- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
-
-
Csillag01
aktív tag
Vki tud ajánlani ingyenes zene lejatszot ami nem trial, beta,alpha. És jól is szól?
-
hito
nagyúr
válasz
kovaszoskeny #4890 üzenetére
Talp, licence...nalam egyre megy, ott*@×÷%;& meg, az eredmeny ugyanaz
sixpak: hianyzott a habzo szaju hisztim, mi?
Panasonic FZ2000-rel felvett videoim.
-
hito
nagyúr
Anyjuk 3.14csáját az összes gyártónak, de komolyan!!! Sziasztok!
Note 4-emet most cseréltem le megint erre az átkozott V10-re (mondván az LG tuti nem ilyen szőröstalpú kretén banda), hát ennek a beépített videólejátszó alkalmazása sem ismeri a MOV-ot. Miii?
Hahó, nem 2017-et írunk!!!??? Most ez komoly, hogy a csöves Samsung se az LG nem ismeri a MOV formátumot? Nem, nem akarok külső agyoncsicsázott, teleszemetelt, átláthatatlan kezelőfelületű kétes eredetű videólejátszókat letölteni. A beépített videólejátszóval szerettem volna ezeket (pl. mert ezekben van egyedül normálisan megoldva a kétkezes videóba történő belenagyítás) a szerencsétlen videókat lejátszani, de nem lehet, mert a zűrkorszakban még erre nincsenek felkészülve a mobiltelefon gyártók! Komolyan mondom, rég volt kedvem ennyire földhöz csapni mobiltelefont.
-
hard74
senior tag
válasz
Csillag01 #4887 üzenetére
Valamelyik progidnak(vagy többnek is) adva van a "Megjelenés más alakalmazások felett" engedély. Beállítások - alkalmazások-3pötty bal fenn alkalmazásengedélyek-megjelenítés más alakalmazások felett. Itt kapcsold ki aminek meg van adva az engedély, és menni fog. Érdemes megjegyezni miket kapcsoltál ki, és ha megvan amit akartál visszakapcsolni.
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Vki nem tudja miaz hogy kepernyo fedel eszlelve es hogy vagy hol lehet kikapcsolni?
Koszi -
zoleeno1
veterán
Beállítani sehol nem tudja, csak nem a gyári töltővel tölti, hanem egy másikkal, kisebb amperen
Én is úgy tudom, hogy minél lassabban töltjük, annál kevésbé ártunk az aksinak... Ezért amikor csak tehetem és időm engedi, én a mai napig a régi Samu S2 töltőjével töltöm, ami 0,7 A-es. Ha egész éjjelre dugom fel, akkor mindig csak azzal. (Igaz már celluxozva van mind a 2 vége, mert megtört a szigetelés, de még működik)
-
qantum
senior tag
Ti a gyorstöltést használjátok, olvastam, hogy az akkunak jobb ha lassan töltöm?
-
ronaldo
őstag
válasz
MaxxDamage #4873 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged.
Mennyi idő alatt oldódott meg amúgy?Mert nekem ez munkaeszköz is, így is kell majd egy egész este, mire valami másik telefonra átköltözök addig.
-
hard74
senior tag
Kíváncsi vagyok mt lép az Lg, lévén hallottunk már olyan esetről is amikor ezt a "beégést" tulajdinságnak minősítve nem cserélték a kijelzőt(G5 vot az alany). Ellenben az én G4-em bootlooplal került szervízbe, a hbalistára felvetettem a kijelzőbeégést, és a gyengélkedő akkut, és simán cseréltek mindent, sőt még kamerát is ami hibátlan volt.Igaz nem az Lg központi szervízben, hanem a Telemaxnál. Ja és nyitott, majd visszazárt bootloaderes volt a teló.
-
ronaldo
őstag
Nálam is előjött a beégés probléma. Először decemberben tapasztaltam (akkor volt 7 hónapos), de elmúlt miután 1 órát teljes képernyőn youtube ment. Az utóbbi 1 hónapban viszont nagyon durva, ha 10 percig megy egy statikus kép (böngésző, csevegő, aliexpress...), durván látszik. Pedig 20-30% fényerő fölé nem megy. Ez is eltűnik 30 perc youtube után, de nagyon durva, hogy pár perc alatt keletkezik és 30 alatt tűnik el. Szóval brutálisan romlik.
Gsm boltban vettem garival, cserélik az ilyet? Lövésem sincsen, hogy van-e rá hivatalos garancia, smartshopból van. No persze 1 év után nyilván a cserélt kijelző is odafosik, de nebaszki, hogy 130k-s telefon kijelzője 10 hónap után letérdeljen...
-
válasz
stemplar07 #4863 üzenetére
bekaphatja az LG ezzel a lépéssel
nagyon úgy tűnik hogy egyenlőre marad a V10 . . . -
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #4863 üzenetére
Mondjuk ha ezt meglépik akkor bekaphatják! Eu-ba se V20 se jó DAC-al szerelt G6?
-
stemplar07
őstag
off:
LG G6
,,...The device also features wireless charging and a Hi-Fi audio DAC, but unfortunately, these features are going to be region specific. So, while wireless charging will be available only in the US, the audio DAC will be limited to select markets in Asia. LG says that this is an informed decision based on consumer wants and needs in each particular region. For example, the demand for wireless charging is quite high in the US, while it isn’t as important in other regions, such as South Korea...,,Ezek szerint a 64Gb/HiFi Quad DAC csak az ázsiai piacon lesz .. EU-ban 32 GB/Snapdragon 821 saját hangkeltője lesz csak ..
Display 5.7” Quad HD 18:9 (2880x1440)
Processor Snapdragon 821 quad-core
GPU Adreno 530 GPU
RAM 4GB RAM
Storage 32GB storage
MicroSD Yes, expandable up to 2TB
Cameras Rear: 13MP dual (71 degrees + 125 degrees), 1.12µm pixel size, Aperture (wide - f/2.4, normal - f/1.8)Front: 5MP 100 degrees, 1.12µm pixel size, f/2.4
Battery 3,300mAh, non-removable, wireless charging
Water resistant IP68
Connectivity USB Type-C, NFC
Software Android 7.0 Nougat
Colors titan, black and white -
Yondaime 四代目
tag
válasz
saddybaddy #4860 üzenetére
+1
-
Yaksy
csendes tag
Nálam 1 perc és kikapcsol a kijelző, de meg se várom mert ha nem kell azonnal le is zárom. A fényrő ótómatára állítva. 15-20 percnél tovább sosem használom folyamatosan, mégis egy idő után az értesítési sáv ikonjai, whatsapp szövegbubik meg egyéb ilyen nyalánkságok, ideiglenesen beégnek. 5-10 perces böngészős olvasgatás után két oldalt kb 2-3 miliméteres sárgásbarnás csík a kijelző teljes hosszában ( függőlegesen) , ritkább esetekben középen is jelen van (függőlegesen). Persze mindez némi pihentetés után eltűnik (egyelőre) , aztán kezdődik előről. Fekete vagy fehér háttérnél észlelhetetlen a jelenség de pl szürkénél kifejezetten zavaró tud lenni.
Teló március első hetében 1 éves. Teljesen átlagos user vagyok. Semmi extra. Csak rendeltetés szerűen használom.( szerény véleményem szerint)
Szerintem ezért fölösleges is a matekozás , hogy mi a retektől jön elő eme baki nálam, másnál meg nem. Remélem nem minden panelt érint mert tervezem lassacskán a kijelzőcserét . V10-től megválni nem akarok mert pazar a gép. Nem találok semmi alternatívát ami érdekelne.
Na jómegtótam az irományt, pedig csak rövidke szösszenetet akartam.....
Aknamély tiszteletem! -
manoarc
senior tag
Imádom ezt a telefont de azért ezt gáznak találom, hogy ilyenekkel kelljen matekozni , hogy nehogy fel merjem húzni a fényt rajta vagy használat után rögtön le kelljen zárnom mert be fog égni és még 1 éves sincs a készülék. Remélem nem bántottam meg senkit csak ez úgy kikívánkozott már belőlem.
-
válasz
MaxxDamage #4845 üzenetére
2 órát folyamatosan bekapcsolva a képernyő??? Akkor szerintem az teljesen normális hogy ilyen extrém igénybevétel esetén tönkremegy, nem is csoda . . .
Amióta megvettem egyszer nem ment 10percnél többet folyamatosan. Alapvetően azt szeretem, ha sötétben van, zenehallgatás közben is, és ha történik valami kommunikáció, akkor adjon visszajelzést. Nálam 2percre van beállítva az időlimit, auto a fényerő, arccal lefele ha zenét hallgatok.
-
válasz
MaxxDamage #4845 üzenetére
Nálam - lekopogom - semmi ilyen jelenség nem tapasztalható. Összefüggésben lehet a használattal, mert az enyém mindig lekapcsolja a kepernyőt, hacsak lehet, auto fényerőt használok, és ha huzamosabb időre (15 perc felett) leteszem, akkor arccal lefelé teszem, hogy a másodlagos is kikapcsoljon. Csak remélni tudom, hogy ez elegendő védelem...
-
Aryon87
félisten
válasz
saddybaddy #4847 üzenetére
Őszintén szólva kicsit lepődtem csak meg, de számítottam rá, hogy nálatok is előbb-utóbb (ez esetben utóbb) előjön..
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4844 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, tapasztalom és korábban írtam is már (de nem írt rá asszem senki semmit)
pl. Este beszélek Messengeren (mondjuk 2 órát legalább - csak TV fénye van) és telefon folyamatos kijelző ON -ba és csak messenger ablak... vagy 1-2x Chrome, gmail, mind1 nem oszt / szoroz, a telefont kikapcsolom úgy, hogy töltőn van és kikapcs után a kép újra bekapcsol (töltöttség jelző) és akkor látszik szépen a "beégett" kép... (nagyon látszik!)Ha adott példát mindenki nézi (próbálja), tuti tapasztalja, ez így egy normális jelenség !
Lényeg a folyamatos kijelző bekapcs... nálam pl. be van állítva, hogy a kijelző ne kapcsoljon ki (csak akkor kapcsol ki ha megnyomom a gombot hátul
L
-
saddybaddy
tag
Úgy van, ha homogén a felület (pl. szürke) és mondjuk előtte sokáig nyitva volt az Ebay app akkor keményen latszik az alkalmazás kerete például EX file managerbe ha azt megnyitom. Rohadtul idegesítő már, ha sokat megy a kijelző kikapcsolás nélkül akkor még rosszabb a helyzet.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Litván Zongora #4842 üzenetére
+1, anno a samu S2 amoledje égett be fűnek-fának, nekem is az volt, de nem volt vele ilyen gondom... Ennél hogy néz ki a dolog?
-
Erre én is kíváncsi lennék, mert nem vettem észre semmi gyanúsat.
-
Hogyan kell elképzelni ezt a beégést?
Ha homogén felület van a képernyőn, akkor látható mindig?
Mi égett be a kijelzőbe, egy sokáig a képernyőn lévő ikon? -
saddybaddy
tag
Ettől függetlenül még mindig tartom magam ahhoz, hogy ez a legjobb telefonom az utóbbi 5-6 évből és nem fogom le cserélni mert nagyon szeretem.
-
manoarc
senior tag
válasz
saddybaddy #4837 üzenetére
leadom énis szerencsere garis még
-
manoarc
senior tag
válasz
saddybaddy #4835 üzenetére
sárga v szürke?
-
manoarc
senior tag
Nekem nagyjából a felső egyharmada és a szélek két oldalt egy fél kisujjnyi szélességben. Nagy fényerőn sose használtam 😞
-
válasz
Yondaime 四代目 #4828 üzenetére
Hol egett be?
-
manoarc
senior tag
Sziasztok skacok !
Akiknek 1 év körüli a készüléke nem tapasztaltak beégést a kijelzőn?
-
válasz
Yondaime 四代目 #4823 üzenetére
Marciusrol pletykalnak, de konkret megerositett datumot meg nem talaltam.
-
válasz
Yondaime 四代目 #4821 üzenetére
-
Yondaime 四代目
tag
Nougatról valami konkrét időpont?
-
Ez a nillkin üvegfólia elég jó minőségűnek tűnik az elődjéhez képest. Felrakása se tartott tovább 5 percnél, szerencsére szösz/porszem se került alá.
-
Sunyista
tag
Sziasztok!
A jövőhéten valószínűleg átköltözöm ebbe a topicba a G3-masról. Elolvastam az összefoglalótokat és a rootolással kapcsolatban egy kérdés nyitva maradt számomra. 5.1.1-en kell rootolni, de a 64 gigás B20 engedélyezéses résznél, az olvasható, hogy 6.0-ra frissítésnél a root eltűnik. Azaz, vagy root, vagy 6.0? A válaszokat előre is köszönöm! -
Aryon87
félisten
Nugat egyelore sehol nem jo, csodat ne varj tole, plane az elso kiadasnal. G5-nel is csunyan visszavette az akkuidot, holott jobb mint a G4-nek volt. Tobb masik gyartonal is visszaesest okozott, meg a Honor 8-amnal is erzekelem (igen, mar nincs meg a G5 sem) valamint mint olvashato volt, le is alltak a kiadassal. Sztem emiatt kesik nektek es a G4-re is.
-
saddybaddy
tag
válasz
zoleeno1 #4811 üzenetére
Nyilván én is kívárom a V30-at, addig marad a kis V10. Kíváncsi vagyok mit találnak ki mert olyat olvastam, hogy nem lesz benne second screen (WTF? hisz ez az egyik fő megkülönböztető jele a többi telefonhoz képest meg a kiemelkedő audio képesség ).Bár egy e-ink second screen nem lenne rossz mert annak szinte nulla a fogyasztása. Ha ez kimarad akkor V20 lesz ha már becsúszik 130 alá.
-
Első pillanattól kezdve fólia volt rajta, csak most egy másikat rakok rá.
Az a baj én sem tudom mire lehetne lecserélni ami hasonló fícsörökkel bír és nem kerül 2x ennyibe. Érdemes talán kivárnom a G6/S8-at ami nyilván horror áron lesz :/ De meglátjuk mit hoz a nugát ha egyszer valaha megkapjuk. -
zoleeno1
veterán
Innen is +1, ez lesz az első telefonom, amit nem cserélek le 1-1.5 éven belül. A V30-at (ha lesz) tuti megvárom. Az akku engem sem nagyon érdekel, töltöm amikor kell
Azon viszont agyalok, hogy rendelek hozzá egy gyári pótaksit, ha a mostani bexarna. Ki tudja meddig lehet kapni hozzá.
-
Eddig fólia nélkül használtad?
Nekem sem mindig bírja ki a 8 órat, attól függ mennyi meló van, de mellettem van a konnektor, nem gáz.Én a napokban döntöttem el, hogy nem cserélem le.
Amíg működik, addig marad, ez lesz az első telefonom, amin nem adok túl.
Beleástam magam a kínálatba, de még csak megközelítőleg sincs a piacon olyan telefon, ami pótolni tudná a V10-et.
Gondolok itt elsősorban a fotó/videó képességekre, zene, design etc.... -
-
Hi.
Van közületek olyan, aki nem használ fóliát a kijelzőn?
Az enyémen 1 éve van, de tegnap levettem, mert ocsmány volt már.
Mennyire karcálló?
Mert ha bírja, akkor nem veszek másikat.
Zsebbe hordom, tok nélkül, nyilván nem aprópénz és kulcsok mellett. -
válasz
stemplar07 #4801 üzenetére
meggyőztél, marad a V10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest