Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17151) dergander válasza bozsik84 (#17130) üzenetére


dergander
addikt

De most ténleg mi a francnak az MKV? Jó hogy megmutatod valakinek és menő dolog,elég lenne a 720p is

(#17152) drpele válasza dergander (#17151) üzenetére


drpele
senior tag

A konténer formátum nem deklarálja a felbontást. MKV-ban ugyanúgy lehet bármilyen felbontású videó, mint bármi másban.

[ Szerkesztve ]

"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein

(#17153) dergander válasza drpele (#17152) üzenetére


dergander
addikt

Figyelj nekem simán lejátsza a kis felbontású MKV-t szaggatás nélkül,a nagynál szaggat de az nem telefonméret...csak mert felesleges 4 gigás filmet rárakni mikor kisebb felbontásba is ugyanolyan élvezhető és kevesebb helyet is foglal.

[ Szerkesztve ]

(#17154) Balázs1986 válasza dergander (#17153) üzenetére


Balázs1986
addikt

drpele arra célzott, hogy amikor "jó hogy megmutatod valakinek és menő dolog,elég lenne a 720p is" -ezt írtad, úgy lehet kivenni, mint ha az mkv csak 1080p felbontásban létezne. Pedig ugyanúgy van 720p felbontásban is. És bár általában a 720p felbontás szépen elmegy, bizonyos formátumú (jó lenne rájönni, milyen) tartalmaknál az is be tud szaggatni, én is tapasztaltam. A 1080p mkv-ra meg már válaszolt bozsik84, az eredeti kérdés feltevője: "tv-re tenném ki a képet". Ez elég nyomós ok, figyelembe véve, hogy a leggányabb mediaplayer is 10k felett van, és ez a beruházás megkerülhető lenne a fullhd lejátszásra ill. hdmi átjátszásra képes telefonjával, ingyen.

[ Szerkesztve ]

(#17155) hali_tomi válasza peter_27 (#17148) üzenetére


hali_tomi
tag

:C :C :C

Nagy szuper! Köszönöm szépen! :R
Én is megcsináltam a módosítást és megy a youtube és a imdb trailerek is!

(#17156) Jazz^ válasza peter_27 (#17148) üzenetére


Jazz^
tag

Köszi szépen, végre faszán működik. :]

(#17157) Rotate válasza Balázs1986 (#17154) üzenetére


Rotate
veterán

a másik meg az, hogy a netre felkerülő nem BDRIP, hanem rendes 720p anyagok túlnyomó többsége mkv konténerben van :) szóval ezért sem ártana, ha támogatva lenne normálisan :)

(#17158) lbalog01 válasza Balázs1986 (#17154) üzenetére


lbalog01
tag

Igen, van egy kis kavar itt a felbontás vs. formátum témában. Én is rosszul fogalmaztam, hogy "minek kínlódni mkv-val", mert az 1080-ra gondoltam és az lehet éppen avi, mov, m2ts, wmv vagy akármi. Szóval pl: egy 1080p 8mbps wmv filet röccenés nélül játszik a teló /az mx player HW-gyorsítással tudja játszani/ addig egy szintén 1080p de csak 3,8mbps mkv file már csak soft módban döcög. Ezért kell meghúzni a procit és oda már elég a nyers erő.
DE, szvsz: nem tartom értelmes dolognak a full hd mkv-t /ami normális min. 8mbts bitrátával inkább 8gb mint 4/, a telóra feltolni és onnan a tvn lejátszani: poénnak még jó 1x, de a hétköznapok szintjén használhatatlan. Nekem tele van a gyereknek való mesefilmekkel, kb. 10db 7-800Mb-os nemtommilyenBarbie, azt a gyerek elnézegeti a kocsiban vagy a székben, amikor nyugalom kell a szülőnek, na erre tökéletes a sima 720 divx.
Ez egy telefon. Néha jó lenne ha tudna nyomtatni :( , kávét vagy pálinkát főzni :(( , esetleg kereket cserélni :O , de nem sajna ez is csak egy telefon. ;]

***ROGER***

(#17159) Rotate válasza lbalog01 (#17158) üzenetére


Rotate
veterán

ha van WiFi vagy BT képes nyomtatód, akkor van app arra, hogy tudj vele nyomtatni :)

[link]

megoldható sima nyomtatóval is, de akkor kell egy gép, meg rá a kliens :)

[ Szerkesztve ]

(#17160) Naras válasza lbalog01 (#17158) üzenetére


Naras
őstag

Beköt egy NASt a hálózatra, WIFI - n átlövi a Full HD mkv - t a telefonra, onnan a tévére... nem foglal helyet, filmet meg tud nézni mindenféle plusz cumó nélkül... :DDD

Tényleg, milyen helyi hálót is elérő cucc van? (lehet alap, de még nem néztem utána, csak eszembe jutott)
Én már szedtem rá KV főző appot is, meg pálinkafőzőt is, de sajna egyik sem vált be. Viszont nyomatni vígan tudok vele, a nyomtató Wifi - s, és van direkt hozzá Android app... csak két kattintás, még a képeknél a megosztásra nyomva is ott az ikon a többi mellett... :U

[ Szerkesztve ]

Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)

(#17161) Balázs1986 válasza lbalog01 (#17158) üzenetére


Balázs1986
addikt

Ennyi erővel nyugodtan használhatnánk Nokia 3210-et. Na AZ csak egy telefon :) Nyilván neked is voltak még valamilyen elvárásaid, amik alapján mégis ezt a telefont vetted :)
Nem...ez nem csak egy telefon, hanem egy többfunkciós multimédiás készülék (persze, nyilván, mint minden -otthoni- többfunkciós cuccnál, itt sem kell elájulni az egyes funkciók minőségétől), olyan képességekkel, amik lehetővé tesznek bizonyos, nem épp telefonálás szintű dolgokat...ilyen akár a fullHD átjátszás tv-re. Ha pedig képes rá, miért ne haszná ki a tulaj? Főleg, ha esetleg pont szempont volt a vásárlásnál. Én is kihasználtam már, bár csak saját fullHD felvételt, ami ugye mp4 és nem mkv, és főleg nem egy teljes film. Abból csak 720p-t játszottam át. És igen, van haszna, sokkal kényelmesebb pl. egy baráti összejövetelkor sörös-filmes esten ezzel megoldani a tv-re kötést, mint dvd írással, vagy pendrive-laptop-tv átjátszás és társaik.
1080p teljes filmet egyébként egyben necces lenne rátenni, mivel 4Gb a fájlméret korlát FAT32 esetében. Többek között emiatt én se szórakozok ilyennel, de akinek van affinitása tördelni, miért ne tegye... :D

[ Szerkesztve ]

(#17162) Naras válasza Balázs1986 (#17161) üzenetére


Naras
őstag

Nekem mondjuk van Media Playerem, de ha nem lenne, valszeg szintén oda lenne téve a telefon dokkolója a TV mellé, és amikor nem mennék valahova éppen, illetve filmet akarnék nézni, akkor benne csücsülne (ahogy most is benne csücsül :U ) és HDMI-t rádugva mehetne is a móka. (Igaz, néztem a minap, és valamiért nem húzta ki a film szélét a képernyő széléig... csak 1-2 cm, de azért mégis... nemtom miért :F )
Már csak a helyi hálózat elérését lenne jó megoldani, hogy onnan "streamelve" lehessen játszani a filmet...

Egyébként ez véleményem szerint baromira nem egy multifunkciós multimédiás készülék, hanem egy mikroszámítógép... és mint ilyen, igenis elvárható tőle, hogy jól tudja azokat, amiket tud (persze a saját korlátai közt, melynek nyilván a teljesítmény, stb szab határt, ugyanúgy, mint a számítógépeknél)... és itt a kamerát persze ne vegyük bele, az a számítógépeknél sem igazán jellemző, ez meg nem egy fényképezőgép (csak hogy elejét vegyem a ...)

[ Szerkesztve ]

Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)

(#17163) -SamS- válasza Naras (#17135) üzenetére


-SamS-
tag

nem tudom majd lemérem :) full fényerővel használtad ?

LG Optimus 2x ;) Fckin Awesome ;)

(#17164) lbalog01 válasza Rotate (#17159) üzenetére


lbalog01
tag

úgy értettem "natív módban", szóval valahol bedugom a papírt oszt nyomtat :DD :DD

***ROGER***

(#17165) Balázs1986 válasza Naras (#17162) üzenetére


Balázs1986
addikt

ES Explorer-rel megoldható, épp most próbáltam ki. Telón már megy is a film, ami fizikailag a laptopon van.
Szgépen megosztottam az adott mappát (jogokkal nem foglalkoztam, maradt Mindenki...de mehet úgy, hogy csak a saját helyi fiókodra, azzal teszteltem...vagy akár egy erre a célra létrehozott, agyonkorlátozott user fiókra is), majd:
ES Explorer -> LAN -> Options / New / Scan (itt megtalálta lakótársam gépét is, benéztem már, ha úgyis erre jártam :D ), IP alapján kiválasztottam a gépem, beléptem a felh.nevemmel és jelszavammal, és innentől kezdve láttam a megosztott mappámat, elindítottam benne a filmet, és kész is :)

Tény, hogy írhattam volna számítógépet, de ha már egy egyszerű mkv lejátszási képesség (amihez még csak nem is kell, hogy számítógép legyen) is túlzott elvárásnak lett mondva, ezt a jelzőt nem mertem megkockáztatni :D
A kamerára vonatkozó részt én is sokszor elmondtam, de mindig van, aki csodát vár :)

[ Szerkesztve ]

(#17166) Naras válasza -SamS- (#17163) üzenetére


Naras
őstag

ááádehogy... kb. fél fényerő, és a poén, hogy utána feltettem tölteni, és az kb. másfélszer annyi időbe tellett neki, ergo még annyira sem megy, mint egy laptop... az legalább akármeddig használható hálózatra dugva :DDD
Igaz, a dokkolóban volt, az nem ad le akkora áramot, mint simán a hálózati töltő... asszem...
Viszont, kb. annyit lead, mint egy autós töltő, vagy még többet is... szal navira sem tudnám a végtelenségig használni. Majd tesztelem még alacsonyabb frekin, asszem... pedig a Swif Extreme Power Saving verziója van fenn :F

Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)

(#17167) lbalog01 válasza Balázs1986 (#17165) üzenetére


lbalog01
tag

Akkor ismét helyesbítek, mielőtt úgy tűnne, hogy nem kedvelem esetleg lenézem a 2x-et :N
Én a "csak egy teló"-val a méretére utalok, mivel a fizikai paraméterei folytán sok mindenre nem alkalmas, ok a tvre kiküldheted otthon az mkv-t az méretfüggetlen, és igen van olyan szitu amikor ez jó dolog lehet. De azért akinek van NAS a rendszerben annak igen valószínű, hogy van média lejátszó vagy htpc a tv mellett (pl nálam ;) )
A poén, hogy én pl. nem is telefonálok vele, arra van egy nokia, ez a pocketpc-m, mert igen ez valóban inkább pc mint teló, és valóban, mi a fenéért nem játszik simán full HD mkvt amikor a tegrának az meg se kottyanna???
:DDD ;]

***ROGER***

(#17168) Balázs1986 válasza lbalog01 (#17167) üzenetére


Balázs1986
addikt

Akkor jól elbeszéltünk egymás mellett :)
Persze, ha van egy kiépített rendszer, az más, akkor minek szórakozni a telefonnal, teljesen jogos.
bozsik84 esetében ez kb biztos, hogy nem áll fenn, ezért is írtam, hogy " Ez elég nyomós ok, figyelembe véve, hogy a leggányabb mediaplayer is 10k felett van, és ez a beruházás megkerülhető lenne a fullhd lejátszásra ill. hdmi átjátszásra képes telefonjával, ingyen."
Egy próbát megérhetne neki :) Főleg, hogy amiről beszélünk, az már ethernet, neadjisten dlna supportos mediaplayer, az meg 20k fölött van :)

(#17169) torok6


torok6
aktív tag

Én olyan programot keresek amivel lehet processzort tuningolni valaki esetleg betudná linkelni?

(#17170) beni121 válasza Fancy-boy (#50) üzenetére


beni121
aktív tag

Helló mindenki!

Szeretnék kérni tőletek egy rövid értékelést erről a telóról, jót is rosszat is. Abban a helyzetben vagyok, hogy nem tudom mit vegyek: optimus 2x vagy sensation. Sok mindent olvastam mindkét telóról, de felhasználói véleményeket is szeretnék.

Előre is köszönöm

Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)

(#17171) Skynet258 válasza torok6 (#17169) üzenetére


Skynet258
veterán

Set CPU, vagy az általam is nemrég tesztelt ROM Toolbox is tudja.

Root kell ezekhez, sokszor speckó kernel is (már nem tudom 2X esetében is kell-e ilyen).

https://geekpulse.hu

(#17172) derrik válasza Skynet258 (#17171) üzenetére


derrik
őstag

.......ez a progi engem is érdekelne! A mentést DropBox-ba hogyan csinálja?

(#17173) Skynet258 válasza derrik (#17172) üzenetére


Skynet258
veterán

Ment bármit is Dropbox-ba? :F Megosztani tudod az apk-kat pl. és ilyenkor ott a dropbox is mint lehetőség, de ez nem túl extra, csomó program tudja. Ilyenkor természetesen szimplán feltölti a neten keresztül a fiókodba. ;)

https://geekpulse.hu

(#17174) derrik


derrik
őstag

Lecserélném az Lg Launcher-t! Mit ajánlotok???
-ADW? Tud magyarul?
-Go ?
-vagy valami más ?

(#17175) babosf válasza derrik (#17174) üzenetére


babosf
aktív tag

a Go az tud magyarul, én azt használom. Nekem tetszik.

Galaxy S23 Ultra

(#17176) derrik válasza Skynet258 (#17173) üzenetére


derrik
őstag

-- App Manager --
☆ Batch backup & restore
☆ Automatically backup apps when they are installed
☆ Automatically delete backups when uninstalled (off by default)
☆ Send backups via gmail/email or dropbox

(#17177) god992 válasza derrik (#17174) üzenetére


god992
aktív tag

énis a Go-t tudom neked ajánlani, jómagam is azt használom, teljesen meg vagyok vele elégedve, nagyon gyors scrollozásnál, nagyon testreszabható, lehet mappákat létrehozni, menübe van háttered, és ahogy már írta más is tud magyarul!! :)
szerintem ezt válaszd, nem fogod megbánni! :C

(#17178) simi12345 válasza Balázs1986 (#17165) üzenetére


simi12345
tag

kipróbáltam ezt a fajta dolgot az es explorerrel. nagyon kafa
csak ha feliratos filmet néznék akkor nincs felirat
erre ötlet???

(#17179) derrik válasza Balázs1986 (#17165) üzenetére


derrik
őstag

és vajon File Expert-el???

(#17180) derrik válasza god992 (#17177) üzenetére


derrik
őstag

....és az LG Launchert törlöd is? Vagy maradt ahol volt?

(#17181) Hopkins_001


Hopkins_001
tag

gyári 2.3.4-ben miért nem lehet összecsukni az alkalmazások menüben a kategóriákat?
2.2-ben ez oly szépen működött :S

[ Szerkesztve ]

(#17182) lbalog01 válasza Skynet258 (#17171) üzenetére


lbalog01
tag

bizony root és speckó kernel nélkül nincs cpu tuning :N

***ROGER***

(#17183) lbalog01 válasza beni121 (#17170) üzenetére


lbalog01
tag

gyorsan fusd végig ezt a pár (17-18k) hozzászólást és pik-pak képben vagy :K
na jó: én 1 éve használom a 2x-et, alapvetően a gyári 2.3-al egy jó telefon és multimédiás mindenes, elég használható tabletként is.
A lényeg viszont, hogy nagyon nagy lehetőség rejlik a telóban: egy jól eltalált rom&kernel párossal, kis tuning és okos finomhangolás után kifejezetten kiemelkedően használható bármire / fényképező, videokamera, web, office, gps, multimédia, videotelefon, skype, googleearth :K /.
Nekem mióta belőttem rajta mindent, spécin megy és kifogástalan mobil iroda és villogós teló a cimbik előtt :DD .

***ROGER***

(#17184) Martynis


Martynis
tag

O2X Miui 1.12.30-hoz milyen/melyik kernel ajánlott? :))

[ Szerkesztve ]

C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB

(#17185) beni121 válasza lbalog01 (#17183) üzenetére


beni121
aktív tag

Hát köszi, eddig sem volt egyszerű a választás, szimpi az lg is, tegnap adtam el a htc desire-m, és a htc-vel mindíg meg voltam elégedve, viszont volt 3 lg-m is, és voltak vele problémák, főleg megbízhatósági. Képek milyenek? Mert a tesztek szerint eléggé elmosódik.

Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)

(#17186) Rotate válasza beni121 (#17185) üzenetére


Rotate
veterán

a megbízhatósággal itt is lehetnek gondok...

(#17187) ntomka válasza Martynis (#17184) üzenetére


ntomka
nagyúr

Amivel alapból jön? :)

ツ Headphones on - World off

(#17188) Martynis válasza ntomka (#17187) üzenetére


Martynis
tag

Szóval nem kell hozzá.. :D nem próbáltam semmit se :))

C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB

(#17189) Endless


Endless
aktív tag

Sziaztok!A kérdésem az lenne hogy LG app advisor miért nem tudom már behozni a telomon?Megszünt mindenkinek vagy csak nálam?

[ Szerkesztve ]

On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***

(#17190) Balázs1986 válasza simi12345 (#17178) üzenetére


Balázs1986
addikt

Kipróbáltam, de nem jöttem rá a megoldásra.
Megnéztem utána MoboPlayer-rel is, de az sem szereti. Lehet, hogy valami más lejátszóval meg lehetne oldani...nem tudom.

derrik: Megnéztem. Éppenséggel rá lehet venni, de körülményes. A gépet se biztos, hogy magától megtalálja...ez a kisebbik baj, hozzáadtam kézzel. De utána nyit egy böngészőt, hogy letöltse, és csak ott fogja fel, hogy ezt végül is futtatni is tudná, és csak ott kérdez rá.

(#17191) MrChris válasza beni121 (#17185) üzenetére


MrChris
nagyúr

az enyémnél a kamerával ilyen gond nincsen, éles nem homályos. Igaz mindig gondosan letörölgetem. Lehelletnél lehet látni hogy néha csak tisztának látszik pedig nem az.
De mint mindennel álltalában több pénzért jobbat, kevesebbért egyszerűbbet...

(#17192) ntomka válasza Martynis (#17188) üzenetére


ntomka
nagyúr

Én amióta nem tolok fel mindenféle custom hülyeséget semmi panaszom nincs. Nagyon meg kell válogatni mit teszel fel, és egy kaput nyitva kell hagyni a visszaállításhoz, ha még az a kevés sem jönne be. :)

ツ Headphones on - World off

(#17193) Martynis válasza ntomka (#17192) üzenetére


Martynis
tag

Értem! :)) Nekem sincs sok gondom, egyedül az akku idő lehetne jobb.

C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB

(#17194) bozsik84 válasza Balázs1986 (#17168) üzenetére


bozsik84
tag

nem vszek mediaplayert és dlna hálózatot sem építek :)

azért gondoltam, hogy lejátsza gond nélkül, mert a galaxy s-nek simán ment

psn id: zsonom

(#17195) lbalog01 válasza beni121 (#17185) üzenetére


lbalog01
tag

Alapjában szerintem jók a képek, fôleg jó fényviszonyoknál, de nekem a sonyericsson k810 és az N82 is jobb képet csinált. Bár talán nem fer az összehasonlítás pont ezzel a 2 telóval, amik legalább annyira kompakt fényképezôk, mint telók...af fény, xenon flash, spéci lencsék
Mondjuk videoba azért persze legyepálja mind 2t.
De megint csak azt mondom, fényképezni dslr géppel lehet, a többi csak játszadozás. Annyival jobbak a képek egy rendes gépen, mint egy bármilyen telón vagy kompakt gépen, ami egy szintre degradál bármilyen telót: az éppen elmegy ha nincs más osztályba.
Azért ha letörlöd a lencsét akkor nem homályosak a képek.

***ROGER***

(#17196) Slovak válasza lbalog01 (#17183) üzenetére


Slovak
tag

Like:)

(#17197) dinike911


dinike911
csendes tag

Sziasztok! Van valakinek itt okostarifája ? Jól jönne a 2x-emhez de van pár dolog ami nem egyértelmű. Ha valaki tudna segíteni privátba kérdeznék 1-2 dolgot :)

(#17198) Balázs1986 válasza dinike911 (#17197) üzenetére


Balázs1986
addikt

Itt kellene szétnézned, biztosan tudnak válaszolni, vagy talán már van is kész válasz :)

bozsik84: Sajnos nem minden mkv-t szeret alapjáraton (lbalog01 írta, hogy procihúzással már jó). De egyszer majd hátha viszi gyárilag is......hátha :)

(#17199) Naras válasza Balázs1986 (#17198) üzenetére


Naras
őstag

Nah, olvasgatva ezt a sok mkv -s dolgot, kipróbáltam én is, hátha... leszedtem egy 12Mb - es anyagot, majd a legnépszerűbb lejátszók mindegyikével próbálva azt kell mondjam, nem bírja... és az MX Playerben ki is derül miért - bár ezt már valaki írta - HW - esen ugyanis a rendszer valamiért nem támogatja, SW módban meg még a procihúzás sem segített. Valahogy meg tudom érteni, hogy egy ilyen kódolású anyag nem megy el SW - esen nyomatva, úgy tán még a számítógépem sem vinné el :U

Tegra2 Videó support - ja (nem mélyedtem bele jobban, lehet az mkv az alább felsoroltak közül az egyik része, de maga a formátum nem igazán szerepel itten):

Video (1080p)
Decode
H.264
VC-1 AP
MPEG2
MPEG-4
DivX 4/5
XviD HT
H.263
Theora
VP8
WMV
Sorenson Spark
Real Video
VP6

Tehát, legjobb esetben szoftveresen elviszi az anyagot... vagy nem... magasabb minőségű anyagoknál még a proci húzása sem segít...

Megoldás: nem szenvedni mkv - vel, Full HD anyagok DivX - ben, és más formátumokban is fellelhetőek (amik támogatottak is a Tegra2 által)... evvan :U

[ Szerkesztve ]

Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)

(#17200) beni121 válasza Naras (#17199) üzenetére


beni121
aktív tag

Huh, köszi. Még mindig nem tudom mi legyen, mert elvileg videóba jobb a sensation, de a képek hasonlóak, illetve ebbe újabb proci van, de a sensationba nagyobb órajellel dolgozik.

Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.