Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mi ez a nagy "lehet e még kapni" , "ki tudja meddig lesz még " ez a telefon elérhető dilemma??

Még nincs egy éves a teló megjelenése sem,ennyire nem gyártják majd a közeljövőben?
Arra gondoltam hogy megvárom a V20 megjelenését,mert ha már új telefont veszek jobb lenne a még újabb,(már ha tényleg elfogadható lesz a hardver és külső),de annyira elbizonytalanít ez a pár hsz
Egyébként aki használja is eme remek telefont mik a tapasztalatok mennyire sérülékeny,mennyire karcolódik?
-
válasz
stemplar07
üzenetére
épp ezen gondolkodtam most . . .
-
Arween
senior tag
Esetleg itt vett valaki V10-et? Van tapasztalat a bolttal?
-
E2E4
aktív tag
válasz
saddybaddy
üzenetére
A téma-összefoglalóban a Hi-Fi audio fejezet, Szoftveres minőség javítás alfejezetnél lévő linkre klikk, regisztrál, majd klikk ide, kiválaszt a 703 Alpha-t, letölt, telepít, használ.
-
-
E2E4
aktív tag
válasz
ronaldo
üzenetére
Ilyen hibát én nem tapasztaltam, de sajnos valami ezen QI töltő + V10 kombóban sem OK.
1. Ismét csinálta azt, hogy 10 perc után eldobta a töltést, majd ugyanoda (a "jó helyre") visszatéve, szépen feltöltötte 100%-ra. Vagyon miért?...
2. Időzített kapcsolóval kapcsolom be/ki estére a töltő padot, 8 óra hosszára. (Hogy ne legyen 24/24-ben áram alatt)
A probléma:
Ha ráteszem a telefont a töltőpadra azelőtt, hogy a töltőpad áram alatt lenne, nem indul meg a töltés. Csak akkor indul meg a töltés, ha a telefont leveszem majd újra visszateszem a töltőpadra.
Erre nincs semmilyen szakmai magyarázatom, mivel egyéb más mágneses elven töltő eszköznél (pl. elektromos fogkefe) ez a probléma nem áll.Akinek van QI töltője, kérem, tesztelje le ezt nekem, és írja meg, hogy tapasztalja -e ugyanezen hibajelenséget.
Köszönöm. -
E2E4
aktív tag
válasz
treeeb28
üzenetére
Ez meg mi a ....?!

Ha tényleg ilyen lesz a V20, akkor az LG megindulhat a HTC útján, a bukás felé!
- Moduláris akkumulátor, ami így nem hinném, hogy lenne majd 4000 mAh (Ha csak nem találtak fel új technológiát titokban, és kisebb helyen nagyobb elektromos kapacitást tudnak majd elérni.)
- Hi-Fi barát, amiért lehet perkálni majd vagy 60.000 Ft-ot, mint a G5-nél... Anélkül az audio képességek hozzák az alap sztenderd minőséget.
- iPhone 7 "dizájn díjas" hátlap a bili szerű optikákkal.Jelentem, jó eséllyel maradok a V10 aktív topikgazdája. Terv szerint hamarosan csináljuk majd a Hi-Fi vaktesztet, örömködünk, stb. Én legalábbis - ha a V20 ilyen lesz - semmi pénzért nem válok meg a V10-től egy V20 miatt, és van egy olyan érzésem, hogy ezzel nem vagyok egyedül...
-
ronaldo
őstag
Nekem is van egy elsőkörös tapasztalatom a vezetéknélküli töltésről, ugyanezt a csomagot vettem.
A töltőn én úgy helyezem el, hogy csak a kék és piros ledek látszanak, meg van még kb. 4-5 mm hely és nekem így frankón tölt, tölti a Nexus 4-et is.
Viszont reggel, amikor leemelem a töltőpadról, van egy érdekes hibajelenség: hiába nyomom meg a lenti menügombok bármelyikét (multitasking, menü) nem történik semmi. Egy 15-20 mp-ig "be van akadva" a telefon és csak jobbra-balra tudok lapozgatni, meg mondjuk az értesítési sávot lehúzni.
Ez 2 egymás utáni reggelen megtörtént. Ma a dokkolójában töltöttem (gyári töltőfejjel) és nincs ilyen probléma.
Még próbálom reprodukálni ezt a dolgot, de mindenesetre fura.
-
-
treeeb28
csendes tag
http://napidroid.hu/renderkepeken-az-lg-v20-van-egy-rossz-hirunk/
Csak sikerül tönkre tenni ezt a jól induló szériát... -
-
psg5
veterán
Mindenkinek fehér színben van? Normális helyről csak fehérben tudnám rendelni. Ipon,aqua...fekete jobb lenne
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
válasz
saddybaddy
üzenetére
-
saddybaddy
tag
Sziasztok.
Megjött ma a kicsike, hát mit ne mondjak nagyon imádom! Egy iPod Touch 4 et vált ki nállam zenehallgatásra ezért még is vettem a Poweramp a Playboy viszont sok helyen olvasom, hogy érdemes hozzá letölteni egy Alpha build 703 kiegészítőt amit sajna sehol sem találok. Valaki tudna segíteni? ☺️
-
E2E4
aktív tag
A G4-nek nagyjából annyi köze van a V10-hez, mint egy Toyota autónak a Lexushoz.

A V10 megkapta a G4 kameráját és a SoC-t, és ennyi. Mind az alaplap, mind a kivitelezés más. (Ehhez még az LG-t sem kell megkérdezni.)
Természetesen minden ízlés dolga, bár számomra újszerű az, hogy a Huawei P8, a Nexus 6P és az LG V10-t nézve neked "igazából egyik sem tetszik igazán
"Szerintem a másik két telefon megjelenésben, minőségileg, kül- és beltartalmat is nézve, egy lapon sem említhető a V10-el.
(Pl. amikor én Huawei-eket néztem, konkrétan vágta a kezemet az oldaléle, pedig nincs kis tenyerem. Hamar vissza is tettem a polcra.)Az autós tartóval kapcsolatban már írtam a topikban (a kereső sokat segíthet ebben) de most be is emeltem a téma-összefoglalóba. (Lsd. FAQ/GYIK elején.)
Ha még lenne kérdésed a döntés előtt, kérdezz bátran.
-
Mobilkernél van épp "Black" verzió! [link]
Akinek kell, gyorsan csapjon le rá, mert megint gyorsan elfogy a készlet !
(nem reklám, csak egy ajánlás aki mobilkernél akarná megvenni) 
L
-
E2E4
aktív tag
A téma-összefoglaló relevánsan frissült.
FAQ/GYIK-ben:
- Milyen autós tartó ajánlható a V10-hez?Topikgazda
-
-
psg5
veterán
Ipon.hu és Aqua.hu nál is van , valahogy nem sorolom őket sem sufniba és kérdésemre pl a 6P-re is egyértelműsítették, hogy lehet regisztrálni a 2 év gyári garira...gondolom LG-t is.
Igen az elég riasztó, hogy G4-el jönnek elő a hibák és V10 azért sok mindenben arra épül. vagy nem teljesen?Igen P9, sőt igazából a Plus is bent volt a pakliban, de ára miatt kilőve.
-
MM és edigi kivételével csak sufniban kapható, de ott is vannak igen nagy különbségek. Pl smartshop vs blaha aluljáró gsm.
Ahogy néztem még senkinek nem volt garis problémája. (ellentétben a G4-gyel, nagyon durva mi megy a topikban, kb heti 1-2 embernek lesz bootloopos a telója vagy ég be a kijelzője)P9 az elég fasza garis szempontból, a többi részét annyira nem vágom. Én is agyaltam rajta sokat, de a 180ezres rettentő sok, akkor inkább S7/edge.
-
psg5
veterán
Nos, nehéz lesz...fiamnak is LG kinézete jobban tetszik...
ha viszont egy év akkor még a sufni gsm bolt is szóba jöhet, mert kötelező jótállásban nekik is kell 1 évet vállalni...igaz társaságra veszem, így azt úgysem érvényesíthetem
Valakinek volt itt már garis problémája V10-el aki sufniban vette? Mire ment vele?
-
Nyilván egyénfüggő, mellette egy Hua P9 figyelt, nem egy kategória. Tudásban persze biztos hiperszuper a 6P.
1év a függetlenre és gsm-esre, 2év a szolgáltatósra. (ami V10 esetén sajnos kiesik mert nem került be senkihez)
iphone-ra is csak 1 évet adnak, de megnézheted a 2 év garis htc10-et is csak 270e ft
-
psg5
veterán
Nem feltétlenül fő szempont, de igencsak számít. Azonban láttam olyan drop teszteket ahol, bár jobban teljesített a V10, 6P rémhíre messze elmaradt a valóságtól

De tény, hogy ez V10 felé billenti a mérleg nyelvét.
Na de max 1 év garancia...azért az elég ciki nem? Vagy rosszul látom, hogy csak ennyit vállal a gyártó is?#2557) koxx : Ennek ellentmondanak a teszt cikkek
De igazából kinézetre nekem amúgy sem meggyőző egyik sem, így ez sem szempont 
-
-
Taci
addikt
Hát ha ez fontos szempont, akkor a 6P nyugodtan el is felejtheted, a V10 lesz a te telefonod.
(Összefoglalóból részlet: A készülék a prémium megjelenés mellett, az alkalmazott anyagok és az összeszerelés miatt, 122 cm-es magasságból, különböző szögekben történő, sorozatos leejtési tesztek alapján, megkapta a MIL-STD-810G / 516.6 katonai szabványnak megfelelő "ütésálló minősítés"-t is.) -
psg5
veterán
Köszi.
Dehogy akarom hogy szidja bárki is. Tényleg csupán a tapasztalatokra vagyok kíváncsi vásárlás előtt.
Ráadásul tényleg kinézetre, ami persze szubjektív igencsak, sem tudok különbséget tenni, mert igazából egyik sem tetszik igazán
Ami számomra ideális lenne úgy tűnik, az a Huawei P8 kinézete, V10 kamerája, 6P rendszerrel
-
Taci
addikt
Nem igazán szeretem azt, ha egy alap funkció (jelen esetben fényképezés) normális (vagy haladóbb) használatához egy külön appot kell letöltenem (ha reklámot sem akarok benne, akkor megvenni is), próbálgatni, aztán vagy bejön, vagy nem, és kereshetek, próbálhatok másikat. A Nexus ezért nem jó nekem. Persze sanszos, hogy minél jobban belenyúl a gyártó, annál több dolgot tud "elrontani", de az LG szoftverével eddig semmilyen égető problémám nem volt, és emellett pedig nagyon sok olyan extra funkciót ad, amit már hiányolnék. (Pl. a dupla koppos ébresztés bevezetését kötelezővé kellene tenni minden gyártó számára
)Igen, MM-ba mentem párszor még vásárlás előtt, hogy ezt a két telefont (és a G5-öt is) egymás mellett tudjam kipróbálni, szóval személyes tapasztalatból beszélek.

Az autós tartót amit rendeltem (és használok) nincsenek jó tapasztalataim, mert ugyebár elég nagy a telefon, és az oldalsó tartó része csak a telefon alsó harmadát fogja (felszerelés után szembesültem ezzel), így egyáltalán nem is mertem használni vele. De valamelyik fórumtárs biztosan tud ajánlani egy jól használhatót.

Amúgy a V10 topikjában nem is igazán fogsz találni senkit, aki szidná a telefont.

-
psg5
veterán
-
Taci
addikt
Nálam még a rendszer is a 6P ellen szólt, holott eredetileg direkt 'fejlesztői telefont' kerestem, így adta magát a Nexus és a szűz Android. Viszont előtte G2-m volt, és annyira megszerettem a szoftverét (is), hogy a sima Androidból már hiányoltam azt, amit korábban az LG-féle változattól megkaptam.
Nem is beszélve a kamera szoftveréről és annak a beállítási lehetőségeiről: annyira puritán és beállításszegény a Nexus-é, hogy az már fáj, ezzel ellentétben a V10-é pedig eszméletlen jó, részletes, millió beállítási lehetőséggel, amiknek ráadásul értelmük is van.
Az első összehasonító próbánál amúgy a V10 "nagy súlyára" lettem figyelmes (legalábbis a 6P-hez képest), mert ez utóbbi pehelykönnyű volt. Viszont pont ez a plusz súly ad egy extra minőségi érzetet - amire amúgy nem is lenne szüksége már, mert alapból minőségi.
Ja, és nekem a 6P nagyon csúszósnak bizonyult, a V10 viszont sosem, nagyon jól eltalálták a felhasznált anyagokat. -
E2E4
aktív tag
Első este után meglepett a QI töltő kínai "csoda"...
Este kb. 23% akkumulátor töltöttségnél tettem fel a V10-et QI padra. A töltés megindult, így hagytam is úgy. 6 órával később ránéztem a telefonra: a QI töltő piros LED-je (hálózat be) és a töltést jelző kék LED (QI töltés folyamatban) egyaránt világított, azonban a V10 az alábbi üzenettel "köszöntött": "Az akku feszültség alacsony.... 15%...."

Ezt követően a V10-et újra rátettem a QI padra, de kb. 10 perc után ismét "eldobta" a töltést a telefon.
Végül rátaláltam a helyes pozícióra: nem teliben tettem rá a telefont, (a töltő pad kb. akkora, mint a V10) hanem fentebb, úgy, hogy alul maradt 18 mm rész. Így 15%-ról 100%-ra, kb. 2,5 óra alatt a töltés sikeresen végbe ment.

Konklúzió: Ha a szóban forgó töltő padnál megindul a QI töltés, még ne örüljünk. Találjuk meg a megfelelő pozíciót. Ez tapasztalatom szerint a V10 feljebb helyezésével érhető el. (Alul maradjon kb. 18 mm távolság.)
-
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ez olyan, mint az orosz rulett kínai verziója.
Így képen jól néz ki, de a valóság kérdéses.Szerintem szívleld meg zoleeno1 fórumtárs tanácsát.
A BangGood az első olyan kínai webshop, amit én is mindenkikben ajánlok, a BlitzWolf meg agy olyan márka, amit szintén.
(Konkréten egy hibás BlitzWolf autós szivargyújtó helyett olyan példaértékűen küldtek egy drágább modellt, hogy az összes kínai pénzlehúzó webshop tanulhatna belőle. Azóta is örömmel használom a QI kimenettel is megáldott szivargyújtó töltőt.)USB kábelnek pl. ezzel te is jól járhatsz. (Én most rendeltem meg a QI töltőhöz, mert amit adtak a QI töltőhöz, az elég rövid volt. 2 méter már kényelmesen elhelyezhető.
Mellesleg a BlitzWolf kábelét mindkét irányból be lehet dugni, és valószínűleg a 2,1 Amperes áramerősség átvitele nem csak kamu. Persze az ár 1500 Ft körül van, de ebben van is anyag. A 18 hónapos garancia pedig elég jól hangzik egy kábel esetében is...) -
E2E4
aktív tag
válasz
macilaaci
üzenetére
van-e valakinek tapasztalata arra vonatkozóan, hogy mennyit esik általában az előd ára ilyenkor?
Konkrét biztos tapasztalat nincs, mivel a V10 a V sorozat első eleme, így nincs elődje, de még csak nagyon hozzá hasonló sem, de:
ahogy gretzky77 és koxx fórumtársak megírták, nem valószínű, hogy szignifikánsan esne a V10 ára a V20 megjelenésekor, hiszen már így is eléggé elérhető szinten van.Ha meg a V20-at tényleg sikerül elbaltázni a másodlagos kielőző hiányával, a 2 TB helyett csak 128 GB-s SD kártya támogatással, a csökkenő főkijelző mérettel, meg a gyengébb verzióban a RAM lefaragásával, esetleg még kiderül az is, hogy mondjuk megkapja a G5 "dizájnját" is, akkor nem csak hogy a V10 ár csökkenés nem várható, de simán ráléphet az LG a HTC bukó ágára is. De nyugtával dicsérd a napot. Reméljük, nem fogja az LG újból elkövetni azt a hibát, amit a G5-el elkövetett. (Dizájn, illesztés, rossz ár/érték arány (pláne a Hi-Fi barát modul árával együtt)). Szóval a V20 megjelenéséig bármi lehetséges, csak egy nagyon valószínűtlen: hogy a V10 ára drasztikusan csökkenjen.
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ez egy hulladek, en nem dugnam ra a telomat
blitzwolf, amit irtam, bangoodon pl -
-
macilaaci
csendes tag
Sziasztok! Hosszas keresgélés-, és a topik olvasgatása-, no meg a készülék tudása miatt V10 vásárlása fog hamarosan történni. Ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem: 1.nextelshop-ról vélemény? 2. Mivel jövő hónapban érkezik a V20 nem tudom érdemes-e kicsit várni a V10 megvásárlásával, van-e valakinek tapasztalata arra vonatkozóan, hogy mennyit esik általában az előd ára ilyenkor? Köszi!
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Van bárki aki V10 mellett, előtt használt Nexus 6P-t? Összehasonlításképpen? Aksi, kamera, fogás.
Nem tudom élőben megnézni őket, főként nem együtt... -
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Blitzwolf kabel, bangood
-
V10 nagyon eltalált teló, ez biztos.
Töltő kábelt ami V10 -hez van, biztos lehet valahol venni nem? (webshop) minőségi darabot)
Esetleg tudsz ajánlani megfelelő darabot, boltot ahol kapható?
(ilyen Tescoba nem akarok venni, kitudja milyen minőség...) 
Igen, hivatalos magyar tesztből rendesen kimaradt a HiFi DAC 32bit tesztje... SAJNOS !

Nem ártott volna arra is külön rá koncentrálnia a telefon tesztelőnek, mivel ez a tulajdonsága a telefonnak külön említésre és tesztelésre lett volna méltó!(#2535) koxx: Érdekes az biztos! Ötletem sincs

L
-
-
Én még mikor megrendeltem aznap rendeltem egy xiaomi powebankot.
Ma jön meg elvileg... De koppanok vele . mert nem fog kelleni. Hihetetlen de nekem jobban bírja mint a galaxy note 4 esem amiről váltottam... Messenger facebook minden ami szar egy akkunakfelvantelepítve.. Komolyan eddigez a legjobb telefonom.
Kár h a a tesztek így lehúzták az akkut, mert nem igaz h szar! Nem bírtasokkal jobban a mate 7 sem, de mindegy is ha az 40 szazalekon van, a másik 20 on akkor is töltőre vágom minden este.... Aki meg napi 7 orát nyomogatja a telefont az forduljon orvoshoz vagy keressen egy szexpartnert. -
E2E4
aktív tag
A téma-összefoglaló relevánsan frissült.
FAQ/GYIK-ben:
- Van vezeték nélküli (QI) vagy gyorstöltés?
- Mi ez a barkács megoldás a vezeték nélküli (QI) töltésre?
Témák bővültek, utóbbinál a QI+NFC matrica megrendülésével / felhelyezésével kapcsolatos videó / leírás is található már.
A QI+NFC matrrica felhelyezésével, és a QI töltéssel a V10 egy újabb örömöt adhat. (Végre elfejthetjük a kábelt a töltés esetén is.)

Topikgazda
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Mindenekelőtt az kell látni, hogy a micro USB csatlakozó nem azért áll stabilan a telefonban, mert az apró kontaktusok ott tartják, hanem a csatlakozó kialakítása folytán, ez pedig olyan, hogy elég stabilan képes tartani a micro USB csatlakozót a telefonban, és nehezen képzelhető el az, hogy egyszeri párnáról való lecsúszás folytán annyira kilazul, hogy nem tart már erősen.
Szerintem ez így nem garanciális probléma, (pláne, hogy a kontóakt tökéletes maradt) de mivel az LG-ről van szó, simán lehetséges, hogy kicserélik neked. Javaslom, hogy hívd fel telefonon őket, és beszéld meg velük ezt a problémát.
A V10 kitűnő optimalizálása folytán adódó remek akkumulátor idejét már többször kitárgyaltuk, és a legtöbb felhasználó simán képes átlag 4-6 óra SOT megtapasztalására (sőt, ez még akár 8 órára is adódhat.)
Ezt mi, fórum lakók, és V10 tulajdonosok már jól tudjuk, tehát nem szükséges újabb screenshot-okkal díszíteni a fórumot, ahogyan ez más helyeken is - konkrétan pl. a G4 fórumában - vissza-vissza térő felhasználói szokás. (Persze ha lelkesedésből megtetted, felőlem maradhat.
)[hajnali filozofálás on]
Ennek ellenére más fórumotokon (pl. a V20 bejelentésekor is) nagy elánnal hangoztatják a V10 "gyenge üzemidejét", s amikor leírom, hogy mik a valós felhasználói tapasztalatok, hogy a gyenge üzemidő valótlan állítás, sőt, még azt is bátorkodom megemlíteni, hogy innen jöttem, mi több, ezen fórum topikgazdája vagyok (aki megírta a TIR-t, és ezt is alaposan letesztelte) akkor erre a legtöbbször támadó visszajelzést kapok, amiken én már tényleg csak nevetni tudok. Amikor a tényekkel szemben valaki váltig állítja azt, amit hallott valakiről, akinek valaki mondta, hogy a V10 üzemideje gyenge, ami egy akkora igazság, amit nem cáfolhatnak meg holmi tények.

El kell fogadnom, hogy a MobilaArena fórumain sok esetben nem szakmai az értekezés, sokszor nem a valós tények hangoztatása folyik, hanem mindenféle mende-monda, amihez néhány fórumtárs úgy ragaszkodik, mint a kis óvodás (Vér Pistike) a lopott homokozólapáthoz. S bár a valós tulajdonos váltig állítja, hogy a lapát nem Vér Pitikéjé, s már kis tula apukája is közbe lép, hogy szó szerint kitépje Pistike kezéből a műanyag lapátot, hogy visszaadhassa a kisfiának, Vér Pistike továbbra is görcsösen szorítja kezeit, s hangosan ordítja mindenkinek azt, hogy "Márpedig az az én lapátom!"
Nem szeretnék az ilyen esetben sem pszichológus, sem tanító szerepébe kerülni, inkább csak mosolygok ezen, megpróbálva már le sem reagálni azt, s egyben ismét meglátom, hogy a sok embertársunk bár biológiailag felnőtt testben van, mégsem nőtt fel önmagában, s csak egy 7 évesnél fiatalabb, sértődött kisgyerek vezérli életét. Ez pedig nem csak a fórumokon, de ez élet más területein is tetten érhető.
Ide lenne felnőnünk![hajnali filozofálás off]
-
V10 battery üzemidő dologgal kapcsolatban azt vettem észre, hogy a képernyő használat nagyon jó, ha a telefon folyamatos használat alatt van (nem pihenő módban fekszik az asztalon...)
Íme: (egyre csak nyomkodom és a % lassan megy csak lefelé...a képernyő használat (idő) meg csak nő!)

Nem dicsekvésként osztom meg, csak épp saját tapasztalat, mert pl. G4 esetében ha folyamatosan nyomkodva volt, akkor merült mint a veszedelem! (V10-hez képest)

L
-
Érdeklődnék, hogy a töltő kábelét hivatalos LG szervizbe küldve (messze lakom Bp.-től, de szívesen felküldöm saját költségen) cserélik? Tölteni tölt, de 1x leesett / lecsúszott a párnáról a fekvő részre töltés közben , na és az érintkezési pontok (lábak) nem olyanok mint előtte és a telefonhoz csatlakoztatva nem csatlakozik olyan szorosan (könnyen kihúzható és mozog kicsit oldalra is) amúgy tökéletesen teszi a dolgát, ahogy eddig is 1hr alatt feltölti a telefont (csak kábel csatlakoztatás miatt cseréltetném) vagy valaki tud webshopot ahol csak gyári kábelt lehet kapni?

L
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Ma találtam rá erre a telóra mert eddig Nexus 6P és 5x között vacilláltam.
Viszont ED és MM 199eft-os ára kicsit borsos.
Innen szerintetek mennyire rizikós rendelni? [link]
EXPANSYS-nál nincs raktáron. Sok 5x-et onnan rendeltek a fórumában, megbízhatónak tartják. -
joco1977
tag
válasz
Horovic
üzenetére
Nálam is tökéletesen működik az OTG pendrive-ról történő filmlejátszás. Csatlakoztatás után a beépített fájlkezelővel meg lehet nyitni az OTG eszközt. Ekkor kér két biztonsági engedélyt, hogy hozzáférhessen a rendszer a pendrive-hoz, ezekre igennel kell válaszolni, majd a pendrive-on lévő fájlokat a beépített videólejátszóval simán le lehet játszani (amit próbáltam MKV, MP4+subitle, AVI+subtitle) feliratostul együtt.
-
E2E4
aktív tag
válasz
Horovic
üzenetére
Üdv a klubban!
Polár M400-as futóra: igen, ilyenek előfordulhatnak. tothak fórumtárs is tapasztalt hasonlóakat, pont az ő kérésére került bele a téma-összefoglalóba az ezzel kapcsolatos tájékoztatás.
Ha sikerül rájönnöd a hibára, tedd itt közzé.
A másik, hogy amikor otg-n összekötöm a pendrive -al akkor a rajta lévő filmeket nem játsza le a telefon.
Ezt most próbáltam ki. Tökéletesen működik a filmlejátszás így is.
Végezz hibaserkést az OTG kábel és pen drive tekintetében,
valamint a telefonnál a sztenderd protokoll szerint. (Csökkentett üzemmód indítás, próba, app akadás nézés, a végén FR - update 6.0-ra (ha nem történt volna meg - FR.)
Jelezd, mire jutottál. -
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Én is csatlakozom a csapathoz egy fekete 32Gb-os készülékkel. A sok pozitívum mellett 2 dolgot nem értek. A Polár M400-as futóórámmal nem tudom összecsatlakoztatni a készüléket. Ezt az anomáliát már a G4-el is tapasztaltam. (sztem csak vmi biztonsági beállítást kellene megváltoztatni, csak nem tudom hogy mit). Látja a telefon az órát csak párosításnál azt írja ki hogy hibás pint adtam meg, holott ugyanazt ütöttem be amit felajánl. A másik, hogy amikor otg-n összekötöm a pendrive -al akkor a rajta lévő filmeket nem játsza le a telefon. Ha vki még tapasztalt ilyeneket vagy tud vmi ötletet adni hogy mit csináljak akkor legyenszíves írja meg. Köszönöm! -
válasz
littleshagy
üzenetére
Ez nem bardver apro..... Nem fognak atbaszni... Kérj egy atveteli elismervényt h adtál 20 rugót!
-
littleshagy
csendes tag
Nem komplikálom, lehet hogy rosszul fogalmaztam. A lényeg, hogy nem tudott semmi előre utaláshoz alkalmas doksit adni, megrendelni nem akarta a kijelzőt mert túl "drága"
Adjak előre pénzt, hogy megrendeljék, de papír nincs róla.De a telefonra visszatérve (hogy ne térjek el a fórum témájáról) nagyon meg vagyok döbbenve, hogy hiába pókhálós a kijelző, bárhol tökéletesen érzékel, nem potyog ki az üveg. Olyan, mintha 3 rétegben lenne repedve.
-
válasz
littleshagy
üzenetére
De miert komplikalod.... Megrendelik... Beszetelik..... Kapsz egy szamlat ... Kifizeted.... Elkonyveled....
-
-
válasz
littleshagy
üzenetére
Szerintem veled van a baj.... Utald el es kapsz egy szamlat... Konyvelonek odaadod es kesz.. Nem kell tul dramatizalni... Ha rendelsz egy termeket akkor sem kell elore szamlat adni.
-
zoleeno1
veterán
válasz
littleshagy
üzenetére
Akkor allitsak ki a tényleges szamlat es elutalod, utana rendelik...
-
littleshagy
csendes tag
Sikerült a telefondoki.hu-val beszélnem. Elvileg Ők gyors szerviz, tehát megrendelik az alkatrész, amikor megérkezik akkor szolnak, én viszem a telefont, belerakják és kész is.
Csak úgy rendelnek, ha én elküldöm a telefont és várok, hogy egyszer csak kész lesz, vagy előre utalok x összeget.
Mondtam, hogy akkor küldjenek egy díjbekérőt, vagy egy utalásos számlát és én már is utalom az összeget.
Azt mondja, hogy ő ilyet még nem csinált és nem tudja hogy kell. Mondtam, hogy nekem muszáj a forma nyomtatvány a könyvelésembe a céges számla miatt.
Erre a hölgy azt mondja nem elég ha e-mailbe azt írja díjbekérő?
Különben is Ő polcra nem rendel ilyet mert mi van ha tényleg nem viszem el.A vége az lett, hogy hagyjuk... Velem van a baj??
Hát én az egészet elutaltam volna nekik előre ami szereléssel együtt 46 000 Ft lett volna.

-
A legjobban az üzemidőtől féltem! Dereggel óta sokat nyomkodtam, es nem rosszabb mint a note 4 üzemideje.
20 szazalékot merült. Pedig még játszottam vele... Ez bőven kielégítő ennél estére marad 20 szazalék kb, notánál 40. És? Ugys kell etetni mind a kettőt esténként. -
littleshagy
csendes tag
Most beszélek velük és érdemben infót nem tudnak adni, csak annyit, hogy pénzes lesz a dolog amit nyilván sejtettem. Most próbálja kinyomozni, hogy hova tudom vinni.
-
válasz
littleshagy
üzenetére
Váci úti LG szerviz nem vállalja?
-
littleshagy
csendes tag
Kedves fórumtársak!
Tippeket kérek, hogy hol lehet javíttatni a porul járt telefonomat számlásan. (céges a teló és el tudom számolni a javíttatást)
A tapasztalatom a következő eddig: Smart clinic nem foglalkozik V10-el, a Gsmszervíz Kft. nem reagál levélre.
Egyenlőre itt tartok, ha van valami még úgy is jelzem, de nagyon várom az ötleteket mert borzasztó szomorú így a "kis csoda" -
E2E4
aktív tag
a.sebi
Informatívak az olyan hozzászólások, amelyek más gyártók "zászlóshajójának" (Samsung Galaxy Note 4) prémium és sok esetben az egekig magasztalt kijelzőjét szembeállítják a V10 kijelzőjével, egyben választ is adva az olyan felmerülő kérdésekre, hogy "Mégis miért használ egy "zászlóshajóban" az LG IPS technológiát az AMO LED helyett, ha utóbbi esetében is nagy gyártónak minősül?OPiiPO
Szerencse hogy nem vettem meg a Poweramp-ot, mert így most pont annyit ér, amennyit fizettem érte.
Második ember vagy a fórumon, akinek nem jött be ez a lejátszó.
(Nálam jelenleg 88,7 GB-nyi FLAC van a V10-en egy micro SD kártyán, és hallgatom is őket. Eddig még egyszer sem találkoztam az általad jelzett problémával, és nem is bántam meg azt a rongyos ezrest kifizetni a PowerAmp zenelejátszóért. Ettől függetlenül elhiszem, hogy akár olyan hiba is lehetséges, amit tapasztaltál.)Valaki nem tud egy normális lejátszót, ami tudja ezt kezelni?
Litván Zongora fórumtárs (a másik topiklakó, akinek nem jött be e PowerAmp) használja és javasolta a Player Pro-t a hozzá megvehető DSP Pack-el.
Az OFF-Topikban pedig felvetődött a Neutron zenelejátszó neve is.High gain-t nem aktiváltam, még mindig nem győzött meg senki sem, hogy 50Ohm alatti fejhallgatónál lenne bármi előnye. Elolvastam a másik topicot, még jobban elbizonytalanodtam. A saját fülemnek hiszek, így is nagyon jó.
Akkor talán hallgasd meg a saját füleddel a V10-et High-gain trükkel is, és a "másik topikban" írt "elméleti ömlengés" (egy teszt topikban
) ne vegye el a kedved.
Én a mai napig használom a két kis kiegészítőt, és éppen vinyl ripnél, mivel pont ott van a legnagyobb szükség a nagyobb erősítésre a természetesebb, kompresszálatlan hang miatt.
(Az újabb zenéknél, amikor dinamikakopmresszorral "szétbarmolják" a hangképet, néha tapasztalok olyan apróbb torzítást high-gain trükknél közel maximum hangerőn, ami már nem szép, (mondjuk akkor már fáj a fülem a hangerőtől) de ez - tapasztalatom szerint - a zenei felvétel miatt keletkezik. Persze ez is fül- és fejhallgató függő. [Én most csak egy AKG K370-et használok.)A lényeg a V10-el kapcsoltaban szerintem az, amit leírtál:
Az általam hallgatott FiiO DAP készülékekkel párban van (X1, X3 v2).
Pont.
-
Az általam hallgatott FiiO DAP készülékekkel párban van (X1, X3 v2). High gain-t nem aktiváltam, még mindig nem győzött meg senki sem, hogy 50Ohm alatti fejhallgatónál lenne bármi előnye. Elolvastam a másik topicot, még jobban elbizonytalanodtam. A saját fülemnek hiszek, így is nagyon jó.
Jövő héten jön egy iBasso DX90 teszt, pár napon át. Majd beszámolok.Más: a heti első kijelzőtörés után megrettentem, és egy 9H-es edzett üveget feltettem a V10-re. Csak a biztos kedvéért
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más2: Appetite for Distruction GnR lemez nincs felszabdalva a falc számonként, hanem oldalanként egyben van (LP-ből van). A Poweramp ezt nem képes kezelni, még az albumok köze sem vette fel

Szerencse hogy nem vettem meg a Poweramp-ot, mert így most pont annyit ér, amennyit fizettem érte. Valaki nem tud egy normális lejátszót, ami tudja ezt kezelni? Az általam eddig használt összes DAP-nak nem okozott ez gondot . . . -
A hang brutális...
Kijelző samoled után megváltás.
Multitask ezzel a masodlagos kijelzővel baromi király.
Kézbevenni hihetetlenül prémium érzés.
Billentyűzet szar! Ezt cserélem. Miértnem azékezetes betüketjeleníti megelsőként hahosszan nyomok egy betűt?
Ujjlenyomatolvaso galaxy után megváltás.
Rendszer gyors eddig nem érzem szükségét egysnapi 820 nak.
Kamerát este tesztelem.
Ez sokáig megmarad mint telefon . -
E2E4
aktív tag
(#2497) a.sebi Az összefoglaló ráadásul rendszeresen frissül, releváns esetekben külön bejelentve. Ezeket érdemes is megnézni. (Amúgy az imént is frissült egy apróbb aktualizálással.
)Ha megjött a telefonod, és van kedved, nyugodtan írhatsz élménybeszámolót. (Ez úgy is java részt élet-öröm topik, ahol csak nagy ritkán vannak negatív érzelmek.
)(#2495) OPiiPO
Ahogy zoleeno1 kolléga írta, nem hinném, hogy innen bárki is megkockáztatott eddig egy olyan "no-name kínai csodát", ami felirat szerint 3500+ mAh-s, valós elektromos kapacitás alapján pedig talán még a gyári 3000 mAh-t sem képes produkálni. Szóval Te lehetsz az első tesztelő.
Várjuk a beszámolódat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Kénytelen leszek egy új fehér telefont venni, használtat nagyon nem lehet itt a hardverapródon kapni...Legalább is olyat nem amire normális garancia van.
ugye ugye? mondtam én ,hogy kell venni még egy V10-et, a szekrénybe elrakni..

(nem reklám, csak egy ajánlás aki mobilkernél akarná megvenni) 

(Konkréten egy hibás BlitzWolf autós szivargyújtó helyett olyan példaértékűen küldtek egy drágább modellt, hogy az összes kínai pénzlehúzó webshop tanulhatna belőle. Azóta is örömmel használom a QI kimenettel is megáldott szivargyújtó töltőt.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)