- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2676 üzenetére
Igen, azt hiszem. A hivatalos képen 5 szín volt (fehér, bézs, fekete, sötétkék, világoskék). Ez nagyon dög lenne...
-
MaxxDamage
félisten
Hivatalos LG Márkaszerviz biztosan cseréli (érdeklődjetek náluk telefonon vagy személyesen)
L
-
-
válasz
MaxxDamage #2681 üzenetére
másfél méterről pontosan a sarkára esett betonra, és lett a pici karc (nem zavaró, másnak fel sem tűnik, csak én tudom hogy ott van), de most azon gondolkodok, hogy lehet olcsóbb félévente oldalsó fémcsíkot cserélni, mint egy jó Verus tok ami kb. 10eft
-
Bodagreg
csendes tag
Sziasztok, 4 napos V10 tulaj vagyok, G4-röl váltottam. Az eddigi benyomások nagyon jók, nem bántam meg a váltást.
Van viszont egy nagyobb gondom vele, nem tudom ez mennyire gyakori hiba: manual módban ha Full HD-ben time lapse-et szeretnék csinálni, 5 perc után leáll a felvétel. Ugyanez igaz manual FULL HD rögziténél is (60 FPS). Olyan mintha a szoftver azt hinné UHD módban volna csak itt nincs kiirva felvételkor, hogy 5 perc a limit. Nagyon bosszant ez, külföldi fórumokon egy hozzám hasonló emberkét találtam ezzel a problémával, neki eddig nem sikerült megoldást találnia..
-
gretzky77
veterán
Használtam igen 6 Plust! Soha nem volt előtte iphone-om gondoltam azt is kipróbálom! Nem tudok arra se rosszat mondani amúgy meg voltam vele elégedve,az akksija pl nekem elég jól bírta! Hamar megunom a telefonokat szeretem cserélgetni őket de mint láthatod öregszem vagy a V10-et nagyon eltalálták mert nem akarom cserélni!
-
psg5
veterán
válasz
gretzky77 #2686 üzenetére
Jah felhívtam aztán visszahívtak rendelés után hogy nincs, de ha visszaolvasol kollega is így járt...
Már nem csinálom azt hogy felhívnak bemondják csak rendeljem aztán majd ha jön lesz, inkább írásban kérem a választ azt könnyebb az orruk alá dörgölni, hogy azt mondták, hogy van és mégsincs...szó elszáll...
Valamint mégegyszer mondom, hogy azért szanálom a webáruházakat...Más:
Másodlagos kijelző, ha nem is feltétlenül használható, de nem zavaró a napi használatban? -
gretzky77
veterán
válasz
#77081088 #2682 üzenetére
Nekem a múltkor az xxl azt mondta ázsiait tudnak csak adni V10-ből!
psg miért levelezgetsz, miért nem hívod fel a boltot? Nem értem amúgy,hogy mondod megvárod mostmár a választ! Ok te dolgod de ha én keresnék akkor felhívnám a boltot,hogy fekete V10 van? Ha van akkor pedig megyek érte! Az euro gsm-nél is ez volt haver keresett ilyen telót,csak én intéztem neki! Felhívtam mondták van,europai modell és már ment is érte haver!
-
psg5
veterán
Még azt akartam kérdezni, hogy milyen az ujjlenyomat olvasó? Több tesztben nem dicsérik nagyon...
-
Az oldalsó fém csikot szerintetek lehet cserélni otthoni módszerekkel?
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #2678 üzenetére
Bár nem adom fel, ha már eldőlt, de azért megpróbálom (hiába a leírásod
, nem "valahol" megvenni
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #2676 üzenetére
Persze, hogy kérdezek...
már az ötödik boltot. telefonon azt mondják van, rendeléskor kiderül, hogy nincs, hiába írja az árukereső...
ahova e-mailt küldtem, ott meg még nem válaszoltak... -
MaxxDamage
félisten
Erre gondolsz?
(kép)
Ilyet akartam szerezni és is, de külön kérdeztem boltot és nem tudták beszerezni külön (nekem) csak a fehér és fekete közt lehet(ett) választani, anúgy Irelandból rendelve -135k körül van 6hó garral...és H961N 64GB-os széria(#2673) psg5: fogalmam nincs mi lehet, de ha annyira érdekel biztos rákérdezel és mondanak rá valamit (amúgy elérhető... most néztem árukeresőn és van feketében elérhető, normális áron is - (130k alatt)
L
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2668 üzenetére
Én türelmes vagyok... Bár eredetileg a sötétebb kék lett volna a favorit (indigókék?), de az nem európai, ha nem tévedek.
-
psg5
veterán
válasz
gretzky77 #2672 üzenetére
Végre találtam egy számomra is elfogadható gsm boltot...azért megvárom, hogy mit válaszolnak hogy lesz-e, addig most már másfele nem nézek.
#2671) luimapeiz : Nem. Itt valami más van. Aqua és Ipon is most vette le a kínálatból, pedig egy-két napja néztem és ott már más színben sincs...még az MM-ben és Edigitálnál van, de az az ár nem játszik..
speedshop is most vette le...persze az is drágább,de...gretzky77:: itt írtam, hogy a smartshop:
[link] -
MaxxDamage
félisten
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #2668 üzenetére
Rendelném a smartshoptól, de most látom, hogy már csak fehér van...
Mi történhet a fekete színnel? Ez már nálam a második hely ahol nincs fekete, pedig nemrég volt és ahogy olvasom Lite fórumtárs is így járt... -
Azt állítja emberünk, hogy rootolt V10-en be tudja lőni a high gain-t külső impdanci adapter nélkül. Érdekes . . .
-
MaxxDamage
félisten
(#2667) Lite: Tudtommal külső raktárkészletről dolgoznak (adnak el) és lehet az épp kifogyott. Mikor én vásároltam náluk, kicsit várnom kellett míg beérkezett raktárról.
/korábbi H.Sz.-ben láthatod, mindegy is honnan rendelsz, csak elvárásoknak feleljen meg/ - aztán meglepetés nem érhet...
L
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2665 üzenetére
Korai volt az öröm. Tegnap még volt, mikor beszéltem velük, ma meg hívnak, hogy csak fehéret tudnak adni...
Mondtam, hogy maradok a feketénél... Jól kezdődik. -
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #2665 üzenetére
Köszi!
-
MaxxDamage
félisten
Akkor üdv a V10 tulajok között előre is !
(#2661) psg5: szerintem a kutyát nem érdekli, hogy milyen nemzetiségű is ahonnan vagy akitől veszi... lényeg, hogy legyen megfelelő áron, új (független az alap szempont) , számla vagy gari doku (vagy 2in1) és a hivatalos 1év LG -nél gari érvényesíthető legyen, ha szűkség van rá.... mi kell más ?
(lehet kispista kft. is akitől veszed, csak a fenti dolgok legyenek adottak...)
Sok esetben a szolgáltatói telefonok amik nem kellenének számomra (mert egyrészt nem függetlenek, másrészt a szervizelés is rajtuk keresztül sokszor több hét mire a felhasználó vissza kapja a telefont...
V10 esetén a legjobb az, mikor személyesen felveszem az LG-vel a kapcsolatot és ha kell (önköltségen, futárral) fejúttatom a Bp.-i Váci útra a telefont és biztos kezekbe van !
Negatívum ennél a telónál? Ugyan már.... tökéletes telefon a világon nincs és nem is lesz... de a V10 közel van hozzá, a tökéleteshez! (ár/érték arányban is verhetetlen!)
L
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2388 üzenetére
Hallgatva Rád és felhívva a boltot, volt fekete. Le is csaptam rá... Ha minden igaz, hétfőn én is klubtag leszek...
-
psg5
veterán
Ezek vállalhatóak számomra teljesen. (most már hogy aksiba beletörődöm)
A méret valóban (és ahogy olvasom a súly) érdekes. Próbálgattam zsebbe, kézbe az Iphone 6s plus-t ami minimálisna kisebb csak és éppen határeset, farmerzseb guggolás nélkül rendben, rövidgatyában necces. Mostani telo 4,7" és egyértelműen kicsi...Másnál negatívum?
-
Komoly hiba nincs, inkabb apro zavaro dolgok.
Sotetben a 2nd screen bevilagitasa, de alig eszreveheto. Hivasnal talan lehetne hangosabb a hangszoro(de lehet csak az en fulem ilyen), mondjuk kihangositva brutal hangos. Nyilvan mindenki orulne ha mondjuk 4000es akkuval lenne, de egy atlagos hasznalattal siman vegigtolhato a nap akar egesz napos mobilnettel. Ja es meg kell szokni a meretet akinek kisebb a keze, mert lattam olyat aki emiatt adta el. Nalam kb ennyi. -
psg5
veterán
Mit nem ertesz? Külföldi tulajdonosi háttérű, főleg arab tulajdonú kereskedéstől nem szívesen vásárolok. Mobilkereskedes.hu pedig ilyen. Jah es semmi bajom az arabokkal meg mielőtt alaki...
Más: Így még nem kérdeztem: Milyen kritikákát negativumokat tudnátok, ha a szivetekre teszitek a kezetek felsorolni v10-vel kapcsolatban?
-
Arween
senior tag
Oké megvan a garancia kérdés, ha gond van a boltba beviszem ők küldik tovább szervizbe.
Ez nem annyira szimpatikus de a partnerogsm talán az egyik pozitív értékelésekkel biró bolt.
Viszont azt olvastam a Dual sim -es verzió nem tudja a b20-as frekvenciát, ez mitől rossz nekem? -
PC-n csinálom, de androidra is elérhető, free app.
Én nem javaslom az auto mode-ot.
Persze ha valamit hirtelen kell lekapni, akkor jól jöhet, de én még nem kerültem ilyen helyzetbe.
2 mp az egész, az iso-t vedd le 50-re a záridőt meg ahhoz igazítsd....a fehéregyensúllyal nem muszáj babrálni, azt könnyű helyrehozni később, de a magas iso-ból eredő zajt (szinte) lehetetlen. -
-
válasz
saddybaddy #2647 üzenetére
A 2év gariból a +1 csak bolti gari.
Nekem se túl szimpi a mobilker, annyival nem olcsóbb mint egy normálisabb gsm. -
Nagyjából mindennel egyetértek, a felettem elhangzottakból, kivéve egyet: 64mbps UHD videó rögzítésénél azért tapasztalható melegedés...napi szinten használom, tapasztaltam már elégszer.
-
psg5
veterán
Köszi ezek is megnyugtatók.
No elkezdem keresni a helyet ahol fekete színben van és nem a legsufnibb gsm arab tulajjal. (értem-értem, hogy mindegy ha az LG-nél elfogadják, de ne már
láttam én már karón varjút, meg vodafonos bejelentkező képernyővel újként eladott telót
Picivel többet szánok is ez miatt rá, de egyenlőre nem nagyon elérhető általam favorizált helyeken. -
Nem, sőt igazából azzal kell kezdeni, hogy 6-osra frissíted. 5.1-ből hiányzott a rezgés profil, csak néma és hangos volt. Persze ez csak 1 hiányzó fícsör, de engem zavart.
luimapeiz: G4-nél sajnos igen komoly hibák kezdtek előjönni, szerencsére javítják ezeket, de akkoris...
-
MaxxDamage
félisten
Mi probléma volna? (ezt a telefont mostanában lecserélni nem fogom, ez is biztos és az is, hogy ha majd 1x cserélem...tuti hasonló LG széria lesz!) Gr volt a V10 előtt es ez kemény köröket ver rá, minden szempontból! G4 sem rossz telő....V10 eddigi legjobb és legmegbízhatóbb telefonom, ezt erősen állíthatom!
L
-
Arween
senior tag
Partneronál vásárolt H961N-es verzióra szerintetek milyen garanciát jelent a partnero-s gari?Tudom a 2 sim-es nem EU modell erre nincs LG garancia.
-
-
gretzky77
veterán
Akadás fagyás szerintem nem jellemző! Biztos meg lehet akasztani,de szerencsére nagyon jól optimalizált a rendszer!
Sztem ha ide valaki betéved és olvasgat,biztos azt mondja na a sok elvakult V10 júzer csak dicséri a gépet! Az a helyzet igen mindenki dicséri aki használja de azért mert nagyon jó! Én bátor voltam mert gari minden nélkül vettem újonnan,de nagyon nem bántam meg!
-
saddybaddy
tag
Osztom a véleményed,nekem 3 napja van meg és 3 napja van a kezemben folyamatosan...
Hihetetlen durva lett ez a telefon!
A hangzása meg ahhhh,eszméletlen egy jó fülessel.Eddig iPod touch 4 et használtam zenehallgatásra,már árulom
A kijelzőjéről nagyon senki nem beszél pedig azt kell mondjam,hogy ez az eddigi legjobban bekalibrált kijelző amit valaha láttam! (IPS LCD-ből)
-
-
E2E4
aktív tag
A válasz az akkumulátoros kérdésedre épp úgy benne van a téma-összefoglalóban, mint a garanciális ügyintézés feltételei és módja.
Olvastad?2,5-8 óra SOT fordult elő a V10-nél felhasználó és felhasználás függvényében.
Átlagban 4-6 óra SOT megvan.
Ez cseppet sem nevezhető gyengének, sőt..
Azonban - mint majd' minden okostelefonnál - itt is érdemes esténként feltölteni az akkumulátort.Ha nagyon keveset használod, összejöhet több nap is, de ez nagyon felhasználó specifikus, és erősen függ a felhasználás módjától.
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #2623 üzenetére
Na gyerekek bár 1 év igen kevésnek tűnik egyre több minden szol az mellett hogy ezt a telot vegyem. Köszi garis válaszaitokat!
Ha telefon egész nap megy wifivel ill. Mobilnettrl, net surin hasznalva, de sem játék sem nagy igényi alkalmazások nem mennek rajt akkor is csak egy napot birhat az aksi? -
MaxxDamage
félisten
Mobilkereskedésnél vásárolt V10 -re van gyári gari... (12 hó garral vettem, beregisztráltam hivatalos LG oldalra és bescanneltem a számlát amit mobilker küldött - elfogadták , hitelesítve.. kell ennél több?)
L
-
gretzky77
veterán
A gyári garinak nem feltétele a regisztrálása! Ha a Jemilagsm ad neked számlát ami megfelel a magyar előírásoknak és rajta van az imei valamint eu-s készülék akkor az Lg szervízeli!
A haver nemrég vett az euro gsm-nél eu-s készüléket 0% áfás számlával és a dobozban benne volt a kitöltött Lg garijegy!Honlapjuk szerint van fekete is meg fehér is 130 ill. 128500
-
-
psg5
veterán
Most jól értem, hogy a Huawei-nek és a LG-nek is a Telemax a szervize? Huawei-nél tuti csak ők léteznek. LG-nél most elbizonytalanodtam, ott lehet, hogy van még egy külön LG szervíz (egymás után beszéltem mindkettővel, lehet ezért a pontatlanság, bár ez nem oszt-szoroz a rendezésen)
(#2618) koxx: Igen-igen, most már emlékszem mondta is a srác, hogy oda kell majd ha baj van. A Huawei-nél volt az hogy a Telemax a kizárólagos és nem lehet már személyesen leadni.
-
psg5
veterán
Előrebocsátom, ezek nem kötözködések részemről, egyszerűen olyan helyen szeretnék vásárolni ahol rendben lesz a garanciális ügyintézés is. De nagyon furcsállom a gsm boltoknál, hogy 1-2 éve léteznek (webshopo üzemeltetői) ráadásul több esetben nem is magyarok a tagok, ügyvezetők, a telefonok sokkal-sokkal olcsóbbak mégis valami miatt ugyanazok a feltételek vonatkoznak rájuk, melyek a "hivatalos" sokkal drágább boltokban vásárolt termékekre.
Nexus 6P miatt konkrétan leveleztem pl. két gsm bolttal is, ahol egyértelmüsítették, hogy nem lehet regisztrálni gyári garanciára.
LG-nél amikor felhívtam őket, összevissza keverte a szavatosság, kötelező jótállás és önként vállalt (gyártó vagy bolt részéről) jótállást. Azt mondta valóban hogy európába szánt terméket regisztrálhatják, de majd a Telemax javítja ( ja és már nem lehet személyesen bevinni ez mostantól megszűnt) és hát nem mindegy, hogy milyen az imei szám és a bolt vállal egy évet utána meg ők javítják...érthetetlenűl magyarázta, visszakérdezve meg azt mondta ha baj van a telefonnal legyen számla és jelezzem...no ez nekem semmit nem mond...
Valszeg egyébként az LG minden európai imeit beregisztrál csak az más kérdés, hogy amikor a telemaxhoz eljut, akkor utánanéznek, hogy az magyarországra szánt és akkor a magyar importőr fizet és rendben minden, ha pedig nem magyarországra szánt akkor a kötségeket nem állja az importőr, ezért általában elutasítják a javítást ilyen-olyan indokkal (ezek az én véleményem már)...ja és kizárólagos szervíz a telemax ha jól értettem. -
E2E4
aktív tag
válasz
#77081088 #2611 üzenetére
Ez már az első téma-összefoglaló megjelenésekor benne volt.
A V10-nél a fém keret tényleg fém, ráadásul 316L típusú rozsdamentes acél.
Most nézegettem meg a sajátomat. Nincs karc az oldalkereten sem, és természetesen tok nélkül használom, igaz, menet közben egy nadrágon lógó bőr tokban, illetve autóban egy stabil autós tartóban.
-
törölt tag
Nagyjából követem a topikot,az összefoglalót nem olvastam egy ideje,és ugye frissült rendesen
Azért kérdezem mert a jelenlegi samu A3 telómon a fém keret utólag kidetülve nem fém,csak fémes hatása van,baromira sérülékeny,pedig vigyázok a telefonra,de teli van az a vékony csík apró hajszál karcokkal. Kijelző és burkolat egyébként rendben van.
Többek között ezért is tetszik a V10,mert nem kell rá mindenféle tok,meg még a saját kezemtől is védem stílus -
E2E4
aktív tag
válasz
#77081088 #2599 üzenetére
Egyébként aki használja is eme remek telefont mik a tapasztalatok mennyire sérülékeny,mennyire karcolódik?
Nekem még mikro karcok sincsenek rajta, annyira egyben van.
Keress vissza a fórumban, majd' mindenki meg van vele elégedve.
Olvasd el a téma-összefoglalót, s keress rá benne erre: MIL-STD-810GÖsszesen egy felhasználónak esett olyan szerencsétlenül a telefonja, hogy pókhálósra tört a kijelző feletti védő rész, de a kijelző még így is működött. Ha majd megjavíttatja, várjuk is az "élménybeszámolóját".
-
E2E4
aktív tag
válasz
joco1977 #2605 üzenetére
Nagyon precízen tettem fel a matricát, és ha a réz csatlakozónál lenne kontakt hibás, akkor nem menne át rajta áram, de egy felrak / levesz / újra felrak után rendben feltölti a telefont 100%-ra.
Sőt, a matrica réz lapkájánál már látszik is a V10 "réz tüskéjének" (csatlakozójának) a nyoma, pont középen.Szóval ez a hiba a legpiszkosabb fajta, amikor hol van, hol nincs.
Nem hinném, hogy a V10 (QI chipje?) lenne a ludas - ebben meg is erősítettél, amit köszönök - lehetséges, hogy a kínai csoda esetén áll fenn az "olcsó húsnak, híg a leve" mondás.
Még tesztelem egy ideig, aztán jelzek a forgalmazónak, hogy jöhet a csere darab. -
E2E4
aktív tag
válasz
stemplar07 #2592 üzenetére
Ebben az a vicc, hogy úgy néz ki, hogy nem vicc.
Ha a V20 olyan lesz, amilyennek kiszivárogtatták, akkor a V10-el könnyen megvalósulhat a V10 és V20 tekintetében egy Mátyás király idei mondás:
Egyszer volt Budán kutyavásár... -
joco1977
tag
"Ha ráteszem a telefont a töltőpadra azelőtt, hogy a töltőpad áram alatt lenne, nem indul meg a töltés. Csak akkor indul meg a töltés, ha a telefont leveszem majd újra visszateszem a töltőpadra."
Két töltőpadot próbáltam ki: egy névtelen kínai csodát és egy Samsung S Charger Pad töltőt. A fent említett eseményt én egyik töltőpadnál sem tapasztaltam, tehát rátettem a töltőpadra a készüléket, majd bedugtam az USB kábelt és azonnal el is kezdett tölteni. A töltést sem dobta el 10 perc után egyik töltő sem, és nem kellett ide-oda mozgatnom, hogy a töltés rendben menjen. Ezeket a hibákat én LG G4 esetében tapasztaltam, V10 esetében nem. Szerintem a beragasztott töltőmatrica nem illeszkedik teljesen jól és így "kontakthiba" léphet fel.
-
E2E4
aktív tag
Ez a téma már többször meg lett válaszolva a fórumon, sőt a téma-összefoglalóban is benne van!
Utóbbiban olvashatók legnagyobb részét tesztelten vagy tapasztaltam, a garanciával kapcsolatban pedig telefonon konzultáltam.
Fogadd el gretzky77 fórumtárs válaszát, ő épp úgy, ahogy bárki más V10 tulaj, valós tapasztalatokat és információkat ad át.Ez nem az a fórum, ahol kamu menne.
Itt mindenki örül egy új tagnak, és hidd el, a mai napig lelkesünk a telefonjainkért (én is).
Én pl. úgy lettem topikgazda, hogy levett a lábamról a kis bestia, annyira jól szól. (Lsd. első hozzászólásomat.)
Őszintén mondom, nincs olyan telefon, amire jelenleg lecserélném a V10-et, beleérve a 400+ ezre forintos iPhone-t is. És nem azért, mert LG vagy V10 buzi lennék, egyszerűen nem volt még olyan elektronikai eszköz, ami ennyire bejött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest