- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Ádám:.
tag
Ott meg lehet a bootloop-os probléma bújik meg a háttérben. Mennyivel olcsóbb úgy? Belinkelnéd?
Mint a Xbox360 1. generációja, nem hiszem el, hogy 2015 és még mindíg nem tudnak normálisan gyártani dolgokat, a Note 7 öngyulladásáról nem is beszélve.
Cikk
[link]
Ezen jót röhögtem, megkellett volna rendesen tervezni és nincs baj. -
Lite
őstag
válasz
.:Ádám:. #5098 üzenetére
Ha igazi, egy sötéték elég durva lenne...
Mondjuk, az eladó jónak tűnik, viszont furi, hogy nincsenek vélemények... De ahogy nézem, más eladóknál is ezen összeg körül mozog az ár. Szóval lehet, hogy ott már szabadulnának a készletektől...Update: közben ránéztem az értékeléseire, illetve egy másik eladó értékeléseire.
V10-re sehol sem panaszkodnak. Amit hamisítványként a legtöbbet felhoztak, az a Samu S5, LG G3/4, Sony Z3. De azok, a V10-hez képest tömegtelefonok...Egy picit olcsóbban viszont refurbished készülékeket adnak.
-
tag
válasz
Yondaime 四代目 #5096 üzenetére
Ez az amit nem tudok biztosan. Az ár alapján valódinak néz ki. Esetleg skypehívást kérni bizonyítéknak, de hát azt is meg lehet ugye kerülni.
-
tag
Nézegettem a bootloop hibát és arra jutottam ezzel kapcsolatban, hogy a SoC forrasztási hiba az alaplapon. 2004 óta nem haszálhatnak ólom tartaémú forrasz anyagot a gyártók így magasabb lesz a hőmérséklet is amivel ráforrasszák az alaplapra a SoC-ot. Vannak videók ahol a szervizes csak újrforrasztja a SoC-ot meleg levegős pisztollyal LG G4-en (Ez nem az Obis vagy Praktikeres hőlégfújó hanem JBC vagy Weller). Simán elindul utána a telefon.
Csak azt nem tudom, hogy itthon is ezt csinálták-e vele az egyik forumtársunknak.
Az biztos, hogy ha előkerül nálam akkor hőlégezem és már kicsúsztam a 2 évből.
Mai napig azt tudom mondani, hogy az egyik legjobb konstrukcióval rendelkező telefon.
Az acél keretek miatt tripodba is nyugodtan merem rakni (valami Manfrotto cuccot vettem és a gumis része inkább műanyag mint gumi, ami lehet az aluminiumot megjelölné a ki-be vételkor). -
Csillag01
aktív tag
Hali
Az lenne a gondom hogy melo helyen a wifi nem akar mukodni. Hiaba irom be a jelszot akkor se. Ranyomok hogy felejtse el a wifit de ugyse. Nem lehet vhogy ujra konfiguralni vagy torolni vhogy? -
Aryon87
félisten
Na fiuk-lanyok, ha szerencsem van, akkor hamarosan tudok csatlakozni hozzatok, igaz, attol fugg milyen hamar megy el a Mi5
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Litván Zongora #5078 üzenetére
En nem ertek hozza mik kellenek hiaba van leirva az oszefoglaliba. A linkek se elnek amugy. Ebayrol se rendeltem meg soha. Magyar link ha lenne.
-
válasz
Csillag01 #5075 üzenetére
Amúgy titeket nem tart vissza az ilyenek megvételétől az, hogy ha mit ad Isten lecserélitek a telefonotokat más modellre, az nem lesz képes meghajtani ekkora ellenállású fülest?
Nekem ez kissé gombhoz a kabátot eset; amikor két filléres alkatrész segítségével jó minőségű, alacsony ellenállású fülest lehet üzemeltetni a V10-en, minek röghöz kötni magunkat egy fülhallgatóval? -
Csillag01
aktív tag
Hali
ehez a fuleshez is kell mindenfele kutyu?, vagy magaba is eleg?
-
válasz
Aryon87 #5072 üzenetére
"Lehet bevarom a V20at, mig szepen lemegy 100k korulre."
- V20-ből max a használtak mennek le 100-ra, de nincs belőlük egy sem, aki megvette az nem nagyon adja el. Az új ára kb. 130Ft körül fog kifutni, mit tavaly ősszel a V10, és onnantól nem lehet majd rendelni (a V10 is már csak egy boltban kapható, talán) -
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #5071 üzenetére
Igaz most vannak szabadok, legutobb jegeltek voltak. Csak az a baj hogy korlatozott keret all rendelkezesemre, jelenleg max 90k.
Lehet bevarom a V20at, mig szepen lemegy 100k korulre. Jo lesz majd osszevetni a G6-al
V30 szamomra elerhetetlen aron lesz, kiveve ha valami csoda folytan nem kerul szolgaltatoi kinalatba. (Kb soha)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Aryon87 #5067 üzenetére
Azért akad 1-2 db
Várjuk meg a V30 -at is (lehet azt érdemesebb lesz megvenni)(#5069) aTe014: Ez a telefon a korábban leírt mód "míg tönkre nem megy" vagy "el nem avul" ami érvényes rá. (használati szempontból) és ha "el is avul" .... akkor is zenei teljesítményben felülmúlja majd az akkori (más gyártók által kínált) csúcs telefonokat...
(aztán majd kiderül, ez a jövő titka marad)
L
-
aTe014
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5061 üzenetére
A V30 bejelentését/specifikációit én is várom, a V10 utódja vagy a G6 vagy a V30 lesz. Viszint eddig a G6 nagyon megvett a 18:9-cel, a kisebb mérettel és "súllyal", de hasonló méretű kijelzővel, a vízállósággal, kicsit nagyobb akkuval, gyorsabb töltéssel stb..
Jelenleg a V10 súlya zavar egy kissé, a DAC-ot nem igazán használom ki az mp3-as zenéimmel, illetve a másodlagos kijelzőt hajlandó lennék lecserélni az 'always-on-display'-re.
Őszig remélem megérkezik a 7.0 a V10-ünkre, addig én is boldog tulajdonosa leszek.
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #5058 üzenetére
Raadasul hasznaltan se latok, pedig beruhaznek egyre, bar a V20ra faj a fogam
-
Lite
őstag
válasz
stemplar07 #5065 üzenetére
OK, ezt megpróbálom, köszönöm! Az lepett meg, hogy eddig otthon felcsatlakoztam wifire és simán ment. Most meg mindent ugyanúgy csinálok és nem...
-
Lite
őstag
Sziasztok!
Mi lehet a hibám, ha manuálisan keresnék szoftverfrissítést (20c van a telón) és csak keres, keres, mintha soha véget nem érne, de nem talál semmit? Eddig mindig gyorsan meglettek a frissítések...
-
stemplar07
őstag
válasz
saddybaddy #5057 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
& (#5060) aTe014: Én a V30 -ra leszek majd kiváncsi, de ezt szerintem addig használom míg vagy tönkre nem megy, vagy elavult nem lesz
Valahogy nem látni rajt az idő múlását , nagyon jó kis telefon lett ez tény...
L
-
aTe014
aktív tag
válasz
Még 1 helyen rendelhető talán, ahonnan én is vettem októberben, ezt a boltot az árösszehasonlító oldalak nem listázzák.
Már az MM sem ad ki találatot, tehát nagyon úgy néz, hogy szépen lassan kihal és így kevés új tulaj várható...
-
hito
nagyúr
válasz
Akkor mar talan jobban megeri a V20 Dual 155-ert. Bar teny, hogy bizonyos dolgokban meg mindig az elod a jobb.
-
MaxxDamage
félisten
V10 az kifutó vagy kifutott termék? (nem igen kapni sehol HU-ba) ha most akarna venni valaki, akkor nem nagyon tudja hol megvenni? (itthon)
1 helyen [link]
L
-
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07 #5056 üzenetére
Köszi,marad a V10.
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #5055 üzenetére
kicsit módosítok én még ennyiért rendeltem ( szállítással együtt ) : 18,766.97 HUF sajnos most már 22,972.43 HUF :-( túl jól ment úgy látom ..de sztem ennyiért is jó vétel, főleg , hogy az LG G5 idején ez 60-70 körül volt
-
stemplar07
őstag
Off :
Akit érdekel [link]
Megrendeltem egyet 19 pénz volt egy hét alatt megérkezett (ebay [link] )ma.. 4 db van még ha valakit érdekel..jelenleg egy Samsung Galaxy S7 -el használom, tökéletesen működik a HighGain/Aux trükk, de anélkül is szól úgy és olyan erősen mint a V10 szólt .
látható a mérte egy Galaxy S7 mellett , elég vékony és kicsi :-)
Természetesen minden platformon IOS és Droidon is működik, ezt már kipróbáltam, de MAC/PC-n is ahol is drivert lehet letölteni , egyszóval, akinek van egy átlagos telefonja , ami OTG képes , élvezheti a V10/20 , 32 bites sabre DAC-ját és AMP, -t , egy hátrány miközben használjuk, úgy addig tölteni nem tudjuk a telefont, hisz az adat forgalom miatt foglalt az USB . Eldő blikkre a Poweram V3-al 0-100 DVC módban egy 1441 kbps Flac 28-35. állásban hallgatható akkora erőt tud ez a kis kütyü ( high gainben , ugyanazzal a trükkel mint ahogy azt a V10/20 esetén itt is leírta a topik gazda) Egy ismerősöm a DragonDly Red- et cserélte le, mert ez nagyob dinamikával, és szebben szól.. Ha érekli a csapatot beszámolok a PC- tesztről is .. -
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
saddybaddy #5053 üzenetére
Hát ha ilyen egyszerű lenne .....
Egyszer kétszer ez előfordult, akkor működött.
Most viszont a századik utánn se -
saddybaddy
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #5052 üzenetére
Töltő kihúz majd bedug és jó is lesz.
-
zozzzzzzzzzz
tag
Sziasztok
Valakinek valami ötlete, hogy miért nem megy a gyorstöltés? Gyári akksi/töltő kombó
-
hcs57
addikt
Ti melyik call recordert használjátok? v20e szoftver van fent, és a hívó hangja nagyon halk... eddig két alkalmazást próbáltam.
-
Doller
tag
Sziasztok!
Ha már írtátok, bocsi, nem leltem rá!
Képernyőfedvényt kér mindenhez. Az mi a ...seb?
Pl a K&H bankot akarom telepíteni. De képernyőfedvényt észlel. Beállítások alkalmazások. Pl névjegy. Kapcsoljam ki ugyanott. Kikapcsolom, erre sem engedi a K&Hnál.
És nem csak ennél csinálja, eddig bírtam, de lassan földhöz vágom. A bankkal együtt, amihez szintén nem lehet belépni semelyik böngészőről sem! Bár ez nem ide tartozik...Ha valaki tud segíteni, köszönöm előre is!
-
qantum
senior tag
válasz
stemplar07 #5040 üzenetére
Akkor ha eladod a V20-at jelezd.
-
válasz
stemplar07 #5040 üzenetére
Köszi.
-
stemplar07
őstag
:-) ha visszaolvasol írtam erről, mivel egy évig használtam a V10-et a V20 előtt , röviden , ,,még alacsonyabb zajszint ,, az amúgy is nagyon jó zajszintű V10-hez képest ( QUAD DAC ennyit hozott , tisztább hangok) , de.. csak ezért nem kell cserélni, a hardver sem eget verően jobb , .. én csere -berélős típus vagyok amúgy is .
Magyarul kütyü és HiFi b...zi .. ( tőlem érdemes venni dolgokat, drágán veszem és viszonylag olcsón adom)
Az alapvető gondom nekem a V10-el az aksi idő és a 4g esetén a hálózat eldobás (vidéken) volt csak a gondom .. Nagyon kedveltem , kettő is volt belőle :-) ha nem tudtam volna szerezni V20-at akkor V10 H961N-t (dual sim 64Gb) vettem volna megint .. -
Bodagreg
csendes tag
-
Ezt most találtam.
Csak mert vannak itt, akik a zenei képességei miatt használnak V10-et.
Én nem vágom a témát, jobb a V20 zenei téren, mint a V10? -
nagyatt
tag
Tegnap delutan kaptam az sms-t az lg szervizbol hogy elkeszult a telefonom. Tegnap mar nem ertem volna oda zaras elott, igy hetfon megyek majd erte.
Mindenesetre meglepoen gyorsan kesz lettek vele -
Arween
senior tag
Ma a dual sim-es változatra is jött egy 168mb-os frissítés V20f esetleg van aki már feltette?
-
lejbi
tag
hello
mire van 2 év gari? A hibára, vagy magára a telefonra?
-
nagyatt
tag
válasz
Yondaime 四代目 #5004 üzenetére
A gari lejárt, de erre 2 év van. Ma adtam le a Váci úti szervizbe reggel.1 hetet mondtak abban az esetben ha nincs alkatrész raktáron. Ha van akkor hamarabb kész lesz.
-
Hali,
Nincs valakinél elfekvőben egy bontatlan gyári akksi V10-hez? Még fizetnék is érte
Ha nincs, honnan szoktatok gyári rendelni? Mo.-n raktáron csak utángyártottat találtam eddigKöszi!
-
lejbi
tag
Hello
az egyik fórumtársnak hála én is csatlakoztam a klubhoz. Leírnék pár dolgot, hátha segít az utánam érkezőknek (LG G2-ről érkezvén):
A telo király, full prémium érzet. Android 6 van rajt. A kijelző képe gyönyörű. Nálam megy alapból a wifi/4g, bluetoth, viber, whatsapp, facebok lite, gmail szinkronizáció, be van kapcsolva a másodlagos kijelző, így merült éjjel (10-6ig) 6%-ot. Ez szerintem ok. A másodlagos kijelző felől jövő fényszivárgás tényleg jelentős, de csak sötétben lehet látni. A gps bent a szobában kb fél perc alatt megtalálta "magát". Akkuidőről még nem tudok nyilatkozni. Van 1 huawei talkband2-őm, amit felismert smart eszközként, így nem kell az ujjlenyomat használni. A leolvasó amúgy jól működik, nem téveszt, gyors. A másodlagos kijelző jópofa dolog. Nekem a használt programok ikonjai vannak kitéve, így a főképernyő szinte üres. A méretet meg lehet szokni. Nekem már az első használat után kicsi volt a G2, pedig 5,2".Lenne kérdésem is.
A másodlagos kijelző tartós használata okoz valami "hibát"? (Gondolok itt a beégésre)Köszi a "türelmet".
-
hcs57
addikt
válasz
MaxxDamage #5010 üzenetére
A Poweramp lejátszó csak hangosabb? Ugyanis nekem a hangerővel nincs gondom..
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5010 üzenetére
Poweramphoz az Alpha Build 703 (& 704 ami Nougathoz kell majd) adott linken regisztrálás után tölthető le.
L
-
MaxxDamage
félisten
Igen! 60 Ohm a mérvadó.
Próbáld meg a Poweramp lejátszót (teljes verzió, nem triál) és töltsd le hozzá az alpha build 703-at majd azt is telepítsd. Én leteszteltem a két lejátszót egyszerre és fél hengeron a neutront már nem hallottam a poweramp mellett (HiFi ON-on termeszetesen)Mind2 lejátszó teljes verzió volt és megegyező flac track (szám) volt játszva.
L
-
hcs57
addikt
Neutron music player-t használok ezzel a fülessel, fél hangerő fölött valamivel, nagyon nagyot szól és tisztán.. lehet a 60 ohm miatt?
A Koss Porta Pro fejhallgató jellemzői:
Elegáns, kompakt megjelenés
Ergonomikus kialakítás, könnyű hordozhatóság
Valódi, minőségi zenei élmény
Nagy 1,2 m kábelhossz, így PC-hez is könnyen csatlakoztatható
Technikai paraméterek:Hangnyomás: 101 dB
Átviteli tartomány: 15 Hz – 25.000 Hz
Névleges impedancia: 60 Ohm
Kábelhossz: 1,2 m
Csatlakozók: 3,5 mm aranyozott jack
Tömeg: 60 g -
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #5006 üzenetére
Németben vásároltra nem tudom, hogy érvényes-e... szerintem igen (global) de azt csak németbe tudod gariztatni, ha baj lenne vele...de mi baj lenne? Ne fesd az ördögöt a falra!
L
-
Yondaime 四代目
tag
válasz
MaxxDamage #5005 üzenetére
Én németben vettem (MediaMarkt) és 3hete járt le az 1 év. Igy is él a + 1év? Szavatosság??
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #5004 üzenetére
2 évig garis ha az jön elő rajt! (csak abban az esetben él a 2 év gari rá)
L
-
-
nagyatt
tag
Sziasztok, most ert utol a bootloop hiba, ami a G4n is elofordult. Ezek szerint a V10 is lassan beall a sorba. Nekem tavaly februari a telefon, ugyhogy kicsivel tobbet birt ki kint 1 ev...
Holnap viszem a szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest