repedt, hanem azon hely masik felenel..)
Sorry off, de szerviz tema ha valaki szemet szurna -
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4233 üzenetére
Kivancsi vsgyok mit mondanak. Mert LGsek gyorsak, de ha mar 1 het, sztem az TMX lesz..
G5:
1. szerviz: 3 nap - Lg
2. szerviz: 2 het -TMX
3. szerviz: meg nincs, ha lesz, csereutalvany -
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4231 üzenetére
Az siman a telemaxnal van
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4223 üzenetére
Semmi hír a telefonról.. holnap felhívom a szervizt!
(1 hete lesz már holnap, hogy náluk van)L
-
válasz
stemplar07 #4229 üzenetére
-
válasz
stemplar07 #4227 üzenetére
faszányosan néz ki - de már nem svájcibicska
-
stemplar07
őstag
Sajnos az a konklúzióm, hogy az S7 stabilabban tartja az LTE-t , vagy a modemje jobb , vagy szoftveresen jobban oldották meg ..
M7 környékén nincs is gond a V10 LTE kezelésével,( v20a,,) viszont belső Somogy -Tolna térségben LTE off, mert akor nincs térerő , viszont a 3G-re átváltva stabilan tartja a térerőt mindenhol . (ellentétben a V20c ami ott sem volt stabil..) -
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4223 üzenetére
Arra látod én is!
Leírtam a problémám részletesen....majd a dokun rajta lesz, hogy mit is csináltak vele, nem? (elvégzett javítás)L
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #4221 üzenetére
Tudod, mire nincs válaszom? Hogy mi változott október végén. Mert júliusban vettem a telefont, hibátlanul váltott, majd derült égből jött ez a vészhívás dolog. Ezt okozhatta a frissítés, de akkor az s7 mért produkálja ugyanezt a vészhívás dolgot? Tény, az lte kikapcsolásával ez megoldódott. Az is tény, hogy s7 is csak így működik. Tehát valami hálózat dolog változott meg, hiszen v20a- val sem jobb sokkal, csak azzal átvált. És azért Badacsony Keszthely környéke annyira nem vidék. Csak ne fényeznék magukat, hogy 4G országos lefedettség. Na majd januárban kiváncsi leszek, helyi kártyával mit produkál Sri Lankán.
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4222 üzenetére
Azért nagyon kíváncsi tesznek mit tesznek a tieddel ..
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4221 üzenetére
Nem feltétlen a telefon a "hibás" , hanem a mobile rendszer sz*r .... sajnos (Magyarország én így szeretlek) Igaz!?
(#4220) Kisbea: Azért csak vigyázz rá, ki azért ne vágd !
L
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4219 üzenetére
Az LG szervízben egy Lg Urbane Watch-al 2x is jártam , kb 3 nap alatt cseréltek komplett házat ( pixel hiba.. aztán gyorsan eladtam:-) )
a v20a,, csak egy fokkal jobb .. (ahol van térerő legalább visszakapcsolgat ) mint a v20c ..
nagyon vidéken .. szóval az LTE kezelés csak nagyvárosokban megbízható , sajna .. közvélemény kutatásom szerint Samsung, vagy LG , aki sokat vidékezik, már rég kikapcsolja ! a 4G-t ha azt akarja , hogy tudják hívni.. és a 3G pedig működik ..
-
Kisbea
csendes tag
Halihó, mióta ki akartam vágni, megjavult.
Nem fagy, nem carakodik - a Spotifyra máshol is panaszkodtak a legutolsó frissítése óta- de nekem aztán azóta -mióta tényleg azt mondtam nem kell utálom- megy hibátlanul.
LTE nincs hát nincs.
Szóval most béke van .
Így maradt a V10.
De a következő frissítésnél várok sokkal többet, csak aztán teszem fel. -
MaxxDamage
félisten
Felhívtam ma az LG (Váci úti) Szervizt és azt mondták, megkapták (a csomagom), kérdezték, hogy le van-e írva a baja (gondolom még nem bontották ki) , stb.. azt azt mondták, hogy majd akkor készűl és a GLS fogja velem felvenni a kapcsolatot, mikor szállítja (mondom Cool) Hiányzik már a kis V10
L
-
stemplar07
őstag
Na szóval off :
Hozzá jutottam egy ,, FiiO E12A Mont Blanc for IEM ,, -hez és ezzel azért már erősen közelébe ,,.. került az S7 a V10-hez ,.. tudom-tudom.. oda a svájci bicska ,, :-) gyönyörűen meghajtja mindkét Audiotechnika fülest (ath 900x, MSR7 )
-
aTe014
aktív tag
-
saddybaddy
tag
Jaja, egyszer felrakod es utána az ott marad de a széleknél is faszán! Plusz van rajta valamilyen Anti Glare bevonat ami taszítja az ujjlenyomatot és ez is működik. A régi üvegfóliáim mindig tiszta zsíros meg lenyomatosak voltak. Én mar csak ezt rendelem egy ideje, nagyon patent cucc. A múltkor kijelzővel lefele landolt a V10-em mert balfasz módon a hasamon hagytam tv-zés közben miközben persze bealudtam, egyszer csak csengetett valaki én meg hirtelen felugrottam az ágyról a hasamon a telóval és kb. 1m magasból arcal a laminált padlóra esett 😤 De a Nillkin jó szolgálatot tett csak a jobb sarka repedt be az üvegfóliának. Úgyhogy én leteszteltem élesben és mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom ☺️
-
resist
tag
válasz
saddybaddy #4207 üzenetére
Bizony jó cucc. Nekem ez van, Tempered Glass Screen Protector For LG V10 NILLKIN Amazing H+ Nanometer Anti-Explosion 9H 0.3mm 2.5D protective Film, csak azt már ott nem lehet kapni
Itt viszont találtam, ha valakit érdekel. -
válasz
saddybaddy #4211 üzenetére
Vmint videozaskor akad a hang, szoval vannak ott bajok.
-
qantum
senior tag
válasz
saddybaddy #4211 üzenetére
És eléggé melegszik.
-
qantum
senior tag
válasz
saddybaddy #4205 üzenetére
Nekem is az volt most a fiam használja, jó kis teló az (is).
-
saddybaddy
tag
válasz
saddybaddy #4207 üzenetére
Baszdki, az patent vétel volt gratulálok! Mindenképpen én is 32GB-ost fogok beszerezni mert a 16-ossal kín volt az élet 😆
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4205 üzenetére
Én 32k-ért jutottam hozzá (jofogas) egy patika állapotban lévő D802 (2GB RAM, 32GB ROM) G2 (fekete) és minden tartozékkal (kivéve füles, de V10-é is bontatlan) jó áron szereztem?
L
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #4204 üzenetére
Komolyan mondom pont begondolkoztam a múltkor, hogy be kellene szerezni egy G2-őt tarti telónak mert az volt nálam régen a best LG. Megvan még a régi G2 de sajna anno betört a kijelzője meg tönkre ment a közelségérzékelője is.Mennyibe megy most egy G2 amúgy?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4203 üzenetére
V10 az mégis csak V10
Én is beszereztem egy G2 -t és ez is jó, most hogy V10 -em szervizben van , de nem bántam meg, hogy beszereztem ezt addig és fiókba elfér vész esetére!L
-
saddybaddy
tag
Gyerekek, besokaltam a display ghost miatt és vettem egy iPhone 6S-t de a V10-et még nem adtam el. Úgy érzem jól tettem, egyszerűen hiába szép meg jó az iPhone de a V10 köröket ver rá szinte mindenben. Úgyhogy jövő héten megy vissza a kicsike szervizbe kijelző cserére a 6S-t meg viszi haverom, öröm és bodottá ☺️ Hang minőségben pedig a fasorban sem volt a 6S ugyanazzal a Piston Hybrid fülessel 😎
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4201 üzenetére
G4 -et is mikor eladtam, ezek voltak hozzá.... (85k -ér adtam el - 06.-ik hóban)2db gumis védőtok (kék és piros - piros bontatlan)
2db sima műanyag gyári hátlap (kék és ezüst - ezüst vadi új)
2db bőr hátlap (barna és piros - piros nem volt használva, barna teljesen újszerű , kopásmentes, pár napot volt használva)
1db gumis védőtok (hátlapra rakható - új bontatlan)
1db Bugatti SlimFit bőr (fekete) tok (1-2 napot volt használva)
1db kijelzővédő fólia (bontatlan csomagolásba)
1db 9H üveg kijelzővédő fóliaL
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4200 üzenetére
Látom nálam is van őrültebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest