- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4394 üzenetére
Pedig jó lenne vmi normális. Ott is volt több. Ugyanaz a fejlesztője, mint az eredetinek?
-
zoleeno1
veterán
válasz
stemplar07 #4398 üzenetére
Csak ez zabálni fogja az akkut mint az állat... szerintem...
-
Csillag01
aktív tag
válasz
stemplar07 #4395 üzenetére
Fejleszto mod hol van? Nem talalom...
-
stemplar07
őstag
Boldog Karácsonyt !
(vidéki) LTE váltási problémákra egy lehetséges megoldás : (az S7 topicból , mert ott is előfordul)
Beállítások- fejlesztő mód - mobilinternet folyamatosan be- állítólag sokkal gyorsabban váltogat térerő és torony/vétel függvényében 4G- H++-3G-2G fel és le, nincs pillanatnyi vétel kiesés .. (egyébként a leírásában erre is szolgál..) aki problémás LTE vétel környezetben mozog és kipróbálta jelezzen már vissza működik -e .
-
Lite
őstag
válasz
saddybaddy #4379 üzenetére
Ha rákeresek az áruházban, többféle Messenger Lite van. Melyiket javaslod? Még soha, semmilyen messenger sem volt a telón.
Bolodok Karácsonyt mindenkinek!
-
válasz
Csillag01 #4391 üzenetére
Utoljára akkor láttam ilyet, amikor a Galaxy S2-ön tönkrement az érintőkijelző rész, és eleinte napi pár percre érzékelt fantom ujjakat, majd végül egészen használhatatlan lett. Abból csere lett. Nem tudom, lehet-e csak az érintést érzékelő részt cserélni, vagy egybe kell a kijelzővel.
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Jelenseg: a telefont bekapcsolva kb 2 perc mulva, magatol eloszor fenykepezore, majd bongeszore, youtubra stb es ossze visza mindenre valtott kb egy 3-4 masodpercig majd ilyen felig bezoldult, ilyen digitalis csikok jelentek meg a kepernyo negyeden. Wtf???
Gyorsan ujra inditottam a telefont. Elotte sose csinalt ilyet es egyenlore azota se. Mi lehetett ez? Vkinek volt mar hasonlo? Elfog romlani? -
parts
tag
Boldog Karácsonyt!
-
Aryon87
félisten
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!🎄
-
gretzky77
veterán
Kellemes,békés karácsonyt minden kedves V10 tulajnak!
-
MaxxDamage
félisten
Boldog Karácsonyt !
L
-
Boldog Karácsonyt!
-
saddybaddy
tag
Kellemes Karácsonyt minden V10 tulajnak ☺️
-
válasz
MaxxDamage #4383 üzenetére
köszi, és ment
-
Hali,
Nincs valakinek egy bumper-je (fekete) vagy nagyon vékony hátlapi tokja V10-hez, amitől esetleg megválna némi pénzbeli ellentételezésért? A bumper-t sikerült leamortizálnom - levált az alsó fémbetét, nem vészes, de csúnya.
Köszi
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4379 üzenetére
Nekem korábbi Messenger verzió is tökéletesen megfelelő lett!
L
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #4378 üzenetére
Na erre ranezek en is, koszi!
-
saddybaddy
tag
Gyerekek, nekem van egy sokkal jobb böngésző alternatívám. Az a neve, hogy YuBrowser. Teljesen Chrome alapokon nyugszik csak még annyi csavarral, hogy kifejezetten Snapdragon processzorokra van optimalizálva ami annyit tesz, hogy rohadt gyors. Apró finomságként említeném, hogy alapból beépített AD blocker-ja van és minden Chrome-os cucc szinkronizálható vele bejelentkezés után. Én mióta megtaláltam nem vagyok hajlandó mást használni 😎
-
MaxxDamage
félisten
-
parts
tag
válasz
MaxxDamage #4372 üzenetére
Két link például: Chrome és Messenger. Ha külső forrásból telepítek apk file-t, úgy tapasztaltam, hogy nem akarja a play frissíteni. Messengernél csak töröni kell és apk-ból telepíteni, Chrome-nál talán a gyári telepítésű letiltása (frissítések törlése után) és apk-ból telepítés hozhat ilyen eredményt.
-
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #4368 üzenetére
+1, nálam is xarakszik a chrome is... Nem tudom mi van ezekkel a fejlesztőkkel, de én nem akarok béta tester lenni...
-
parts
tag
válasz
MaxxDamage #4368 üzenetére
Ha az asztali böngészővel való szinkronizálás nem szempont (Chrome mellett ez szokott lenni az érv), akkor própáljátok ki a CM Browsert - gyors.
-
gretzky77
veterán
válasz
MaxxDamage #4366 üzenetére
Ezt most miért mondod? Kiváncsi vagyok a 7-esre,de most sincs gondom így kivárom,amúgy kapunk! A Chrome mostanában az őrületbe kerget, sűrűn gondol egyet és nem reagál az érintésre,először beparáztam,hogy a kijelzőm de nem szerencsére a chrome a szar!
-
MaxxDamage
félisten
Chrome már egy ideje fagyogat néha, korábban ilyet nem tapasztaltam. Lehet az utolsó update a hibás? Meg Messengernel a nagy hangulatjelek láthatatlansága....elég lehangoló így a telefon használata. Meg mióta szerviztől vissza kaptam, van egy programom ami "Launcher3" néven fut... (GooGle kereső az amúgy és nem kikapcsolható)
Android rendszer Update meg nem igen jön...hol a 7-es program? Vagy erre nem is lesz??
Eléggé elhanyagolt már ez nem?
Többet vártam az LG-tol....L
-
parts
tag
válasz
saddybaddy #4361 üzenetére
Próbáltad már a Facebook Lite és Messenger Lite appokat? Bevallom, én nem használok telón Facebookot és asztali gépen se nagyon, de több topikban olvastam már, hogy ajánlják. Playből telepíthető mindkettő. Nem tudom, hogy mennyire fapadosabbak a símánál.
-
stemplar07
őstag
off .
V20 , egyre jobbakat olvasok a HeadFi-n a hangminőségről róla, működik az Aux/HighGain trükk is rajta, ..de a HighRes kimenet a Poweram alpha3-on nem megy még sajnos . Jó páran váltottak V10-ről, hááát szebben szól, de java részt rátolják a V4A-t (+root) .. nem igen fogják ezt EU-ba behozni nekem úgy tűnik , lehet bepörgök és hozatok egyet ..
( használom az S7-et, de a zenét fülessel mégis csak a V10-en hallgatom , ...) -
zoleeno1
veterán
Köszi a válaszokat!
(#4357) saddybaddy: Auto frissítés nálam is tiltva van, csak én balga feltoltam az újat... Nem tudod véletlenül melyik az a verzió, ami még "normálisan" - már amennyire ez facsétól lehetséges - működik?
(#4358) koxx: +1, én is hányok az új vibertől... (is)
(#4359) stemplar07: Megvan a swype is, de nekem a swift jobban bejött, mindig azt használom. Ahogy azt saddy is írta, nem a bill hibája...
-
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07 #4359 üzenetére
Rakhatok én bármilyen Keyboard-ot fel ha a Messenger xar.
-
k5.20
senior tag
válasz
stemplar07 #4359 üzenetére
+1
-
stemplar07
őstag
válasz
saddybaddy #4357 üzenetére
[link]
Swype + DragonÉn ezt használom pár éve, érdemes megvenni, ez nem laggol, és jó is ..
-
válasz
saddybaddy #4357 üzenetére
Én az új vibertől kaptam agyfaszt, főleg az új emoticonok. Desktopon befrissült, mobilon azonnal letiltottam.
Messengert utálom, lassú, bugos. -
saddybaddy
tag
válasz
zoleeno1 #4355 üzenetére
Dettó. Google Keyboard, LG Keyboard, SwiftKey ugyanúgy laggol, szánalmas ez a messenger már. De van megoldás, le lehet tölteni régebbi verziókat amik meg faszán futnak. Az automata alkalmazás frissítést meg el felejteni mert eszi a rendszert,nekem Android 4.0 óta ez ki van kapcsolva és sok erőforrást spórolok vele.
-
zoleeno1
veterán
Skacok, nektek ez a retkedék face messenger nem akad mostanában? Nekem hetek óta lagol mint az állat amikor gépelem be a szöveget... Ha bezárom alkalmazások közül, akkor egy darabig jó, de nem sokáig... Más is tapasztalt ilyet? Gyári lg billel és swiftkey-el is egyaránt csinálja a kcsg...
-
válasz
saddybaddy #4351 üzenetére
ezek az utángyártott dzsunkabalra pici occók gyakran az eredeti akksi gyári kapacitását sem érik el, nem csodálkoznék, ha bőven 3000mAh alatt lenne már eredetileg
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #4352 üzenetére
Akkor inkább veszek egy eredet LG pót akksit bele. Köszönöm a választ! ☺️
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4351 üzenetére
Nem érné meg szerintem... én tökéletesen elégedett vagyok a "gyári" akksival is és biztos nem vennék ilyen-olyan akksikat...azt ha behalna a teló, akkor meg csodálkoznék, hogy mi is van.. és az után gyártott sz*r lenne az ami okozza.. és LG szervíz is biztosítana afelől, hogy a nem megfelelő alkatrész használat okozta a galibát...(így kuka kb.)
L
-
saddybaddy
tag
Más. Találtam eBay-en 3800mha-es akksit V10-hez és azt írja, hogy ugyanúgy belefér a gyari hátlap mögé. Kíváncsi lennék mennyit menne plusz 800 mha-el.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4349 üzenetére
Úgy legyen!
Addig élvezzük ki a V10 minden előnyét !L
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #4348 üzenetére
V10-sem volt, mégis lett. Én érzem, hogy lesz. Túl jó telefon az ahhoz, hogy ki hagyják az EU piacot.
-
MaxxDamage
félisten
Hmm... nem néztem utána semmit (de minek is?) hisz itt a V10 -em..
Majd ha úgy alakul, akkor esetleg informálódom abból is kicsit, hogy mi is van vele.(#4347) saddybaddy: Azt tedd hozzá "ha kapható lesz" (amit itthon is tudnál használni.. nem csak Japóknál pl.) de arra már lehet V30 -as lesz...
L
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #4345 üzenetére
Jaja, jövő karácsonyra nálam is a V20 fogja váltani a V10-et. Nekem nagyon bejön az a koncepció is főleg Titanium színben ☺️ (130-ba jó lesz az is majd)
-
válasz
MaxxDamage #4345 üzenetére
V20 nem akarja magát megmutatni egy webshop-ban sem, aggódok . . . van egyáltalán EU változat belőle?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4344 üzenetére
Jól döntöttél !
Nekem, ha valami csoda folytán behalna a V10 ... akkor ilyet szereznék mindenképp (vagy V20...)L
-
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07 #4342 üzenetére
Én meg vettem egy iPhone 6S-t,hogy majd lecserélem arra de szegény nem szerette ezt a Decemberi hideget és random kikapcsolgatott, meg jó, hogy nem adtam el a V10-em... (köszi Apple 150-ért) Ezt megmertem említeni az itteni 6S topicban, hogy mekkora gáz már erre flamelésért kitiltottak 😂 Egy szó mint száz, kellene a faszomnak megegyszer iPhone. A V10 nálam mindenbe megeszi azt a kakit, zenében meg egyenesen alázza azt a szethypeolt rohadt almát.
-
1328KK
újonc
Köszönöm a válaszaitokat,nagyon tetszik ez a telefon, ugyhogy lassan rendelem is!
-
1328KK
újonc
Hali!
Nemsokára szeretnék egy ilyen telot vásárolni, annyi lenne a kérdésem, hogy aki már régebb óta használja a telot,az tapasztalt bármi féle lassulást, vagy bármi laggolást,ugye lassan egy éves a készülék,válaszotokat köszönöm!! -
Arween
senior tag
válasz
saddybaddy #4337 üzenetére
A wifi-nek mi köze ehhez
Én lakcímemet adtam meg mint biztonságos helyet (wifi-beállítást nm is találtam a smart lock-ban) .
-
Arween
senior tag
Valaki segítsen nekem miért nem működik a smart lock-nál hogy ha itthon vagyok ne keljen állandóan feloldanom a kijelzőt mintával??Megadtam a lakcímem ,be van kapcsolva a helymeghatározás és mégsem megy....
-
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #4334 üzenetére
+1
(#4333) kokr
Igen, 9H üvegfólia ajánlott, ha pl. pont úgy esik, akkor megkíméled magad egy 80 ezres kijelző csere költségtől.L
-
kokr
tag
Köszi srácok!
Az akku a s6e-ben is gyenge pont...
Melyik webshop-ból érdemes venni,hogy jól kijöjjön az ember?
Érdemes üvegfóliát tenni rá,vagy elvan anélkül is? -
stemplar07
őstag
Hangban (Dac/Amp) pariban van az ,,Astell & Kern,, néhány típusával .. az S7 még egy Fiio profi fül erősítővel is gyengébben szól ..( nem hangerőre gondolok, természetesen, mert az ,,így már,, van, hanem minőségre )
(az aksi ami a gyenge pont ,( de legalább cserélhető) kell venni tartalékot aki nem tudja dugdosni ..) -
gretzky77
veterán
Hát én S7e-ről jöttem vissza nem bántam meg! Az is nagyon jó teló és erősebb is nekem mégis a V10 jobban bejön! A V10 nagyon jól optimalizált ,a hangminőség alatt fülessel a zenére gondolsz? Akkor egyértelműen V10, esetleg üzemidő lehet kevesebb a V10-ben de az átlagos sot megvan sztem
-
kokr
tag
Sziasztok!
Van aki S6 edge-ről váltott V10-re?
Tapasztalat?Fotó,hangminőség,sebesség,üzemidő? -
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07 #4316 üzenetére
Igen, V20c.
-
aTe014
aktív tag
Nemsokára akkor szerintem frissités várható az európai modellekre is, novemberi biztonsági szinttel.
[LG G4 and V10 on AT&T getting security updates] -
MaxxDamage
félisten
válasz
bb_bence #4321 üzenetére
Semmi különbség! (csak annyi, hogy szerepel sima H960 és H960A -s ként is) azt ennyi
Mind2 fajta (megnevezés) külön-külön boltoknál kapható csak, azon a néven vitték fel a rendszerbe és kereső is úgy dobja ki, találha meg. (maga a telefon, hardver, készülék megegyező)L
-
-
-
bb_bence
csendes tag
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/lg/v10-h960-p328053895/
Itt, LG V10-re keresve vannak találatok A-ra és A nélküli változatra, aztán persze lehet, hogy ez csak kereskedői hanyagság eredménye, de máshol is találkoztam már a kérdéssel.
Dualosat meg egyelőre sehol nem láttam.
Nem tudjátok, 2 év LG garanciával kapható valahol a teló reális (nem MM) áron? csak 1 éveket találok, azt meg kicsit kevesellem.
-
bb_bence
csendes tag
Azt nem tudja valaki, hogy mi a különbség a H960 és H960a típusok között?
-
válasz
saddybaddy #4313 üzenetére
Valami mostanában felrakott app fut a háttérben, az zabálja le az akksit.
-
stemplar07
őstag
válasz
saddybaddy #4315 üzenetére
Azért megnézném mostanában milyen appokat raktál fel, nincs e vmi beakadva ,, ami meríti ? Egyenként leszedném visszafelé , aku stat programmal megnézném , stb , aztán FR, ha nincs eredménye, v20c van fent ?
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #4313 üzenetére
Próbáltad kikapcsolni-bekapcsolni?
Aksi mennyi idős? Első körben én nyomnék neki egy factory resetet...
-
saddybaddy
tag
Elkezdett rohamosan merülni a V10-em. Kb 5 órát bír, valakinek valami ötlete?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4304 üzenetére
Nem írtam fel
"De" most nézem, hogy nem is az az akksi volt benn a telefonba amivel kaptam gyárilag... de ami problémás az is egy gyári (2015.10.31<L> van rajt , amivel vettem az újabb kicsivel) LG BL-45B1F (és ezt USA -ból rendeltem) már írtam a boltnak e-mailt (csere ügyben)
Addig használom a gyári akksit amivel vettem...L
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4299 üzenetére
Amikor felküldted először a telefont felírtad az akksi gyári számát ? :-( ha nem akkor most tedd meg ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Viccrovat
- Okos Otthon / Smart Home
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- DJI topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest